Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 11:42:23
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Pa punce tole za vas: Prijetno praznovanje prehoda iz tega leta v leto 2010, ki bo še bolj veselo, nasmejano, še bolj zdravo, z dobrimi novimi (ali starimi) službami, ki bodo prinesle zadovoljivo vsoto denarcev, z razumevanjem okolice, z veliko kofetkanja popestreno z vragolijami in napredkom naših sončkov, pa čim manj bušk, potolčenih kolen in čim več novih zobkov , za tavelike otroke bo pa pridno v šoli. Popolnoma se pridružujem željam Male princeske, lepše ne bi mogla povedati. mita21, mi uporabljamo brita filter in mi je zakon, mu pa trenutko vodo prefiltriram in še prekuham. Tudi zaradi tega, da imam potem v termovki toplo vodo za cel dan. Tom je pa danes dobil tretji zobek, ni še popolnoma zunaj, je pa zgoraj levo in mislim, da ga kar malo boli. Malo več pozornosti potrebuje in zelo ga srbi dlesen.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 12:56:36
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Hvala Janči pa za Toma.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 13:26:38
|
|
|
|
Hanuši
|
Evo punce moje, tudi jaz vam in vašim ljubljenim želim velikoooo zvezdic sreče... Eno * za srečo, eno * za smeh, eno * za iskrice v očeh.... Pa kaj naštevam, vse zvezde neba naj se vam spustijo v dlan in vam polepšajo v 2010 sleherni dan.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 17:35:07
|
|
|
|
Goldy
|
Naj se v Novem letu, ki je pred vrati izpolnijo sanje - velike, male in tiste čisto vsakdanje!!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 22:02:43
|
|
|
|
princ_princeska
|
vse lepo vam, vašim sončkom, najbližjim v letu 2010
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 22:16:36
|
|
|
|
mk8
|
Nisem nič brala za nazaj, vam samo zaželim lepo praznovanje in SREČNO NOVO LETO!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 31.12.2009 23:29:11
|
|
|
|
mojsonček
|
ZDRAVJA, LJUBEZNI, SREČE, OTROŠKEGA SMEHA IN ISKRIC V OČEH TUDI V LETU 2010!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 8:47:30
|
|
|
|
manna
|
Juhu juhu jaz sem prva letos tuki
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 8:51:26
|
|
|
|
manna
|
No dobro jutro vsem, mi smo seveda že pokonci, stanovanje imamo v razsulu zaradi včerajšnjih obiskov ampak važno da smo se meli fajn. Manca je pa prespala vse, tudi petarde in ognjemeti in vse podobno pokanje jo ni zbudilo. Tudi jaz vam še enkrat želim SREČNO v novem letu... bjondi kako lepe slikce!! mala princeska, a veš da meni zdaj zadnja dva dni tudi nagaja količina mleka.. kar naenkrat ga je ful mogoče ker tolk jem kar naprej!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 10:52:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Juhu juhu jaz sem prva letos tuki Jst pa ta' druga
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 10:57:30
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Manca je pa prespala vse, tudi petarde in ognjemeti in vse podobno pokanje jo ni zbudilo. Enako, tudi moja Manca je celo noč spala kot angelček - tam nekje od 22. naprej, pa do skoraj 9.00 in to na bušiju. Tavelika je zaspala malo pred 23. midva sva pa poslušala na tv-ju CMC - ko je Cetinski žingal v Splitu na Rivi - ma bi bila takoj tam. Pa potem sem zaspala ko angelček, ne vem ali je bilo krivo vino Manna saj še dobro da je mlekec, čim dlje tem boljš. Mala spi, jaz pa malo na hitrco pospravt. Danes bomo doma, večjih obiskov ne pričakujemo, tko da se bomo bolj crkljali in filme gledali.... A mi je katera od vas poslala sms z atijem in z enim otročkom, pa z balončki? Nimam vseh vaših telefonskih, potem pa ne vem kdo bi to lahko bil?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 11:28:20
