|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
27.12.2009 10:08:24   
pamb
Na žalost se poslavljam od vas... na 2. uz pri G ni blo več slišat srčka našega malega sončka... včeraj sem bila na splavu. user posted image
sem še čisto v šoku, ne morem verjet, da se mi to dogaja, se mi zdi, kot da sanjam in da se bom zdaj zdaj zbudila iz te preklete nočne more...

Drage julijke, pazite se, da boste julija najsrečnejše na svetu...

Pa prosim izbris iz seznamčka....

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 926
27.12.2009 10:30:47   
nagaja28
pamb user posted image . ne morem si mislit, kako se počutiš in ravno za praznike. drži se in bodi močna, tudi zate bo posijal sonček.

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 927
27.12.2009 11:30:57   
micla
Pozdravljene julijke,

se vam pridružujem, če lahko. Zaenkrat je PDP 28.7., čeprav je na prvem pregledu G rekla, da prehiteva recimo za en teden, ma da počakamo NS, da potem dokončno rečemo.
Naslednji pregled imam 4.1.,  NS pa 12.1. - sem se naročila v Dravljah pri dr Antonič Babnik. Prvič sem bla pa v Postojni.
.....aja, pa doma imamo že eno princesko - oktobrko 2007, tko da je kar pestro....počitek sploh ne vem kaj to jeuser posted image ....stalno gas od jutra do večera, tko da je ta nosečnost v primerjavi s prvo totalno kontra. Hvalabogu so se mi malo umirile slabosti in je ostala samo nenormalna utrujenost....

Vsem, ki ste izgubile svoje pikice pa en user posted image .  Vem da je hudo, ker sm sama šla dvakrat skoz to, preden nam je končno uspelo pripeljati eno nosečnost srečno do konca.  Nič ne pomaga.....samo čas.   Držite se.

Zaenkrat toliko.....pa se še kaj tipkamo.

Grem kuhat njoke.....

micla

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 928
27.12.2009 12:21:50   
pelika
hei...lepo da se nekdo čaka do julija....tako dolgo se sliši. jaz pa nekje 6.7., na nohalni pa rečeno 3.7. upam da bo use ok, ker me vsaka malenkost zelo zaskrbi...ker sem že mela en ss lansko leto pa je bilo zelo hudo, upam da mi je sedaj sreča naklonjena...
micla, z pikico use uredu? drzim pesti...user posted image
...pozdravčeka pa srečno vsemuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 929
27.12.2009 13:13:13   
rozinca33
Pozdravljene julijke 2010!

Po malo pavze in prav lepih prazničnih dnevih kljub slabemu vremenu, se vam ponovno oglašam.
Upam, da ste vsaj v redu, če ne odlično. Čestitke vsem, ki ste videle svoje male sončke. Mi že komaj čakamo na torek, ko bomo tudi mi videli naše malo srčece. user posted image Upam, da bo vse v redu, saj načeloma razen krvavečih dlesni, ko si umivam zobe, in utrujenosti, nimam nobenih problemov več (a ja, pa kg rastejo user posted image )
Bušek se mi pa že vidi user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvete glede pripravljenih vprašanj in pa tudi predpriprave - cd/dvd. Bom jutri koj poklicala svojo G (oz. njeno asistentko), da jo povprašam glede pregleda, pa kaj moramo imeti zraven. Res sem vesela, da sem v vaši družbi, saj me marsičesa spomnite, še več stvari pa se od vas naučim.

user posted image user posted image user posted image vsem, ki imate sedaj svoje angelčke. Ob novem letu vam želim, da čim prej ugledate svoj plusek in da ta "plusek" nato tudi varno spi v vašem naročju.

Vsem skupaj pa prijetne dni ob zaključku leta ter v vseh ozirih čudovito leto 2010.

