Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 18:24:26
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka Ugi sporoča: Mamo punco Laro. 3320g in 50cm. Sva OK. ČESTITKE!!!! čestitke za Laro
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 18:26:55
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: volley Blueeyes* sporoča Danes 2.1. sem postal starejši bratec. Ob 12.02 se je rodila Brina (50cm, 3290g), ob 12.14 pa nas je presenetil Bor ( 50cm, 3630g) ooo čestitke
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 18:37:36
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Oooo, emica2008, že doma? Superca!!! Upam, da se lepo crkljate! ja končno doma, ker za silvestrovo v porodnišnici je pa kar za . par besed o prihodu mojega Lovra: 30.12. zjutraj neko čudno špikanje v križu, ki se je vleklo čez dan, vendar ni bilo niti najmanj hudo in nisem pomislila, da se mogoče kaj dogaja. popoldan pa se je začelo stopnjevati. šele ko sem imela popadke na 8 minut sem pomislila da bo pa treba iti v porodnišnico. počas se zrihtam in ko misliva z mojim it v P, pok in mi odteče voda ob 20.40 in popadki na 3 minute. ob 21.30. me odpelje rešilec in v P LJ prispemo ob 22h in smo odprti že 8-9cm. Nič klistirja, naravnost v porodno sobo, kjer se je ob 22.42 rodil Lovro z ritko naprej. in že se doma cartkamo ter smo v .... srečno novo leto vsem ter da boste kmalu vse pestovale svoje papa ter hvala vsem za čestitke
< Sporočilo je popravil emica2008 -- 2.1.2010 18:40:31 >
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 18:44:01
|
|
|
|
grahek85
|
Žaži, zdravo!!!!!! Jst mislim, da lahko v imenu vseh napišem, da te me tudi pogrešamo!!! Ja akcija je pa že v polnem teku, punce kar rojevajo No, hitro se nam vrni, do takrat pa lp naja6, držim pesti zate, srečno majčyca, za tvojga fanta pa veliko pikapok: Sem mela enkrat gnojno angino in mi grejo kar kocine pokonci, če se spomnem Grozne bolečine, uffff.... V dveh dneh mislim da sem uspela pojesti nekje pol banane, še slino sem pljuvala namesto goltala. Joj revež! Upam, da ma kako bolj blago obliko in da se hitro pozdravi! IZVIRNO SPOROČILO: volley Blueeyes* sporoča Danes 2.1. sem postal starejši bratec. Ob 12.02 se je rodila Brina (50cm, 3290g), ob 12.14 pa nas je presenetil Bor ( 50cm, 3630g) ISKRENE ČESTITKE!!!!! Madona, kera korenjaka!!! Zdaj me je pa kr malo sram jamrat zaradi nosečniških tegob , ker jst mam samo enega takega v bušitu, Blueeyes je pa z dvema shajala! Kapo dol mamici!!! Živjo tweety Ti kar ostani z nami, kaj sploh razmišljaš... Itak smo ves čas vedele, da se bo komu mudilo, pa verjetno bo tudi kdo zamudil, tako da ni hudega! lep pozdrav tudi tebi, emica2008 Saj ti boš tudi ostala pri januarkah, kaj ne?
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:11:59
|
|
|
|
egleria
|
blueeyes čestitke.. jaz sem že pa tak nestrpna. komaj čakam da bom lahko šla rodit. sam če pa po drugi strani poštudiram pa če se bo dete rodilo na rok bova z dragim sama še samo 14 dni..
