|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
28.12.2009 20:21:38   
Bauky
Zdravo, da se še jaz malo javim po dooolgem času.  Vas samo berem, pa nič ne komentiram. Zdaj, ko pa se je že nekaterim začelo dogajat, pa moram še jaz poročat, da smo še v celem  in da se nama z user posted image  nikamor ne mudi in da upam, da bova počakala na konec februarja ali pa celo marec.
Še vedno v službi brez problemov delam, user posted image  ves dopoldan lepo "tipka" in pomaga  bodoči mamici  za računalnikom. Z 11.1. grem na dopust, z 31.1. pa na porodniško... tak je moj planuser posted image .

Za seznam :  naslednji pregled imam 14.1. 2010.
Čestitke Punshi za takega korenjakauser posted image .

LP user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.12.2009 21:04:55   
Aja1
user posted image Zdaj mi pa tako zelo paše čokolada. user posted image Samo na to mislim. user posted image Oh ja....kile pa letijo gor.
Koliko kg ste pridelale? Jaz do zdaj po moji vagi že 10 (v zadnjem tednu kar 2).

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.12.2009 21:26:13   
Bauky
Jaz imam pa kar že +11 kg... mi je  pa moj zdele komentiral moj buši, da se je od včeraj zvečer povečal in sem se šla takj obseg merit in je res- 3 dni nazaj je bil obseg 94 zdaj je pa 98 cm, tudi jaz sem opazila, da se je malo povečal... ampak nisem misla da tok.... naš user posted image  pa itak  take vragolije počne noter, da se mi cel buši trese in premikauser posted image .

Povejte mi, a imate že vse vozičke nagledane in kupljene ?  Jaz še zmeri gledam in ne vem.

LP

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
28.12.2009 21:44:12   
Jada82
Punsha, čestitke tudi tukaj, super, evo, ena je že rodila ... in vesela sem, da se je vse srečno izteklo, na slikici res izgledate super in srečni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res se je začelo ... jaz upam, da zdržim vsaj do nekje 35., 36. tedna, ker bi res rada, da se prej preseliva. Jah, danes sem spet skakala okoli in delala po stanovanju. Drugače se dobro počutim, edino zjutraj mi je tako dol tiščalo, da sem se potem res mogla uležt. Jutri bom mogla malo bolj ležati. Sicer pa moramo pri nas montirati samo še kopalnico in hodnik ter priklopiti toplotno črpalko za toplo vodo. Potem pa znosiva stvari gor in bova vseljena,
že super izgleda. No, moj bo nosil, jaz pa bom razporejala po omarah.

Jaz tudi še nimam posteljice in previjalne, pa par stvari moram še oprati. Tako da, 6.1. bom naročila preko e-paketa posteljico in previjalno (šele takrat bo geslo aktivirano), pa računam, da jo dobim nekje potem nekje do 18.1. No, če po tem rodim, pa ne bo več krize ... jah, rada bi prej uredila zadeve in pripravila gnezdece.

Se pa tega decembra ful dogaja .... tko, kar se tiče urejanja stanovanja in priprave na user posted image . Komaj čakam UZ pojutrišnjem, upam, da bo vse ok!

Lep pozdrav, grem še nekaj jest, potem pa pred tv ali pa kar spat.

Pa pa!

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.12.2009 21:52:25   
Kati81
Najprej čestitke Punshi, luškan fantek!

No jaz sem imela danes pregled in je vse bp, vse ustreza tednom, tko kot mora bit, tudi pritisk je zaenkrat ok. Sem prav vesela da se je stanje umirilo in gre tako naprej kot mora it.

Ma jaz nisem še nič prala, bom po praznikih. Široko povijanje, srčno upam da mi ne bo potreba, Kaje nisem ker je imela kolke 1a, in na to upam tudi sedaj, ker se mi res ne da tolk prat.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.12.2009 21:52:55   
slomak
oj punce, no pa sem se prehladila user posted image  nos se mi je zamašil in kiham...upam da ne dobim kake vročine...ma kr neki no...

jest sm se do zdj +8kg zredila, ni hudo...glede na to da ful sladkarij pojem...

bauky jest tud nimam vozička še...kr ne vem kam naj ga grem iskat...po novem letu bom šla u akcijo...

no lepo nočko vsem..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.12.2009 22:24:48   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

na faceboku ima punsha sliko....  tak so epički vsi skupuser posted image user posted image user posted image

ja, ful so lušni.... čist nič nedonošeno ne izgledajo...

