Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 19:28:30
|
|
|
|
novkica
|
Madonca...koliko otrok ..v tko kratkem času.... Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim , seveda tudi očkom.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 20:21:33
|
|
|
|
Boka
|
ooo punce, 2 dni me ni pa tolko sončkov čestitke novim družinicam vsem želim nepozabno leto 2010!!! pri nas je tudi še vse mirno, pa upam, da bo še kar nekaj časa tako, bom preveč bušija pogrešala Teni, hvala za lepe želje!! Kako ste pri vas? Mis mo imeli tudi danes sarmice pa skutin kolač sem spekla, njamsi, sem že spet lačna maycica, hitro se pozdravi pa še nekaj pikapok, za tiste, ki bodo šle v Rim
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 20:29:42
|
|
|
|
Teni_
|
Vse po starem. Zgleda, da me malo živčki izdajajo, sploh zdaj, ko se je začel januar. Noseča se nisem in sem potem še bolj žalostna, sploh, ker sem 3X zanosila takoj, zdaj pa še nič. Upam, da bo čimprej. Me bo pa verjetno 23. kar stiskalo pri srcu. Sem se danes prav razjokala zraven poročil, ko so kazali novorojenčke. Sem razmišljala o tem, da bi počasi tudi dobili , pa nič ne bo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 20:33:31
|
|
|
|
Gwendolen
|
Teni
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 20:54:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage januarke 2010.Želim vam veliko zdravja,ljubezni in veliko veselja s svojimi sončki. Tistim v čakalnici ,pa čimlažji porod do največje sreče v življenju.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 21:28:53
|
|
|
|
Ksantipa77
|
Tudi jaz vam želim zvrhan koš sreče in zdravja in veliko veselja z našimi malčki v letu 2010
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 21:30:38
|
|
|
|
marijaa
|
tenirr Stiskam pesti, da čimprej v tem letu zagledaš 2 črtici in dobrih 8 mesecev kasneje dobiš v naročje zdravo štručko . Saj veš upanje umre zadnje, saj boš ponovno noseča.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 22:33:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Teni, držimo pesti zate, boš videla, da boš kmalu zanosila tudi ti Ah danes pa jaz samo sladkarije jem. Saj sem mislim že vse od NL pojedla in ne bo več skušnjav
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 22:53:23
|
|
|
|
Boka
|
Teni naj se ti čim prej v tem letu zasveti plusek!
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 1.1.2010 22:57:15
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 5:21:58
|
|
|
|
grahek85
|
Tudi jaz stiskam pesti zate, teni Mogoče te pa res živčki sekirajo pri vsem skupaj. Sam te čisto razumem, težko je, ko ti vsi pravijo "ne mislit na to, pa bo" - kako človek ne bi mislil.... Kakorkoli, ti samo ne obupat, boš videla, da bo! Drugače sem pa spet na nočnem dežurstvu, znorela bom od polnega nosa, to mi je nekaj najbolj smotanega na svetu Pa zadnje čase mi je nekaj grozno vroče ponoči, zbujam se popolnoma mokra okoli vratu in po hrbtu. Se vidi, da je zunaj skoraj 10°C, uni kekci pa še vedno kurijo kot zmešani. Sej mava radiatorje zaprte, sam v bloku to res ne pomaga veliko Bom šla zdaj spet poskusit malo zaspat, mogoče rata.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 8:42:13
|
|
|
|
egleria
|
jutro! čestitke vsem novopečenim mamicam jaz sem še v enem kosu, CTG predvčerajšnjim ni pokazal nič zanimivega. naslednjega mam pa 8.1.2010 (za seznamček) drugače pa me že vse tišči in bi rada šla čimprej rodit. mam še točno 2 tedna do roka..
