|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
28.12.2009 22:27:48   
mate0ja
jest sm pa zlo škrta pri teh stvareh. Sm pospravla za našega drugega otročiča, v upanju da bo punčka, pol je pa verjetno že moj bratec na vrsti. Se mi mal upira posojat, ker si marsikatera kaj prisvoji

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
28.12.2009 22:31:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

jest sm pa zlo škrta pri teh stvareh. Sm pospravla za našega drugega otročiča, v upanju da bo punčka, pol je pa verjetno že moj bratec na vrsti. Se mi mal upira posojat, ker si marsikatera kaj prisvoji

user posted image user posted image user posted image user posted image sej jest sem ista, ampak sam za nekatere.user posted image Predvsem za tiste, ki jim je samoumevno, da dobijo od mene. Jaja, ni šans.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
28.12.2009 22:35:36   
mate0ja
ena z mano ne govori, ker je hotla ležalnik, igralni center, košaro za voziček, grelec za stekleničke pa še po možnosti stekleničke, pa če mi je kej kremc ostal pa škoda ker bo mela fantka, ker drgač bi še oblekce. Je skor popadke dobila ko sm ji rekla, da zaenkrat ne bom nikomur dajala, ker pričakujem da bomo mel še enga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
28.12.2009 22:41:44   
Anonimen

ena z mano ne govori, ker je hotla ležalnik, igralni center, košaro za voziček, grelec za stekleničke pa še po možnosti stekleničke, pa če mi je kej kremc ostal pa škoda ker bo mela fantka, ker drgač bi še oblekce. Je skor popadke dobila ko sm ji rekla, da zaenkrat ne bom nikomur dajala, ker pričakujem da bomo mel še enga user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je še hujša kot ena ki se muva okol mene. Je blo čisto vse samoumevno, da dobi ona za svojega otroka. Sem nekak sam kimala na začetku. čez 14 dni je pa izvisela, ker sem povedala da je tud moja sestra noseča.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 28.12.2009 22:42:14 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
28.12.2009 22:45:26   
mate0ja
jest sm posodla sosedi par stvari za dojenčka (velur, jakno, jopico) ko mi je vrnila je pa rekla, da morm še oprat, ker ona ni mela časa, pa da mi je hotla deset dek kofeta prinest pa ga je doma pozabla. user posted image user posted image

Torej izkušnje s posojanjem imam, sam so slabe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
28.12.2009 22:51:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma da jo ni sram nouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
28.12.2009 22:58:08   
Anonimen
Bejba, jest moram it spat. Noč bo taka nemirna. Vsaj slišat je tam nekaj v ozadju.user posted image

By-byuser posted image

Kleo, rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
28.12.2009 23:00:18   
mate0ja
Men se pa polkna zapirajo. Moj od dolgčasa sm še zaspana ratala user posted image user posted image . Bom zdej počas odsmrkala v spalnico. Pravzaprav upam, da odslončkala user posted image user posted image user posted image

Itak pridem zjutrej kavo skuhat.

Mirno nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
29.12.2009 8:01:01   
mate0ja
jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hitr se zagrebte, da je ne zmanjka user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
29.12.2009 10:55:46   
lunca144
user posted image user posted image moja,moja..........................user posted image user posted image ..............že pijemuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
29.12.2009 13:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ola ola mamičkeuser posted image

Mal me je spet naokoli prineslouser posted image
Zaželela bi vam vse dobro v letu, ki prihaja......božič sem že zamudilauser posted image .

kleopatra- želim ti, da bi porod vse normalno potekal, da bi čimprej cartala svojo štručko in čimprejšnje okrevanje po CR...pa le dobro poglej, če jel lulika.....mogoče je luliuser posted image user posted image ....je mogoče deda mraz kaj naštimaluser posted image user posted image

Vse je mogoce,samo recimo da bi kaj zraslo,je pri nasem jencku moznost 0,00001%user posted image
Srecno novo leto 2010 tebi in tvoji druziniciuser posted image
Pa pejt mal prec od pecice,naj se kdo drug kej speceuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
29.12.2009 13:18:22   
mate0ja
kleo še par ur pa user posted image . Zdej je pa res že čas, da ti zaželim čim lažji porod, lepo in zdravo punco, hitro okrevanje in vvvveeeeeeeeeeeeeellllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkoooooooooooo lepih trenutkov. Naj bido to hkrati tudi novoletne želje, glede na to, da  sam še par dni manjka. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
29.12.2009 13:37:48   
Anonimen
oj

sem imela pregled...jutri moram bit tam ob pol sedmih,potem pa upam,da bo cimprej.
So me pa spet cist prestrasli....pa,da lahko anastezija prime do vrata,ne samo do zelodca...pa...ejjj,noro.

Fejst drzte pesti,da tam ne umrem od strahuuser posted image
Pa povedala sem,da me je prejsnjic bolelo,me ne bi smelo,tako da ce me bo zdaj spet,mi bodo dal polno.

