|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
31.12.2009 11:50:41   
anita goitan
dober danuser posted image
da slučajno ne mislite da že dihamuser posted image user posted image , o ne ne, edin od pucanjauser posted image
se ne dam, čakam na 2010, no moj pdp je 15.1. ampak od jutri naprej kadar si bejba zaželi..no roko na srce jaz komot še 2m nosim tale buši in verjetno sem edina tuki na rr ki tako mislim, ampka imam doma navihanko 16m staro in glih včeraj zvečer grevi skupaj spat in me ona tako stiska in govori: moj mojuser posted image oh jaz pa vsa raznežena, jah mal se bo spremenilo ob prihodu sestrice..ampak ljubezen se množi a ne.

Kakorkoli, vsem ki že držite štručke v rokah iskrene čestitke, ostalim želim čimhitrejši porod in zdravja!!!!!

Pa na zdravje 2010!
čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 326
31.12.2009 12:18:53   
Gwendolen
Še tukaj čestitke Emici2008!!! Res je šlo na hitro, saj je še pred kratkim tule pisala ...

Ja, pri nas tudi še vse mirno. Sicer malo otrdevanj sem prejšnje dni imela, ker smo imeli polno hišo od božiča pa čez cel vikend, potem se je pa vse skupaj malo umirilo in tudi jaz lahko več počivam. Včeraj sem imela prvi CTG, je kar fajn tam ležat in poslušat srček pa itak je moralo naše dete tudi tam pokazati vse, kar zna in je bilo brcanja, premikanja, boksanja in ritanja vmes ... user posted image . Ker mi ni G potem nič rekel, sem sklepala, da tudi CTG pravi, da se še nič ne dogaja. Naredil mi je tudi UZ in ocenjuje težo na okoli 2750 g, kar je za 37 tednov čisto v redu. V zadnjih 14 dneh je to 400-450 g več, tako da raste raste raste. user posted image

Ja, jaz tudi še vozim. Sem šla včeraj 25 km daleč na pregled sama. Pa mi ni hudega, samo mogoče me je potem malo bolj bolela sramna kost, ker sem šla z moževim avtom, ki je znižan in posledično bolj trd. Pa je kar nekako šlo, samo ven iz avta se spravim kot kaka stara mama. Pripasam se pa tudi, obvezno, drugače sploh ne morem (ne znam) voziti. V svojem avtu sicer imam tisti oblazinjeni nastavek, ki je res prav fajn, kot pravita grahek85 in alex17. Pa mislim, da se bom na naslednji pregled čez en teden tudi še peljala sama, če se bom le v redu počutila. Samo ne grem z moževim avtom, bom šla rajši kar s svojim. Mi je že včeraj zjutraj preden sem šla mož v hecu rekel, da če mi pred zagorskim mostom voda odteče, naj se kar sama do Trbovelj zapeljem ... user posted image

No, pa seveda ugi, upam, da tvoj user posted image počaka še teh slabih 12 ur do 2010! Je malo lepša letnica, ker je okrogla. user posted image user posted image user posted image Tako kot me user posted image , trenutno.

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 31.12.2009 12:19:07 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 327
31.12.2009 12:39:50   
Gwendolen
No, pa še kopiram s teme IVF/ICSI, je naša miklarom napisala med drugim tole:

"Hkrati vam sporočam da je naši Andreji07 prinesel dedek mraz najlepše darilo - malega JURETA težkega 3030g in velikega 51cm, in sicer v 36.tednu. Vse čestitke, tebi, tvoji družinici in malemu JURETU. "

Tako da, čestitke Andreji07 user posted image user posted image user posted image , pa ravno sem se spraševala, kako to, da se nič ne javi! Je pa mali pravi pravcati velikan za take tedne!

We're walking in the air

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
31.12.2009 13:05:56   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

No, pa še kopiram s teme IVF/ICSI, je naša miklarom napisala med drugim tole:

"Hkrati vam sporočam da je naši Andreji07 prinesel dedek mraz najlepše darilo - malega JURETA težkega 3030g in velikega 51cm, in sicer v 36.tednu. Vse čestitke, tebi, tvoji družinici in malemu JURETU. "

Tako da, čestitke Andreji07 user posted image user posted image user posted image , pa ravno sem se spraševala, kako to, da se nič ne javi! Je pa mali pravi pravcati velikan za take tedne!