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 9:27:56
|
|
|
|
pajcevina
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Drugače sem pa spet na nočnem dežurstvu, znorela bom od polnega nosa, to mi je nekaj najbolj smotanega na svetu Pa zadnje čase mi je nekaj grozno vroče ponoči, zbujam se popolnoma mokra okoli vratu in po hrbtu. Se vidi, da je zunaj skoraj 10°C, uni kekci pa še vedno kurijo kot zmešani. Sej mava radiatorje zaprte, sam v bloku to res ne pomaga veliko Bom šla zdaj spet poskusit malo zaspat, mogoče rata. Mene je že spet (že četrto noč) vrgel kašelj pokonci in sem se tut zbudila vsa premočena - pa mi ni to glih v navadi. Imava vse radjatorje zaprte, pa je še vedno tako vroče. Jp, tudi mi smo v bloku s tankimi stenami in pride vsa toplota skozi. No, sej menda naj bi se počasi spet malo ohladilo zunaj. Močno upam, da se mi do poroda tole pozdravi, ker sta morebitni CR in kašelj smrtonosna kombinacija. Iskrene čestitke vsem novim mamicam in !!! Se vidi, da je bila luna na delu. Jaz bom verjetno čakala bolj naslednjo luno
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 10:18:09
|
|
|
|
alex17
|
jutro punce, sem vas že malo pogrešala lubi je šel na šiht, jaz pa doma na računalniku in ob eni fajn knjigi, pa Kinder Bueno in potička pri roki, joj sam cukr bi jedla kika99, lepo in ti ful privoščim da se mate tko luštn! komi čakam, da bova midva tud stisnila najinga pikija! samo je še kar vse mirno, tako da bo mogoče treba spet kaj v akcijo, vsaj piše tako na RR da to pospeši porod teniRR, želim ti, da boš čimprej v 2010 zagledala plusek, samo ne obupat!! a prvi letošnji fantek Tai pa ni od nobene "naše" januarke, kaj ne? no v Trb. baje še čakajo prvega in ne bi imela nič proti, da bi bil naš... pozdravček na ta siv dan!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 10:24:09
|
|
|
|
Enkica
|
Jaz tudi prepričujem , da bi se malo spustila v akcijo, ker bi že rada držala mojo lubico v naročju ... no pa se ne da prepričat. Očitno bo kar treba počat do naslednje nedelje, ker je še kar vse mirno in ni nobenega znaka, da bi bil kaj blizu dan D. Želim vam lep dan in se beremo!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 11:21:14
|
|
|
|
zmajčika
|
alex17-- tut jz bom šla v trb. nasledno soboto morm it v bolnico, če se do takrat ne bo nč dogajal, a je še kera ko bo šla v trb.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 11:37:41
|
|
|
|
alex17
|
mislim da zala01 in poopek, če se ne motim? kdaj maš pa rok? jst mam 4.1. ctg, pol pa upam da me bojo že v P napotil če nau še nič...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 11:40:21
|
|
|
|
zmajčika
|
Jz mam rok 9.1 do takrat pa nimam nobenga pregleda. komi čakam še 1t pa bo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 11:59:38
|
|
|
|
Žaži
|
Uau, toliko vas je že rodilo . Iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam Jaz imam pa 7.1. CR napovedan, nobene romantike s čakanjem kdaj bo . Me pa seveda tako kot vas že vse tišči in boli, po eni strani komaj čakam odrešitev, po drugi je pa še kar fletno tako, vem da bom potem spet brce kar pogrešala. In VAS POGREŠAM, še do enega meseca bom na net doma čakala, za se razjokat, pa tako rada bi z vami čvekala, sem kar zmedena brez neta, kot da en del mene manjka, torbo za v P sem komaj spakirala, ker sem bila vedno navajena sem pogledat na seznam, sedaj pa moram celo malo možgančke vklopiti . No, bom sedaj malo za nazaj prebrala in upam da se bom imela še kaj čas javiti, če ne pa tinči dobi sms ko rodim.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 11:59:46
|
|
|
|
ALEXI M.
|
DA VIDIMO ČE USPE...
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:00:25
|
|
|
|
ALEXI M.
|
NE noče mi slike naložit
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:01:01
|
|
|
|
naja6
|
Smo da se vam na hitro javim,sem iz CTG-ja,in morem it nazaj,da mi sprožijo porod zaradi sladkorne,držite pesti za mene ker me je strah,čao
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:04:57
|
|
|
|
ALEXI M.
|
jupiii držimo pesti da bo vse ok...
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:07:55
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ojla ALEXI M! A sva se medve na Dobrni srečali? Naja6 naj bo čimbolj hitro, čim manj boleče... in čimbolj sladko prvo srečanje s tvojim sončkom!
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 2.1.2010 12:13:02 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 2.1.2010 12:09:44
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja6 Smo da se vam na hitro javim,sem iz CTG-ja,in morem it nazaj,da mi sprožijo porod zaradi sladkorne,držite pesti za mene ker me je strah,čao Naja6 ... SREČNO!!!!!! Želim ti hiter in čimmanj boleč porod. Smo ti fovš, ker boš kmalu držala svojo štručko
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......