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: manna Juhu juhu jaz sem prva letos tuki Jst pa ta' druga Jaz se pa ta tretja pofočkam Naša se je pa zarad petard kar zbujala, ob polnoči je bila celo 10 minut čisto budna, sem mislila, da je ne bom mogla nazaj uspavat, pa je kr šlo. Mam rahlega mačka, sploh nisem več navajena pit in to je samo od šampanjca . Noč je bila pa prekratka.. in sem ko zombi. No, saj sem itak ponavadi vsako jutro
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 11:42:04
|
|
|
|
kalanteja
|
tudi jaz želim vse lepo v letu 2010 sva včeraj z mojim sklenila, da je to bilo najino najlepše leto saj sva dobila julijo, se ponavad vedn pogovarjava kaj je bilo in kaj pričakujeva..... spila sem kakšen deci belega vina, moj malo več, ampak ni bilo pretiravanja naša je tudi pridno spala... čeprav si želim malo manj hinavščine z strani familije od mojga, da ne omenjam kake se menijo...brezveze... lepe sončke imate
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 11:48:50
|
|
|
|
Janci F
|
Najprej vsem želim prijetno crkljanje ta podaljšani vikend. Mi smo se imeli včeraj tudi prav prijetno in danes malo poležavo. Popolnoma sem bila presenečena, ker je Tom mirno prespal pokanje, prepričana sem bila, da se bo vsaj okoli polnoči zbudil, ker je res divje pokalo, pa se ni. In še danes je spal do osmih, tako da sva se lahko tudi midva naspala. Sem pa danes prvič opazila Toma kako se kobaca in to v postelji, popolnoma slučajno ker ni hotel zaspati se je postavil na vse štiri in naredil prvih par kobacajev (ali kako se temu reče). Mu moram v dnevno sobo (kjer se največ igra) na tla dati kakšno podlago, ker parket verjetno preveč drsi in se je popolnoma enostavno puzati in se ni potrebno kobacati.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 14:48:38
|
|
|
|
smrketa24
|
Najprej naj vam voščim srečno novo leto. Vam in vašim otročkom želim pa predvsem zdravja. Jaz sem novo leto prespala Tako da sem se zjutraj zbudila zelo naspana in sem celo stanovanje spucala Matej rogovili sto na uro. Niti minute ni pri miru. Samo stoji in naredi že kar veliko korakov. Sploh noče bit več na tleh ali pa se kobacat. Najraje stoji in se na ves glas smeji. Še zjutraj, ko pridem v njegovo sobo, ga vidim v postelji, ko stoji in se smejčka. Pravi lump je že.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 18:07:43
|
|
|
|
Hanuši
|
Evo pa smo v 2010 . Tudi pri nas je Bine prespal vse bojne rafale . No midva sva pa spala celi 2 uri. Smo imeli obiske in so šli malo čez 5. Bine se je pa 7.15 zbudil. Tko, da sva oba s tatijem danes prilično zombija. Danes bova šla oba kar z Binetom spat .
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 18:33:42
|
|
|
|
manna
|
Uf Hanuši ste ga pa zažurali...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 19:38:08
|
|
|
|
Tira
|
Veselo, srečno, zdravo in smeha polno leto 2010 vam želim! Tudi naš Marcel je novo leto lepo prespal, pa tako me je skrbelo, da se bo prebudil. Pa je spal celo do 5h... kar je zanj zadnje čase rekord Sem ugotovila, da očitno bolje spi, če je v hiši večji cirkus. Tudi v zadnjo, ko sva imela obiske do 24h je on spal do 6h zjutraj, čeprav se drugače zbuja okoli 1h. Nisem brala vsega za nazaj... Imamo tretji zobek. Končno se je tudi naš mali obrnil iz hrbta na trebuh Sedi že skoraj sam. GH zaenkrat obožuje... zadnjič sem mu dala testenine z bučko in paradižnikom in sirom. Je pojedel vse kot za šalo. Kupila sem mu tudi otroške piškotke, ki mu jih namočim v kompot za malico. Pa morski list je zadnjič jedel z nama.... Skratka lepo napredujemo. Danes sem pa komaj čakala večer, da gremo spat. Sva tako utrujena, da sva kar odštevala ure Nismo več navajeni žurat Očitno Lansko leto je bilo tudi za naju zeloooo lepo in upava, da naju letos tudi osreči kakšen majhen plusek