Čestitke! user posted image user posted image user posted image  Zgleda jih je/bo še nekaj januarčk/ov, ki bodo pokukali na svet še letos. user posted image

Upam, da je zmajčica v redu in da ji porod mine hitro in s čimmanj bolečin.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 329
31.12.2009 13:07:05   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

No, pa seveda ugi, upam, da tvoj user posted image počaka še teh slabih 12 ur do 2010! Je malo lepša letnica, ker je okrogla. user posted image user posted image user posted image Tako kot me user posted image , trenutno.

Jaz tudi upam, da počaka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 330
31.12.2009 13:13:38   
nincrli
se vam javljam iz P, so me kar not zadrzali, ker mam mal povisan pritisk pa mali je biv ful mirn na ctg, pol mi je se uz nardila pa mam cist skrajsan mv pa krvavkasto sluz je vidla, sam vn se ni kaj priteklo:) mali ma okrog 3kg. Ob 14h mam se en ctg, popadkov pa ni blo nc. Cestitke andreji!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 331
31.12.2009 13:32:05   
alex17
vso srečo nincrli!! user posted image
a bo sploh kera januarka na januar počakala??? user posted image
no men kaže da bom, razen če se bo zelo na hitro kaj začel dogajat...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 332
31.12.2009 13:47:31   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

vso srečo nincrli!! user posted image
a bo sploh kera januarka na januar počakala??? user posted image
no men kaže da bom, razen če se bo zelo na hitro kaj začel dogajat...

jaz bom počakala na januar!user posted image user posted image user posted image

nincril srečno!!user posted image user posted image  

Andreja07 - čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 333
31.12.2009 13:59:00   
marijaa
moja user posted image user posted image bosta tudi počakala, sem ravno iz ctg in popadkov še ni, vse ok, vse pod kontrolo.
andreja07 Iskrene čestitke za velikančka Jureta! o super, da se je vse tako krasno izteklo, ker si imela toliko težav.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
31.12.2009 14:16:59   
majčyca
Andreja07 - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nincrli
- držim pesti, da vse mine brez zapletov in da boš čimprej držala svojo štručko v rokah user posted image user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
31.12.2009 14:26:21   
naja6
ugi;kaj si še z nami?No držim pesti da zdržiš v enem kosu vsaj do polnoči,pol pa nam pomahaj na tvuser posted image
alex17;tudi jaz sem mojega že nahecala da naj me pride peljat v P,in reakcija-dolgo,dolgo nič,pol pa KAJ ME **** AL RESNO MISLIŠ,totaln odklop hehe,hudoba jaz
Vsem novopečenim mamicam pa iskrene čestitke

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 336
31.12.2009 14:53:28   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

ugi;kaj si še z nami?No držim pesti da zdržiš v enem kosu vsaj do polnoči,pol pa nam pomahaj na tvuser posted image

user posted image user posted image  Ja mogoče bom pa prva v 2010. user posted image user posted image  Drgač sem še doma. Popadkov ni, voda še ni odtekla ... pa čakam.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 337
31.12.2009 14:54:16   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

se vam javljam iz P, so me kar not zadrzali, ker mam mal povisan pritisk pa mali je biv ful mirn na ctg, pol mi je se uz nardila pa mam cist skrajsan mv pa krvavkasto sluz je vidla, sam vn se ni kaj priteklo:) mali ma okrog 3kg. Ob 14h mam se en ctg, popadkov pa ni blo nc. Cestitke andreji!

Srečno. user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 338
31.12.2009 15:28:07   
Gwendolen
Wiii, nincrli, srečno!!! Zdaj pa bo, ali kako? Držimo pesti, dihamo s tabo in javi se še kaj!

We're walking in the air

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 339
31.12.2009 15:57:21   
ellie
uuu nincrli zdaj pa še naj polna luna naredi svojeuser posted image  in da čimprej dobiš user posted image  v roke..

Midva sva pa kupila lupinico...pa njegove sva poslala po voziček...in sva dobila za 160 eur bonovuser posted image  tak da grahek85 še enkrat hvala za infouser posted image  še dobro da sem danes sploh pomislila na to akcijo.

