|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
27.12.2009 22:32:19   
Boka
ooo kakšne novice iskrene čestitke vsem trem mamicam in očkom in dobrodošli sončki user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi lepo na drugo leto počakala, se mi še nikamor ne mudi user posted image za trebuh pa tudi nimam občutka, da bi se kaj spustil user posted image bom več vedla povedat v sredo, ko imam ctg.

1+1=5 :)

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.12.2009 22:46:21   
Enkica
Da se malo "pohvalim" ... imela sem definitivno prvi ornk popadek.
Madona, me je v sekundi oblilo ko da bi kdo zlil škaf vode na mene. Pa takoj me je prijelo na veliko potrebo. No sedaj že 10 minut ni nič, tko da še ni nobene panike ... vsaj pri meni ... moj user posted image pa ves bled na okol hodi, ha ha ha - mal morm bit žleht user posted image

Tko, da zdaj vem, da ne moreš falit, da je čas za odhod v P. ... seveda, ko bo vse skupaj po rednem intervalu.

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.12.2009 22:50:49   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica
moj user posted image pa ves bled na okol hodi, ha ha ha - mal morm bit žleht user posted image

si žlehtuser posted image user posted image ko ga strašišuser posted image

počaki na januaruser posted image ... še maš 2t

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 27.12.2009 22:52:19 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.12.2009 22:53:38   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica
moj user posted image pa ves bled na okol hodi, ha ha ha - mal morm bit žleht user posted image

si žlehtuser posted image user posted image ko ga strašišuser posted image

počaki na januaruser posted image ... še maš 2t

Ah to itak, da imam namen počakat na jan.2010 ... sej, če bi bilo tole kaj bolj na pogost bi me prestrašilo, tko pa mi je šlo sam na smeh, ker me je tko oblilo v sekundi.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.12.2009 7:30:25   
poopek
dobro jutro punčike, kako ste spale? kako user posted image ?
jz sem pa danes kr zgodaj vstala, je moj možek moram na poslovno pot v zagreb, jaooo, ga že pogrešam... user posted image zadnje čase dela kr od doma, pa je tak fajn k je non stop pr meni user posted image . no, en dan bom pa verjetno zdržala! nevem ktera ma lubeka, ki dela v nemčiji tud po tri tedne, dobra si da lahk zdržiš... jz sem tuk navezana, enostavno sem preveč navajena da je tu! pol pa se skus kadar gre v službo zafrkavam, naj me vzame s seboj, da bom čist pr mir, pod njegovo mizo v pisarni, hehhee user posted image
drugač pa sem kr dober spala, zdej pa gledam traumo na zone reality. jedla tud, tak da morem počakat še na cuker zmert.. danes morem poklicat sestro na polikliniki in ji povedat meritve, uffffff, upam da me novjo dal na inzulin... user posted image

papa, pa se še kej beremo danes. user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.12.2009 7:45:51   
marijaa
O kako lepe novičke sem prečitalauser posted image user posted image user posted image .  Iskrene čestitke vsem trem mamicam. Laura, nika in Staš pa naj bodo zdravi in pridno rastejo!user posted image user posted image user posted image
No jaz še čakam januar.  Ob 10h imam danes pregled.  Se grem najprej stuširat, pol pa še Patrika zbudit in zrihtat pa za tisto urico k tašči peljat, ker ati je mogel danes še v službo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.12.2009 9:00:59   
anita goitan
dan

vsem novopečenim mamicam čestitkeeeuser posted image user posted image user posted image

jaz sem ok..aktivna še vedno in kar tako naj ostane tja do 15.1....vikend-praznike leo preživeli, bili v ZOO, super, Zoja uživalauser posted image se pa še javim samo trenutno hitim, čaw

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.12.2009 9:02:01 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.12.2009 9:05:07   
nincrli
Dobro jutro čveke! Lepo vreme, mi mamo sončeeeek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

31.12. je pa še polna luna...zna bit pestrouser posted image

Jaz mam takrat uraden rok pri G. O-ov to je že v četrtek, sam bi rajš vidla da je tej januarja 10 kot pa čist zadnji v letu... No bomo videliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nony

Čestike vsem novim mamicam...sam smo pa reh pohitele ....no jaz za sebe se nebi branila če bi šal kr ta tedn rodit :) jutri imam pregled,me prov zanima kaj bo reku...a mogoče katera ve kako naj bi bili pregledi zadnji tedn pred rokom?

Js mam dans zadnji pregled oz. ctg potem pa ma P to čez, morem poklicat tja...

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Drugače je pa urin vedno b.p. Pritisk mi totalno naraste pri zdravniku (imam predvsem stresno pogojenega - sindrom bele halje), sicer pa ni take panike in po moje se G že kar po glavi praska, kako imam vedno urin lahko čisto v redu ob takem pritisku.

