|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
25.12.2009 18:59:41   
W.W.
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: W.W.
Meni pa se ravno zdajle pečejo čololadno - bananini mufini. user posted image

Ali deliš z nami recept??? Morda bi jih danes lahko spekla!

Vesele praznike!

BANANINI MUFFINI:
22 dag moke 7 dag sladkorja 2 čajni žlički pecilnega praška ¼ čajne žličke soli 1 stepeno jajce ½ dl mleka ½ dl oljaKakav 2 zmečkani zreli banani 10 dag lešnikov ali orehov (lahko tudi brez) 6 tablic jedilne čokolade V eni skledi zmešamo moko, sladkor, pecilni prašek in sol, lešnike, čokolado, v drugi pa stepeno jajce, mleko in olje, banano. Mokre sestavine dodamo v prvo skledo in rahlo vmešamo v suhe sestavine. Maso vlijemo v  pekač za muffine, luknje napolnimo do 2/3. Pečemo v prej ogreti pečici pri 190 stopinjah približno 20 minut.  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.12.2009 21:12:15   
Zvezdici
Punce sem vam kar fouš, ker vem, da vse uživate.
Jaz pa tukaj tečnarim na forumu, heh.

Dans zjutraj sem se zbudila malo čudna. Se nekaj pripravlja, da zbolim ali, pa sem spet samo preveč zmatrana user posted image . Krči v mečih so, pa šele danes popustili. So me držali sedaj od torka. Danes lahko končno spet malo bolj normalno hodim.

Aja spet imam eno malo bolj ne vem ali pametno ali ne vprašanje.
Ali lahko same ugotovimo, če se začnemo odpirat (mislim maternični vrat)? Se da sploh ugotoviti brez pregleda pri G?
Saj vem, da je zgodaj za taka vprašanja, pa me zanima, če katera ve?

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.12.2009 21:13:02 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
26.12.2009 9:31:04   
Jessy
Dobro jutro!

Še vse spite? Prav je tako! Kar privoščite si! Jaz sem danes le do 9h.

Pri nas se kaže sonček, tako da upam, da bo kaj od dneva!

Zvezdici, po moje sama ne moreš občutiti, da si odprta. Ampak, to je le moje mnenje!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
26.12.2009 9:32:55   
Jessy
Pa še ena kavica za dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
26.12.2009 12:37:02   
Zvezdici
jessy - saj sigurno imaš prav. Včasih si izmislim res smešna vprašanja user posted image . To, pa dela dolgčas, hehe.
Mmm kavica in rogljiček. Hvala, bi ravno to sedaj ja user posted image . Ajaa.. al je to neki podobnega rogljičku? user posted image No vsekakor je dobro ane, hehe.

Pa dobro jutro vsem oziroma kar že dober dan!

Kako ste kaj praznovale?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
26.12.2009 13:18:50   
Jessy
O, rogljiček je, rogljiček! Mmmmmmm, zagotovo je božanski. Še sreča, da ga imam samo na sliki. user posted image

Zvezdici, drugače se pa meni zdi to vprašanje zanimivo. Sama o tem še nisem razmišljala, zdaj pa čakam, da katera pove, kako je v resnici.

Mi smo praznovali bolj umirjeno. Najprej sem stanovanje počistila, ker se ga prej 3 dni nisem uspela niti dotakniti, Neja pa se je najbrž igrala svetovno vojno in uporabljala granate, saj je bilo obupno.
Zvečer smo imeli večerjo pri mojih, nato smo šli domov okrog 21h, vsi utrujeni in pocepali v postelje.

Danes pa gremo gledat Jelenčka Nika in bo to naše še največje praznovanje.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
26.12.2009 13:34:07   
vekybel
zvezdici tudi meni se zdi zanimivo vprašanje in sem si ga tudi jz postavila pred nekaj dnevi.
Me zanima če bo znala katera povedati kaj več o tem.

Praznovali smo lepo, cel dan smo samo jedli,jooojjjuser posted image  sm mislila da bom kr počila od hrane.

user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 26.12.2009 13:42:13 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
26.12.2009 15:41:19   
7lina7
ojla!

upam, da ste lepo praznovale!?

vesela novica - naročila sva fotoaparat!!!!!  user posted image user posted image user posted image   upam, da še letos pride! .. pol pa fotkat za nazaj! user posted image

kako je to z materničnim vratom - hm, me tud zanima!!  mene zadnje čse vedno bolj pika tam doli . točno kje  - če bi si prst potisnila not, bi menda točno pokazala kje! user posted image je pa vedno bolj boleče... me že kr zvije malo zraven. ne vem kaj bi to bilo.

v 1 user posted image se mi je MV začel prehitro krajšat - nekje v 31t, pa sem šla h G ker me je neprestano na WC lulat, pa me je poslal v P in so me zadržali za 1 mesec - na tbl proti popadkom. 36t so me domov spustili z obljubo, da bom strogo mirovala.. tako da nekih "znakov" razen to lulanje ni bilo..

