zoey
|
Hej hoj! Mmmm, sej ne da bi se hvalila, samo sem res božanske mafnčke spekla . Sta se 2 sodelavki napovedali na obisk, jaz takoj v akcijo, pol sta pa odpovedali, ker je ena dobila menstruacijo in je čist polomljenja. Bo pa več za na moje bokce naložit Sem pa jaz tudi precej polomljena, sem sicer kar nekaj spala, ma sem se vseeno zbudila, kot bi me traktor povozil in s trdim trebuhom. Malček je zvečer ful kolcal, ponoči brcal, zdaj se pa spet igra roštiljado. Drugače čez dan mi trebuh ne otrdeva, samo krče imam, kot da je začetek menstruacije. Kar sitno tole raztezanje in priprave. Kolki so kot dizel, rabijo da zalaufajo, se moram pa ponoči kar obračat , ker me precej bolijo. Ja ja, sama jamrarija Sem se pa čist dans. Sem šla kuži po piškote za pod smrekico in so imeli v tisti trgovini 2 bela pritlikava zajčka in sva se z enim takoj ujela, je bila res ljubezen na 1. pogled. Samo ni najbolj primeren čas za 3. ljubljenčka, se mi zdi W.W. - jaz imam Racmanke. Sem jih tudi par prek Bolhe kupila, pa ostale nove, tako da jih imam 12, kar se mi zdi dovolj za kombiniranje. 1. pokrivne hlačke sem pa nabavila s Hello Kitty, je bil mal zgrožen, sam sej niso roza, so rumene, glih taprave za najinga sončka Pa še par dodatnih vložkov imam. Lunka1 - za ugoden nakup pleničk. Saj ne vem, kako bo s tem, za1x sem ful zagreta, ker se mi zdijo te tone plenic za 1xno uporabo res breme za tale naš planetek, je pa več pranja in sušenja. Plamen - za nesrečni padec, ampak samo da je vse ok. Trtica bo pa že nehala bolet, drugače jo dej pa nazaj . Glede imen imam pa jaz isto teorijo, nej si pol dajo dela Pa ni mi fore, da morajo že vsi prej vse vedit, mal mora še za kasnej ostat. No, pri naju itak še ata mal komplicira, zdaj imava pavzo, si je nabavil en kup knjig in zdaj jih študira, 8.1. se začnejo usklajevanja . Da bi se pa kdorkoli drug vtikal v ime najinega , no way. Oni so že imeli svoje šanse, če pa jih ni bilo, žal, bo treba prebolet Nč, grem še na en mafnčk
|