Ma js tud mam vedno višji pritisk pri G, zadnjičl sem imela 145/90 pa so že nekaj gnjavile, pa si ga vsak dan merim pa jim dam listek.... Pa od tistega lavfanja sem pa tja pa urin dat pa na tehnico pa ... pol pa pritisk meri pa še cajta nimam da bi se umirla pol pa je pač kdaj mal večji. Doma še nikol ni bil  visok, vedno je okrog 120/70, to pa je čist kul, prej sem imela še nizkega kdaj...tak da mam očitno stresno-pogojenega tud

Lepo bodite, jaz grem v Mb na ctg pa moj hoče it v bc flaško kupit pa igračkouser posted image pomoje ga luna že tok tokuser posted image Mah pustimo mu veseljeuser posted image , ko že tak more taaaak čakat, da bo mali prišouser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.12.2009 9:16:57   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

upam da ni prepozno, da bi se vam tudi jaz pridružila..
pričakujemo 16.1.2010, sem pa iz Velenja. naslednji pregled oziroma CTG imam 31.12.2009. za spol ne vemo, bo presenečenjeuser posted image stara sem pa 20 in je to moja prva nosečnostuser posted image

dobrodošla user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.12.2009 9:16:58   
ugi
Jutro

Mi smo tudi že vsi pokonci, bomo počasi šli proti LJ. More moj še v službo neki narest, midva z Lukom greva pa do mojih.

Zdele bova pa pojstlco sestavla. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.12.2009 9:19:22   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika

Lep pozdrav. Še ena januarka k se bol pozn pridružuje. Rok mam 9.1.2010, pregled +CTG pa 31.12.
sm iz Radeč stara 24 let in bo to najin prvi user posted image .
Drgač pa jr trebušček še kr visoko in nč kej ne kaže da bi se mu kam mudilo, mu je prov fajn tam na toplemuser posted image .

pozdravljena med nami user posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.12.2009 9:27:45   
pajcevina
Jutro!

Jaz sem počasi malo bolje. Zdej me grlo in bezgavke ne bolij več, sem pa začela obupno kašljat - ful me na kašelj sili, pa se ne morem dobro odkašljat, tko da me vse dol do želodca boli. Zdej je moj prišel iz lekarne in se oborožil s sirupi, pa upam, da bo kaj boljš.

Pa ful me obliva - v trenutku zakuham (pa nimam vročine) in sem čist premočena. In to že kar nekaj časa. A se to še kateri dogaja?

Zdajle grem pa Evo strižt ob gledanju risanke. Držte pesti, da pridemo do konca in da ne bo ostrižene samo pol glaveuser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.12.2009 9:38:04   
alex17
jutro user posted image !
uau, kar ne morem verjet, da vsakič ko pridem gor, ena na novo s svojo štručko! user posted image
viking95, iskrene čestitke za malo Lauro in vse naj!!! user posted image

novinki pri januarkah, dobrodošli! user posted image

čez eno uro šibam na pregled (urin, kri za hepatitis B-se mi zdi to ful pozno, no pa vseen bolš kot nikol, upam da bo tud CTG ker mi ni zadnjič nič rekla user posted image ). če še ne bom šla v Rim, potem bo verjetno naslednji pregled čez en teden, bo to verjetno zadnji pri moji ginek., ker bom že v 40. tednu? user posted image   potem menda hodiš v izbrano P, vsaj tako sem nekje brala...
joj sem tud že čisto nestrpna, čeprav bolj navijam za 2010! user posted image   samo ko berem seznamček, me tud zanima, če bo katera s prve polovice sploh počakala na januar user posted image user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.12.2009 9:42:21   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

sem se zdle spolnala... važn je da midve ne greve na isti dan rodit... kdo bi pa potem seznamček rihtu?user posted image user posted image

hihi, pa res user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.12.2009 9:48:00   
areskaa
vsem januarkam, ki  že cartajo svojeuser posted image - iskrene čestitke, malim pikecom pa vse lepo na poti življenja

novo pridruženima članicama pa dobrodošlica

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.12.2009 10:13:36   
grahek85
Živjo čveke!

Sem spala kar ok, zgleda da sem se že čisto navadila na te čudne sanje, me ne vrže več toliko iz tira user posted image Jah še malo, pa bo... Meni gre tudi že vse kar na živce, čeprav vseeno držim pesti še za kak teden paketkanja v trebuščku, potem pa lahko pikec pride, kadar hoče!

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina
Pa ful me obliva - v trenutku zakuham (pa nimam vročine) in sem čist premočena. In to že kar nekaj časa. A se to še kateri dogaja?

