Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:14:41
|
|
|
|
gita10
|
, da ji samo daje občutek, da je z neko osebo. Tako, uradno. Da reče "jaz sem pa s tem in tem in imam z njim 3 otroke". Verjetno bi ji bilo grozno reči "jaz sem sama", čeprav jo mogoče za prvim ovinkom čaka nekdo, ki jo bo ljubil in spoštoval. IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute namem sva imela bit doma, kot ze kar nekaj let.....navaden vecr, nic novoletnega. bi pa nekam sla, da se zrihtam in ustimamv nulo. da moz vidi, da ima se vedno greha vredno zeno Evo imaš ponudbo na zs.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:14:51
|
|
|
|
uškinamama
|
zdaj pa me zanima ta meni..link?
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
da ne bo srecnja RRjev pri giti
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:15:51
|
|
|
|
gita10
|
Upam, da ne bojo zbrisal- sice se oa tako ne ve o katerem hotelu je: - piščančja perina z orehi- pršut z olivami v solatni stelici - olični wingrette - gobova, goveja juha - bržola z zelenim poprom - puranji file po kijevsko - pečen krompir s koprom - riž na maslu - parjena zelenjava- sestavljena solata - biskvitna rezina s smetano in čokolado - mandarinini arancini- kisla juha z žličniki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:16:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:17:24
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute meni se zdi, da sva mi2 ze tako zelo zafurala vso situacijo, da bi morala totalno od zacetka jit Nikoli se ne bo spremenil, pa tudi ti se ne boš spremenila. Mogoče pa ga preveč napadaš, ko je doma, imaš dolg jezik in mu kr naprej mečeš te stvari (če gledam mojo sestro in predpostavljam, da sta si kar podobne), pa ni čudno, da noče bit doma. Tukaj beremo samo tvojo plat zgodbe, vedno pa obstajata dve plati. Ne vem - reševanje zakona To obstaja samo v kakih pocukranih ameriških filmih... vidva sta že predaleč zabredla, se men zdi. Je hudo, še posebej če so prisotni otroci.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
eby....ne mecem mu nazaj....nikoli. se ne kregam, ne provuciram....mogoce pa je to vzrok. misli, da ni dol visi, da ga ni doma
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:18:29
|
|
|
|
uškinamama
|
hvala, luštno. Čeprav se mi zdi, da je tisto terina in ne perina , ma saj ni važno..
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:22:55
|
|
|
|
gita10
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama hvala, luštno. Čeprav se mi zdi, da je tisto terina in ne perina , ma saj ni važno.. Ja čist možno- meni moji kuharji napišejo s svojim lepim rokopisom jaz pa prepišem. Da bi pa oni še enkrat prebrali pa itak ni šanse. Hvala
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:24:31
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama hvala, luštno. Čeprav se mi zdi, da je tisto terina in ne perina , ma saj ni važno.. Ja čist možno- meni moji kuharji napišejo s svojim lepim rokopisom jaz pa prepišem. Da bi pa oni še enkrat prebrali pa itak ni šanse. Hvala ti pravim, sploh ni vaažno. Daj mi prosim pošlji na zs kateri hotel je to, sem zamudila debato na čveku. tenks.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:25:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:26:15
|
|
|
|
bumerang
|
Kako ste lahko v pol ure naklofale 10 strani?! Upam, da so jedi malo bolj natančno pripravljene kot je meni napisan... perina? stelici? olični wingrette?
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:26:46
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute eby....ne mecem mu nazaj....nikoli. se ne kregam, ne provuciram....mogoce pa je to vzrok. misli, da ni dol visi, da ga ni doma No, potem pa poskusi s tem
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaa, dada....druzba bi nama prav prisla v kriticnih momentih!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:27:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Čakaj, čakaj... pa saj jaz ne bi šla vama družbe delat. Jaz imam prečudne ideje za vaju, sorry. lahko po polnoci, ko bomo upam v elementu in dobro razpolozeni....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:29:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
zame ne mores met razlage....lahko me bogve kaj pici, ce sem dobre volje
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:30:43
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute lahko po polnoci, ko bomo upam v elementu in dobro razpolozeni Kako naj si pa to razlagam (preden začnem kaj po svoje sklepati)? A nisi ti prej en swinger klub predlagala?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Aha... Gita, sorry, mene ne bo, drugače bom morala... ma niti napisat ne morem! eh, dada....odvleces naju v sobo, mojga vrzes na mene, pa si fraj.....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: Reby A nisi ti prej en swinger klub predlagala? Ja, sem, ampak brez prisotnosti Miškinega moža in brez zamisli, da bi... Miško. aja....ups.... a se to smatra kot varanje????
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 16:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
zdj pa res ne vem....a bi me, al me nebi?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 16:33:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.