(odgovor članu pelika)
Neposredna povezava do sporočila: 930
27.12.2009 23:38:23   
balem
Samo, da se na hito oglasim. Pri nas vse ok :)

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 931
28.12.2009 10:35:54   
petrca2507
Jaz sem se danes naročila na nuhalno svetlino, ki bo 12.1. pri dr. Pušenjaku v Dravljah.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 932
28.12.2009 11:34:28   
šipek
Ninchy - hvala iza informacije o NS! A sem prav razumela, plačala si 8o evrov za nuhalno in 3D ultrazvok skupaj, plus dobila si slikce. Samo toliko, da me ne bo potem kap, če bo rekla, da je samo 3D 80, pa potem še nuhalna za doplačat. Praviš, da se splača videt na 3D, čeprav je otroček še tako majhen? Kako si bila pa drugače zadovoljna v diagnost. centru Stah?

Pa še to... Ali ima že katera bolečine v križu??? Mene je v soboto začelo boleti in me še kar. Saj je za preživet, samo boli pa me ko sedim, ko se premaknem v postelji, uglavnem vedno, ko naredim tak gib s hrbtenico.
Ali delate kakšne vaje? Ker gibam se pa ravno ne veliko. V službi večinoma sedim, zadnje čase pa tudi nisem veliko telovadila ali hodila v naravo, ker sem bila totalno utrujena. Prosim napišite, če ima katera izkušnje s tem.

Pa lep pozdravček vsem!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 933
28.12.2009 12:00:09   
petrca2507
Mene je v soboto začel bolet na desni strani. Bolečina se največkrat pojavlja v zgornjem delu desne ritnice. Včasih me tako zagrabi, da se komaj pokonci sestavim in hodim. Danes popoldan sem zaradi bolniške naročena pri osebni zdravnici, pa jo bom še za to vprašala.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 934
28.12.2009 12:32:38   
nagaja28
Mene je tudi v 1. nosečnosti tako zagrabilo v križu, da sem 3 dni komaj hodila user posted image . res je, da sem se vedno vsedla na stol, kar tako malo po domače, na rob ali samo z eno ritnico, zdaj pa veliko bolj pazim in se vedno vsedem s celo ritjo in se naslonim. tudi v avtu pazim, da imam naslonjalo lepo naštimano, ker prej je bil tako bolj v leže, zdaj pa mi paše bolj pokonci. drugače so pa vaje za hrbtne mišice in trebušno mišico pomembne skozi celo nosečnost, ker ta mišica vse drži, spredaj in zadaj. tiste, ki ste že rodila, tako ali tako veste. krepiš jih pa tako, da malo napneš trebuh oziroma popek notri pritisneš. to bi morale narest tudi, ko kaj dvignemo, še bolje pa če zravem stisnemo še tiste mišice, s katerimi delamo kegljeve vaje.

drugače je pa meni še vedno slabo za znoret, kaj sladkega sploh pogledat ne smem, ker sem potem celo popoldne na kavču user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
28.12.2009 19:33:54   
tix
Živjo vsem. Upam da ste imele lepe praznike in da bodo prihodnje še lepši user posted image

Tudi mene hrbet boli, že sedaj skoraj vsak dan....

Midva sva v teh dneh kar vsem po vrsti (seveda prijateljem in družini) povedela za user posted image in so bili vsi veseli user posted image .

Čez 14 dni imam pregled, vendar samo posvetovalnico, pa tudi komaj čakam, da se malo dogaja user posted image user posted image

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil tix -- 28.12.2009 19:34:42 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 936
28.12.2009 20:55:50   
Ninchy
Živjo punce!

Kako ste? Jaz kar v redu prehlad se prebolela, no ja je precej bolje. Drugače se pa meni tudi že lepo pozna trebušček pa kg tud kr letijo (+2kguser posted image )  tko da kr bo.

Šipek - meni je bilo vredu, tudi dr. Strahova je zelo prijazna, zaračunala mi je pa oboje 80€ jaz sem tud mislila da bo precej več ampak je blo samo toliko. Lahko pa da se je zmotila, samo dvomim. Ti pa priporočam da greš prej lulat k drugač se pomoje kar natisti postelji, ker te parkrat kar po trebuščku "udar" s tistim da se  user posted image premika tko da meni je prav prišo da sem sla prej na WC, ker drugač bi se pomoje tam.

A ste že kaj kupile za svoje pikice? Jaz sem rekla da bom šla po novem letu mal pogledat v avstrijo, drugače sem pa tukaj kupila prejšnji teden en bodi s čebelicam k mi je bil ful srčkan. Tko da ja mal že gledam, vendar kaj drugega pa še nisem kupila. Še pride čas za "shoping".

