|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
2.1.2010 18:24:26   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Ugi sporoča:

Mamo punco Laro. 3320g in 50cm. Sva OK.

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za Laro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.1.2010 18:26:55   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: volley

Blueeyes* sporoča

Danes 2.1. sem postal starejši bratec.

Ob 12.02 se je rodila Brina (50cm, 3290g),

ob 12.14 pa nas je presenetil Bor ( 50cm, 3630g)

ooo čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu volley)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.1.2010 18:37:36   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Oooo, emica2008, že doma? Superca!!! Upam, da se lepo crkljate!

ja končno doma, ker za silvestrovo v porodnišnici je pa kar za user posted image .

par besed o prihodu mojega Lovra:
30.12. zjutraj neko čudno špikanje v križu, ki se je vleklo čez dan, vendar ni bilo niti najmanj hudo in nisem pomislila, da se mogoče kaj dogaja.
popoldan pa se je začelo stopnjevati. šele ko sem imela popadke na 8 minut sem pomislila da bo pa treba iti v porodnišnico. počas se zrihtam in ko misliva z mojim it v P, pok in mi odteče voda ob 20.40 in popadki na 3 minute.
ob 21.30. me odpelje rešilec in v P LJ prispemo ob 22h in smo odprti že 8-9cm. Nič klistirja, naravnost v porodno sobo, kjer se je ob 22.42 rodil Lovro z ritko naprej.
in že se doma cartkamo ter smo v user posted image ....

srečno novo leto vsem ter da boste kmalu vse pestovale svoje user posted image

papa ter hvala vsem za čestitke

< Sporočilo je popravil emica2008 -- 2.1.2010 18:40:31 >

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.1.2010 18:44:01   
grahek85
Žaži, zdravo!!!!!! user posted image Jst mislim, da lahko v imenu vseh napišem, da te me tudi pogrešamo!!! Ja akcija je pa že v polnem teku, punce kar rojevajo user posted image No, hitro se nam vrni, do takrat pa lp user posted image user posted image

naja6, držim pesti zate, srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

majčyca, za tvojga fanta pa veliko pikapok: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mela enkrat gnojno angino in mi grejo kar kocine pokonci, če se spomnem user posted image Grozne bolečine, uffff.... V dveh dneh mislim da sem uspela pojesti nekje pol banane, še slino sem pljuvala namesto goltala. Joj revež! Upam, da ma kako bolj blago obliko in da se hitro pozdravi!

IZVIRNO SPOROČILO: volley

Blueeyes* sporoča

Danes 2.1. sem postal starejši bratec.

Ob 12.02 se je rodila Brina (50cm, 3290g),

ob 12.14 pa nas je presenetil Bor ( 50cm, 3630g)

ISKRENE ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image Madona, kera korenjaka!!! user posted image Zdaj me je pa kr malo sram jamrat zaradi nosečniških tegob user posted image , ker jst mam samo enega takega v bušitu, Blueeyes je pa z dvema shajala! Kapo dol mamici!!!

Živjo tweety user posted image user posted image user posted image Ti kar ostani z nami, kaj sploh razmišljaš... Itak smo ves čas vedele, da se bo komu mudilo, pa verjetno bo tudi kdo zamudil, tako da ni hudega! user posted image

lep pozdrav tudi tebi, emica2008 user posted image user posted image user posted image Saj ti boš tudi ostala pri januarkah, kaj ne? user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.1.2010 20:11:59   
egleria
blueeyes čestitke..user posted image
jaz sem že pa tak nestrpna. komaj čakam da bom lahko šla rodit. sam če pa po drugi strani poštudiram pa če se bo dete rodilo na rok bova z dragim sama še samo 14 dni..

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.1.2010 20:17:00   
alex17
oooo, kapo dol in čestitke blueeyes za dva ornk user posted image !!! user posted image  user posted image to pa res ni kar tko več kot 7kg nosit, mene že te slabe 4kg (domnevam user posted image ) kar in čedalje bolj matrajo... pa sploh nisem vedla da pričakujete kar dva... user posted image

tweety83, dobrodošla spet med nami, napiši kaj o tvoji izkušnji s porodom ko boš utegnila! user posted image

emica2008, je šlo pa prav hitr na koncu, bravo! pa z ritko naprej, ni bilo nič težav? lepo se imejte in velik lepih trenutkov z malčkom! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.1.2010 20:22:31   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Jaz sem ravno s CTG-ja v Trbovljah, nekaj se že nakazuje, blažji popadki, ampak mislim, da bo zdržal noter do 7.1. ko imam napovedan CR, tudi v Trbovljah. Sem vprašala babico, če so imeli že kakšen porod letos, pa je rekla, da punčko ja, fantka pa še ne. Mogoče bomo pa mi s fantkom v četrtek prviuser posted image .