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:17:00
|
|
|
|
alex17
|
oooo, kapo dol in čestitke blueeyes za dva ornk !!! to pa res ni kar tko več kot 7kg nosit, mene že te slabe 4kg (domnevam ) kar in čedalje bolj matrajo... pa sploh nisem vedla da pričakujete kar dva... tweety83, dobrodošla spet med nami, napiši kaj o tvoji izkušnji s porodom ko boš utegnila! emica2008, je šlo pa prav hitr na koncu, bravo! pa z ritko naprej, ni bilo nič težav? lepo se imejte in velik lepih trenutkov z malčkom!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:22:31
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Jaz sem ravno s CTG-ja v Trbovljah, nekaj se že nakazuje, blažji popadki, ampak mislim, da bo zdržal noter do 7.1. ko imam napovedan CR, tudi v Trbovljah. Sem vprašala babico, če so imeli že kakšen porod letos, pa je rekla, da punčko ja, fantka pa še ne. Mogoče bomo pa mi s fantkom v četrtek prvi . upam, da se vidmo, grem 4.1. na ctg še v LJ, potem pa upam, da bom šla že kar v P 6.1. ko mam rok!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:33:33
|
|
|
|
Zala01
|
No, pol se pa sigurno vidimo, ker jaz bom tako ležala 7 dni po CR noter.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:35:40
|
|
|
|
ursyyyka
|
o punce...rojevate že kot po tekočem traku...jah ni kej,naš mesec je napočil =) Čestitke vsem,ki že mate svoje mladičke ob sebi!!!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:54:11
|
|
|
|
mimikica
|
vau jooj najprej en lep objemček za vse majhne štručkice en čestitke vsem novopečenim družinicam. joj jas tud komaj čakan , čeprav je še 3 tedne do roka, joj moja koza na bušiju je katastrofa a mate že vse pripravljene in oblečene pojstlce??
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 20:58:06
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimikica a mate že vse pripravljene in oblečene pojstlce?? mam že kaka dva tedna oblečeno pojstlco pa glasbeni vrtiljak z živalcami namontiran pa par igračk že čaka, da ni čist prazna
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 21:00:22
|
|
|
|
marijaa
|
Vau blueeys to pa sta dva prava orjaka za dvojčke! Ja iskrene čestritke za dvojčke, pa starejšemu bratcu in očiju tudi. Imaš pa zdaj enako kot naj bi jaz imela starejšega sina in parček. naja6 stiskam pesti, da čimprej mine.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 21:05:03
|
|
|
|
mimikica
|
naja6 držim pesti da ti bo čimprej minilo in seveda čim manj bolečin
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 23:00:48
|
|
|
|
Boka
|
maycica, samo, da gre na bolje emica uau kak ekspresen porod, bravo mami Pišuka pa res, sploh nisem pomislila, da je blueeyes nosila kar 7 kil (poleg sebe seveda ) res, kapo dol in marijaa, zate prav tako midva imava posteljico že pripravljeno, je pa pokrita z brisačo, da se ne bi kaj zaprašila. nočka punce
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 23:14:59
|
|
|
|
poopek
|
čer čveke! jz še nimam pripravljene torbe, niti posteljica ni uštimana še.. sploh nimam moči, tak sem utrujena. upam da me ne preseneti kaj... sem se pa danes ful čuden počutila, me je špikal spodaj, krči so bili hudi, ene trije ki so trajali po ene 5 min, pa še drisko sem mela, sem mislila aha, evo se počas začenja. no pa se je ustavlo. no ja, sej mam še malo manj k 4 tedne . upam sam, da nebo tkole vsak dan do poroda, k bom čist izmozgana :) ker ko krč popusti, se počutim ko da sem tekla :) nočko punce
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 0:01:10
|
|
|
|
Nattoule
|
Cer tud od mene. In en velik aplavz za Blueyes in njena korenjaka! Imam pa za vas vprasanje: kako izgledajo te vasi krci? Ker jaz imam zdaj ze teden dni obcutekotrdevanja trebuha pa mi ni jasno kaj je zdej to. In pa menstri podobne bolecine. Ker nikol nisem probala lastnih popadkov me zdej skrbi, da jih ne bom prepoznala :))
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 2:29:21
|
|
|
|
poopek
|
evo mene spet... nemorem spat, a tak sem utrujena. sploh ne vem kaj mi je. na tv pa sama bedarija! nattoule ja take krče mam jz tud. trebuh otrdi, boli podobno kot pri menstrualnih, le da so bol intenzivni, pa dol tišči. kadar me prime, mi najbolj zaenkrat odgovarja, da se postavim na vse štiri in migam z rito sem pa tja. nč grem papcat k sem že lačna, pol pa spet za tv, kaj pa druzga. upam, da hmal zaspim. sladke sanje še naprej.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 3:10:29
