Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 27.12.2009 22:32:19
|
|
|
|
Boka
|
ooo kakšne novice iskrene čestitke vsem trem mamicam in očkom in dobrodošli sončki jaz bi tudi lepo na drugo leto počakala, se mi še nikamor ne mudi za trebuh pa tudi nimam občutka, da bi se kaj spustil bom več vedla povedat v sredo, ko imam ctg.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 27.12.2009 22:46:21
|
|
|
|
Enkica
|
Da se malo "pohvalim" ... imela sem definitivno prvi ornk popadek. Madona, me je v sekundi oblilo ko da bi kdo zlil škaf vode na mene. Pa takoj me je prijelo na veliko potrebo. No sedaj že 10 minut ni nič, tko da še ni nobene panike ... vsaj pri meni ... moj pa ves bled na okol hodi, ha ha ha - mal morm bit žleht Tko, da zdaj vem, da ne moreš falit, da je čas za odhod v P. ... seveda, ko bo vse skupaj po rednem intervalu.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 27.12.2009 22:50:49
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica moj pa ves bled na okol hodi, ha ha ha - mal morm bit žleht si žleht ko ga strašiš počaki na januar ... še maš 2t
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 27.12.2009 22:52:19 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 27.12.2009 22:53:38
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: Enkica moj pa ves bled na okol hodi, ha ha ha - mal morm bit žleht si žleht ko ga strašiš počaki na januar ... še maš 2t Ah to itak, da imam namen počakat na jan.2010 ... sej, če bi bilo tole kaj bolj na pogost bi me prestrašilo, tko pa mi je šlo sam na smeh, ker me je tko oblilo v sekundi.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 7:30:25
|
|
|
|
poopek
|
dobro jutro punčike, kako ste spale? kako ? jz sem pa danes kr zgodaj vstala, je moj možek moram na poslovno pot v zagreb, jaooo, ga že pogrešam... zadnje čase dela kr od doma, pa je tak fajn k je non stop pr meni . no, en dan bom pa verjetno zdržala! nevem ktera ma lubeka, ki dela v nemčiji tud po tri tedne, dobra si da lahk zdržiš... jz sem tuk navezana, enostavno sem preveč navajena da je tu! pol pa se skus kadar gre v službo zafrkavam, naj me vzame s seboj, da bom čist pr mir, pod njegovo mizo v pisarni, hehhee drugač pa sem kr dober spala, zdej pa gledam traumo na zone reality. jedla tud, tak da morem počakat še na cuker zmert.. danes morem poklicat sestro na polikliniki in ji povedat meritve, uffffff, upam da me novjo dal na inzulin... papa, pa se še kej beremo danes.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 7:45:51
|
|
|
|
marijaa
|
O kako lepe novičke sem prečitala . Iskrene čestitke vsem trem mamicam. Laura, nika in Staš pa naj bodo zdravi in pridno rastejo! No jaz še čakam januar. Ob 10h imam danes pregled. Se grem najprej stuširat, pol pa še Patrika zbudit in zrihtat pa za tisto urico k tašči peljat, ker ati je mogel danes še v službo.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:00:59
|
|
|
|
anita goitan
|
dan vsem novopečenim mamicam čestitkeee jaz sem ok..aktivna še vedno in kar tako naj ostane tja do 15.1....vikend-praznike leo preživeli, bili v ZOO, super, Zoja uživala se pa še javim samo trenutno hitim, čaw
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.12.2009 9:02:01 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:05:07
|
|
|
|
nincrli
|
Dobro jutro čveke! Lepo vreme, mi mamo sončeeeek IZVIRNO SPOROČILO: ellie 31.12. je pa še polna luna...zna bit pestro Jaz mam takrat uraden rok pri G. O-ov to je že v četrtek, sam bi rajš vidla da je tej januarja 10 kot pa čist zadnji v letu... No bomo videli IZVIRNO SPOROČILO: nony Čestike vsem novim mamicam...sam smo pa reh pohitele ....no jaz za sebe se nebi branila če bi šal kr ta tedn rodit :) jutri imam pregled,me prov zanima kaj bo reku...a mogoče katera ve kako naj bi bili pregledi zadnji tedn pred rokom? Js mam dans zadnji pregled oz. ctg potem pa ma P to čez, morem poklicat tja... IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Drugače je pa urin vedno b.p. Pritisk mi totalno naraste pri zdravniku (imam predvsem stresno pogojenega - sindrom bele halje), sicer pa ni take panike in po moje se G že kar po glavi praska, kako imam vedno urin lahko čisto v redu ob takem pritisku. Ma js tud mam vedno višji pritisk pri G, zadnjičl sem imela 145/90 pa so že nekaj gnjavile, pa si ga vsak dan merim pa jim dam listek.... Pa od tistega lavfanja sem pa tja pa urin dat pa na tehnico pa ... pol pa pritisk meri pa še cajta nimam da bi se umirla pol pa je pač kdaj mal večji. Doma še nikol ni bil visok, vedno je okrog 120/70, to pa je čist kul, prej sem imela še nizkega kdaj...tak da mam očitno stresno-pogojenega tud Lepo bodite, jaz grem v Mb na ctg pa moj hoče it v bc flaško kupit pa igračko pomoje ga luna že tok tok Mah pustimo mu veselje , ko že tak more taaaak čakat, da bo mali prišo
