|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
3.1.2010 20:05:37   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Pa še to bi vas vprašala; razmišljam da bi ji dala kar meso počasi - katero ste ve dale - piščanca?? Ali morda govedino? Ste pretlačile s paličnim ali kako? Kaj pa gluten - ga že vse dajete? Moram obvezno najti nekaj, kar bo rada jedla. Zaenkrat pali samo sliva in mlečna kašica, pa še to malo.

Jaz sem Mateju prvo dala govedino in sem jo zmiksala s paličnim, pa je vse pojedel. Zraven sem mu pa še malo goveje juhice vmešala, da je bilo malo bolj tekoče. Drugače je pa tudi piščanca.
Jaz sem gluten počasi začela uvajat po 6. mesecu.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.1.2010 20:27:41   
manna
mini86, fajn si našla tole povezavo o flekih! Moram malo pogledat za temi odstranjevalci madežev ko bom v trgovini...
Glede hranjenja pa - se bom probala zrelaksirat, drugega mi itak ne preostane. Saj važno da je dobre volje in da napreduje! Danes sem jo stehtala in ima 6970g. Juhu kmalu bo 7kg! Me je pa danes presenetila, namreč se je postavila na vse štiri. Kot ponavadi je bila oprta na dlani, potem pa je dvignila še ritko gor in se probala potegnit naprej s pokrčenimi koleni. In ji je uspelo se premaknit naprej za 20cm. Do zdaj se je samo nazaj odrivala. Kako se mi zdi fajn da se bo kobacala!!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.1.2010 20:35:10   
manna
smrketa24, a ti potem Mateju recimo skuhaš tudi navadne testenine (brez jajc) in jih pretlačiš s kakšno omakico? 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.1.2010 21:02:17   
manna
A daje kjera svojemu sončku že skuto, jogurt? 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.1.2010 21:18:58   
Hanuši

Me zanima, punce, a katera že daje otročku pižamo brez stopalc, da ima ponoči bose nogice pod kovtrčkom? Razmišljam če bi ji bilo tako mogoče bolj udobno. V spalnici imamo 19 stopinj, ampak Manca je zmeraj ful topla...tako da študiram če jo morda ne oblačim preveč.

manna Bine ima kar veliko pižamc brez stopal, a sem mu dajala nogavičke, pa se mi je zadnje čase nekaj zbujal, oz. je malo stokal, pa sem krivila dudo, ker mu je ven padla, potem sem ga pa enkrat prečekirala in se mi je zdelo, da ima ful vroče stopalčka, pa sem mu nogavičke dala dol, ima zelo toplo sp. vrečo in sedaj že 14 dni spimo, brez stokanja in nogavičk po 10 ur.

hrana- jaz sem začela s puranom, sedaj pa je jedel že vse razen svinjine. Obožuje ribe. No malo svinjine je pojedel v sarmi, ker sem mislila, da jo je mami naredila samo iz govedine, na koncu pa ugotovila, da je mešano meso.
Tudi živila z glutenom je od 6.m in pa jogurt. Skutke pa še nisva poizkusila. Bova jutri, sem kar malo pozabila

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.1.2010 21:37:23   
MIŠEL09
Pozdravljene,
želim vam vse najboljše v letu 2010 največ pa zdravja in veselja našim junijskim sončkom.
manna, jaz sem mu že probala dati jogurt in je po njem bruhal.
Je pa začel štrajkati glede goste hrane, ful slabo je, ne vem ali je to zaradi antibiotika ali zaradi zobkov. Ima že dva spodnja zobka in se mi zdi da spodaj ima ful dlesni natečene, a je možno da bo dobil še druge spodnje zobke pred zgornjimi?
Danes mi je pa padel iz ležalnika na glavo, HB mu ni bilo nič tak da ležalnik ne bo več v uporabi, v hojico ga ne dajem rada, da bi plazil ni šans,  da bi sam sedel ni šans in sem spet na istem kot na začetku, roke, roke in samo roke.
Nekaj ste omenjale familiji, od mojega brat z družino živi preko ceste, imam nečaka 4 leta in sedaj je dobil sestrico (1 mesec stara) in večino dneva nečak preživi pri meni tak da imam svojega starejšega sina, nečaka in malega in mi je za znoret ker se starejši sin in nečak non stop prepirata. Nečak se pa domov ne da,  nimam pa srca dvigniti glas in ga tako domov poslati. Verjetno boste mislile da je to zaradi tega ker imajo dojenčka ampak ni, ko sem jaz rodila že prvi teden je nečak večino dneva bil pri meni , prav tako je ostal na kosilu, jaz ne razumem starše ampak zaradi miru v familiji sem vedno tiho.
Jaz svojega sina ni šans da pustim k njim sedaj ko imajo dojenčka. Namesto da bi danes popoldan nekako preživeli v miru je bilo katastrofalno, samo dretje , svak je prišel po njega ob 19.30 nakar sem 1 uro pospravljala za njima. Imam nečaka rada ampak trenutno še z svojima skoraj ne pridem na konec.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.1.2010 21:40:31   
lino
Dober večer vsem skupaj!!!user posted image

