blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a to je normalno da je ful pacasto testo? sem ga pravkar nardila in zdej sem kr s pospdo vred dala v vrečko in hladilnik..... se bodo to dale kroglice delat al morem dodat še več moke????? če si delala moje mehke medenjake, te, ko jaz delam, dodaš eš malo moke. Ne sme se pocat in prijemat za roke, spet pa pazi, da ne daš preveč moke, lih tolko, da se ne bo prijemalo za roke. Slikice od teh medenjakov mam v albumu. Nardiš malo kroglico, ker ful narastejo in ven jemlješ, ko so malo porjaveli, ne preveč, so še malo mehki, pol so ok. če ne enega dvigneš pa vidiš, če je spodaj že pečen. Tudi hišice so iz te mase. In po tem receptu, niso to za stat 14 dni, se jejo takoj. Drugo je z unimi betonskimi. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9431 po temle sem delala..... aha no sej ta je ta k je tud teb OK grem hitro mašat in dodat mokico hvala ti Če ni prav dosti pocasto, lahko samo na pult daš malo moke in pol ko odtrgaš malo za kuglico, povaljaš po tej moki. Ne preveč moke dat, pazi, če ne se bo moka poznala. ful hvala zdej je super testo in mogoče res potem samo roke mičkano pomokem pa bo komi čakam, da jih dam v pečico..... pol bom pa tisto glazuro nardila limona, sladkor in beljak.... to se verjetno k na koncu mičkano polije.... a se nardi sneg iz beljaka? sem bolj nova kar se tiče peke in prav uživam zadnje čase Jaz tega sploh nisem delala. sem pa dala polovico oreha na medenjak predn sem ga spekla in je blo megaaa. Drugače sem jih pa okrasila ene z mandlji, ene pa z ledom v tubici iz Špara in sem samo malo porisala. čaki naložim še kako slikico v album pa boš vidla.
_____________________________
Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega! Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu! Steve Jobs
|