|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
23.12.2009 9:24:52   
lunka1
nosečka24: midva/mi bomo tudi imeli pralne pleničke. Ravno včeraj sem se zmenila z eno uporabnico z bolhe, ki mi jih je prodala po simbolični ceni - sem dobila 5 pleničk za 20€. Pa bomo najprej s tem poskusili, potem jih bomo pa naročili še (Racmana). Drugače pa ne vem nič, kako je s subvencijami, bilo pa bi fino, če bi se jih subvencioniralo, ker se precej pripomore h okolju. Katere si pa ti gledala?

otrdevanje trebuha: tudi meni se dogaja kar pogosto, očitno so to tisti Hicksovi popadki, ko se maternica pripravlja na porod. Niso pa nevarni, ampak kar malo neprijetni... Bolijo, ščemijo, al kako bi se opisalo - podobno kot rahli menstrualni krči, pa trebuh je ves trd. Meni se zadnje čase dogodijo 2x, 3x na dan... Upam, da ni kaj narobe user posted image

Darila: midva se letos ne bova nič pretirano obdarovala, ker sva "si" kupila stanovanje, v katerega se bova (upam) vselila pred poletjem. Ja, je treba vse adaptirat. Mogoče si bova kupila kakšno malenkost, kaj pa vem...

Imena: jaz nikakor ne bi dovolila taščam in tastam, pa bratrancem in sestričnam, da bi izbirali imeta zame. So imeli svojo priložnost in poimenovali svoje otroke. No, midva imava izbrano za punčko Julija, za fantka pa Vid (rožca26 - super ime user posted image ). Očitno nobena od naju (še)ne bo uporabila imena Jurij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.12.2009 9:28:45   
W.W.
Dobro jutro

Čestitke Vidu. user posted image user posted image

Glede krčev, jaz sem opazila da je še najboljši donat, kadar ga spijem nimam težav, če ga pa kakšen dan ne, pa me kašen krč zagrabi.

Zoey kakšne oz. katere pleničke si kupla?

Jest se grem pa dons mal razvajat k kozmetičarki, jutri k frizerju user posted image . Zadnjič letos user posted image

Tale vreme je pa prov bedn, bi skor plavutke rabila, ko je vse tako namočeno.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.12.2009 10:25:12   
lenčy
dobro jutro!

vidm, da vse bolj težko spimo...men je blo do zdj perfektno na hrbtu spat, ker me drugače boki in noge bolijo, zdj me pa še to boli, tko da ne vem kako bo s tem do marca...

no dns bom pa js kosilo skuhala, ker se naša stara mama pritožuje, da nč ne jemo, kar ona skuha in danes noče kuhatuser posted image  če pa kuha take stvari, ki jih medva ne marava al jih pa moje telo ne prenese (npr. fižol, ki je pri njej skor v vsaki hrani). komaj čakam, da bova kuhala pri nas v zgornjem štuku, kjer se ni še nikol kuhal, ampak sory, js ne bom mogla pol letat gor pa dol zarad njenga fižola....

pol moram it pa še v mesto, ker mam zadn dan, da si bone kupm, pol grem pa eno majhno darilce za božička kupit...verjetn kr obesek za ključe za nov avto, pa kakšn dobr šampon, ker axe noče več uporablat zarad izpuščajevuser posted image

če pa bo sreča, greva danes na CSD, da se mal pozanimava o porodniški itd...

W.W ti pa uživaj na razvajanjuuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.12.2009 10:52:39   
strumf
ja ja. začele so se težave s spanjem. jaz sem prej lahko prespala celi dan, pa še zvečer. sedaj pa niti popoldne za pol urce ne morem zaspat. pa še ponoči se večrakt zbujam. kaj šele bo. drugače imam pa težave z levim kolkom. če se preveč zasedim, potem kar težko začnem hodit. moram par korakov bolj na izi naredit. moram naslednjič vprašat G, če je to kaj v povezavi z nosečnostjo, ker prej takih problemov nisem imelauser posted image . sedaj s temi problemi pa sem ko stara mama, vse me boli, pa samo jamram ipd, kaj šele bo?