Zdajle grem pa Evo strižt ob gledanju risanke. Držte pesti, da pridemo do konca in da ne bo ostrižene samo pol glaveuser posted image

To si zgleda mela kako virozo, da te takole obliva, ponavadi je od tega. Je telo še malo utrujeno, pa te na tak način opozarja, da je treba bolj u izi. He he, si me spomnila na mojo mami, ona je vedno pripravila kako daljšo videokaseto, ko se je lotila striženja bratov user posted image Sam ni vedno pomagalo, sploh tamalega je komaj, ker so ga ful srbeli odstriženi laski, je bil ves živčen. Potem je blo pa prepričevanja, prošenj, obljub...

Najina mala velika ljubezen

Neposredna povezava do sporočila: 166
28.12.2009 10:17:09   
Isabelle
Kika, polho3006, Pikica86, Viking95 čestitke za male kepice!!user posted image

Ja, mene tudi že vsi strašijo da je na silvestrovo luna user posted image , ma js bi rada da vsaj na 2010 počaka pol pa lahko pride tudi prej.

Me pa zanima kake vložke ste si kuple?Vir80 ali Vir nature?Ker kolikor sem js gledla imajo samo Vir natur krilca, pa so mi una brez malo sumljiva, ker sem skos tudi med M navajena na krilca.A teli brez se nč ne zmikajo?

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.12.2009 10:31:26   
Ksantipa77

Tud meni se to včasih naredi, da mi postane full vroče, po telesu in čelu postanem potna, srce mi začne razbijati in rahlo se tresem. Čez par minut pa vse mine. Isto se mi je dogajalo že v prvo, ko sem bila noseča. Ponavadi se malo vsedem oz. grem na zrak in hitro mine. Mogoče pritisk, kaj pa vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
28.12.2009 10:37:38   
zmajčika
Jutro
sm se glih dobr zbudila, sm bl zaspane sorteuser posted image . sm se kr mal razvadla da dolg spim upam da pol ne bo teško kmal vstajatuser posted image . zej pa grem mal na sprehod k sm že par dni not k je bil tak smotan vreme.
Isabelle- men so vse kolegice priporočale naj vzamem vir80 da po porodu najbol paše met neki mehkega med nogamiuser posted image če pa ne bojo vredu bom pa fanta poslala po drugeuser posted image .

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.12.2009 11:03:15   
Anonimen
Grahek - kupila sva kar tega, ko si ga ti predlagala oziroma tudi kupila, če se prav spomnim - Gorenje. Sem se malo pozanimala in so mi tudi drugi tega svetovali. Bosch je bil prvi v igri, ampak so prodajali samo razstavni eksponat za 30 EUR manjšo ceno in nisva hotla.

Nekaj me zanima - ali pretiravam ali ima katera namen odnesti kakšno bonboniero ali vino h G? Glede na to, da je konec leta?

(odgovor članu zmajčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
28.12.2009 11:07:14   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Nekaj me zanima - ali pretiravam ali ima katera namen odnesti kakšno bonboniero ali vino h G? Glede na to, da je konec leta?

Evo, točno o tem sem razmišljala jaz. In sem se nekako že odločila, da bom nesla en zavoj kave (ker jo imata s sestro oba ful rada) in pa doma pečene muffine. Če se mi jih bo dalo speči. Pa mislim, da jih bom. No, nekaj sladkega obvezno.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.12.2009 11:11:59   
Ksantipa77

Pri meni je v prvo tašča četudi ni bilo novo leto prinesla neke sladkarije za babco, tko, da se jaz nisem potem nič obremenjevala. Sva pa še potem, ko smo šli domov, dala sestram eno bonboniero.
Mislim da ,če lepo skrbijo za tebe, si punce zaslužijo eno malenkost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.12.2009 11:12:48   
Ksantipa77
Moj odgovor je za P, ne za Guser posted image

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.12.2009 11:19:50   
quellle
polho3006, Pikica86, Viking95  vse čestitke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 174
28.12.2009 11:23:39   
Gwendolen
Grahek85, sem te že zadnjič mislila nekaj vprašati, ker pač velikokrat pečeš muffine. V vseh receptih, ki jih imam, vedno piše "zmešaš". Zdaj pa ne vem, a to na ročni pogon ali z mešalnikom??? Zadnjič si namreč pisala nekaj o zbitosti, pa sem se vprašala, če niso mogoče preveč zbiti, če jih mešaš z mešalnikom. user posted image Hm, sem malo zmedena ...

Moj mož stalno navija za te muffine in sem se odločila, da mu (revčku user posted image ) ustrežem ...

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 28.12.2009 11:24:37 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?