kepica
|
No, pa so prazniki za nami. Preživeli smo jih lzelo epo, že dolgo časa nismo bili tako dolgo obdobje skupaj. Ampak, žal je vsega lepega enkrat konec in sem danes že sama ostala doma. Mož je šel v službo naš petletnik pa v vrtec, jaz sem si pa prišla malo spočit živce na RR Mali je zaspal po polurnem joku. Ni mogel podret kupčka in se je jokal, jaz ga pa nisem mogla dvignit, ker me je par dni nazaj v križu uščipnilo in sem totalno neuporabna Sem vzela dva lekadola, seveda brez učinka, ker teli lekadoli so meni kot bonboni. Pa sem ga vseeno vzela, z upanjem, da bo pa le kaj pomagalo, pa žal ni Mi ne preostane drugega, kot da čakam, da mine. Ko bi malemu vsaj lahko razložila, da ga ne morem pestovat. Me samo čukasto gleda, zakaj ga ne dvignem k sebi, ko joka. Joj, katastrofa. Grozno sem končala leto in še slabše začela. V enem tednu sem pokasirala vraščen noht, vnetje v spodnjem štuku in vkleščen živec Slabše že ne more bit Dulsineya tvoja Lili je prava lepotička. Pa kako že lepo sama sedi Casiopea dobrodošla spet nazaj Tvoj mali je tudi pravi cuker polari čestitke za krst. Lepi ste bili Spanje: naš najraje spi na hrbtu. Čez dan ga pustim, ponoči ga pa vedno, ko se dojiva obrnem na bok, ampak se potem itak sam prevali nazaj na hrbet. Na trebušček ga pa še nisem dala spat, ker tudi kravic ne mara pasti, mu zgleda ta položaj ne ustreza. Lasje: tudi pri meni je katastrofa. Vsakič, ko se počešem, mi odpade ogromno las. Bi tudi morala na barvanje, pa ne upam Sem pa začela jemat tablete Fitoval in se mi zdi, da pomagajo. GH tudi pri nas še ne uvajamo, čeprav me mika. Vsaj zvečer bi kaj rada pokombinirala, če bi slučajno kaj pomagalo pri spanju, ker imamo žal še vedno pestre noči. Čaj je tudi še velika borba. Se spakuje in me čudno gleda. Že tako ne mara flaše, potem pa ven priteče še nekaj, kar ni mleko....ja, to nam je trenuten izziv, da bi spravil vsaj nekaj čaja vase. Sicer ga niti ne silim, trikrat sem poskusila, pa ni nekega velikega uspeha. Mogoče ima za odtenek raje instant čaj, ki ej malenkost sladek. Tistega iz vrečke pa pljuva ven. Je sladkosned po mamici
|