ja je nimam kot prijateljice na fb-ju pa ne morem slike videt user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.12.2009 22:40:46   
Nattasha

Slomak: Ja je sranje z tem vremenom, ko gremo iz -16 na +16 in se nekje pač mora pokazat in zdravje je praviloma prvo. Zdaj pač kaki Lekadol za vročino, fejst luftat stanovanje, veliko vlage in tekočine pa kake bonbone za grlo. Upam, da bo čimprej minilo. Moj dragi je tud neki bolan, v bistvu že drugič, jaz pa še nisem nič dobila stran...seveda trkam zdaj...mogoče to pomaga da še vedno prav pridno jemljem Elevit in zadnje 3 mesece še omego 3. Škodi verjetno ne, ker težko rečem, da si vitamine pridobivam preko zelenjave. Sem ugotovila, da mi meso že paše, samo pečt ga ne smem;)))))

Tudi naša pupa je zelo aktivna in seveda so ji zelo simpatični moji ledvički in pa spodnji del križa. Ampak najhujše moram rečt, da mi je takrat ko nastavi svojo ritko v en kot in jo potisne ven, pol jo moj moj treplja pa ji očitno paše, ker se tolko časa sploh ne premakne. :)))) Koga briga mami, sam da se imata onadva fajn;)))) No saj je meni tudi kjut, samo kaj ko prav boli ta njena najljubša poza.

Jaz imam jutri pregled in upam, res upam, da mi bo še kak UZ naredila. Zdaj sem ga v bistvu tud pripravljena plačat, samo ne vem do kdaj delajo kontrolo rasti, jaz sem zdaj polnih 33 tednov pa nekaj dni. Je to prepozno? Bi rada vedla kolko približno tehta, pa če je obrnjena...no ja povem jutri;))

Moji kilogrami so + 9,5 in največ sem res dobila v zadnjih 3 tednih, skoraj 1,5 in ler imam še kr nekaj zaloge od prej, me je kr malo strah, da bom jutri poslušala:( Pa kaj naj če so pa prazniki, pa polno čokolade na dosegu roke, pa taka peciva da te po ustih vse boli, ko jih samo gledaš....bomo zvozičkali dol ne? NE?!?!

Ok dovolj paničarjenja, gremo ležat:)))

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.12.2009 8:28:22   
brcko2
NAJPREJ ČESTITKE ZA NOVEGA DOJENČKA IN ČESTITKE MAMICI.user posted image user posted image user posted image user posted image .
KAR SE TEŽE IN KG JE PA ČIST SUPER KER MENI JE G. 23.12. UGOTOVIL, DA JE NEKAKO TE VELIKOSTI IN DA IMAMO 2320KG TAK DA JE TO ČISTO V MEJAH ODLIČNOSTI. user posted image

NO PA SE JE RES ZAČELO PREMIKATI. JAZ IMAM NA ISTI DAN KOT ONA PA DA VIDIMO KDAJ BOM JAZ ŠLA UPAM, DA VSAJ PO NOVEM LETU.

ŽELIM VSEM user posted image LEP DAN PA DO BRANJA IN TIPKANJA.

DANES SMO SPALI KONČNO V SVOJI LASTNI HIŠI PRVIČ, NOOOORO KAR MALO ČUDNO AMPAK KONČNO NA SVOJEM - JIPIJJEEE.
UPAM, DA BOSTE VSE OSTALE, KI JIH TO ŠE ČAKA KMALU DOŽIVELE KER JE RES NEKAJ POSEBNEGA DA IMAŠ SVOJE LASTNE 4-STENE.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.12.2009 9:55:16   
zvesta
zimska, vidim, da praznuješ...

Vse najboljše želim!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 10:07:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brcko2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.12.2009 10:16:59   
mucica2

zimska vse najboljše za tvoj rojstni dan  user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.12.2009 10:21:26   
mucica2

jaz sem pa bila zdajle v baby centru, sem kupila posteljico pa jogi user posted image user posted image user posted image

user posted image
tako posteljico user posted image

sem prav vesela, zdej pa še sam cotke dobim, operem pa zlikam, pol pa še kaka malenkost mi najbrž manjka, drugače pa imam vse user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.12.2009 10:23:49   
niwci

Tako, pa smo dobili prvega "februarčka":

Punsha mi je ravnokar poslala:

Malemu Eneju se je mudilo na svet. Prijokal je danes, ob 17.30. uri, tehta 2500 g in meri 47 cm. Ponosna mamica in očka

Čestitke, punsha, bodite zdravi!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! Samo da je vse vredu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.12.2009 10:24:19   
niwci
fr
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdrav..

mene pa zanima, če ima katera podobne težave..namreč, včeraj ponoči so se začeli v meni tektonski premiki, rezultat tega je, da imam občutek, kot da bo moj user posted image porinil nogo ali roko ven...je zelo neprijetno, včasih imam prav krč, vendar popusti hitro...mislim, da ne gre za popadke ampak tile premiki tam spodaj, čisto na ustju MV pa me skrbijo..ima katera podobne težave???

kar ne vem, kaj naj naredim..upam, da je samo sprememba lege ...user posted image

in še nekaj..ima katera špikanje v nožnici???

papa

Mene tudi občasno čisto razganja. Je enkrat moj slučajno pogledal ravno v trenutku ko je brcal, sem samo vidla njegove izbuljene oči. Včasih je res neprijetno, včasih res zaboli, po drugi strani pa rada vidim da se tam nekaj dogaja, ker vem da je vse OK user posted image
Tudi mene vse boli v spodnjem delu trebuha in sramna kost, tako da težko hodim oz se doma kar primem za trebuh ko se vstanem in naredim kak korak. So pač zadnji meseci, ko začnejo ponavadi vse jamrat in bomo mogle zdržat do konca. Sej bo potem bolje, ko bomo v naročju držale svoje user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.12.2009 10:32:07   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Punsha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitkeeeeeeee !

Ja očitno se je začelo dogajat.

Midva sva sobico zrihtala, jaz že na veliko perem cotke (glede praška in mehčalca sem se odločla, da bom kar enako prala kot doslej, z obojim, vendar dam manj praška in manj mehčalca, pa še oboje je sensitive(silan) in proti alergijam(denk-dm)).

Jaz pa si včeraj zvečer nisem mogla nagledat svojih prsi.... se mi zdi, da so se mi čez dan povečali kolobarji in ratali temno rjavi...res očitno, še dragi je rekel, da pa se očitno res pripravlja.....po malem imam skozi krče, vendar ne v presledkih kot pri popadkih, ampak kako uro me drži...pol pa se moram vležt pa je bolje.Neprestano mi vse tišči navzdol, včasih je taki filing kot da ga mam že med nogamiuser posted image user posted image user posted image .

Ja nič, grem jaz naredit novo stran...rodile so...  user posted image user posted image user posted image

Prsi se tudi meni dopadejo. Sem prav vsela. Vsaj 1x v življenju sem prou ponosna nanje, ker so iz švoh 2 ratale dobra3 user posted image user posted image user posted image K bi tudi potem ostale take, nebi imela nič proti.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.12.2009 10:38:14   
mucica2

Posteljico pa jogi pa sem kupla v baby centru, zdej k majo tisto akcijo da za vsakih 50 eur nakupa dobiš 10 eur bon, tako da sem dobila še za 50 eur bone, tisti pa bodo za predal pod posteljicouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

mucica, jaz kar veliko naročam.... če naročiš za več kot 20 € ali nekaj tu okrog (starih 5000 sit), potem ni nič poštnine.... z dostavo pa niso najbolj hitri, pride nekej v roku tedna dni....

aha pol rabijo kakšen teden da dostavijo? aha...k morem posteljico naročit, pa sm si mislila zakaj bi se jaz matrala pa tja hodila, da bi kr naročila pa naj dostavijo...

zdej mam pa še eno vprašanje če mogoče veš, zdej sm lih dobila sms od baby centra da imajo akcijo da če kupiš nad 50 eur dobiš bon za 10 eur, zdej me pa samo zanima a to velja samo če kupiš direkt pri njih ali velja tudi za naročanje preko spleta?

jaz bi rekla, da velja samo direkt v trgovini... drugače pa kar vprašaj na njihovo brezplačno telefonsko številko...

aja pa ta akcija velja tudi če preko spleta naročiš, sem včeraj vprašala v baby centru, sam tolko če še katero zanima

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
29.12.2009 10:54:14   
slomak
user posted image

mucica jest sm si pa tam tole zbrala, samo da je rumene barve tam k je na sliki zelena. Sm pa drgač hotla zeleno pa je niso mel na zalogi...user posted image  aja pa evo škoda ker takrat niso delili teh bonov, ker sva s taščo zapravle ogromno matr, par dni kasneje pa taka akcija..jah kaj čem zdaj...