Res se zadnje čase bolj slabo ali raje zelooo slabo udejstvujem pri debatah na RR in mi je prav toplo postalo pri srcu, da me kdo pogreša, tečka HVALA...

Dejstvo je, no sej veste zato ne bom na širooko pisala, da sem doma sama za vse, saj dragi še sedaj ni sposoben Maksija previt, če je pokakan (sicer pa ga je v 7 mesecih previl in preoblekel morda 3x), mali Maksi je pa postal tak mali demolitionuser posted image , je ves dan v akciji, spanja čez dan skoraj ne poznamo (samo malo cartanja na dojki), plazi se ne pač pa s hojico (sej vem, da ni o.k., ampak mal si moram roke spočit...) šiba po stanovanju in z njim vse kar mu pride pod majčkene prstke, najraje lovi našega kužka in kr s prsti zreven krči in vpije (bi ga scotal rad in še sreča, da se mu revež pač umika in tako drvita okoli), pa jelkico je tudi potegnil dol z mize na katero smo jo postavili, da je ne bi mogel doseči, pa koš za smeti je zakon, skratka pestroa čez dan, sej veste zraven je potrebno pa še skuhat, prat,...uglavnem zvečer sem izžeta...(si včasih želim, da bi imela koga, da bi malega razbojnika vsaj za kako urco ven peljal, da bi lahko v miru doma kaj postorila, a kaj, ko nimam nikogar, v takih trenutkih res pogrešam svoje ali njegove starše...) Sicer sva pa bila sedaj oba prehlajena (jst sem še) in tako se nama je tudi spanje porušilo, ker sem ga k sebi v posteljo vzela in sedaj vsako noč protestira in na koncu seveda pristane zraven naju v postelji, pa potem protestira tudi, če ga ne objamem kot bi on želel....pač tak mali razvajenček je...ampak sej se ne pritožujem, da ne bo katera mislila, je lepo, ker je sicer tak navihani smeško in mi ni nič težko tk da...pa itak pol prehitro odrastejo,...

Zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo že pri 3 mesecih porabili en gel, ker smo čakali zobke in jih še nismom dočakali...pa saj bo, kdor čaka dočaka...

Novo leto smo preživeli doma, je bilo kr lepo, povečerjali smo, dali Maksija spat in malo nazdravili, ker pa živimo v bloku in so bloki okoli in okoli je metanje petard in ostalih teh pokajočih pirotehničnih izdelkov zelooo močno odmevalo in se je Maksi venomer v strahu in joku zbujal in tako sem po polnoči šla kar k njemu spat, pa je bil pol mir...
Mojjaka kako pa je ves ta trušč na malega Jakeca vplival??? Pa btw vse najboljlše za 7 mesecev!!!!
In tudi vsem ostalim z zamudo voščim!!!!!! Na žalost nimam niti toliko časa, da bi sledila voščilom, sej nekaj časa sem, potem pa mi ni več uspelo (sploh, ko že napišeš, pa te pol ven vrže, pol pa ne utegnem še 1x) tk da, res vse naj naj...user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče hrane, mi jemo skoraj vse, danes je jedel pire krompir in govedino v zelenjavni omaki (ohrovt, korenček, koruza, cvetača, stročji fižol, brokoli...), pa jemo tudi že testenine, riž, polento,...pa piščančka, govedino, poskusila sva tudi malo svinjine, od sadja pa jabolka, hruške in slive (v kašici, ki pa je ne mara), suhe marelice (običajno za zajtrk skuham jabolko in suho marelico, odlijem vodo, ki jo čez dan pije in v čežano zmečkam še 3 kekseke in pol mažemo...ja kr rad je, ima pa rad družbo, potem raje usta odpirauser posted image

Sedaj pa se bom poslovila, ker sem se itak full razpisala, pa sej veste, ko bolj redko pridem zraven...

nooočkoooo!!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.1.2010 21:50:46   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Fragola: A ti je kremo priporočil zdravnik, ali si jo kupila na lastno pest? Ravno včeraj mi je rekla ena kolegica, da so jo pri dermatologu okregali, ker uporablja zeliščne kreme in olja (npr. ognjič), ker to še bolj draži kremo. Priporočili pa so ji kar navaden bepanten.