Drugače pa vsem želim vse najlepše v novem letu user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 937
28.12.2009 21:45:28   
Kiwa
Živjo punce!

Jaz sem bila danes na urgenci, sem spet imela krvav izcedek in, ker moja G ni delala, sem šla na urgenco. Čakala 1,5h, pred mano je bila samo ena user posted image . Pridem k zdravnici, mi reče, če moja G potico peče. Ker je boga reva morala danes delat in ji je šlo vse na živce. Potem me je pregledala spodaj, zarila tisto noter, da imam zdaj, po mojem, od tega izcedek. Me je ful bolelo. Potem je naredila še UZ in rekla, da izgleda vse v redu (je bil otroček zelo živahenuser posted image ) in, da naj zaradi rjavih izcedkov ne hodim tja user posted image . Zelo nesramno se mi je zdelo vse skupaj, pa res sem ji vzela samo 5 minut. Potem sem še pol ure čakala na izvid za mojo G. To mi ni čisto jasno, ker ni bilo prav nobene gužve. Eh...
Važno, da je z mojo pikico vse v redu. Me pa vseeno skrbi velikost. Ne vem, ali je narobe izmerila, ker je res na hitro, ali... Danes je moj otroček velik 60mm, v sredo na nuhalni pa je bil 61mm. Upam, da se je res samo zmotila pri merjenju.
Komaj čakam, da grem k svoji G, da mi malo pojasni.
Drugače pa lahko rečem, da so slabosti minile, edino glava me je začela bolet, sedaj že en teden.
Kje boste za novo leto? Midva greva v Bohinj za tri dni. Upam, da bo vsaj približno lepo vreme...
Lepo se imejte še zadnje dni tega leta!

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 938
28.12.2009 21:49:15   
mala biba
Kuku nosečke....

Javljam se, da ne boste rekle, da vam nič ne sporočimuser posted image .....Danes sem bila na na NS.....pri dr. Strahovi....Fulll lepa izkušnja, tisto kar je pa najbolj pomembno pa je to, da je vse ok. veliki smo 7 cm....Dobila sem slikice in cd s slikicami in posnetki....cena 72 eur.....res pa je, da je treba na začetku rečit, da od začetka vse snema....Kar je bilo dobro je bilo tudi, da sem šla prej odtočit (in tudi sestra me je na to opozorila), ker drugače bi kar tam spustila in naredila kakšno lužico......Je full prijazna, vse obrazloži, se pogovarja, vse pogleda.....midva sva za spol vprašala, pa je rekla, da nič ne bo rekla, ker ni sigurna.....pa sej prav, kar naj nas mal firbec matrauser posted image ..ni važno kaj bo, samo da bo mala biba zdrava.....če še katero kaj zanima naj vpraša......tiste, ki grete k njej vam ne bo žal......saj meni ni....pa sva z dragim kar nekaj km naredila......aja rok ostaja 2.7.2010

Drugače me še kar mučijo slabosti, zaprtost....tako, da še ne bom rekla, da sem kaj bolša....mislim, da se vse stopnjuje.....ne pa pojenja......upam, da ne padem v tisto skupino, ko me bo matralo tam do julija user posted image ...ker toliko kot sem pa zdaj školjko objemala jo še pa nisem nikoli....kriza.....jutri še drugi pregled pa vam javim, kako in kaj.....da ne govorimo, kako bo ko se bomo tehtali....grrrr......lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
28.12.2009 21:55:27   
petrca2507
Kot sem že opoldan napisala, sem bila danes pri osebni zdravnici. Bolniško sva napisale do 30.12., tako da grem letos samo še za en dan v službo user posted image . Kar se pa tiče moje bolečine, gre za išias user posted image in je zame zelo moteče. Ampak naj bi se s časom uredilo.