Pa šla sva še malo v center MB in na kuhano vino...zdaj pa še samo čakamo 2010user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
31.12.2009 16:12:21   
zmajčika
 Njaprej čestitke novim mamicamuser posted image in držim pesti za tiste k so danes v akcijiuser posted image da bouser posted image v naročju.
Danes sm bla na ctg-pa je blo vse bp. Pol mi je pa še uz delala pa je rekla da je še plodovnice dost,, je pa že mal motna, bomo vidl kk bo.

Vsem skupi pa želim zdravo,zdravo in srečno novo letouser posted image .

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 341
31.12.2009 16:50:54   
Tretjinka
ČESTITKE ZA NOVA 2 FANTA, LOVROTA IN JURETA!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi vse mirno...

HA, a bomo katero jutr pri Dnevniku videli, kot prvo mamico v letu 2010, ko vse tako hitite v Rim user posted image ....hehe...pa sej bi bilo prav luštno! user posted image

Nič, vsem, prav vsem, želim eno lepo leto 2010, hitre, čimmanj boleče porode in za nagrado eno ali dve user posted image zdrave štruce! Pa lepo praznujte!
Mi ne bomo nič....bova z dragijem kar na off pred tv, saj nama pri 2 malih otrocih in enem velike trebuhu ne ostane kaj dosti drugega user posted image user posted image user posted image

Lepo bodte!

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
31.12.2009 17:35:30   
ugi
zmajčica je na FB sporočila:

Pa jo mamo! 4400g težko in 54cm vlko Lauro! Vse ok..

Čestitke še tukaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.12.2009 17:37:13   
Mia007
Punce sporočam vam zmajčica je rodila:

Sem 4440g težka in 54 cm velika LAURA. Ker se mi je mudilo (mami pravi, da imam to po atiju), sem na svet prišla malo prej  in sicer 31.12. ob 16.28 uri, brez kakršnihkoli zapletov in z mamic  sta  dobro.

Draga “novopecena” mamica!Zelim ti mnogo prijetnih trenutkov,cudovitih obcutkov ob tvoji novorojencici,predvsem pa dobro na/pre-spanih noci! Polubckaj princesko!

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 344
31.12.2009 17:37:27   
Mia007
Punce sporočam vam:

Sem 4440g težka in 54 cm velika LAURA. Ker se mi je mudilo (mami pravi, da imam to po atiju), sem na svet prišla malo prej  in sicer 31.12. ob 16.28 uri, brez kakršnihkoli zapletov in z mamic  sta  dobro.

Draga “novopecena” mamica!Zelim ti mnogo prijetnih trenutkov,cudovitih obcutkov ob tvoji novorojencici,predvsem pa dobro na/pre-spanih noci! Polubckaj princesko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 345
31.12.2009 17:37:56   
Mia007
uuuuuuuuuuuuuuu  to pa ni prijelo

ZMAJČI IN LAURA  en velikkkkkkkkuser posted image ....

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.12.2009 17:37:56   
tinncyka
*zmajčica* sporoča:

Živjo. Sem 4400g težka in 54cm velika LAURA. Ker se mi je zelo mudilo (mami pravi da mam to po atiju)sem na svet prišla malo prej in sicer 31.12.2009 ob 16.28uri . vendar brez kakeršnih koli zapletov. Obe z mamico smo dobro.

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 347
31.12.2009 17:39:02   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007

Punce sporočam vam zmajčica je rodila:

Draga "novopecena” mamica!Zelim ti mnogo prijetnih trenutkov,cudovitih obcutkov ob tvoji novorojencici,predvsem pa dobro na/pre-spanih noci! Polubckaj princesko!

hihi sva kar dve isto napisaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.12.2009 17:54:06   
Gwendolen
Bravo zmajčica in mala (velika!) Laura!!! Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.12.2009 18:02:18   
Tretjinka
uuuuuu, kakšna bejba!!!!! in to pred rokom user posted image ....vse čestitke mamici in Lauri!!!! Naj vama bo lepo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

babyshower
Lelly28 RR

Ali so vam prijateljice oz. ste si same pred rojstvom otroka pripravile praznovanje (babyshower)?

da (11%)

ne (89%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!