lp

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.12.2009 11:23:28   
plamen
Hojla

Jaz sem imela včeraj naporen dan. Za dobro jutro sem na ledu pogrnila, da sem vse zvezde videla. Trtica boli, ampak ni hudega. Mali je brcal, ampak potem sem na netu prebrala, da pri padcu lahko odstopi posteljica in je fajn pregledati. Tako da me je user posted image peljal v P in so me dali na CTG, je G rekel, da so brezhibni rezultati in da je vse OK. Se je pa strinjal, da je bolje pregledati, čeprav je malo primerov, ko bi zaradi padca ali nesreče bilo kaj hujšega.

Cel dan sem bila v službi, so stranke prihajale in smo jih stregli, zabavali,... pa še vsak se mi je bolj posvetil oz. mojemu bušijuuser posted image . Potem pa še v kino. Zjutraj sem pa malo podaljšala, bom ta 2 dni še bolj na izi.

Otrdevanje trebuha - se mi je parkrat zgodilo, pa včeraj morda malo večkrat, drugače pa ne. Krčev pa nimam, niti drugih bolečin.

Ta eden mi ni zneslo na telovadbo, pa še sprehodi so odpadli zaradi vremena. Bom šla malo na kolo, da naredim nekaj zase. Sem res tolk navajena, da se kar slabo počutim, če kaj ne migam.

Darila - midva se malenkost obdarujeva za Miklavža, za ostalo pa ne, ker ima moj decembra, jaz pa januarja RD. Takrat si pa kupiva kaj kar nama je všeč, pa je malo dražje ali kakorkoli, da si vmes ne privoščiva. Pretiravava pa ne, niti, HB oba ne marava obdarovanj za Valentinovo, obletnice,... Samo za poroko sva rekla, da se bova razvajala skupaj. Če je pa kaj posebnega, pa kar rečem, kaj bi rada ali pa me on vpraša. Tako da razočaranj na to temo niuser posted image .

Imena - pač rečeš, da ga še nimata in je. Midva to rečeva vsaj tistim za katere veva da so bolj konzervativni in bi se kaj zgražali, pa zakaj bi se že 3 mesece prej, bodo mel marca malo več delauser posted image .

Še malo delati, uživajte v pripravah na Božič!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.12.2009 11:24:09   
plamen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VIDU za prve korake in čestitke ponosni mami rožci in očijuuser posted image !!!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.12.2009 13:05:30   
malicki
Na hitrco se oglašam da poročam o današnjem pregledu.

No saj pravzaprav ni nič za poročat, ker je bil pregled ekspresni, pregledal me je vaginalno in pa user posted image  smo poslušali. Ker se nisem namazala po bušiju smo ga hitro in ful dobro slišali, nazadnje je samo nekaj hreščalo. Pa tokrat so mi tudi trebušček zmerli - 27cm.
Po pregledu sem pa dobila še injekcijo ker sem Rh-.

Nasl. pregled imam 20.1.

Takrat bom dobila tudi potrdilo o PDP in bom šla v akcijo na CSD za porodniško itd. Je rekel G da dobimo te papirje okrog 32. tedna. Pa še malo ga bom o porodu vprašala, da se pozanimam in pripravim ali bom imela tudi v drugo CR.