.

kremo mi je priporočala pediatrinja, jaz buhvari da dam bepanten lani postane takoj vse flekasta, jaz sem prebrala nevem točno več kje da bepathen ni nevem kako dober, zato ima tudi veliko otrok reakcijo na njega.

Ognjič tudi uporabljam in tudi pomaga, vendar je na belobazi je bolj za otroke in tudi to ji pomaga. Vendar pride dan ko ji popolnoma nič ne pomaga.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.1.2010 8:36:21   
bačko
Jutro!
GH-Lora je že dobila od mesa govedino, teletino, piščančka.Tudi jogurt sva že probali.Danes bom kupila kekse in ji bom naredila keks,slive in skuto.Žana je to zelo rada jedla .Je pa zadnje 3 dni prava sitka tako da sumim zobke.Bomo videli.
Nič se javim kasneje.Imam danes še možeka doma in gremo zdajle k dermatologu zame potem pa v šoping za Žanine zimske čevlje.
Lepo se imejte!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.1.2010 9:19:17   
mita21
Dobro jutro in prvič v novem letu sem se uspela končno približati računalnikuuser posted image . Še enkrat srečno, zdravo in zadovoljno vsem. Res ste pridne in občudujem vas, da uspete ob vaših sončkih in sorojencih še kaj napisati. Jaz morm rečt, da Matija je zelo priden in čez dan lahko z njim praktično naredim vse. On sedi v stolčku ali pa se kotali, oz. puza nazaj (še daleč od kobacanja in samostojnega sedenja) po dnevni. Se igra in ga je cela dnevna dovolj. Starejši je že od novorojenčka veliko bolj naporen in če sva z Matijo sama ali še možek, se mi zdi, kot da imamo počitnice ... ne me narobe razumet, sej je tud on moj sonček, ampak kdaj paše kakšen oddih, ko gre k mojim na počitnice.
Vidim, da ste načele pogovor o žlahti. Mi se k sreči s svakinjo in njenim zelo dobro razumemo, imamo pa malo težav s taščo (oz. možek in svakinja s svojo mamo). K sreči z nobenim ni v skupni hiši, živimo v drugem kraju, tko de tistih nekaj srečanj preguramo. Naučila sem se jo vzeti takšno kot je in se zarad nje sploh ne sekiram več. Sedaj ko ne živimo več v isti hiši lahko rečem, da se zadnje čase kar dobro razumemo, če bi bili pa več skupaj bi bilo pa po starem ... skratka dolga zgodba, velja pa res, ko pravijo, da je bolje če "ta star pa ta mlad" ne živijo skupaj. Bačko tale vaša "ta mlada" je pa res podn od podna. Verjetno še uživa, ko vidi kako vas spravlja ob živce. Ne sekirajte se!! Tako kot je že ena user posted image napisala (sem pozabila, ker sem na hitro brala), pa naj on naredi prvi korak in jo zapusti. Sam verjetno je lahko to rečt, storit pa ne. Je le oči in ima svojo punčko srčno rad. Ne se vtikavat v njuno zvezo in naj poskušata sama rešit, če se še kaj da.
Matija spi, tudi midva že kar nekaj jeva ampak morm rečt de sem jaz bolj komplikator in vidim, da vaši otroci že kar dosti več jejo kot naš.user posted image
Koliko obrokov goste hrane na dan imajo vaši? Najin urnik je približno takšen:
od 7. 00 do 7. 30 - dojenje
od 10. 00 do 10. 30 - dojenje
od 13. 00 do 13. 30 - zelenjavni ali sadni obrok
okrog 15. 30 dojenje (včasih je  še dojenje okrog 17. 30)
ob 18. 30 - mlečna kašica
ob 20. 00 - dojenje za spanje

