TopsiT
|
Punce dobro jutro! Hvala, ker ste me dale na seznamček. Petrca 2507 vidim, da imava isti datum za NS. Na bolniški zaradi nizkega pritiska in občasne vrtoglavice sem do konca leta, z novim letom pa bom šla v službo. Že kar malo pogrešam službo sliši se čudno, ampak sama doma, se mi zdi, da imam preveč časa, za razmišljanje in analiziranje vsakega špika. Slabosti so po večini minile, upam, da vsaj za nekaj časa. Punce imam eno vprašanje, kaj imate tudi ve tak čuden občutek v predelu trebuha, kot bi nekaj ven tiščalo, ne boli, včasih rečem, kot da pikec prostor dela in se z vsemi štirimi upira? Sicer je gin. rekla da je vse v redu, vendar sem malo paranoika, sploh ker sva enkrat prej že imela spontani AB. Punce, ki vas še čaka NS, boste vprašale za spol ali ne. Jaz ne bom, ker si želim, da me preseneti, moj pa zna kaj na skrivaj vprašat, ga kr fajn firbec matra, sem mu pa zabičala, da če vpraša ne sme nikomur povedat, ker jaz zaenkrat nočem vedet. Sem pa bila zdej med prazniki kar pridna in sem veselo jedla. Meso mi še vedno smrdi, zanimivo, pa sem drugače kar pridni mesojedec, zdaj pa bolj izgledam kot zaprisežen vegetarjanec . Zredila se zaenkrat še nisem nič, sem pa izgubila 1 kg. Aja posledica praznikov in male požrtije pa je bila zaprtost, ampak to sem uspela rešit, skoraj preveč . Kaj ima mogoče še katera tako zbrkljano prebavo kot jaz. Pa prej je nikoli nisem imela. Sej vem, da je ta tema tako, rahlo smrdeča, ampak vseeno me zanima. Rozinica 33 super, za tako lepe novičke in hvala za lepe želje, upam, da bo naše veselje enako po novem letu. Lep dan vsem in pozdravček našim malim sopotnikom.
|