rezka
|
drage moje punce, dober večer. voščilo za Božične praznike sem zamudila (ne po svoji krivdi), ni bilo časa, želim pa vsem skupaj eno srenčno, zdravo, uspešno Novo leto, ter veliko veselja z vašimi malčki. Malo vas berem, pa vidim, da vas je kar nekaj, ki se ukvarjate s svojimi kilogrami. Odločila sem se, da vam dam en čisto navaden nasvet. tudi sama se že celo življenje ukvarjam s preveč kilogrami, dokler se nekega dne i zgodilo nekaj. Vsakič, ko sem kupovala hlače, je bila številka večja. 11.6.2006 pa hlač nisem kupila. Vrnila sem jih prodajalki in ji povedala, da pridem čez eno leto. Št hlač je bila 48, moji kilogrami 86, cm 57. Nisem se ozirala na nobeno dieto, naredila sem si svojo. To pa je bilo: do 12. ure samo kava, pa mogoče sadje, če se ni dalo zdržat, za kosilo sem si pa pivoščila vse, kar imam najraje. ( od pomrfija, cmokov, golažev, zrekzov takšnih in drugačnih) večerja: sadje ali nič. Rezultat: 26.12.2009 52 kg. Bistvo je, da se odpoveste kruhu, ker z njim odpadejo vsi namazi, salamce, sirčki itd. (Sonček33, a bo šlo?) ter večerjam in uspeh je zagotovljen. Sladkarije: v mejah normale, tri piškotki, vrstica čokolade, dve palačinke, ni problem, pri kosilu. To je počasno hujšanje, kilogrami grejo doč počasi, 2 - 3 kg na mesec, ali pa tudi manj. Treb je paziti smo to, da je manj, kot prejšnji mesec, pa če tudi samo 1 kg. Poskusite, mogoče vam bo uspelo.
|