Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:42:36
|
|
|
|
alex17
|
naja6, a kar sprožil bojo? ja srečno!!! žaži, te me tud pogrešamo, mogoče bomo pa celo na isti dan rodile... enkica, jaz sem pa mojga prepričala za akcijo, prej pa kak pirček, baje tud pomaga, sploh pri fantkih... šibam domov na sarme, mami tradicionalno nardi za 1. januarja, pa grem mal z zamudo k sem glih sama...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:44:53
|
|
|
|
ALEXI M.
|
ja sva sva
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:47:08
|
|
|
|
ALEXI M.
|
MAŠKA jaz sem zaključila z akupunkturo tko da zdej samo še čakamo še 6 dni... odštevamo
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:49:59
|
|
|
|
Boka
|
uu naja6 srečno!!! grahek, jaz sem ista, ponoči se 3x preoblečen, tako se potim, pa imamo tudi vse radiatorje zaprte. Vzglavje moram tudi imeti fejst dvignjeno, da lahko spim. Joj to vreme, tako bi šla na kratek sprehod pa je en sam ljubi dež :( kako ste ostale?
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:59:14
|
|
|
|
majčyca
|
naja6 - hiter in čim manj boleč porod ti želim! Pa javi nam, ko bo za tabo Jaz pa danes skrbim za mojega lubija, ker je revček že zjutraj imel 39 vročine, pa sva bila pri zdravniku in ima gnojno angino zdaj pa upam, da se čimprej pozdravi, ker bi v ponedeljek zvečer moral it nazaj v Nemčijo (samo do nedelje).
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 13:04:42
|
|
|
|
Boka
|
oh maycica, zdaj pa še tvoj naj se hitro pozdravi!!
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 13:12:36
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika alex17-- tut jz bom šla v trb. nasledno soboto morm it v bolnico, če se do takrat ne bo nč dogajal, a je še kera ko bo šla v trb. Ja, jaz grem tudi v Trbovlje, ampak upam, da ne prej kot sredi meseca.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 13:23:38
|
|
|
|
poopek
|
helow drage moje! ja jz sem pa za silvestrovo bla v porodnišnici trbovlje... NE, nisem rodila , so me obdržali na opazovanju zaradi nejasne omotice. jokala sem ko dež ker sem ravno za novo leto ostala not. katastrofa! niso ugotovili nič, cuker in pritisk v redu, MV trdo zaprt, ctg-ji v mejah normalne... bla sem tri dni tam, zdej sem doma in lahko samo še čakam na dan D. za seznam naslednji ctg in uz imam 7.1. v P TRB. VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM ČESTITAM ZA !!! IN SEVEDA VSEM SREČNO IN ZDRAVO NOVO 2010 LETO!!! zmajčika jz bom tud rodila v trbovljah. ko sem bila zdej pri njih so se mi zdel vsi v redu. dr.jurca in babica jasmina sta najboljša! tako da upam, da bosta tadva v službi ko bom rojevala.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 14:33:28
|
|
|
|
Tretjinka
|
NAJA????? nič ne razumem.....bila si na CTG in zdaj se vračaš na sprožitev poroda zaradi cukra??? kaj je narobe??? no, saj verjetno že prepozno sprašujem, ane v glavnem...VSO SREČO!!!! TENI, tudi jaz držim pesti zate in za tvojo družinico- da se čimprej razširi!....pa btw, tudi jaz sem včeraj jokala ku dež, ko sem gledala 1. novorojenčke...no, jaz sem jokala že pri novoletnih željah....kr neki... ti hormoni! jaz imam v ponedeljek pregled....bom ravno začela 39 teden in glede na to, da imam sladkorno in inzulin, nekako pričakujem, da bodo tudi meni sprožili oz mi v ponedeljek dodeli datum za sprožitev...se mi zdi, da so me še nekam dolgo pustili čakat... pa kako lepo je brat vse te novičke o novorojenčkih fajn bodte in vso srečo tistim, ki korakate proti Rimu!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 14:37:28
|
|
|
|
volley
|
Blueeyes* sporoča Danes 2.1. sem postal starejši bratec. Ob 12.02 se je rodila Brina (50cm, 3290g), ob 12.14 pa nas je presenetil Bor ( 50cm, 3630g)
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 14:51:36
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala punce vsem! Čestitke Blueeyes*
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 15:02:22
|
|
|
|
Gwendolen
|
Uau, blueeyes*!!! To sta pa dva velikana - za dvojčka, mislim! Jaz imam enega notri, pa še zdaleč ni tolikšen! ČESTITKE!!!