upam, da se vidmo, grem 4.1. na ctg še v LJ, potem pa upam, da bom šla že kar v P 6.1. ko mam rok!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.1.2010 20:33:33   
Zala01
No, pol se pa sigurno vidimo, ker jaz bom tako ležala 7 dni po CR noter.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.1.2010 20:35:40   
ursyyyka
o punce...rojevate že kot po tekočem traku...jah ni kej,naš mesec je napočil =) Čestitke vsem,ki že mate svoje mladičke ob sebi!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.1.2010 20:54:11   
mimikica
vau

jooj najprej en lep objemček za vse majhne štručkice en čestitke vsem novopečenim družinicam.

joj jas tud komaj čakan , čeprav je še 3 tedne do roka, 
joj moja koza na bušiju je katastrofa

a mate že vse pripravljene in oblečene pojstlce??

(odgovor članu ursyyyka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.1.2010 20:58:06   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: mimikica

a mate že vse pripravljene in oblečene pojstlce??

mam že kaka dva tedna oblečeno pojstlco pa glasbeni vrtiljak z živalcami namontiran pa par igračk že čaka, da  ni čist prazna user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.1.2010 21:00:22   
marijaa
Vau blueeys to pa sta dva prava orjaka za dvojčke! Ja iskrene čestritke za dvojčke, pa starejšemu bratcu in očiju tudi. Imaš pa zdaj enako kot naj bi jaz imela starejšega sina in parček.
naja6 stiskam pesti, da čimprej mine.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.1.2010 21:05:03   
mimikica
naja6 držim pesti da ti bo čimprej minilo in seveda čim manj bolečin

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.1.2010 23:00:48   
Boka
maycica, samo, da gre na boljeuser posted image

emica uau kak ekspresen porod, bravo mami user posted image

Pišuka pa res, sploh nisem pomislila, da je blueeyes nosila kar 7 kil (poleg sebe sevedauser posted image ) res, kapo dol user posted image in marijaa, zate prav tako user posted image

midva imava posteljico že pripravljeno, je pa pokrita z brisačo, da se ne bi kaj zaprašila.

nočka punce

1+1=5 :)

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.1.2010 23:14:59   
poopek
čer čveke!

jz še nimam pripravljene torbe, niti posteljica ni uštimana še.. sploh nimam moči, tak sem utrujena. upam da me ne preseneti kaj...user posted image sem se pa danes ful čuden počutila, me je špikal spodaj, krči so bili hudi, ene trije ki so trajali po ene 5 min, pa še drisko sem mela, sem mislila aha, evo se počas začenja. no pa se je ustavlo. no ja, sej mam še malo manj k 4 tedne user posted image . upam sam, da nebo tkole vsak dan do poroda, k bom čist izmozgana :) ker ko krč popusti, se počutim ko da sem tekla :)

nočko punce user posted image user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.1.2010 0:01:10   
Nattoule
Cer tud od mene.

In en velik aplavz za Blueyes in njena korenjaka!user posted image

Imam pa za vas vprasanje: kako izgledajo te vasi krci? Ker jaz imam zdaj ze teden dni obcutekotrdevanja trebuha pa mi ni jasno kaj je zdej to. In pa menstri podobne bolecine. Ker nikol nisem probala lastnih popadkov  me zdej skrbi, da jih ne bom prepoznala :))

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.1.2010 2:29:21   
poopek
evo mene spet... nemorem spat, a tak sem utrujena. user posted image sploh ne vem kaj mi je. na tv pa sama bedarija! user posted image

nattoule ja take krče mam jz tud. trebuh otrdi, boli podobno kot pri menstrualnih, le da so bol intenzivni, pa dol tišči. kadar me prime, mi najbolj zaenkrat odgovarja, da se postavim na vse štiri in migam z rito sem pa tja.

