rina22
|
marta, glede moje tašče - saj vem, da bom izpadla čist otročja, ampak mene je to res razjezilo. Timeja je dobila za Božička pri njej posteljnino - kot za začetek, je "pozabila" strgat dol ceno no, in pol izjavi, da je ta posteljnina za pri njej (pa še niti posteljice nima tam!) in da bo ona zdaj nabavla posteljico in da bo timeja spala za silvestrovo pri njej... itd. saj smo imeli tako navado, da smo silvestrovali pri njih zadnja leta, samo to se mi je pa zdelo kot neka "prisila". in pol jo je cel dan spraševala - a boš pri babici? ne, da boš? bo babica sestavla postelco. so mi kar lasje šli po konci!!!! ker namreč v prlekiji smo si pri meni doma uredili sobico. in po moje je čist dovolj, da ima pri nas posteljico. kaj jo bomo še bolj zmešali s tem, ko jo bomo tolko selili?! no, in je ženska kupla posteljnino za 70 eur!!! halo!! za to, da jo bo mela 1X na en mesec, ko bo tam spala? mislim.... da bi vsaj kupla tako dimenzijo, kot ma posteljico v mb ali pa pri nas doma. ne, ona je čist x dimenzijo kupla. samo da je zihre, da je nikjer drugje ne bomo uporabljali... aja, pol je pa še izjavila, kak je razvajena, pa da je dobro ne nosima, pa da je dobro ne oblačima itd. pol sem pa jaz samo rekla, da je njen najmlajši tudi razvajen, pa živi, pol pa ona reče pred njim,da naj ga pogledam, kaki je, ker je razvajen čist me je raz še zdaj sem tak jezna, da mi je slabo, ko se spomnim na to samo kaj se bom pa kregala na božič?! že zaradi mojega se nisem htela... jooooooooooj, zdaj sem pa res zamorila pardon....
< Sporočilo je popravil rina22 -- 27.12.2009 9:47:44 >
|