Ob ziziki praktično nikoli ne zaspi oz. redko. Je ko vstane, zvečer se morava pa še z dudo uspavat. Ponoči pa laufa joška od 2x do 3x, mislim, da je odvisno od njegove prebave. Ali katera daje borovnice (takšne iz skrinje)? Midva od sadja jeva samo jabolka, banane in slive. Pa še to mu sproti ribam, kar je bolj zaprte sorte. Če bi mu pa več sadja skupaj spairala, bi to vse skupaj stali in bi bil verjetno čist zaprtuser posted image  
star je praktično 6 in pol. A mislite, da bi mu lahko začela uvajati gosti obrok še tistega ob 10. 00? Zaenkrat ima od dojenja dovolj, ker komot zdrži 3 ure.
LP vsem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.1.2010 9:51:02   
bačko
Drugače pa vse naj naj za sedem mesecev:
- Mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom!

Vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.1.2010 9:55:30   
manna
mita21, pozdravljena
Ja glede žlahte res velja - manj se vidimo, raje se imamo user posted image
Naša še ni kaj dosti nadomestila z GH, čeprav uvajamo že 1,5 meseca. Čez par dni bo stara 7 mesecev. Imamo približno takole:
7h dojenje
10h sadna kašica (jabolko, hruška, banana, sliva, borovnica-kupljena kašica)
13.30h zelenjava, ki jo noče, poje samo tri žličke, nato jo dojim ali pa dam AM
15h malo dojenja za uspavanje
17h mlečna kašica
19.30 ponudim AM, potem dojenje
ponoči 2x dojenje

Tudi naša komot zdrži brez hrane več ur, še preveč. Včasih od 7h do 14h sploh ne kaže da bi bila kaj lačna?!! Ampak naša je pač bolj take neješče sorte.

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.1.2010 9:57:13   
manna
Se pridružujem čestitkam za vse 7 mesečnike in njihove mamice !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.1.2010 10:24:17   
mita21
Tudi jaz čestitam vsem, čas res hitro beži, da so junijci stari že 7 mesecev!user posted image user posted image  Manna, naš je pa zelo ješče sorte, zato ugotavljam, da mu dojenje še drži 3 ure, ga sprobavam pa vlečem in res po treh urah postane siten. Po gosti hrani pa max zdrži tri ure (že rekord), čeprav jo količinsko in kalorično dobi dovolj ampak imam občutek, da pogreša dojenje. Bom še ta teden počakala z uvajanjem naslednjega obroka GH, ker mi ustreza. Grem čez vikend na razprodaje, pa s svojim dragim na kosilo (sama po dooooollllggggeeemmm času )in v dopoldanskem času najdlje zdrži brez dojenja. Ko mu bom uvedla GH ob 10. 00 bo gotovo hotel še dojenje in vem, da bova ritem mal podrla.
Uzivite doma, takoj ko je odbila polnoč in je nastopilo leto 2010, sem si rekla: Joj, letos morm pa v službo.user posted image
LP vsem

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.1.2010 10:45:42   
mini86
bjondi-za seznam

št.40
6.mesecev-6730 g    66 cm  -  UVAJANJE GH

pri roj.dnevih pa plis če popraviš moj nick-mini86

pol grem pa mau po štacunah..da kupm mau tamaumu..ma kr naenkrat prekratke rokaveuser posted image
v enmu mescu je zrastu 2,5 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.1.2010 11:45:59   
Mala_princeska
user posted image

Kaminek zate vseeeee naj naj :-))))

Danes ima rojstni dan.

user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.1.2010 11:54:49   
manna
KAMINEK VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.1.2010 13:34:55   
smrketa24

smrketa24, a ti potem Mateju recimo skuhaš tudi navadne testenine (brez jajc) in jih pretlačiš s kakšno omakico? 

ja, to smo začeli uvajati, ko je dopolnil 7 mesecev

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.1.2010 13:35:25   
smrketa24

A daje kjera svojemu sončku že skuto, jogurt? 

jogurt mu že dajem, skuto bom pa sedaj začela.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.1.2010 13:51:59   
fragola
Dober dan, tudi pri nas snežiiiiiiiiii jupiiiiiii, le škoda da ni prejšnji teden snežilo, ker bi bilo dosti lepše, bolj praznično, ma kaj čmo, bo pa ta teden ves teden snežilo!!!!