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.12.2009 18:40:53   
lenčy
hey punce!!

nekaj časa se vam že nisem oglasila, ker sem piškote pekla, pa okol sva hodila... tko da upam, da ste preživele lep božič, čeprav ni bil ravno zasnežen...

sem pa tudi jaz razmišljala o materničnem vratu, ker se mi včasih zdi, kot da bi blo tam doli vse odprto, ne vem, ne znam razložituser posted image

ta večer pa medva prou uživava, ko gledava skakajoči trebuščekuser posted image bova dobila pa res poskočnega sinčkauser posted image

no lepo se imejte, pa božejte svoje otročke!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.12.2009 21:04:02   
W.W.
Punce uživejte jest grem na izlet v Budimpešto za 3 dni. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.12.2009 9:27:32   
strumf
dobro jutro punce. vesele praznike user posted image . sem tudi jaz okoli šibala čez praznike, nisem vas nič pogledala. pa vidim, da ni bilo sile, ste vse uživale user posted image . drugače pa sva tudi midva ta vikend bolj po domačih obiskih. božično večerjo smo imeli vsi skupaj z njegovimi, sva šla potem na polnočko, pa prijateju na kuhanega user posted image , je že kar tradicija postala. včeraj sva šla malo do prijateljev, danes pa greva k mojim na kosilouser posted image , pa pogledat kaj je še tam božiček prinesel user posted image .

sva se malo pogovarjala, in odločila, da bova sedaj januarja pa začela malo opreme nabavlat za dojenčka-zaenkrat imam samo 6 pajackov, pa 4 dekice. se kar čudim da sem tako dolgo zdržala user posted image user posted image . budite fajn 

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.12.2009 10:02:00   
Zvezdici
Dobro jutro.

W.W
- uživaj v budimpešti!

lina - 1 mesec so te zadržali user posted image . Samo, da se je vse izteklo tako kot se je moralo! Po tem si, pa normalno donosila?

strumf - mm kuhanček. Jaz ga letos že kar pogrešam, hehe.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.12.2009 10:26:38   
7lina7
jutro!!
smo včeraj do 00.30 igrali poker pri kolegih.. hehe  ..mati jih je lepo obrala!! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

lina - 1 mesec so te zadržali user posted image . Samo, da se je vse izteklo tako kot se je moralo! Po tem si, pa normalno donosila?

ja, sem. ko so me že 1x not meli so pa ugotovili še zastoj rasti ploda. pa so vsak dan po UZ merili milimetre.. rodila sem v 42t - 48cm in 3100kg - tko da je počivanje pa ležanje v nedogled pomagalo..

lepo nedeljo vsem!!

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.12.2009 10:50:15   
Jessy
Dobro jutro!

W.W., uživaj še namesto nas!!!

Mi smo bili včeraj v kinu. Sva peljala Nejo gledat Jelenčka Nika in je bila strašno navdušena, midva pa tudi. Je že namignila, da si še đeli na ogled kakšne risanke. user posted image

Strumf, saj zdaj bo pa res že čas, da začnemo pripravljati za naše user posted image . Meni je tudi sestra rekla, da če bom med ponedeljkom sin sredo prišla s ta velikim avtom do njih, da bova skupaj pripeljali vse cunje, ki jih je baje za 2 avta. Bom kar počasi začela s pranjem tistega, kar bomo takoj potrebovali, ostalo pa bo romalo še malo v klet. Upam tudi, da 5.1. izvem spol, da končno kupim kak pajacek za iz porodnišnice, ker ne bi rada spet nevtralno kupovala.
Po moje bo tudi treba na elektro kaj javiti, naj povečajo mesečni obrok, ker se bo veliko pralo in sušilo, da ne bomo potem kakih hudih poračunov plačevali. Po moje bo 5€ zadosti, če dvignejo, a ne da?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.12.2009 10:56:34   
rožca26
Dobro jutro - dober dan!!!!! user posted image

No, pa se še jest mal oglašam. Po pravici povedano, se mi zadnje dni sploh ni dal viset na rač. - pa k sem vidla, da je bolj suša gor, sm pa še jest zabušavala user posted image
Božične praznike smo lepo preživeli - večerjo smo imeli pri moji mami, kjer smo tudi prespali, potem smo imeli pa božično kosilo pri tašči. Jedli smo zelo dobro in veliko, kar se pozna tudi na tehtnici user posted image , ampak včeraj smo bolj sam zelenjavo jedli, pa je šlo prec nekej gramov dol. Božiček je seveda nosil, saj sem bila to leto res pridna (kot da nisem skoz user posted image ) Vid je pa tudi užival sto na uro. Pa še jest zdej malo bolj spim in počivam, ker je moj doma in se izmenjujeva vsako jutro glede vstajanja - en dan on, en dan jest - in vam povem, da je prec boljš. Pa še jest pol dopoldne al pa popoldne zaležem.