Meri je vesela,ker so obiski,se je obeh koj navadla.Super,res.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
29.12.2009 13:41:17   
Anonimen
oo kleo dober danuser posted image

sem ti glih hotela napisat, da dobro opravi jutri, držim pesti glede anestezije- boš videla da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
29.12.2009 13:42:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaja, tiste ki imajo punčke to še predobro vedo, kako to zgleda.user posted image Najhuje je to, ker so trgovine založene večinoma samoza punčke. Neke špagice, trakci, ena punčka, druga barbi, pol je kiti, mucke, metuljčki user posted image user posted image user posted image

Nya, ti boš vsaj lahko kaj oblekla punčko kadar bo v modra hlače, jaz obratno ne morem. Še manj v kiklco.user posted image

o ja vemuser posted image user posted image mam dve, Maša je čist nora na roza stvari, ona bi vse imela roza, še jogurte kupujemo glede na barvo pokrovčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4640
29.12.2009 13:45:16   
Anonimen
shranjevanje stvari- jaz od Maše spravljam za Emo, res da se kakšne stvari npr. zimske ne ujameta ker je ena poletna ena zimska, samo veliko mi pa prav pride, če ne drugega ima cunje za doma.
pri nas je včeraj Maši padel prvi zobek ven, pa zgleda da ga je pojedla in je bila žalostna,ker ga sedaj ne more dati zobni miški in ne bo darila. Sva se zmenile, da ko bo naslednji padel, bova miški napisale da je to že drugi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
29.12.2009 13:45:56   
Anonimen

jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hitr se zagrebte, da je ne zmanjka user posted image

eno si bom jaz vzelauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4642
29.12.2009 13:47:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Kje steeeee, mačkeeeee  user posted image !!!!!

V letu, ki prihaja, vam želim

vseeee naj-naj-naj-naj-naj

veliko smeha, srečnih dni

in za pikico skrbi!!!!!!!!!!!!

P.s.: mi smo delno do pretežno zdravi, še doječi, čez dan pretežno suhi kahlarji,sovražimo spiranje s fiziološko-torej vse po starem user posted image . Dela je pa za te vesele dni preveč, ampak se ne bom pritoževala- money, money user posted image .

Specialne pozdrave kleo- naj ti malo lepo bitjece, ta mali dedek Mraz, čimprej zajoka v naročju, naj bo zdravo in srečno!!!!

S R E Č N O V S E M !!!!!!!

polma tudi tebi želim srečno novo leto pa še kaj se oglasiuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
29.12.2009 13:48:31   
Anonimen
Malo sem vas preletela sedaj pa grem nazaj kuhat. Mogoče se letos še kaj oglasim, drugače pa naslednje letouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
29.12.2009 13:49:27   
mate0ja
Ninny ti maš že dve punce. Jest sm pa še na loteriji kaj bo drugi. Boga moja denarnica če bo fant. Ampak zdej vsaj približno vem kok in kaj je nujno, sam ko pa gnezdenje prime pa ni ovir. Je treba vse po dvoje kupit. Za rezervo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
29.12.2009 13:53:06   
Anonimen
ja, dve punciuser posted image Glede igrač je po eni strani fajn samo sta se pa že začeli kregati glede dojenčkov... Ema se ji ne pustiuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
29.12.2009 15:16:53   
slovenka
ojej, me je vrglo ven user posted image

v glavnem - mi smo spet dane spali dolgo - do 10h vsi trije; kaj bo prihodnji teden, ne vem user posted image

Kleo, tudi jaz mislim na tebe. Dobro bodi! user posted image

Mateja - ali sem jaz kaj preslišala glede tvoje user posted image ? A je že kaj na poti ali kaj ti to debatiraš o oblekcah za fantke... Haaaaa?

Ninny, ja kako je pa zobka pojedla. Boga, boga... pa ji ne bi mogla miška vseeno kaj prinest? user posted image user posted image user posted image

Vse ostale - tudi fajn bodite! user posted image Dobimo obiske, pa moram še pospraviti malo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
29.12.2009 15:22:39   
Anonimen
Ninny, ja kako je pa zobka pojedla. Boga, boga... pa ji ne bi mogla miška vseeno kaj prinest? user posted image user posted image user posted image

zgleda da pri kosilu al pa večerji in ona sploh ni to opazila. Sploh nismo vedeli, da se ji maje, samo zvečer kartamo enko in se mi posmeje in vidim luknjouser posted image Potem smo pa vsi trije po stanovanju zobek iskal in ga nismo najdli. Bo pa miška za ta drugega malo več dala user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
29.12.2009 15:52:11   
slovenka
ninny, samo potem je še zmeraj možno, da ga ni pojedla... ker če ga je - a se bo prebavil? Mislim, ker jaz tudi ne najdem palčke od mojega touch screen gsm-a, pa ga nisem pojedla user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
29.12.2009 15:58:25   
RMRM
Dan!

Sem prišla mal pokukat če je kaj novga.

Kleo, dobr opravi jutr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninny, hellooouuuu. Si se čist zgubila. Si še en obisk dolžnauser posted image user posted image .

Mate0ja, dobr se je ta znanka angažirala ko si ji oblačilca posodla. Hudo, res. Dobra šola za naprej.
Jaz sem koj na začetku dobila eno škatlo cunjic, pa so ble takoooooo zaprane, da sem vse v kompletu vrnila in si nismo nič sposojal. Si še mami da mal duška ko je treba male cunce kupovat. Sem pa mela par cunjic še od Sare in Marka, pa lahko rečm da so ble ful lepše od tistih ki sem jih dobilauser posted image  

Drgač je bil pa pred leti naš Mark tud kdaj v roza majčki al pa hlačah user posted image user posted image

Lepo bodite, jaz pa šibam na lov za enim receptom, bomo mel eno pečenko s pomarančami, pa morm recept poiskat.

Kleo, še enkrat, srečno pot v Rimuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......