Kiwa...se mi zdi, da so dohtarce okoli novega leta vse bolj tečne. Jaz sem z mojim dragim lani po onkološkem skakala zaradi suma krvnega raka. Ker nisem točno vedela, za kaj gre, sem vprašala in dobila zelo nesramen odgovor. V bistvu je bil izrečen v takem tonu, kot "a ne veste". Ja hudiča, če nekaj vprašam, verjetno ne vem user posted image . Moja osebna zdravnica mi res ni posebej razlagala, zakaj gre, ker me ni hotela obremenjevati s skrbmi. K sreči se je na koncu vse dobro izteklo in je šlo le za bezgavko, ki je malo "zašla".

Kar se tiče izcedkov: jaz sem jih k sreči imela zelo malo. Mi je pa ginekologinja že prvič rekla, naj bom pozorna na to, kdaj se pojavljajo. In res so se pojavljali le ob večjih naporih (pospravljanje, daljši sprehodi, ...).
Upam, da se tudi pri tebi vse skupaj čim prej uredi.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 940
28.12.2009 22:13:48   
mala biba
Kiwa si se javila vmes, ko sem verjetno pisala sporočilce.....pa sem šele zdaj prebrala....in si nisem mogla, da se ne javim na tvoje sporočilo.....tudi jaz sem bila na urgenci v 12 tednu in samo nevprašaj kakšna aroganca in osronost, ker je bila sobota in je bilo treba naredit en pregled.....sploh se ne zavedajo, kako se obnašajo....jaz tam krvavela in v strahu kako je z bibo, ona pa men.....zakaj hodite sem....zakaj niste počakali na svojega G?.....ja halo...zdej smo pa me krive, da mora ona delat...pregled je bil boleč, kot še nikoli.....tista račka se mi je zdela kot telegraf štanga......oprostite izrazu samo res ni bilo prijetno.......pol še pa UZ pa je bila tiho....in seveda vprašam če miga in odgovori......in zakaj nebi????!!!!!.....ja halo.....lahko vprašam???!!...očitno ne bi smela.......zaradi česa se pa javlam je pa merjenje ploda.....ne znajo merit.....to je pa znanstveno dokazano na urgenci, ker nekaj pritisnejo, samo da smo tiho......tudi pri meni so se kar lepo ušteli.....ne vem ....tako ga je zmerila, da bi po njenih meritvah naš otrok zrastel v 10 dneh za 5 cm......kar ni možno nikoli......skratka nimam besed.....zato Kiwa ne sekiraj se, verjetno na NS vejo kaj delajo...na urgenci pa pojma nimajo......zdej si pa predstavljate v kakšni delemi sva bila z mojim.....ali smoo res premajhni...kaj se odgaja????...na koncu pa s skupno pomočjo drugega...predvsem izkušenega G ugotovimo, da je prišlo do napake.....ta napaka je naju z mojim stala nekaj živcev.....upam, da ne boste doživele kaj takšnega.......lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 941
28.12.2009 22:45:42   
Kiwa
Mala biba, hvala za tole tvojo izkušnjo. Si me malo potolažila glede velikosti.
Upam, da mi ne bo treba nikoli več na urgenco in kateri od vas tudi ne. Že tako sem te dni v stanju, ko bi kar nekaj jokala in potem se še zdravniki tako obnašajo da joj.

Lahko noč nosečkice :)

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 942
29.12.2009 8:24:07   
šipek
Ninchy in Mala biba - hvala za vse informacije o Strahovi! Jooooj, komaj čakam na četrtek, ko imam NS. Upam, da bom tudi jaz izvedela dobre novice! Potem bom pa verjetno cele praznike gledala CD user posted image

Nagaja - a veš, da sploh nisem pomislila, da ne sedim uredu. Sedaj, ko me navadne kavbojke začenjajo tiščat, sem v službi skoraj cel čas sedela na robu stola. Da o drži ne govorim! user posted image Zato da so mi zelo prav prišle tvoje izkušnje! Ja, pa zgleda da bo treba vaje res začet delat...