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 19:39:21
|
|
|
|
mojjaka
|
Drage junijske mamice in sončki! Toliko da vam zaželim SREČNO, ZDRAVO, polno LJUBEZNI, medsebojnega razumevanja in veeeeeeliko nepozabnih trenutkov s svojimi sončki!!!! Tako rada bi se vsedla k računalniku, prebrala vaše poste in kaj pokomentirala, pa mi nekako ne znese...moj Jaka je v akciji skoz...no, upam da kmalu najdem čas in preberem kaj se dogaja z vami!!!!pa da vam povem kako je z nam
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 1.1.2010 21:56:18
|
|
|
|
bjondi
|
Pri nas sva s karin šle panat že kar ob pol enajstih,ni bila nekaj navdušena nad odštevanjem do novega leta,meni pa je tudi pasalo da grem kar spat...nakar me nekaj predrami-seveda so bile rakete in rečem ja kaj jim pa je da pokajo ,nakar se spomnim da je novo leto in zadremuckam naprej...žiga in karin tudi trznila nista...tako smo panali do poldevetih...pri nas praznujemo prvi maj -praznik dela ,novo leto pa nam je kot vsak dan...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 2.1.2010 8:50:55
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro že srkam kavico pa vas berem, pa niste preveč čveke... Tira, kako lepo da papate že tako tapravo hrano! Tudi jaz bom zdaj poskušala že z malo bolj pestrimi zadevami ker tele pasirani korenčki nam ne grejo nikamor, mogoče bo bolje z mesom - kdove. Če bo po mami bo za sladkarije in meso A vidva pa že plusek načrtujeta letos? Uuu pridni! No, sej morda enkrat jeseni pa bi tudi jaz... Pa glej da nas obvestiš ko boš ! bjondi, ma sej imate prav da ste šli spat, tud jaz bi šla najraj ampak smo meli pač povabljene obiske in potem je blo treba kuhat, pa pečt, pa koktejle mešat, pa vse živo... Grem k se tamala jezi neki v stolčku...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 2.1.2010 9:07:51
|
|
|
|
tecka
|
Pozdravljene, jaz sem novo leto prespala in začuda pokanje Srečkota ni nič motilo. Tisto noč je spal kar dobro, današnja noč je bila spet katastrofa. Ugotavljam, da se med spanjem preobrača na bok in mogoče ga moti, ker je v spalni vreči in si jo navija okrog telesa. Res ne vem, če ne bi spet probali pokrivanje s kovtrčkom. Bjondi, super slikce! Vaš tamau ima pa kar flekasta lička. A boste kaj ukrepali? Zasledila sem reklamo za tole kremo za lajšanje težav ob atopijskem dermatitisu: http://www.atopiclair.si/ A jo mogoče katera pozna? Sicer pa sem vprašanje postavila tudi na forum alergije, mogoče bo kakšen odziv.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 2.1.2010 10:54:21
|
|
|
|
bačko
|
Moram se nekomu potožit drugače me bo razneslo. Sem mislila da bom danes končo zopet videla nečakinjo in je zgleda ne bom.Njena mama je tako grozna in nikoli noče pritu k nam na obisk in pripeljati Zojo.Tako da pride danes samo od moža brat sam.Jezna, žalostna , besna ne kaj nisem.Tako bi se zjokala ampak nočem ker bo potem mož rekel da samo kompliciram.Nečakinjo vidim samo na slikah na facebooku.Sem ji posodila oblačila in tudi moja soseda ji je posodila in potem sem jo prosila da kar je premajhno nečakinji da naj vrne ker bom oblačila dala naprej.Vsa užaljena mi je vse vrnila celo tisto kar je nečakinji še sedaj prav.In potem mi ješe rekla da ni trebi nič več dajat oblačil.Prav užaljena je bila.Jaz pa razočarana.Me zanima če bosta naslednji vikend prišli na krst.Če pa tudi to ne bosta potem pa ji bom lepo svoje povedala.Boli me v srcu in najraje bi vpila in kričala od same žalosti. Vas potem preberem.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.