Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 11:46:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
Midva sva tudi s sprehoda, je pasalo mal noge pretegnit pa svežega zraka se nadihat...že celo večnost nismo bili na sprehodu. Zdej se pa že kašica kuha, upam, da bo kaj spravil vase. Zadnje dni čez dan sploh ni tako lačen. Potem pa ponoči nadomešča
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 11:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
U. še spi,... z O. greva ven, ker nočem več zamujati tega lepega sončka! sem se pa toliko najedla, da mi moj namišljeni otrok spet brca po trebuhu ,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 12:12:56
|
|
|
|
lake
|
Jst sm iz trgovine, srečala sm Tubby, zdej bo pa moj počas začel kuhat, midve greva pa en krog, ker je lep sonček. Ja men se bo tud že počas zmešal od objemi me, papa, rumena noga....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 12:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
men se pa še ni zmešal, ker naša nedaje znakov da bi bilo ful zanimiva želva 1,2,3,4, kvadrat, krog je hujš sinko ker mu je božiček prinesu džip na dalinca, in ga glih med poročili začne gont, sam da z možekom nič ne slišva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:01:37
|
|
|
|
ledenka
|
hehe, vidim, da so naši dobili precej glasnih igrač bomo lahk skupi kofetkale v Polju greva ven, uživat v sončku sam do centra pa mislim, da se mi ne da
< Sporočilo je popravil ledenka -- 26.12.2009 13:02:21 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:28:42
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst sm iz trgovine, srečala sm Tubby, zdej bo pa moj počas začel kuhat, midve greva pa en krog, ker je lep sonček. Ja men se bo tud že počas zmešal od objemi me, papa, rumena noga.... ohohoho pa smo se res srečale. lake je kr napadla mojga moža njemu pa ni blo nč jasn od kje ga poznaš??? seveda ste si ve lažje njega zapomnle kot on vse vas?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:33:25
|
|
|
|
lake
|
Ja verjamem da mu ni blo nič jasno . Ma en tak obraz da si ga človek zapomne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:34:00
|
|
|
|
lake
|
Ja punce pazte se, sm napadalna, hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:35:41
|
|
|
|
eelyy
|
ojlla! napisano veliko no uglavnem sem prebrala par strani.... mi smo pojedli kosilo zdej pa možek in Tian spita,potem gremo pa ven! lepo smo preživeli božič kar nekaj daril smo še dobili iz ožjih članov družine...nas imajo radi potem zvečer gremo mogoče še malo lučke pogledat,ker v ponedeljek gremo za par dni na počitnice. zdej pa grem papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:51:23
|
|
|
|
Dudica1
|
ojla! lake kako da se pa midve nisva nič srečali??? tubby zelo lepo te je blo spoznat...škoda ker ni bilo več časa...sej se še vidimo kdaj ane Itak hlač in marsikej zase nism dobila...srajčko za T in ene ful lepe hlače za Maja pa sebi edino eno majčko in torbico .Tko da moram še v ponedeljek it mal pogledat. Za kosilo pa bo krompir in kaneloni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 13:59:56
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja verjamem da mu ni blo nič jasno . Ma en tak obraz da si ga človek zapomne. On se itak hvali da si njega paja vsak (a) zapomni k takega viskokega črnolasega si je pa ja lahko zapomnit tako vidiš ma mnenje o sebi no lepo te je blo srečat, sam škoda k nisva mele časa za kavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 14:02:57
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ojla! lake kako da se pa midve nisva nič srečali??? tubby zelo lepo te je blo spoznat...škoda ker ni bilo več časa...sej se še vidimo kdaj ane Itak hlač in marsikej zase nism dobila...srajčko za T in ene ful lepe hlače za Maja pa sebi edino eno majčko in torbico .Tko da moram še v ponedeljek it mal pogledat. Za kosilo pa bo krompir in kaneloni ja enako tudi tebe ! pa hvala za kremico! jaz sm samo uč vrgla u trgovinicah z oblekacmi za otroke pa bi itak se skor stopila... pol sm pa ugotovila da mam za T veliko vrečo daril še za Novo leto, za M pa nič Pa je moj takoj popravil krivico pa šel u Baby center nekaj kupit ker bosta za novoletno jutro dobila še nekaj pod smrekco.. T sm že zadnjič kupila ful lepo pižamo, pa majčko, pa še plastelin... pa da ji ne dam kar tako sm se odločila da jo bo čakalo pod smrekco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 14:08:16
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja U. še spi,... z O. greva ven, ker nočem več zamujati tega lepega sončka! sem se pa toliko najedla, da mi moj namišljeni otrok spet brca po trebuhu ,... Kaj pa če ni namišljeni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 14:13:12
|
|
|
|
tubby
|
ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hehe, vidim, da so naši dobili precej glasnih igrač bomo lahk skupi kofetkale v Polju greva ven, uživat v sončku sam do centra pa mislim, da se mi ne da ej sprašvala si me za parfum? Insolence od Gerlain poznaš???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 14:14:17
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 men se pa še ni zmešal, ker naša nedaje znakov da bi bilo ful zanimiva želva 1,2,3,4, kvadrat, krog je hujš sinko ker mu je božiček prinesu džip na dalinca, in ga glih med poročili začne gont, sam da z možekom nič ne slišva mi jo mamo tud pa je M fuč ušeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 14:15:18