Počutje je kar ok, spanje tak tak - tu mi je kar v pomoč blazina, ki si jo dam med noge in me kolki nič ne bolijo. Se pa počutim kot en balon user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.12.2009 13:19:51   
zoey
Hej hoj!
Mmmm, sej ne da bi se hvalila, samo sem res božanske mafnčke spekla user posted image . Sta se 2 sodelavki napovedali na obisk, jaz takoj v akcijo, pol sta pa odpovedali, ker je ena dobila menstruacijo in je čist polomljenja. Bo pa več za na moje bokce naložit user posted image
Sem pa jaz tudi precej polomljena, sem sicer kar nekaj spala, ma sem se vseeno zbudila, kot bi me traktor povozil in s trdim trebuhom. Malček je zvečer ful kolcal, ponoči brcal, zdaj se pa spet igra roštiljado. Drugače čez dan mi trebuh ne otrdeva, samo krče imam, kot da je začetek menstruacije. Kar sitno tole raztezanje in priprave. Kolki so kot dizel, rabijo da zalaufajo, se moram pa ponoči kar obračat , ker me precej bolijo. Ja ja, sama jamrarija user posted image
Sem se pa čist user posted image user posted image dans. Sem šla kuži po piškote za pod smrekico in so imeli v tisti trgovini 2 bela pritlikava zajčka in sva se z enim takoj ujela, je bila res ljubezen na 1. pogled. Samo ni najbolj primeren čas za 3. ljubljenčka, se mi zdi user posted image
W.W. - jaz imam Racmanke. Sem jih tudi par prek Bolhe kupila, pa ostale nove, tako da jih imam 12, kar se mi zdi dovolj za kombiniranje. 1. pokrivne hlačke sem pa nabavila s Hello Kitty, user posted image je bil mal zgrožen, sam sej niso roza, so rumene, glih taprave za najinga sončka user posted image Pa še par dodatnih vložkov imam.
Lunka1 - user posted image za ugoden nakup pleničk.
Saj ne vem, kako bo s tem, za1x sem ful zagreta, ker se mi zdijo te tone plenic za 1xno uporabo res breme za tale naš planetek, je pa več pranja in sušenja.
Plamen - user posted image user posted image user posted image za nesrečni padec, ampak samo da je vse ok. Trtica bo pa že nehala bolet, drugače jo dej pa nazaj user posted image . Glede imen imam pa jaz isto teorijo, nej si pol dajo dela user posted image Pa ni mi fore, da morajo že vsi prej vse vedit, mal mora še za kasnej ostat. No, pri naju itak še ata mal komplicira, zdaj imava pavzo, si je nabavil en kup knjig in zdaj jih študira, 8.1. se začnejo usklajevanja user posted image . Da bi se pa kdorkoli drug vtikal v ime najinega user posted image , no way. Oni so že imeli svoje šanse, če pa jih ni bilo, žal, bo treba prebolet user posted image
Nč, grem še na en mafnčk user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.12.2009 13:43:14   
Anonimen
evo še report od mene

danes sma šla uredit očetovstvo na csd, tako da to rundo moj otrok ne bo dva meseca brez očeta, kakor prvo rundouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No sej ne, da ga je šef že ob 8 klical, ja kje pa si??user posted image user posted image user posted image . Včasih se mi zdi, da bi se mogu oženit z šefom in ne z manouser posted image user posted image  Drugače pa o gospodovem dopustu ni ne duha in sluha, tok sem bla vesela, da bo malo več z nama, ampak iz tega ni nič!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na CSDju sem se tudi kar zmenila, da janurja prinesem papirje in da bo potem februarja nakazan že otroški paket. Zdej pa res vidim, kako gre hitro čas, no sej meni to kar odgovarja, ker sem vsega tega že kr malo naveličana.

VIDEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma naša tamala ga pa tok sračka zadnje čase, bom še premislila, če bo jutr kej božiček nastavuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.12.2009 14:04:47   
3Sonček3
Dobr dan user posted image
No kukr za koga...tiste k ste se uspele naspat vam čestitam user posted image ostalim se pa prdružujem v klub. Pr nas je tut veter pobrau ves snegec, tko da me je zutrej skor kap k je blo use zeleno user posted image . Prejle sm šla v laboratorij dat kri pa vodo, pa kosilo sm skuhala (danes bomo meli jetrca pa pire, njami so se mi tok zaluštala pred dnevi, pa sm js že pozabla na to sm moja tašča mi pa v vsem ustreže sm da nebo user posted image meu kakšnega znamenja zarat tega kr nisem jedla kar sm si zaželela user posted image ) in zdej čakam da lubi pride domou oz. da me pokliče da ga pridem iskat (k sm mu avto uzela user posted image ) Pol pa šibava v Ljubljano zrihtat tisto zarat štipendije.
Učerej popoudne je moj user posted image zaspau in spau do enajstih zvečer pol sva se pa zamenjala user posted image in mi je zutrej reku da je okol treh ponoči user posted image tok brcou da ga je blo strah da nebo lukne v trebuhu naredu, je reku da se je premetavou sm pa tja k norc, js sm pa čist mirno spala HB.
plamen prou je da si šla v P pregledat da je use ok, bolš to pa si pomirjena, kukr pa da bi se sekerala doma user posted image pa čimmanj padcev.
malicki user posted image za pregled. Men pa nikol še ni srčka poslušou (edino na NS) pa trebuha mi tut ni meru pa vaginalnega UZ tut še nikol ni delou, mi pa vedno nrdi ultrazvok, no on že ve.
zoey user posted image za mafinčke
sara2007 a si že use to šla zrihtat na CSD? Lepo midva bova šla enkrat januarja.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.12.2009 14:08:33   
Anonimen
lunka1: meni je prijateljica sicer priporočila racmanke (je bila zelo zadovoljna z njimi), jaz pa sem gledala totsbots tukaj: http://www.eko-baby.si/si/