Kiwa - res se pomiri glede velikosti! Tudi jaz sem že večkrat slišala, da je odvisno kako (od kje) merijo. Če imaš slikco, lahko pogledaš kako je potegnjena črta, kjer je potegnila tvoja gin., ko je merila. In če ne označi natančno teme - trtica, je velikost seveda manjša. Res se ne smeš sekirat zaradi te meritve, boš videla, da je vse o.k.! Se mi pa zdi res žalostno, da imajo nekateri zdravniki tak odnos. Pa če pride človek na urgenco (ali pa na splošno k zdravniku), verjetno nekaj ni uredu, potem te pa še tako grdo "zabije", ne morem drugače reči. Človek je ob bolezni ali pa ko ga nekaj skrbi najbolj ranljiv in takrat še najmanj potebuje nesramnost in žaljive besede. Ko človek premišljuje za nazaj si misli, kaj bi jim povedal par krepkih, vendar pa žal v tistem trenutku nisi tega zmožen, pa še šokiran si, da je lahko nekdo tak. Na srečo niso vsi taki in upajmo, da bomo imele opravka s človeškimi in takimi, ki imajo srce na mestu. Ja, pa čim manj zdravnikov in urgenc nasploh, seveda!!!

Punce, bodite lepo in tudi jaz želim vsem mirne, zdrave in radostne praznike in leto 2010, pa seveda zdrave user posted image ! user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 943
29.12.2009 9:04:59   
rozinca33
Oj punce!

Pozdrav še od mene.

Mi je res žal, da ste nekatere morale dat vse to skozi s temi arogantnimi zdravniki. Nekateri so res kot avtomehaniki in mislijo, da smo ljudje pač sestavljeni iz "rezervnih delov" brez duše. user posted image

Glede išijasa... mene je v prvi nosečnosti zagrabil pribl. 3 tedne pred porodom in me držal cel teden. Sem se prestavljaja strašno počasi in nič mi ni pasalo. Je pa potem samo od sebe minilo, sicer sem se malce sama masirala, pa kakšen topel termofor gor dala.

Js sem pa včeraj imela en takšen dan, ko mi nič ni pasalo. Verjetno manjši prehlad... glava me je bolela nad desnim očesom, pa želodec se mi je non-stop pritoževal. Ampak danes sem pa že boljše.

Mogoče so tudi malce živci krivi... danes imamo NS in že težko čakamo, da bomo videli našo malo pikico. Hkrati pa tudi malce straha, ali bo vse ok? Pregled bom imela kar pri svoji G. Sva včeraj govorili po telefonu in bomo mi tudi dobili cd (stane 12€), pozabla pa sem jo vprašati za 3D UZ.

Komaj čakam user posted image

Lep pozdrav vsem in uživajte v praznikih user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 944
29.12.2009 11:21:02   
nagaja28
upam, da vas ne prestrašim, ampak v porodnišnici (ljubljana) v sprejemni tudi niso ravno najbolj nežni. no, vsaj moja takrat ni bila.

za meritve punce se nič sekirat. jaz sem bila prvič do konca nosečnosti prestrašena, ker mi je na morfologiji ginekologinja rekla, da je malo večji in težji (za 1-2 tedna). sanjala sem, da je bil čez 4 kg in da sem morala na carski rez, no pa se je rodil skoraj šolski primer: 3400g in 52 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 945
29.12.2009 18:33:03   
rozinca33
Wiiii.... user posted image user posted image user posted image
Punce, videli smo našega malega škrateka user posted image user posted image user posted image
Moja G je bila zelo, zelo, zelo prijazna. Pogledali smo vse... videli smo učke, rokici, nogici, mehur, srčka, kako bije, želodček.
Veliki smo 60,3mm. In razmerje za Downov sindrom je 1 : 7157.
Js sem že kar na mizi potočila solzice, moj je pa počakal, da je prišel nazaj v čakalnico user posted image
Dobili smo tudi cd z osmimi sličicami (od tega 5sličic 3D) in dvema filmčkoma. Plačali pa smo 72€.
Zelo zelo sem zadovoljna. Moji prazniki so kar lepši.
Da bi bili zadnji trenutki tega leta tako zelo lepi, kot moji, vam želim vsem.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.12.2009 8:24:36   
TopsiT
Punce dobro jutro!