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja tok lepe stavri majo da je res grozn mimo it.Tko da se nism mogla upret enim hlačam in eni srajčki. Drugač se mi pa zdi da je sama šara...kot zame mislim...nič od nič!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 14:55:20
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja tok lepe stavri majo da je res grozn mimo it.Tko da se nism mogla upret enim hlačam in eni srajčki. Drugač se mi pa zdi da je sama šara...kot zame mislim...nič od nič!!! ja za odrasle nč pametnga ne? edin tam k sva zavile je blo par lepih stvari. sm pa tud sama bla u C&A zase prejšnji tedn pa sm bla ful razočarana, sploh hlač nobenih pametnih. za otroke pa jaz moram nazaj pa M kaj kupit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:04:29
|
|
|
|
Dudica1
|
Ne res je porazno! Tam v uni trgovini ko sva šle me je pa držalo za tisto puli z majčko ,pa sm si rekla da moram prvo hlače da bo zraven pasalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:04:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hehe, vidim, da so naši dobili precej glasnih igrač bomo lahk skupi kofetkale v Polju greva ven, uživat v sončku sam do centra pa mislim, da se mi ne da ej sprašvala si me za parfum? Insolence od Gerlain poznaš??? poznam mi je všeč! iščem enega zase... ker mi bo mojega sedanjega počasi zmanjkalo. bi ga imela še, pa se ga žal ne dobi več no, do poletja mi bo še zdržal, ker ga zdaj itak redko uporabljam ampak zame najt parfum je... mission impossible dosti mi je všeč, ampak na meni pa smrdijo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:06:16
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: tubby ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hehe, vidim, da so naši dobili precej glasnih igrač bomo lahk skupi kofetkale v Polju greva ven, uživat v sončku sam do centra pa mislim, da se mi ne da ej sprašvala si me za parfum? Insolence od Gerlain poznaš??? poznam mi je všeč! iščem enega zase... ker mi bo mojega sedanjega počasi zmanjkalo. bi ga imela še, pa se ga žal ne dobi več no, do poletja mi bo še zdržal, ker ga zdaj itak redko uporabljam ampak zame najt parfum je... mission impossible dosti mi je všeč, ampak na meni pa smrdijo. no tega pa ne poznam veš? morda bi mi bil ušeč... sm k sva ble s prajtlco in sva jih probavale... pa mava čist različen okus je bil to edini parful ki je nama bil skupen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:07:07
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ne res je porazno! Tam v uni trgovini ko sva šle me je pa držalo za tisto puli z majčko ,pa sm si rekla da moram prvo hlače da bo zraven pasalo mene tudi, sm sm rekla da počakam razprodaje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:22:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: tubby ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hehe, vidim, da so naši dobili precej glasnih igrač bomo lahk skupi kofetkale v Polju greva ven, uživat v sončku sam do centra pa mislim, da se mi ne da ej sprašvala si me za parfum? Insolence od Gerlain poznaš??? poznam mi je všeč! iščem enega zase... ker mi bo mojega sedanjega počasi zmanjkalo. bi ga imela še, pa se ga žal ne dobi več no, do poletja mi bo še zdržal, ker ga zdaj itak redko uporabljam ampak zame najt parfum je... mission impossible dosti mi je všeč, ampak na meni pa smrdijo. no tega pa ne poznam veš? morda bi mi bil ušeč... sm k sva ble s prajtlco in sva jih probavale... pa mava čist različen okus je bil to edini parful ki je nama bil skupen zdaj imam Eau de The Rouge od Bvlgari. pa ga ni več, so ga lani nehali prodajat. eh... drugače pa mi je klasika Emporio Elle od Armanija, vsake toliko se vrnem k temu. bom že nekaj našla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:51:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ne res je porazno! Tam v uni trgovini ko sva šle me je pa držalo za tisto puli z majčko ,pa sm si rekla da moram prvo hlače da bo zraven pasalo mene tudi, sm sm rekla da počakam razprodaje a je že znano kdaj se začnejo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:56:49
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, sem mislila nate, pa ti poslat en sms, ampak sem potem pozabila mobitel doma bi šli na enga kuhančka hlače jaz zase dobim samo v s'oliverju pa še to mora bit točno določen kroj, če ne me po stegnih čisto zategnejo in stojijo za en bruh. Ene njihove imam po moje od kar sem v službi, se pravi ene 7 let pa so še kot nove, nič zmuckane, perem jih v stroju... majka drugače sem pa rekla da si ne kupim več nič za oblečt, sploh ne zgornjih delov, dokler dojim, ker mi je itak vse preozko aja, ljubljančanke, imate mogoče kako dobro šiviljo, za krajšanje hlač? sem nesla 2x v Mehurčka (sicer mojemu), pa so jih preveč odrezali, čeprav sem točno odmerila doma in napisala kje naj bo spodnji rob...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 26.12.2009 15:58:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ne res je porazno! Tam v uni trgovini ko sva šle me je pa držalo za tisto puli z majčko ,pa sm si rekla da moram prvo hlače da bo zraven pasalo mene tudi, sm sm rekla da počakam razprodaje a je že znano kdaj se začnejo? Zimska razprodaja tekstilnega blaga in obutve 2010, se začne 4. januarja 2010 Samo precej jih ima že sedaj popuste in po mojim izkušnjah je potem vse prebrano... No, odvisno tudi od številke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
za mamiceveveričicaali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarileda včasih (
51%)
vedno (
2%)
nikoli (
13%)
pogosto (
4%)
se obvladam (
25%)
nevem kaj bi naredila (
5%)
Število vseh glasov: 556Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!