Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:03:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? saj je enako kot pri shrani.si Kaj si na exploreru al Mozilli ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:04:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz se danes malo prej poslavljam. Možek je sperkel pomfri in bova en film pogledala. Fajn čvekajte pa že v naprej nočko. nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:04:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? Počakaj malo da nekaj najdem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:04:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? saj je enako kot pri shrani.si Kaj si na exploreru al Mozilli ? Vista ultimate.Saj sem enako naredla,pa mi pol ni šlo kopirat,oz. prilepit na post.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:05:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? saj je enako kot pri shrani.si Kaj si na exploreru al Mozilli ? Vista ultimate.Saj sem enako naredla,pa mi pol ni šlo kopirat,oz. prilepit na post. nebi vedela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:05:46
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,vidim te!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:06:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? saj je enako kot pri shrani.si Kaj si na exploreru al Mozilli ? Vista ultimate.Saj sem enako naredla,pa mi pol ni šlo kopirat,oz. prilepit na post. nebi vedela Edino,če nisem prave kode kopirala oz.linka.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:08:58
|
|
|
|
ly117
|
Idi na Čvekanje v tri dni na 11 stran na naslov:pomoč!!!!!(jaz--->Vam!) je miska_mccute tak lepo razložla s slikicami da sem še jaz skapirala.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 28.12.2009 21:09:51 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:09:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Idi na Čvekanje v tri dni na 11 stran na naslov: showArrow("12/13/2009 11:13:15 AM",4742157,148,false) pomoč!!!!!(jaz--->Vam!) je miska_mccute tak lepo razložla s slikicami da sem še jaz skapirala. ok,hvala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:10:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Idi na Čvekanje v tri dni na 11 stran na naslov:pomoč!!!!!(jaz--->Vam!) je miska_mccute tak lepo razložla s slikicami da sem še jaz skapirala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:10:48
|
|
|
|
elevitka
|
mater ste čveke kam ste že prišle. matcar vista = windows xp =windows 7 (to so operacijski sistemi) explorer = firefox = opera = google chrome (to so internetni brskalniki) to je mislila tasa_m kako ste kaj preživele ene praznike? in kako se kaj pripravljate na najdaljšo noč v letu ? boste doma ?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:13:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater ste čveke kam ste že prišle. matcar vista = windows xp =windows 7 (to so operacijski sistemi) explorer = firefox = opera = google chrome (to so internetni brskalniki) to je mislila tasa_m kako ste kaj preživele ene praznike? in kako se kaj pripravljate na najdaljšo noč v letu ? boste doma ? o elevitka..soseda kako si? Mi smo preživeli tak na easy sam jaz sem utrujena v nulo. Pa vi? Za silvestrovo bomo doma, čeprav ima moj neke čudne da bi midva se nekam povabla, Lijo pa dala v varstvo. Ampak no way. Jaz bom doma, ko bo polnoč bom pogledala malo ognjemet in pol šibnila spat Pa vi? Doma, da vem komu lahko pridem na malo penine?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:13:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka boste doma ? Mi bomo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:14:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater ste čveke kam ste že prišle. matcar vista = windows xp =windows 7 (to so operacijski sistemi) explorer = firefox = opera = google chrome (to so internetni brskalniki) to je mislila tasa_m kako ste kaj preživele ene praznike? in kako se kaj pripravljate na najdaljšo noč v letu ? boste doma ? Ok,pa spet vem nekaj novega. Mislim,da imam explorera. J,ene praznike smo preživeli rojstnodnevno,na najdaljšo noč pa se ne pripravljamo kaj extra.Bomo kr doma,edino po polnoči se zna zgodit,da bomo šli malo naokoli,ko bodo lauženki že spali. Kak pa si ti in Tai? V četrtek se na kavi dobimo zadnjič to leto. Pridi še ti.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:16:44
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka boste doma ? Mi bomo. mi tut
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:19:35
|
|
|
|
ly117
|
Doris kava v četrte, ima da se mi nacrtaš v astoriji brez izgovorov.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:19:38
|
|
|
|
elevitka
|
Mi bomo doma ker je naš otrok vun pesji. Samo joka v minuti se vsega navoli, jaz pravim da je hiperaktiven, samo si vse tiši v usta, slini se kot stekli pes, cvili in tuli kolk se le da in nič ne spi. Čez dan k večjemu 2 x po 30 minut, ponoči smo pa tud auf vsakih 40 minut. Enostavno se ne zna umirit in ima ful rahel spanec ne zaspi drugače kot da ga nosim, pa še to včasih ne zaleže ker samo tuli in se zvija kot glista. jaz sem že obupala in sem z živci na koncu
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:20:45
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:21:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? saj je enako kot pri shrani.si Kaj si na exploreru al Mozilli ? Vista ultimate.Saj sem enako naredla,pa mi pol ni šlo kopirat,oz. prilepit na post.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:21:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Mi bomo doma ker je naš otrok vun pesji. Samo joka v minuti se vsega navoli, jaz pravim da je hiperaktiven, samo si vse tiši v usta, slini se kot stekli pes, cvili in tuli kolk se le da in nič ne spi. Čez dan k večjemu 2 x po 30 minut, ponoči smo pa tud auf vsakih 40 minut. Enostavno se ne zna umirit in ima ful rahel spanec ne zaspi drugače kot da ga nosim, pa še to včasih ne zaleže ker samo tuli in se zvija kot glista. jaz sem že obupala in sem z živci na koncu draga moja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:21:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Mi bomo doma ker je naš otrok vun pesji. Samo joka v minuti se vsega navoli, jaz pravim da je hiperaktiven, samo si vse tiši v usta, slini se kot stekli pes, cvili in tuli kolk se le da in nič ne spi. Čez dan k večjemu 2 x po 30 minut, ponoči smo pa tud auf vsakih 40 minut. Enostavno se ne zna umirit in ima ful rahel spanec ne zaspi drugače kot da ga nosim, pa še to včasih ne zaleže ker samo tuli in se zvija kot glista. jaz sem že obupala in sem z živci na koncu Se mi pa res smiliš.Mi res ni jasno,da še kr ne spite?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:22:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Mi bomo doma ker je naš otrok vun pesji. Samo joka v minuti se vsega navoli, jaz pravim da je hiperaktiven, samo si vse tiši v usta, slini se kot stekli pes, cvili in tuli kolk se le da in nič ne spi. Čez dan k večjemu 2 x po 30 minut, ponoči smo pa tud auf vsakih 40 minut. Enostavno se ne zna umirit in ima ful rahel spanec ne zaspi drugače kot da ga nosim, pa še to včasih ne zaleže ker samo tuli in se zvija kot glista. jaz sem že obupala in sem z živci na koncu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:23:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa nekaj drugega zanima.Ne rata mi prekopirat slikice iz slikomata na RR.Kak se pa to naredi? saj je enako kot pri shrani.si Kaj si na exploreru al Mozilli ? Vista ultimate.Saj sem enako naredla,pa mi pol ni šlo kopirat,oz. prilepit na post. Kaj pa se ti režiš,ko počena kumara?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:23:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mislim,da imam explorera.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 28.12.2009 21:24:06
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Doris kava v četrte, ima da se mi nacrtaš v astoriji brez izgovorov. veš kak je ...no many no fany
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.