Joj naša je tudi malo sitna, jaz tudi sumim na nove zobke ker se tudi zelo, zelo slini in skozi si nekaj tlači v usta je prav bogica, pa driskico tudi ma. Zgornje dlesni so prav nabite in sploh ne pusti tikat, tako upam, da se boo kmali prikazal kašen nov zobek, ker je prav bogica, za prva dva sploh nismo vedeli da so pršli, ker je ni nič bolelo!

Tukaj je pa slikica moje Lane!
user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.1.2010 13:56:25   
fragola
kaminek vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.1.2010 14:00:41   
MONY25
ellow, ellow....

zdj me pa že kr neki časa ni blo kle gor user posted image so bli zlo pestri prazniki user posted image moj želodec se je zlo razširu, tko da bo treba zlo intenzivno hujšatuser posted image user posted image

jutr bo Alex star 7 mescov in z največjim veseljem sporočam, da sm mu prej pogledala u usta in vidla 2 doooooolgo pričakovana zobka spodajuser posted image user posted image user posted image

dons sva bla že v laboratoriju, k je tamau jemal železo in sva šla dons spet kri dat, sm prej klicala in je vse OK- hvalabogu user posted image

pri nas prov fajn sneži, so že bele ceste-sj je že cajt, ne pa ta smotan dežuser posted image

me pa zanima, a ma kera med vožnjo user posted image obrnjenega v smeri vožnje? baje da od 9 kg že lahko, se mi zdi...k ma že bl dolge nogce in more met že mal skrčene... moj sinko ma glih 9 kg (a mislte, da ga že loh tko obrnem, al čm še mal počakat?)

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.1.2010 14:17:09   
MONY25
kako ve pripravljate instant polento in pa špinačo???  js sm kupla zmrznjeno špinačo, upam, da bo v redu... se mi pa tud sanja ne, kako bi mu jo prpravla user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.1.2010 14:23:30   
Mala_princeska

Me zanima, punce, a katera že daje otročku pižamo brez stopalc, da ima ponoči bose nogice pod kovtrčkom? Razmišljam če bi ji bilo tako mogoče bolj udobno. V spalnici imamo 19 stopinj, ampak Manca je zmeraj ful topla...tako da študiram če jo morda ne oblačim preveč.

Manna jaz M. oblačim v pižamico, pa štumfki, pa v žakelj ali pa samo kovterček čez, ne gre brez pokritih stopalc spat. Je treba pogruntat kaj jim paše. Zdajle recimo se je zvalila na trebušček in spi kot bubica.Čedalje bolj pogosto spi na trebuščku, zvečer pa jo je moj obrnil na hrbet, ker se je bal da bi bilo kaj narobe ponoči.

GH - ne obupat, saj bo! Se mi pa kar malo smilite, ko nočejo veliko pojest - a eni več, drugi manj - vsi bodo gor zrastli. m. npr. celo malo Hipp ali frutek kašico poje - tisto 1,2 dcl oz. 120 ml.
Danes je pa prvič bučko dobila s krompirjem, korenčkom, pa malo margarince in ščepec soli sem dodala in zmiksala s paličnim in ona bi kar jedla in jedla user posted image (sorry Manna, se nočem hvalit)

Kaj pa jim dajete od zelene zelenjave? špinačo, brokoli, bučke???

Zaprtje - ko sem pisala, da težko kakamo user posted image dva dni nazaj sem ji za opoldanski obrok suhe slive skuhala, brez sladkorja, ji s paličnim zmiksala in user posted image je uspelo - je že včeraj lepo bolj redko kakala, pa danes tudi že. Očitno jo res preveč korenja zapira, ali pa preveč jabolka? ali pa D3 kapljice?user posted image user posted image No, važno da smo našli odvajalo user posted image pa sladke kamilice pomagajo.
Sem brala o zaprtju in piše, da mora otrok čim več tekočine spit, ker mehča blato. In ji dajem tekočino, čeprav bolj malo spije.
Nič grem pokakano plenico oprat user posted image (uporabljam Racmanke).

A katera od vas uporablja One Size Organic od Popolinija?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.1.2010 14:26:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a korenček ne gre dol..user posted image pol mam že dva bodija uničenauser posted image user posted image user posted image

Skuhaj ju na 95, še prej pa Vanish ali Trim ali Cet za posodo gor (al pa za odstranitev maščobe).

Ja pa bananin bruhec tud ne gre dol user posted image

Fleki - ko otroc rastejo, jih je vedno več user posted image mi tavelika "mula" iz vrctca vse živo na hlačah in majcah prinese user posted image user posted image

Jah nič več firm kupovat pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.