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 15:22:10
|
|
|
|
tweety83
|
IZVIRNO SPOROČILO: volley Blueeyes* sporoča Danes 2.1. sem postal starejši bratec. Ob 12.02 se je rodila Brina (50cm, 3290g), ob 12.14 pa nas je presenetil Bor ( 50cm, 3630g) Čestitke!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 15:24:44
|
|
|
|
tweety83
|
Evo punce,mene spet med vami. Doma smo že od 24.12. ampak smo se mogli malo navaditi in ustaliti,pa ni bilo časa za forum. Naj vam vsem skupaj zaželim Srečno Novo Leto in da čimprej pridejo vaše male bibe na ta svet. želim vam veliko cartanja in sočnih poljubčkov.... Bi vas z veseljem prebrala za nazaj,pa vidim da smo že pri tretjem delu - bom pa ostala kar z vami,čeprav smo decembrski-če lahko....
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 15:35:15
|
|
|
|
Zala01
|
Jaz sem ravno s CTG-ja v Trbovljah, nekaj se že nakazuje, blažji popadki, ampak mislim, da bo zdržal noter do 7.1. ko imam napovedan CR, tudi v Trbovljah. Sem vprašala babico, če so imeli že kakšen porod letos, pa je rekla, da punčko ja, fantka pa še ne. Mogoče bomo pa mi s fantkom v četrtek prvi . Tweety lepo, da si se oglasila, ti kar ostani pri nas, januarčicah, saj smo stare borke skupaj. Blueeyes* čestitke za 2 velikana .
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 15:48:09
|
|
|
|
Tretjinka
|
Bleueeyes, vse čestitke!!!!! hm...kaj pa pomeni, da jih je "presenetil" Bor???? saj so vedeli, da čakajo dvojčka, a???
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 15:59:30
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka Bleueeyes, vse čestitke!!!!! hm...kaj pa pomeni, da jih je "presenetil" Bor???? saj so vedeli, da čakajo dvojčka, a??? Mislim, da za enega so vedeli za spol, za drugega pa ne. Ali pa so jim napovedali dve punčki? Ne vem, mogoče. Tako si jaz razlagam ...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 16:42:22
|
|
|
|
Zala01
|
Ja, mislim da je bilo res tako pri Blueeyes, da bo ena pikica punčka mislim, da so vedeli, kaj bo po spolu pa druga, pa se ni videlo. Mogoče se pa motim, pa sem kaj pobrkljala .
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 16:50:30
|
|
|
|
Boka
|
blueeyes, čestitke!! Brina in Bor, dobrodošla tweety, je mala bebica pridna? kako se ti počutiš? je fino bit doma, kaj poopek, samo da si ok! saj zunaj je deževalo, prav bedno vreme, nisi nič zamudila. Tolko enih petard, naš pesek je bil prav bogi.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 17:01:11
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Boka oh maycica, zdaj pa še tvoj naj se hitro pozdravi!! Hvala saj zdaj ga malo razvajam, pa kot kaže, bo šlo kar hitro na boljše, ker mu vročina že hitro pada blueeyes* - čestitke in veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 17:15:48
|
|
|
|
quellle
|
blueeyes čestitke
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 17:52:11
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen No, pa še kopiram s teme IVF/ICSI, je naša miklarom napisala med drugim tole: "Hkrati vam sporočam da je naši Andreji07 prinesel dedek mraz najlepše darilo - malega JURETA težkega 3030g in velikega 51cm, in sicer v 36.tednu. Vse čestitke, tebi, tvoji družinici in malemu JURETU. " Tako da, čestitke Andreji07 , pa ravno sem se spraševala, kako to, da se nič ne javi! Je pa mali pravi pravcati velikan za take tedne! čestitke za sinčka Jureta
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 17:54:08
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka *zmajčica* sporoča: Živjo. Sem 4400g težka in 54cm velika LAURA. Ker se mi je zelo mudilo (mami pravi da mam to po atiju)sem na svet prišla malo prej in sicer 31.12.2009 ob 16.28uri . vendar brez kakeršnih koli zapletov. Obe z mamico smo dobro. ČESTITKE!!! čestitke za veeelllikkoo punco
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 18:13:04
|
|
|
|
Gwendolen
|
Oooo, emica2008, že doma? Superca!!! Upam, da se lepo crkljate!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 18:23:07
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka nincril sporoča: Hej, hej! pa smo dočakali mojega minija, sicer ni čakal na januar ampak sem srečn, ker je bilo kr boleče a na srečo hitro. Najin sonček Nataniel je rojen ob 21.15h, 2770g, 48cm. ČESTITKE!!! čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
starostjana kKoliko si bila stara, ko si prvič zanosila?do 20 (
13%)
20- 25 (
35%)
25-30 (
36%)
30- 35 (
11%)
35- 40 (
2%)
več kot 40 (
2%)
Število vseh glasov: 2720Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!