Predlagala je, da naj jih najprej kupim ene 5kom, ker jih bom imela vsaj na začetku za doma, za ven bom kombinirala z plenicami za enkratno uporabo. Sem malo pogledala, pa pri nas res ni nobenih subvencij še, po EU državah bolj ali manj so subvencionirane (Avstrija, Nemčija, Švedska...).

Glede imen sva midva že bolj ali manj odločena da bo Nejc, ker vemo da bouser posted image , za vsak slučaj (nikoli ne veš kolk so naši G natančni) imamo pa pripravljeno ime za user posted image -je pa Lara.user posted image

Potem me ja mami včerej prestrašila, ko je videla, da sem se naslanjala na vroč radiator. Jst se namreč nadvse rada v zimskih dneh prislanjam k vsem radiatorjem in ko me je vidla, je rekla, da nej grem hitr stran, da se lahko zaradi tega posteljica prilepi al nekej podobnega-baje so jo moji teti potem praskali venuser posted image -brrrr.
Darila: Jst bom mojemu letos podarila karto za smučanje in to bo to. Mi se bolj obdarujemo za miklavža, za božička bolj kako malenkost, sicer pa ob opremljanju stanovanja tudi nisva v najboljšem finančnem položaju.

Urejanje očetovstva: Kaj potrebuješ za to (kakšne obrazce?) in ali to urejaš na CSD?

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.12.2009 14:14:55   
lakaya
Ojla punce user posted image

Da se s5 mal javm. Ej ful fajn, da ste nakuple te pralne pleničke js se še zmer odločam, ampak je mogoč res najboljša rešitev mal teh mal drugih. Menda se tudi otroci prej navadijo na to, da so brez pleničk, če se uporabljajo pralne user posted image

Zanima me pa kulk boste/ste nabavle kej tetra plenic???? Js jih še morm kupt pa se mi sanja ne kulk jih bi rabla. Je minil že 8 let od tamale, js pa vse pozabla user posted image

Sm brala, da obstajajo kreme za mazanje presredka, da je pol manjša verjetnost, da se prereže al pa strga. Js bi to kuj kupla, k v prvo so me moral kr fajn prerezatuser posted image Če katera ve kako se imenuje ta zadeva pa kje se kupi nej mi LEPO PROSIM javi user posted image

Drgač pa uživajte maximalno, želim vam dobro opravljene preglede, pa čestitke Vidu k je shodil FUL FAJN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.12.2009 14:23:05   
Anonimen
Jst ima tetra plenič zaenkrat 20-tako so mi svetovali, ene pravijo, da bi jih rabila še nekaj več-ne vem točno, ker sem prvorodka in nimam še izkušenjuser posted image .

Glede presredka sem pa brala od ene kreme-sem ti link poiskala (je pa precej draga, tko da jst je pomoje ne bom kupila):

http://www.trgovinaklasje.si/kozmetika-kreme-energijsko-prevodna-krema-rjava-p-1107.html

sem pa tudi že zasledila, da mazanje s kremo tam doli nima veze, koliko boš  rezana ali raztrganauser posted image .