MV - kolikor sem jest seznanjena s tem, se ne da brez UZja ugotoviti, da se kej odpiraš. Vsakič sem imela v 4. mesecu neko špranjico, pa za to sploh vedela nisem. To, da te špika dol, pa dol pritiska, pa je čisto normalno. Veste, majo naše user posted image  vedno manj prostora in pol če ne gre več gor, gre pa še dol mal user posted image  - verjemte, jest že vem kak to zgleda (pri Vidu tega nism). Me malena tako razteguje, pa v rebra brca, pa v jajčnike buta, da je joj. Ampak važno je, da je vse ok.

Vse, ki ste imele v sredo preglede - user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede. Upam, da ni zamere, ker vas nism oznanila - sam kaj k sm bla pa lena user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.12.2009 10:58:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

zaenkrat imam samo 6 pajackov, pa 4 dekice.

zakaj pa 4??? Jih imaš skor preveč. 

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.12.2009 11:07:48   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DECEMBER

ponedeljek, 28.12.2009

rožca26
maja.gal
lakaya

torek, 29.12.2009

Tjasa27

sreda, 30.12.2009

rožca26

JANUAR

ponedeljek, 4.01.2010

7lina7

torek, 5.01.2010

W.W
Jessy
mammamia
TejkaPK

sreda, 6.01.2010

strumf
MiaSophia
lenčy

četrtek, 7.01.2010

zvezdici
lunka1

petek, 8.01.2010

zoey
soni

ponedeljek, 11.01.2010

sandrica23
lucika

torek, 12.01.2010

plamen

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.12.2009 11:08:03   
rožca26

Navijamo za jutrišnje preglede: maja.gal, lakaya, jaz

Punce, pa ne pozabite poročati!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.12.2009 11:08:37   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
+5,2
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image        PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO   +5,0

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR?
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                  +8,0    

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   +5,5
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO       +1,5
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 86 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 24
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 20
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 46

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.12.2009 11:11:10   
Anonimen
evo pozdrav še od mene

mi smo ravnokar prišli od maše, ker smo bili vabljeni, vsi ki smo letos krstili otroke. Je bilo kar zanimivo, za Živo pa še tok boljuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.12.2009 11:13:14   
rožca26
Pozdravljena!!!!

Kaj, pr vs kr žur za krščence organizirajo???? user posted image  V domžalah to ni možno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.12.2009 11:20:07   
Anonimen
Pozdravljena!!!!

Kaj, pr vs kr žur za krščence organizirajo???? V domžalah to ni možno.

Sej pr nam je to tudi letos prvič, ker imamo drugega župnika.
Je bilo kar lušno, da o tem kake je zganjala Živa ne govorim. Še dobr, da maša traja eno uro, če ne bi mi roke odpadleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.12.2009 11:22:50   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Pozdravljena!!!!

Kaj, pr vs kr žur za krščence organizirajo???? V domžalah to ni možno.

Sej pr nam je to tudi letos prvič, ker imamo drugega župnika.
Je bilo kar lušno, da o tem kake je zganjala Živa ne govorim. Še dobr, da maša traja eno uro, če ne bi mi roke odpadleuser posted image user posted image user posted image

Vrjamem, da je zganjala - zato sm pa Vida sam na krst pelala (pa še s tem se moj ni lih strinjal user posted image ). Otroc (po mojem mnenju), do vstopa v šolo nimajo kej iskat v cerkvi. Ravno zaradi takih stvari - pa nimam nič proti. Sam je pa za njih to res mučenje, da morjo sedet 1 uro ali več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.12.2009 11:29:10   
Jessy
Ma, čist odvisno od otroka do otroka. Mi smo našo krstili, k maši pa ne hodimo, razen, če je kakšna posebnost (žegnanje, krst naših sorodnikov, poroka...), pa moja čist komot zdrži vso mašo, eni imajo pa težave. edin, če morda zato, ker je pri maši morda 1x na leto. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.12.2009 11:39:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ma, čist odvisno od otroka do otroka. Mi smo našo krstili, k maši pa ne hodimo, razen, če je kakšna posebnost (žegnanje, krst naših sorodnikov, poroka...), pa moja čist komot zdrži vso mašo, eni imajo pa težave. edin, če morda zato, ker je pri maši morda 1x na leto. user posted image

pa ja, sej maš prov. Sam se je velikrat že zgodilo (ne hodim ravno k maši, razn za velko noč, poroke ...), da so jezni starši mogl odnest svojga otroka vn, ker ni več zdržal. Ampak, to je čist odločitev staršev. Sej ne obsojam - če otroka vzgajajo v tem duhu, je prov tako, je to že redkost.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?