Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 23:03:30
|
|
|
|
brkn83
|
nik šele zdele zaspal in upam, da bo spal celo noč. Grem še js hitro spat. Lahko noč
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:07:20
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:09:28
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Mi gremo po 10 dneh spet na stare tire, možek je šel v službo, jaz bom mela pa mal več časa za rr Baki kako spite? Ajvy naj prvi dan v vrtcu čim lepše mine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:13:07
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo bili med prazniki zelo leteči, pa kljub tmu nismo še vseh obiskali V soboto popoldan smo šli še k mojim mal, včerej smo se pa napokali v avto in šli na Zbilje. Kok je blo lepo, smo se še z enimi prijatli dobili, da smo mal počvekali . Nejc je račke in labode hranil, šli smo na eno kavico, pa na igrala tako da smo res uživali na sončku.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:13:42
|
|
|
|
Urša08
|
Vas morm mal prebrat ker sem v čistem zaostanku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:16:59
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo čim več zdravja vam želim Sjmm dons bo pa spet en red ane , pa mal več časa za rr. Men tud tkole k smo vsi doma ne znese kej dost za škatlo bit Onasiss welcome back, pa super da ste uživali 100na uro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:22:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny iii kaka lepotička je tvoja Gaja Baki tvoj Nik je tudi tak sonček ni kej tile naši februarčki /čice so res pravi cukrčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 7:23:33
|
|
|
|
Urša08
|
Claud ti pejt kr do zdravnika pokazat tele mandelne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 8:12:28
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.....spimo kr vredu.dons je spal od 19.20-6.20.tk da se nimam kaj pritoževat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 8:33:14
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit????? Ne se sekirat. Naša to tud počne, pa sm že na pregledu pri P vprašala če ke to ok in zaenkrat je. To se baje popravi tja okrog 1 leta.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 8:37:02
|
|
|
|
simonakr
|
Aja Jutro vsem! Pa srečnega pa zdravega!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:02:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit????? Ne se sekirat. Naša to tud počne, pa sm že na pregledu pri P vprašala če ke to ok in zaenkrat je. To se baje popravi tja okrog 1 leta. hvala,si me potolažila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:03:48
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:04:53
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:07:10
|
|
|
|
Čebel@
|
no mi smo včeraj se potepali po sončku,Hana je popoldansko rundico spala le pol ure,zato je padla zvečer dol.....midva in tast ssmo pa popoldan žagali in pospravljali drva,tko da sem čisto nalomljena....še dobro da sem šla ob 21.00 spat,ker se je Hana ob 1.00 zbudila in jokala ko dež....ko sem jo pa ven uzela pa nasmeh do ušes.....sva bili 1 urico pokonci,malo je še pojedla,ob 2.00 sem jo dala nazaj spat in je v trenutku zaspala do 8.00
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:08:41
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.......mali je cuker ......evo,pa znaš nalimat slikice .... za spanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:09:39
|
|
|
|
Čebel@
|
urša,simona,onasiss......dobro jutro tudi vam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:09:56
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro... sem prejle nesla smeti ven.... brrrrrrrrrrrr kaj je mraz..... Bi morali iti v trgovino, pa še v Lelcer greve pošnofat ker imajo tam običajno smešne nizke cene nekaterih stvari na razprodajah..... Lani sem dala za Vitov puli 63 centov..... full čip....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:12:55
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@.... a se ne pripravljajo drva pred zimo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:16:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@.... a se ne pripravljajo drva pred zimo se,se,ampak če dobiš kakšno super pošiljko,se splača tudi v mrazu delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:18:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@.... a se ne pripravljajo drva pred zimo se,se,ampak če dobiš kakšno super pošiljko,se splača tudi v mrazu delat Aaaaaaa, potem bo dolga zima?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:29:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@.... a se ne pripravljajo drva pred zimo se,se,ampak če dobiš kakšno super pošiljko,se splača tudi v mrazu delat Aaaaaaa, potem bo dolga zima????? upam da ne,imam rajši poletje.....drva pa lahko počakajo še drugo leto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:37:44
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša nočka kar OK...Zaspala tam okoli 21:30, ob 2h se je zbudila in jedla in pol spala do 7:30, pojedla in zaspala nazaj do 9h... Zdej se pa madam igra, jst mam pa neki cajta za RR... Je full faca Gaja...Zdej k ji kaj ne pustimo, stegne prstek in nam zažuga nazaj... Ma sej jih že full ve...Kje je trebušček, nogice, kolko je velika, halo, touči pet, bravo bravo, če stoji kje kjer mi smrdi da bo padla, ji rečem na ritko in se tkoj spusti, lupčka da... A danes se lotjo razprodaje? Ma sej klinc, nč ne rabim...Edino če me moja manija na šoping premaga, pol bom šla kej počekirat. Pol grem po sedež za Gajo-je pršu že 31.12., ma ni blo cajta it na pošto do 12h...Pa še neki položnc-starih grehov morm plačat. Kaj mogoče katera ve, če se za maxi cosi avtosedeže dobi še kako barvo prevleke razen bele, plave in črne (original so sam te barve, kaj pa konkurenca?) Grem na en čik na mraz,d a se zbudim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 9:50:44
|
|
|
|
Maksi1
|
JUUUUUTRRROOOOO! Končno so prazniki za nami....spet bo mal mira. Sunny - jaz bi v tem mrazu nehala kadit. Madam je pa res lušna! Glede prevlek pa pojma nimam. Baki - ja Nikec je pa tudi že car! Ajvy - vi pa že v vrtec. Naj vam bo lepo! Črtica in Čebela - tudi vam ne znam nič svetovat. Kueščn (za tiste, ki imate mal tudi mal večje otočke): Ali je boljše navajati tamaučke na ritem od vrteca prej ko začne tja hodit (mislim glede spanja, hranjenja), ker priznam, da smo mi do zdej imeli tak ritem, da smo se njej prilagajali. No in zdej mamo vse pobrkano (no, mogoče je tudi zaradi praznikov), samo neki moram naredit.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 10:06:35
|
|
|
|
Onasiss
|
črtica....škrtanje ga bo minilo.... maxi.... nima smisla, da jo neki navajaš, itak imajo v vrtcih podobno kot doma. Zjutraj zajtrk, malica, spanje, kosilo, malica...in potem ti bo verjetno itak popoldne zaspala ko boš prišla domov... vsaj tako je bilo pri našemu Vitu......
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?