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.12.2009 14:29:23   
3Sonček3
Mal sm brskala po bolhi, pa če bo keri prou pršlo...js sm namreč brez € do 18. user posted image

http://www.bolha.com/oglas383619193/komplet-za-novorojencka-1
http://www.bolha.com/oglas383619201/komplet-za-novorojencka-2
http://www.bolha.com/oglas383619212/komplet-za-novorojencka-3
http://www.bolha.com/oglas383617502/oblacila-za-dojencka
http://www.bolha.com/oglas383621047/ugodno-prodam-otroske-skibucke-32-33st-

lakaya js mam 30 tetra pleničk in mislm da bo dost. Kremica za mazanje presredka se pa kupi v dm se mi zdi, nevem pa kok se imenuje.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.12.2009 14:33:46   
lakaya
Nosečka 24 hvala za link, sam je res draga user posted image bom pogledala, če obstaja kej cenejšega...

Ma ja glede mazanja je pa tko, da škodovat glih ne more, tko da če najdem kej ugodnega bom probala user posted image mi je bivša ginekologinja v prvi user posted image rekla, da zastonj upam da ne bom mela strij , k sm se vztrajno mazala s kremo pa nism dobla niti ene user posted image sicer je veliko v elastičnosti kože, škodovalo pa tud ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.12.2009 14:35:11   
lakaya
Hvala Sonček še za tvoj nasvet bom šla v DM pogledat, zna bit tam ceneje user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.12.2009 14:36:45   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Hvala Sonček še za tvoj nasvet bom šla v DM pogledat, zna bit tam ceneje user posted image

Če pa tut tam nebo sreče poglej pa še v Milerju če maš možnost. Vem da je ena enkrat pisala neki o tej kremici pa se ne morm spomnt kera, pa sm si zapisala ampak ne najdm listka user posted image (user posted image pozabljivost).

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.12.2009 15:43:20   
branka28
Dan!

Moje poročilo pregleda:

Z user posted image vse ok je še enkrat potrdila, da bouser posted image .
Drugače pa imam povišane ketone v urinu user posted image G je rekla, da premalo pijem.
Pijem dokaj dosti.
No pol mi je sestra hotela zmeriti pritisk, probale sma osem krat pa ni pokazalo, tako da sem šla do osebne Z, da mi ga je zmerila 110/70, baje je malo nizek.
Glede ketonov, pa je rekla naj več pijem in več jemuser posted image .
Zredila sem se pol kg.user posted image

G še mi je dala 50 g glukoze, ki jo moram jutri spiti in iti na odvzem krvi. Bljak kako bom jaz to spilauser posted image

Ste tudi ve imele ta glukozni test ali ga imam jaz zaradi teh ketonovuser posted image user posted image

Naslednji pregled 21.1.2010

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.12.2009 15:54:00   
sandrica23
Brankič...user posted image user posted image user posted image user posted image Za malo pupiko v trebuhuuser posted image
Toto glukozo mislim da moreš pit za ono sladkorno al nekaj....mislim vsaj,kr je meni zadnič ko sem bla v laboratoriju,ena sestra tam rekla če sem prišla cuker pit,pa sem rekla da mi ni noben kaj reko.Jaz sem mela pa povišane Levkocite v urinu,samo naj bi blo malo vnetja baje.Drugače? Si zrihtala vse ostalo ?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.12.2009 15:56:52   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Brankič...user posted image user posted image user posted image user posted image Za malo pupiko v trebuhuuser posted image
Toto glukozo mislim da moreš pit za ono sladkorno al nekaj....mislim vsaj,kr je meni zadnič ko sem bla v laboratoriju,ena sestra tam rekla če sem prišla cuker pit,pa sem rekla da mi ni noben kaj reko.Jaz sem mela pa povišane Levkocite v urinu,samo naj bi blo malo vnetja baje.Drugače? Si zrihtala vse ostalo ?

Ti si nora...samo za pol kile si šla gor?? Daj še meni recept no!!!!user posted image Ja sej so zaj prazniki,da boš več jedla pa pila hehe...