Hvala, ker ste me dale na seznamček. Petrca 2507 vidim, da imava isti datum za NS.
Na bolniški zaradi nizkega pritiska in občasne vrtoglavice sem do konca leta, z novim letom pa bom šla v službo. Že kar malo pogrešam službouser posted image sliši se čudno, ampak sama doma, se mi zdi, da imam preveč časa, za razmišljanje in analiziranje vsakega špika. Slabosti so po večini minile, upam, da vsaj za nekaj časa.
Punce imam eno vprašanje, kaj imate tudi ve tak čuden občutek v predelu trebuha, kot bi nekaj ven tiščalo, ne boli, včasih rečem, kot da pikec prostor dela in se z vsemi štirimi upira? Sicer je gin. rekla da je vse v redu, vendar sem malo paranoika, sploh ker sva enkrat prej že imela spontani AB.
Punce, ki vas še čaka NS, boste vprašale za spol ali ne. Jaz ne bom, ker si želim, da me preseneti, moj user posted image pa zna kaj na skrivaj vprašat, ga kr fajn firbec matra, sem mu pa zabičala, da če vpraša ne sme nikomur povedat, ker jaz zaenkrat nočem vedet.
Sem pa bila zdej med prazniki kar pridna in sem veselo jedla. Meso mi še vedno smrdi, zanimivo, pa sem drugače kar pridni mesojedec, zdaj pa bolj izgledam kot zaprisežen vegetarjanecuser posted image . Zredila se zaenkrat še nisem nič, sem pa izgubila 1 kg. Aja posledica praznikov in male požrtije pa je bila zaprtost, ampak to sem uspela rešit, skoraj preveč user posted image user posted image user posted image . Kaj ima mogoče še katera tako zbrkljano prebavo kot jaz. Pa prej je nikoli nisem imela. Sej vem, da je ta tema tako, rahlo smrdeča,user posted image ampak vseeno me zanima.
Rozinica 33 user posted image super, za tako lepe novičke in hvala za lepe želje, upam, da bo naše veselje enako po novem letu.

Lep dan vsem in pozdravček našim malim sopotnikom.

Neposredna povezava do sporočila: 947
30.12.2009 10:02:51   
mala biba
Dan nosečke....

Evo tudi jaz sem dala čez 2gi pregled in je vse za enkrat ok.....spet mi je G naredil UZ in videla sem našega sončka, kak je lepo to gledat, ko skače in se premika, kot da bi želel nekaj povedati, samo kaj ko prehitro mine in je spet dolgo treba čakati na naslednji pregled. Naslednji pregled imam 10.2.2010 (za seznam).

Drugače sem pridelala 2kg.....pridna ane?user posted image ...ampak to jaz pripisujem moji prebavi, ki je katastrofalna.....zato sem napihnjena kot bi bila v 9 mesecuuser posted image ......dobila sem en sirup, ki je primeren že za dojenčke od 1 meseca starosti naprej, tako, da je res blag in upam, da bo kaj pomagal, ker se res počutim kot slonček......

Drage moje bodite v cvetju, božajte svoje bušije in pogovarjajte se svojimi sončki......lp

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 948
30.12.2009 10:07:14   
Kiwa
Punce lepo praznujte jutri!

Pa srečno in zdravo 2010! In najbolj pomembno, da bo z našimi pikicami vse ok!

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.12.2009 10:30:23   
tajam
Zdravo punce,
še novice iz moje strani, user posted image user posted image user posted image sem tako vesela, da moram sporočiti, včeraj sem imela NS in so vredu rezultati 1,2mm. Res, da sem bila kar v skrbeh, če bo srček sploh bil itd, no na srečo je bilo vredu, upam, da tako tudi ostane, tako zame kot tudi za vas. Glede na to, da imam PDP 20. 7. 2010, pa je otroček za en teden večji. Vendar je G rekla, da za enkrat ne bova datuma spreminjali, da naj tako ostane.
Plačala sem 60€, slikice in 2 filma pa sem dobila na ključek, ki sem ga prinesla s seboj.
Razmišljam, da bi šla delat še dvojni hormonski test, pri prvem sem šla. Kaj pa ve?

Glede prijaznosti, sem pa tudi jaz imela slabe in dobre izkušnje iz porodnišnice, eni so full prijazni, drugi pa skoraj nesramni, odvisno na kaj naletiš.

Uživajte v praznikih in pazite na bušije, pa vsem srečno in zdravo v letu 2010.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?