|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
3.1.2010 18:12:30   
Anonimen
Kako pa kaj Videk?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
3.1.2010 18:12:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

DA SE MALO OGLASIM...

ROŽCA26, brez veze se sekirat...si ugotovila, da je mal bolana...torej? ja, ni normalna i takih ljudi ne prepričaš v nič, se ne splača trudit... če ti pa uspe, imam še jaz kak tak primerek doma, za mal prestavit v glavi, pa ne grte...in ti pridem na inštrukcije.

zdaj spremljam še januarke in februarke... po moje bo prva marčevka počasi na vrsti, kaj menite? gremo stave pobirat? meni se že sanja o tem...

me pa zanima kdaj se odda za očetovski dopust, po porodu? ker bi ga bilo treba datumsko vpisat. zdaj pa ne vem, če že lahko mojega v kadrovsko pošljem, da mu plače vpišejo, ali mora on še počakat.

pa še čas za dobra dela sem si vzela: za darovanje matičnih celic sem izpolnila prijavnico in vprašalnike...pa pravkar izpolnjujem za davčno, naj dajo najinih 0,5% rdečim nioskom. da bom vsaj malo dobrodelna.

zmenjeno, ti bom sporočila kak smo to rešili, če sploh kdaj bomo in te pol vpelem user posted image

jest še ne bom lep čas rodila - upam user posted image  Je pa tko, da nobena nima mojga dovoljenja, da bi rodila pred 10.2. A smo zmenjene???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Kera bo pa prva - nimam blage veze - po vsej verjetnosti črviček, ker ma dvojčka.

za očetovski dopust vedo točni datum šele po porodu. Je pa tak, da moraš že prej vpisat v papirje njegove plače.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobrodelnost.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
3.1.2010 18:13:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Kako pa kaj Videk?

trenutno tečen ko driska user posted image  - je zaspan. Ga mormo spat dat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
3.1.2010 18:15:34   
rožca26

ej tut taki izrodki obstajajo - oprosti izrazu. Tudi jst jih kar nekaj poznam, ampak kot sem rekla po novem letu bo use drugače. ****t ga - osel gre sam enkrat na led.

Drugače pa pogrešam najin chat na FB. Sm že mislila, da si pozabla name

ja, sam v tem primeru je moj bratranc vosu sam je pa žalostno to, da je po poklicu soc. delavka

mah no comment. samo pravijo da vsak sekret najde svoj pokrov, tko da................

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa lušna!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
3.1.2010 18:15:40   
Anonimen
rdeči noski - tudi jst sem jim lani decembra nekaj nakazala, letos jim bom pa tudi. Ko sem dobila pošto domov, nisem o tem tudi dvomila ne.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
3.1.2010 18:16:05   
rožca26
Aja, kak pa kej Živa? A se je že odločila kej shodit? A je že sama?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
3.1.2010 18:18:51   
rožca26

rdeči noski - tudi jst sem jim lani decembra nekaj nakazala, letos jim bom pa tudi. Ko sem dobila pošto domov, nisem o tem tudi dvomila ne.

jest pa ne vem - njim še bi (pa upam, da me nimate za škrte), sam RKju in podobnim pa ne dam niti centa. Vem kam gre ta denar - v njihov žep in ne v roke pravih ljudi.
Bom pa - v primeru, da bo pupika donošena - zagotovo dala bodije v najmanjših številkah EINTu v Lj. P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
3.1.2010 18:22:16   
lunka1

zdaj spremljam še januarke in februarke... po moje bo prva marčevka počasi na vrsti, kaj menite? gremo stave pobirat? meni se že sanja o tem...

Ja, tudi jaz... Jih je zanimivo brat - vsak dan nekaj novega user posted image . Jaz upam, da bomo me počakale še vsaj 1 mesec dni, preden se bo začelo.

Jaz osebno še nisem sanjala o porodu. Večkrat sanjam sebe v nekem dogajanju in vem, da sem noseča. Ni se mi pa še sanjalo o porodu. No, očitno me le ni toliko strah poroda user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
3.1.2010 18:27:59   
Anonimen
Aja, kak pa kej Živa? A se je že odločila kej shodit? A je že sama?

ma ja, sam na rit jo vleče, tak kot fotrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
3.1.2010 18:28:42   
Anonimen
ja lahko začnemo pobirat staveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
3.1.2010 18:30:18   
lucika
jaz sem imela v prvo popolnoma sprožen porod, tako da ne verm, kako se začnejo navadni popadki...a ko sem zadnje dni umirala na vc-ju, sem si mislila, da če so tak nekak začetni popadki, bi me do konca kr pobralo... in ker se to dogaja že nekaj dni, me preganja še v sanjah...

danes sem sanjala, da mi je odtekla voda, moj cel paničen, greeeemo v porodnišnico...jaz sem pa obsedela na stopnicah, češ, nikamor ne grem, če sem šele dopolnila 31. teden. rodit še itak ne smem, torej je bv da kam hodim:))))

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
3.1.2010 18:36:21   
Anonimen
jaz sem imela v prvo popolnoma sprožen porod, tako da ne verm, kako se začnejo navadni popadki...a ko sem zadnje dni umirala na vc-ju, sem si mislila, da če so tak nekak začetni popadki, bi me do konca kr pobralo... in ker se to dogaja že nekaj dni, me preganja še v sanjah...

danes sem sanjala, da mi je odtekla voda, moj cel paničen, greeeemo v porodnišnico...jaz sem pa obsedela na stopnicah, češ, nikamor ne grem, če sem šele dopolnila 31. teden. rodit še itak ne smem, torej je bv da kam hodim:))))