nč grem papcat k sem že lačna, pol pa spet za tv, kaj pa druzga. upam, da hmal zaspim.user posted image

sladke sanje še naprej. user posted image user posted image

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.1.2010 3:10:29   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

evo mene spet... nemorem spat, a tak sem utrujena. user posted image sploh ne vem kaj mi je. na tv pa sama bedarija! user posted image

jaz sem tudi tukaj.. tako pozno me je krč zagrabu v levi nogi zdaj pa spat ne mormuser posted image  pa lulika me boli ko sto user posted image  

sem pa dobila ene 15 min nazaj sporočilo od grahek85:

Živjo! ob 1h odtekla voda, odprti smo 1cm, tako da bo danes na svet prispel naš mali grahekuser posted image  vam javim ko bo! lp grahek85

držim pesti da hitro mine in da kmalu držiš svojo štručko v naročjuuser posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.1.2010 8:20:39   
Enkica
Pozdravljene souser posted image !

HB je noč za mano. Spala sem zelo slabo user posted image user posted image
Celo noč sem imela akcijo s smrkanjem in krči. Se vidi, da ne jem več magnezija. Sem prav jezna ... celo nosečnost sem se lepo "borila" proti vsem prehlajenim okoli mene, zdaj sem pa jaz tista, ki sem zbolela. Očitno sem bila za silvestrovanje malo premalo oblečena in me je prepihalo. user posted image pa se bori z zelo močnimi glavoboli, tko da sva oba za v smeti. Upam, da me tole mine še preden gremo rodit, ker si ne predstavljam popadkov in smrkanja in kihanja skupaj.

O Grahek85 je pa že imela akcijo ... user posted image user posted image user posted image
Vedno manj nas je še tistih, ki čakamo na dan D v prvi polovici jan'10. Grem prav preverit na seznam koliko nas je še, ki imamo PDP do 15.1. ... tam okoli 30 nas je še (no ene se verjetno ne bodo pofočkale, da so rodile, ker se niti ne spomnim, da bi kaj pisale po forumu).

Želim vam prijetno nedeljo ... pri nas že lepo sonček sije in grem na hitro ven user posted image pelat, da bom potem lahko v miru na kavču ležala.

Bodite pridne!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.1.2010 8:28:25   
marijaa
Grahek že verjetno carta. Upam, da dobimo čim prej informacijouser posted image . Radovedna baba pač.
Sedaj bom zajtrk naredila, potem bomo pa šli na 1 daljši sprehod lepo počasi, ker se premikam kot 80 letnica.
Ctg imam jutri spet.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.1.2010 8:56:27   
nikita 33
Enkica - ni nas več dosti do 15.1.  Jaz imam tudi 10.1. PDP in komaj čakam da grem v P. Jaz imam povišan pritisk danes zjutraj in sploh ne morem umirit mojega dihanja...sem mogla vstat iz postelje.

Grahek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mamice -  lepo se cartajte. Tudi jaz komaj čakam...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.1.2010 9:10:53   
nony
Dobro jutro...no danes je moj D dan ampak jaz sem še doma...zaenkrat nič ne kaže se vam bom javljala kako bo lep dan ....in čestitke vsem novim mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.1.2010 10:40:11   
pajcevina
Grahek drži se! Upam, da je do sedaj že za tabo.

Mi gremo pa danes malo ven  hodit na kakšen hrib okoli Lj. Bom vidla, kako mi še kaj grejo klanciuser posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.1.2010 10:41:54   
a.jrad1
Evo še jaz sem tudi tu; se očasno le javim; preberem pa itak vsak dan! Ja tudi mi smo imeli ponoči dva-tri lažne popadke; imam pa občasno tak gosto rumenkast izcedek ene tri dni; se mi zdi, kot da bi se počasi čep luščil ?! No bomo videli; če ne prej, potem v torek, ko imam CTG in pregled. Držim pesti za vse, pa upam, da se je grahek že rešila in lepo pestuje svojga sončka!

lp,

očitno bo danes lep sončen dan; ga bo treba izkoristit za kak sprehod - mogoč zadnji :)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.1.2010 10:53:40   
egleria
dobro jutro!!
jaz sem tudi slabo spala.. me je neki buši bolel pa kr neki mi dol tišči skos.. zdej že nestrpno odštevam dneve do roka.. točno 13 dni šeee..
jaz zibelko mam postavljeno samo oblečt še morem. igračk pa ne mislim noter devat preden pride naš sonček na svet ker pravijo da to prinaša nesrečouser posted image
no zdle se pa glih odpravljam spravljat cotke v previjalno mizico..

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)

Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!