natasha upam da me bo minil do 31.12. ker res ne bi bla doma rada, pijem limonado, tablet pa ne bi rada jemala hm..kaj pa vem...se bom probala tko pozdravt..

zimska Vse najboljše in najlepše...lepo praznujte user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.12.2009 11:02:57   
niwci
Tej hormoni so res čudni. Če sem se v 2.,3. mesecu vesdelila, k mi niso dlačice več toliko poganjale in lase sem imela tako lepe, sploh se niso mastili,...se zdaj stanje spet vrača na stara pota. Mi je prav mučno laufat kombajn tiste dni pred pregledom, sploh zdej s tem trebuhom, pa ko še vse boli user posted image Lase pa se verjetno malo bol mastijo tudi zaradi tega, ker se za vsako figico tako spotim. Kar neki me zakuha v momentu... Ma sej maste verjetno podobne težave tudi ve.

Jst imam tudi naslednji pregled 6.1.

Zvesta
a potem ste se le preselili? Sem se spomnila, da si nekoč pisala o tej možnosti, potem pa nisem nič več zasledila. Če ste zdaj na svojem bo veliko bolje. user posted image user posted image user posted image

Vse pišete, da vaši user posted image kolcajo. Jaz pa ne vem, mislim da ne. Samo brca občasno. Pa sem nekje prebrala, glede na to da je kolcanje refleksno, to pomeni da je živčevje dobro razvito...zdej pa ne vem. A je še katera, ki ne opazi kolcanja?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.12.2009 11:03:48   
gapii27
zimska vse naj naj

slomak mi imamo tud taki pojstlci v oranžniuser posted image

drugače pa sem iz pregleda, dobila napotnico za lj-ambulanta za rizično nosečnost...grem po praznikih pa da vidimo kaj rečejo... tamali A ima 1700g in B 2000g.... mv se je mal skrajšal ampak je še vedno 3,2 cm

naslednji pregled imam 19.01. za lj pa še ne vem kdaj me bojo naročili

caw

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
29.12.2009 11:04:32   
niwci
Jst sem tudi včiraj slišala za to akcijo v Baby centru in bomo verjetno šli tudi kupit še jogi ki manjka in kako malenkost. Postejco pa smo že v Pikapolonici gledali in bomo kar tisto vzeli.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.12.2009 11:18:14   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER
user posted image 30.12.-zimska, Jada82(UZ), protina, rožca26

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki,ZojaLara
6.1.- zvesta, nincek1,ZojaLara,niwci,matejka
7.1.- aja1,babajči
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney
19.1.-gapii27

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.12.2009 11:38:05   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Zvesta a potem ste se le preselili? Sem se spomnila, da si nekoč pisala o tej možnosti, potem pa nisem nič več zasledila. Če ste zdaj na svojem bo veliko bolje. user posted image user posted image user posted image

Žal še ne... še zmeraj iščemo nekaj ugodnega in primernega za nas. user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
29.12.2009 11:52:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

user posted image

mucica jest sm si pa tam tole zbrala, samo da je rumene barve tam k je na sliki zelena. Sm pa drgač hotla zeleno pa je niso mel na zalogi...user posted image  aja pa evo škoda ker takrat niso delili teh bonov, ker sva s taščo zapravle ogromno matr, par dni kasneje pa taka akcija..jah kaj čem zdaj...

jst sem tudi najprej tole gledala k jo maš ti in to k sem jo kupla (bistveno mi je blo da ima čim manjše zunanje mere in da ima možnost namestitve predala), pol je pa bila glih akcija v baby centru, pa še tole z boni, pa smo šli kar v akcijo (drugače sem mislila še počakat kakšna dva tedna), mislim da se je kar splačal, predal bom zdej v bistvu dobila zastonj

no sej posteljico mi naj ni kupla mami, sam jo zdej jst ona mi bo pa denar dala....

mah nč v glavnem da jo imam oziroma naročena in plačana je, pripeljejo jo pa najbrž jutri ali pa mogoče že danes (je tu v celju niso imeli na zalogi v beli barvi)

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
29.12.2009 12:28:25   
gapii27
vse so epičkeuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

spol, nuhalna svetlina
Admin

Lep pozdrav! Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem? Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.

. (84%)

. (16%)

Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!