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
23.12.2009 16:04:32   
plamen
branka28 - med to glukozo si daj cedevito ali pa stisni limono. Tako pri nas v ZD delajo in ni toliko ogabno. Za test je pa odvisno od G ali te pošlje, pošlje tudi če je imel otrok v 1. nosečnosti večjo težo, če imate to v družini, moja pa vse pošlje,...

zoey - moj že cel teden klicari Baby Pulman in jih sploh ne dobi, še spletna stran jim ne dela. RAje kliče, ker pisno ITA ne obvlada toliko. Bo danes doma še za kako tel pogledal, če imajo še kaj. Javim! Te pa čisto štekam k se takole zaljubiš v kosmatinčkeuser posted image
Maš prav, rita naj kar boli, sam da je z malim user posted image vse OK. So bili pa v P zelo, zelo prijazni.

Jutri sem pa domauser posted image , mi ni treba priti v službo, bom doma nekaj naredila, potem bom šla pa nečakinjo crkljat, zvečer pa večerjica in potem z enimi prijatelji čakanje Božiča in mal žura. Bi šli baje k polnočnici sam kolikor jih jaz poznam, ne vem če bomo prišli do tja. No jaz že, sam stala pa res ne bi. Njim bo pa verjetno tudi težko statiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2546
23.12.2009 16:14:26   
branka28

Ti si nora...samo za pol kile si šla gor?? Daj še meni recept no!!!!user posted image Ja sej so zaj prazniki,da boš več jedla pa pila hehe...

Ja kar slabo mi je, ko vem da bom mogla jutri to pitiuser posted image
user posted image user posted image user posted image samo pol kilce sem se zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja zdaj med prazniki pa bom ziher malo več pojedla, danes sem si že naročila domači kiblflajš, tak da morte priti probat.user posted image

Ostalo pa vse porihtano.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2547
23.12.2009 16:19:59   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Ja kar slabo mi je, ko vem da bom mogla jutri to pitiuser posted image
user posted image user posted image user posted image samo pol kilce sem se zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja zdaj med prazniki pa bom ziher malo več pojedla, danes sem si že naročila domači kiblflajš, tak da morte priti probat.user posted image

Ostalo pa vse porihtano.user posted image

Veš da pridemo,kiblflajšu se moj stari skor da ne more odrečt,heheuser posted image
Mi je prav fajn...25.prvo na kosilo k mojim,pol pa k vam na večerjo...ni bolšega ko da ne rabiš kuhat user posted image user posted image
V Studenice pa vrjetno nebomo šli.Škoda da so jutri tak pozno so komaj ob 22 pa do polnoči te pa so polnočnice.
Čuj,te pa pripravi karte pa to ne,heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
23.12.2009 16:23:27   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Če pa tut tam nebo sreče poglej pa še v Milerju če maš možnost. Vem da je ena enkrat pisala neki o tej kremici pa se ne morm spomnt kera, pa sm si zapisala ampak ne najdm listka user posted image (user posted image pozabljivost).

ja, v Mülerju dobiš olje za mazanje preesredka - Veleda. lahko pa uporabiš tud kako drugo olje - ni samo finta v mazanju ampak v masiranju in raztezanju presredka. v tem Mülerjevem olju imaš navodila s slikicami.

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
23.12.2009 16:23:36   
branka28

branka28 - med to glukozo si daj cedevito ali pa stisni limono. Tako pri nas v ZD delajo in ni toliko ogabno. Za test je pa odvisno od G ali te pošlje, pošlje tudi če je imel otrok v 1. nosečnosti večjo težo, če imate to v družini, moja pa vse pošlje,...

Bom poskusila tole z limono jojuser posted image user posted image .
G je mi je rekla, da je do sedaj bil sladkor vredu. Ampak morem pač na ta test, to je menda zdaj na novouser posted image

V 1. nosečnosti sem pa imela povišan sladkor, hčerka pa, ko se je rodila ga je imela premalo.
V družini tudi nimamo sladkorne.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?