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:16:57
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria upam da ni prepozno, da bi se vam tudi jaz pridružila.. pričakujemo 16.1.2010, sem pa iz Velenja. naslednji pregled oziroma CTG imam 31.12.2009. za spol ne vemo, bo presenečenje stara sem pa 20 in je to moja prva nosečnost dobrodošla
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:16:58
|
|
|
|
ugi
|
Jutro Mi smo tudi že vsi pokonci, bomo počasi šli proti LJ. More moj še v službo neki narest, midva z Lukom greva pa do mojih. Zdele bova pa pojstlco sestavla.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:19:22
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika Lep pozdrav. Še ena januarka k se bol pozn pridružuje. Rok mam 9.1.2010, pregled +CTG pa 31.12. sm iz Radeč stara 24 let in bo to najin prvi . Drgač pa jr trebušček še kr visoko in nč kej ne kaže da bi se mu kam mudilo, mu je prov fajn tam na toplem . pozdravljena med nami
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:27:45
|
|
|
|
pajcevina
|
Jutro! Jaz sem počasi malo bolje. Zdej me grlo in bezgavke ne bolij več, sem pa začela obupno kašljat - ful me na kašelj sili, pa se ne morem dobro odkašljat, tko da me vse dol do želodca boli. Zdej je moj prišel iz lekarne in se oborožil s sirupi, pa upam, da bo kaj boljš. Pa ful me obliva - v trenutku zakuham (pa nimam vročine) in sem čist premočena. In to že kar nekaj časa. A se to še kateri dogaja? Zdajle grem pa Evo strižt ob gledanju risanke. Držte pesti, da pridemo do konca in da ne bo ostrižene samo pol glave
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:38:04
|
|
|
|
alex17
|
jutro ! uau, kar ne morem verjet, da vsakič ko pridem gor, ena na novo s svojo štručko! viking95, iskrene čestitke za malo Lauro in vse naj!!! novinki pri januarkah, dobrodošli! čez eno uro šibam na pregled (urin, kri za hepatitis B-se mi zdi to ful pozno, no pa vseen bolš kot nikol, upam da bo tud CTG ker mi ni zadnjič nič rekla ). če še ne bom šla v Rim, potem bo verjetno naslednji pregled čez en teden, bo to verjetno zadnji pri moji ginek., ker bom že v 40. tednu? potem menda hodiš v izbrano P, vsaj tako sem nekje brala... joj sem tud že čisto nestrpna, čeprav bolj navijam za 2010! samo ko berem seznamček, me tud zanima, če bo katera s prve polovice sploh počakala na januar
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:42:21
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka sem se zdle spolnala... važn je da midve ne greve na isti dan rodit... kdo bi pa potem seznamček rihtu? hihi, pa res
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 9:48:00
|
|
|
|
areskaa
|
vsem januarkam, ki že cartajo svoje - iskrene čestitke, malim pikecom pa vse lepo na poti življenja novo pridruženima članicama pa dobrodošlica
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 10:13:36
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo čveke! Sem spala kar ok, zgleda da sem se že čisto navadila na te čudne sanje, me ne vrže več toliko iz tira Jah še malo, pa bo... Meni gre tudi že vse kar na živce, čeprav vseeno držim pesti še za kak teden paketkanja v trebuščku, potem pa lahko pikec pride, kadar hoče! IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Pa ful me obliva - v trenutku zakuham (pa nimam vročine) in sem čist premočena. In to že kar nekaj časa. A se to še kateri dogaja? Zdajle grem pa Evo strižt ob gledanju risanke. Držte pesti, da pridemo do konca in da ne bo ostrižene samo pol glave To si zgleda mela kako virozo, da te takole obliva, ponavadi je od tega. Je telo še malo utrujeno, pa te na tak način opozarja, da je treba bolj u izi. He he, si me spomnila na mojo mami, ona je vedno pripravila kako daljšo videokaseto, ko se je lotila striženja bratov Sam ni vedno pomagalo, sploh tamalega je komaj, ker so ga ful srbeli odstriženi laski, je bil ves živčen. Potem je blo pa prepričevanja, prošenj, obljub...