Mah jst pa upam, da to rundo v sanjah rodim, umes pa mi naredijo kako liposukcijo. Lepe želje ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
3.1.2010 18:44:27   
lucika
saj je veliko zgodbic, ko so v drugo skoraj sami ven padli....jaz jim kr verjamem in upam, da bo to tudi meni uspelo.

prejšnjič sem 12 dni pred rokom bila sprejeta, čez 10 dni so mi sprožili; en večer prej me je pa neka mlada zdravnica hotla domov poslat...katastrofa v glavnem, pa takrat sem vsaj sama bila..zdaj imam pa malega doma, in po nepotrebnem ne bom niti minute not. mojga je že strah, da ne bom pravočasno v p prišla, al pa da ne bo imel kje parkirat:) ker ve, da ne bom hotla it prej not... noooo, mogoče pa, ko me prvi ornk popadek zgrabi, bom že v avtu privezana:)...sam če so tile črevesni krči zdaj bolj močnio kot bodo popadki, res lahko doma rodim....

zdaj pa že bluzim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
3.1.2010 19:01:11   
Anonimen
Mah, jst pa res resnično upam, da me sredi feb odreši z CR. Res se grdo sliši, ampak že zdej komaj vlačim ta trebuh za sabo, kaj šele bouser posted image user posted image
Sem se odločila, da bom zdej na vsakem pregledu začela jamrat, mogoče se ga bo pa kaj prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
3.1.2010 19:02:29   
rožca26

jest pa sploh ne vem kak zgledajo popadki, pa bom že drugič rodila user posted image  ja, se počutim k prvorodnica user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
3.1.2010 19:06:12   
Anonimen

jest pa sploh ne vem kak zgledajo popadki, pa bom že drugič rodila ja, se počutim k prvorodnica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
3.1.2010 19:09:49   
Anonimen
jst sem pa ugotovila, da naša baby v trebuhu full ponori, ko sliši komad od kumra - nea mi govori.
Upam, da to ne pomen, da bomo ta komad uporabljal za uspavanko, kr če ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
3.1.2010 19:11:09   
Anonimen
ok spet imam samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj nismo rekl, da mormo pred marcem pridt na 3.del?????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.1.2010 19:11:56   
rožca26

jst sem pa ugotovila, da naša baby v trebuhu full ponori, ko sliši komad od kumra - nea mi govori.
Upam, da to ne pomen, da bomo ta komad uporabljal za uspavanko, kr če ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ah ne skrbi - je sam bolj ritmični tip, nič druzga. Vid, k je bil v trebuhu, mi je čist skoz odrival tamburo ko sm igrala "ne de mi več rastla", pa se je kr neki časa umiril sam na ta komad. Tak da še ni treba skrbet. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.1.2010 19:12:58   
rožca26

ok spet imam samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj nismo rekl, da mormo pred marcem pridt na 3.del?????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, nimaš, sam mi bomo vida počasi deli spat, pa me sigurno več k pol ure ne bo gor. Aja, pa dns je Sreča na vrvici na slo1. Tega filma pa res ne mormo zamudit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.1.2010 19:18:56   
rožca26
Aja, drgač vam moram pa par stvari povedat - glede rojstev:
1. od mojga sestrična je rodila punčko Mijo (je Splitčanka, poročena z Nizozemcem) mal pred novim letom
2. kolegica, ki je rodila v istem tednu kot jaz - 33.t, je sedaj rodila v 38. t pred 5 dnevi user posted image  se pravi - zame upanje ostaja, da bo moja pupa donošena user posted image
3. družinska kolegica rodila punčko tudi okoli novega leta user posted image
4. sedaj pa še zvedela, da je moja bivša sošolka s faxa in someščanka nosečka in pričakuje takrat kot jaz user posted image

Joj, same lepe stvari sm zvedla okol novega leta. Ja, to leto mora biti pa res super. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.1.2010 19:18:58   
Jessy
Pozdravljene!
Vam samo sporočam, da sem v porodnišnici, kjer ugotavljajo vzrok mojih bolečin v predelu ledvice. Upam, da grem kmalu domov, ker mi je dolgčas.

lp

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
3.1.2010 19:20:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Pozdravljene!
Vam samo sporočam, da sem v porodnišnici, kjer ugotavljajo vzrok mojih bolečin v predelu ledvice. Upam, da grem kmalu domov, ker mi je dolgčas.

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jessy, drži se. Upam, da čim prej ugotovijo zakaj te boli oz. da ne bo nič narobe. Mislim nate.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.1.2010 19:35:58   
Anonimen
Pozdravljene!

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da čimprej ugotovijo, ter greš domov. Pa malo se nam kaj sproti javljaj in poročaj kako je stanje s tabo.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.1.2010 19:39:59   
Anonimen
Aja, drgač vam moram pa par stvari povedat - glede rojstev:
1. od mojga sestrična je rodila punčko Mijo (je Splitčanka, poročena z Nizozemcem) mal pred novim letom
2. kolegica, ki je rodila v istem tednu kot jaz - 33.t, je sedaj rodila v 38. t pred 5 dnevi se pravi - zame upanje ostaja, da bo moja pupa donošena
3. družinska kolegica rodila punčko tudi okoli novega leta
4. sedaj pa še zvedela, da je moja bivša sošolka s faxa in someščanka nosečka in pričakuje takrat kot jaz

Joj, same lepe stvari sm zvedla okol novega leta. Ja, to leto mora biti pa res super.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?