Gwendolen
|
Še tukaj čestitke Emici2008!!! Res je šlo na hitro, saj je še pred kratkim tule pisala ... Ja, pri nas tudi še vse mirno. Sicer malo otrdevanj sem prejšnje dni imela, ker smo imeli polno hišo od božiča pa čez cel vikend, potem se je pa vse skupaj malo umirilo in tudi jaz lahko več počivam. Včeraj sem imela prvi CTG, je kar fajn tam ležat in poslušat srček pa itak je moralo naše dete tudi tam pokazati vse, kar zna in je bilo brcanja, premikanja, boksanja in ritanja vmes ... . Ker mi ni G potem nič rekel, sem sklepala, da tudi CTG pravi, da se še nič ne dogaja. Naredil mi je tudi UZ in ocenjuje težo na okoli 2750 g, kar je za 37 tednov čisto v redu. V zadnjih 14 dneh je to 400-450 g več, tako da raste raste raste. Ja, jaz tudi še vozim. Sem šla včeraj 25 km daleč na pregled sama. Pa mi ni hudega, samo mogoče me je potem malo bolj bolela sramna kost, ker sem šla z moževim avtom, ki je znižan in posledično bolj trd. Pa je kar nekako šlo, samo ven iz avta se spravim kot kaka stara mama. Pripasam se pa tudi, obvezno, drugače sploh ne morem (ne znam) voziti. V svojem avtu sicer imam tisti oblazinjeni nastavek, ki je res prav fajn, kot pravita grahek85 in alex17. Pa mislim, da se bom na naslednji pregled čez en teden tudi še peljala sama, če se bom le v redu počutila. Samo ne grem z moževim avtom, bom šla rajši kar s svojim. Mi je že včeraj zjutraj preden sem šla mož v hecu rekel, da če mi pred zagorskim mostom voda odteče, naj se kar sama do Trbovelj zapeljem ... No, pa seveda ugi, upam, da tvoj počaka še teh slabih 12 ur do 2010! Je malo lepša letnica, ker je okrogla. Tako kot me , trenutno.
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 31.12.2009 12:19:07 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|