Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:24:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislim,da imam explorera. Pa kaj je?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:25:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kava v četrte, ima da se mi nacrtaš v astoriji brez izgovorov. veš kak je ...no many no fany daj se res nacrtaj..da spijemo enega na eks
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:25:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislim,da imam explorera. Pa kaj je? tak ja razkuri se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:25:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kava v četrte, ima da se mi nacrtaš v astoriji brez izgovorov. veš kak je ...no many no fany Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:26:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kava v četrte, ima da se mi nacrtaš v astoriji brez izgovorov. veš kak je ...no many no fany Kaj pa ma many s tem, če ti jaz rečem da se imaš nacrtaš na kavi? Kaj ti je keri reko da moraš plačat rundo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:26:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa kaj je? faca si..... ...ma saj vidiš na kaj si odpiraš ..moram te malo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:26:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly? Naturlih.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:27:00
|
|
|
|
elevitka
|
men tud ne... smo več spali ko je bil star 1 in 2 meseca, se pa mi zdi da je vedno huje, ne bolje. Nevem zakaj se ne more umirit ko že enkrat zaspi samo se premetava in z glavo suva evo desno, štrika z rokami in se praska po obrazu... bog vari da mu duda ven pade te tuli kot slon. Z mojim švicama že ko morma z malim v trgovino po nakupih ker napišem listek in vsak po svoji strani šibava da nabašema voz kaj rabima i špura domu (aja pa do zdaj nama še enkrat nii uspelo da mali nebi tulo kot slon, še preden sva prišla do blagajne) Mislim da mi ne bomo meli več otrok
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:27:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa kaj je? faca si..... ...ma saj vidiš na kaj si odpiraš ..moram te malo Ma,ki te jaz gledam to.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:28:26
|
|
|
|
tasa_m
|
aaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:28:57
|
|
|
|
arabela*
|
Moram mojemu rač.odstopit,gre gledat nek film... se tipkamo....čaučći bauči nočko
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:29:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:29:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka men tud ne... smo več spali ko je bil star 1 in 2 meseca, se pa mi zdi da je vedno huje, ne bolje. Nevem zakaj se ne more umirit ko že enkrat zaspi samo se premetava in z glavo suva evo desno, štrika z rokami in se praska po obrazu... bog vari da mu duda ven pade te tuli kot slon. Z mojim švicama že ko morma z malim v trgovino po nakupih ker napišem listek in vsak po svoji strani šibava da nabašema voz kaj rabima i špura domu (aja pa do zdaj nama še enkrat nii uspelo da mali nebi tulo kot slon, še preden sva prišla do blagajne) Mislim da mi ne bomo meli več otrok drugi je stalno bolj priden ali pa poreden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:30:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Moram mojemu rač.odstopit,gre gledat nek film... se tipkamo....čaučći bauči nočko nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:30:15
|
|
|
|
elevitka
|
tasa_m ... ki maš T. datake komade lepiš tu ?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:30:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka men tud ne... smo več spali ko je bil star 1 in 2 meseca, se pa mi zdi da je vedno huje, ne bolje. Nevem zakaj se ne more umirit ko že enkrat zaspi samo se premetava in z glavo suva evo desno, štrika z rokami in se praska po obrazu... bog vari da mu duda ven pade te tuli kot slon. Z mojim švicama že ko morma z malim v trgovino po nakupih ker napišem listek in vsak po svoji strani šibava da nabašema voz kaj rabima i špura domu (aja pa do zdaj nama še enkrat nii uspelo da mali nebi tulo kot slon, še preden sva prišla do blagajne) Mislim da mi ne bomo meli več otrok Pa ne tako razmišljat.Otroci so si do fula različni med sabo,verjemi imam 3 primerke. Ti pa verjamem,da ti ni glih fajn,če imata s tvojim tak štalo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:31:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aaaaa Kaj to ste meni napopali? Kaki kjutek!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:31:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly? Kaj se te ?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:31:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa_m ... ki maš T. datake komade lepiš tu ?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:31:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa_m ... ki maš T. datake komade lepiš tu ? smrči malo vstran od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:32:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly? Kaj se te ? če pa mi je smešno.. skupna blagajna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:33:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly? Kaj se te ? če pa mi je smešno.. skupna blagajna Če pa jo imamo. Je še nekaj dinarčov not.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:33:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa daj no,saj pa imamo skupno blagajno.Je tak,Ly? Kaj se te ? Pa čisto resno,no. Če bi to tak šlo,mene pol tudi ne bo,ker sem broke,pa ki še je 15-ti.Pa si bom makar totega ojra neki sposodla za en deci kuhanega vina.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:33:23
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj pa to, ko naša htela kuj kuglo pri babici pojest? Mater z enm zobkom bo svet obrnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:33:33
|
|
|
|
elevitka
|
matcar ... saj vem da si niso vsi lauženki enaki- sam jaz nočem riskirat da dobim še kujšega hudičeka kot je ta. tasa_m aaaaaaa zato te pa meče ker stari spi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.