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 10:17:09
|
|
|
|
Isabelle
|
Kika, polho3006, Pikica86, Viking95 čestitke za male kepice!! Ja, mene tudi že vsi strašijo da je na silvestrovo luna , ma js bi rada da vsaj na 2010 počaka pol pa lahko pride tudi prej. Me pa zanima kake vložke ste si kuple?Vir80 ali Vir nature?Ker kolikor sem js gledla imajo samo Vir natur krilca, pa so mi una brez malo sumljiva, ker sem skos tudi med M navajena na krilca.A teli brez se nč ne zmikajo?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 10:31:26
|
|
|
|
Ksantipa77
|
Pa ful me obliva - v trenutku zakuham (pa nimam vročine) in sem čist premočena. In to že kar nekaj časa. A se to še kateri dogaja? Tud meni se to včasih naredi, da mi postane full vroče, po telesu in čelu postanem potna, srce mi začne razbijati in rahlo se tresem. Čez par minut pa vse mine. Isto se mi je dogajalo že v prvo, ko sem bila noseča. Ponavadi se malo vsedem oz. grem na zrak in hitro mine. Mogoče pritisk, kaj pa vem
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 10:37:38
|
|
|
|
zmajčika
|
Jutro sm se glih dobr zbudila, sm bl zaspane sorte . sm se kr mal razvadla da dolg spim upam da pol ne bo teško kmal vstajat . zej pa grem mal na sprehod k sm že par dni not k je bil tak smotan vreme. Isabelle- men so vse kolegice priporočale naj vzamem vir80 da po porodu najbol paše met neki mehkega med nogami če pa ne bojo vredu bom pa fanta poslala po druge .
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 11:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Grahek - kupila sva kar tega, ko si ga ti predlagala oziroma tudi kupila, če se prav spomnim - Gorenje. Sem se malo pozanimala in so mi tudi drugi tega svetovali. Bosch je bil prvi v igri, ampak so prodajali samo razstavni eksponat za 30 EUR manjšo ceno in nisva hotla. Nekaj me zanima - ali pretiravam ali ima katera namen odnesti kakšno bonboniero ali vino h G? Glede na to, da je konec leta?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 11:07:14
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Nekaj me zanima - ali pretiravam ali ima katera namen odnesti kakšno bonboniero ali vino h G? Glede na to, da je konec leta? Evo, točno o tem sem razmišljala jaz. In sem se nekako že odločila, da bom nesla en zavoj kave (ker jo imata s sestro oba ful rada) in pa doma pečene muffine. Če se mi jih bo dalo speči. Pa mislim, da jih bom. No, nekaj sladkega obvezno.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 11:11:59
|
|
|
|
Ksantipa77
|
Nekaj me zanima - ali pretiravam ali ima katera namen odnesti kakšno bonboniero ali vino h G? Glede na to, da je konec leta? Pri meni je v prvo tašča četudi ni bilo novo leto prinesla neke sladkarije za babco, tko, da se jaz nisem potem nič obremenjevala. Sva pa še potem, ko smo šli domov, dala sestram eno bonboniero. Mislim da ,če lepo skrbijo za tebe, si punce zaslužijo eno malenkost.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 11:12:48
|
|
|
|
Ksantipa77
|
Moj odgovor je za P, ne za G
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 11:19:50
|
|
|
|
quellle
|
polho3006, Pikica86, Viking95 vse čestitke .
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 28.12.2009 11:23:39
|
|
|
|
Gwendolen
|
Grahek85, sem te že zadnjič mislila nekaj vprašati, ker pač velikokrat pečeš muffine. V vseh receptih, ki jih imam, vedno piše "zmešaš". Zdaj pa ne vem, a to na ročni pogon ali z mešalnikom??? Zadnjič si namreč pisala nekaj o zbitosti, pa sem se vprašala, če niso mogoče preveč zbiti, če jih mešaš z mešalnikom. Hm, sem malo zmedena ... Moj mož stalno navija za te muffine in sem se odločila, da mu (revčku ) ustrežem ...
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 28.12.2009 11:24:37 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?