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek evo mene spet... nemorem spat, a tak sem utrujena. sploh ne vem kaj mi je. na tv pa sama bedarija! jaz sem tudi tukaj.. tako pozno me je krč zagrabu v levi nogi zdaj pa spat ne morm pa lulika me boli ko sto sem pa dobila ene 15 min nazaj sporočilo od grahek85: Živjo! ob 1h odtekla voda, odprti smo 1cm, tako da bo danes na svet prispel naš mali grahek vam javim ko bo! lp grahek85 držim pesti da hitro mine in da kmalu držiš svojo štručko v naročju
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 8:20:39
|
|
|
|
Enkica
|
Pozdravljene so ! HB je noč za mano. Spala sem zelo slabo Celo noč sem imela akcijo s smrkanjem in krči. Se vidi, da ne jem več magnezija. Sem prav jezna ... celo nosečnost sem se lepo "borila" proti vsem prehlajenim okoli mene, zdaj sem pa jaz tista, ki sem zbolela. Očitno sem bila za silvestrovanje malo premalo oblečena in me je prepihalo. pa se bori z zelo močnimi glavoboli, tko da sva oba za v smeti. Upam, da me tole mine še preden gremo rodit, ker si ne predstavljam popadkov in smrkanja in kihanja skupaj. O Grahek85 je pa že imela akcijo ... Vedno manj nas je še tistih, ki čakamo na dan D v prvi polovici jan'10. Grem prav preverit na seznam koliko nas je še, ki imamo PDP do 15.1. ... tam okoli 30 nas je še (no ene se verjetno ne bodo pofočkale, da so rodile, ker se niti ne spomnim, da bi kaj pisale po forumu). Želim vam prijetno nedeljo ... pri nas že lepo sonček sije in grem na hitro ven pelat, da bom potem lahko v miru na kavču ležala. Bodite pridne!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 8:28:25
|
|
|
|
marijaa
|
Grahek že verjetno carta. Upam, da dobimo čim prej informacijo . Radovedna baba pač. Sedaj bom zajtrk naredila, potem bomo pa šli na 1 daljši sprehod lepo počasi, ker se premikam kot 80 letnica. Ctg imam jutri spet.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 8:56:27
|
|
|
|
nikita 33
|
Enkica - ni nas več dosti do 15.1. Jaz imam tudi 10.1. PDP in komaj čakam da grem v P. Jaz imam povišan pritisk danes zjutraj in sploh ne morem umirit mojega dihanja...sem mogla vstat iz postelje. Grahek Vse mamice - lepo se cartajte. Tudi jaz komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 9:10:53
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro...no danes je moj D dan ampak jaz sem še doma...zaenkrat nič ne kaže se vam bom javljala kako bo lep dan ....in čestitke vsem novim mamica
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 10:40:11
|
|
|
|
pajcevina
|
Grahek drži se! Upam, da je do sedaj že za tabo. Mi gremo pa danes malo ven hodit na kakšen hrib okoli Lj. Bom vidla, kako mi še kaj grejo klanci
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 10:41:54
|
|
|
|
a.jrad1
|
Evo še jaz sem tudi tu; se očasno le javim; preberem pa itak vsak dan! Ja tudi mi smo imeli ponoči dva-tri lažne popadke; imam pa občasno tak gosto rumenkast izcedek ene tri dni; se mi zdi, kot da bi se počasi čep luščil ?! No bomo videli; če ne prej, potem v torek, ko imam CTG in pregled. Držim pesti za vse, pa upam, da se je grahek že rešila in lepo pestuje svojga sončka! lp, očitno bo danes lep sončen dan; ga bo treba izkoristit za kak sprehod - mogoč zadnji :)
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 3.1.2010 10:53:40
|
|
|
|
egleria
|
dobro jutro!! jaz sem tudi slabo spala.. me je neki buši bolel pa kr neki mi dol tišči skos.. zdej že nestrpno odštevam dneve do roka.. točno 13 dni šeee.. jaz zibelko mam postavljeno samo oblečt še morem. igračk pa ne mislim noter devat preden pride naš sonček na svet ker pravijo da to prinaša nesrečo no zdle se pa glih odpravljam spravljat cotke v previjalno mizico..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Pomagajte!пеперутка16Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.Naj povem sestri. (
63%)
Naj povem mami. (
16%)
Naj zagrozim kretenu. (
18%)
Nekaj drugega, to je? (
3%)
Število vseh glasov: 38Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!