|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
25.12.2009 21:53:26   
lake
Evo mi je ratal. Slikice dodane.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
25.12.2009 21:59:28   
šivilja
Kasija ma sem samo hobi samouk šivilja - če se držim navodil, kakšna stvar celo uspe. Samo zadnje leto ni časa, more H. mal zrast.

Ja, darilo, ki si ga sam kupiš res ni isto, ker šteje misel in pozornost. Se moram včlant v tist klub, sam še nisem probala.
Pravzaprav mi je ful muka po trgovinah hodit, sem se kar razvadla z internetom, sam obleke je pa skor treba sprobat.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
25.12.2009 22:04:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja, darilo, ki si ga sam kupiš res ni isto, ker šteje misel in pozornost.

res je... ampak jaz sem pri mojem obupala in sem rajši pristala na kompromis, da mi kupi 'darilo' takrat ko si zaželim in povem kaj bi

če ne bi za vsak praznik obupavala in bila slabe volje, ker pač ni tak, da bi se spomnil... še da pokliče starše ko imajo rojstni dan ga moram jaz spomnit user posted image

Tanja, lake, lepe slikice user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
25.12.2009 22:41:01   
majana79
Ste kar poniknile...

Grem jaz tudi v mižale.

Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
25.12.2009 23:00:22   
lake
Sm svaka domov pelala, pa še spotoma sm se vstavla na črpalki, ker nimam nič piškotov. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
25.12.2009 23:06:06   
lake
Zdej grem pa jsti tud spat.

Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.12.2009 7:09:02   
Anonimen
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
26.12.2009 7:13:23   
Anonimen
jutro punce

lina hvala za kavouser posted image

si jo že huhamuser posted image user posted image user posted image

spali smo user posted image zdej mi pa sinko že drgne z avtom na dalinca k mu ga je prinesu božiček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
26.12.2009 7:34:35   
lake
Dobro jutro!

Spali kar vredu.

Lina Hvala za kavico. Tale sturbucks bi lahko tud v Slovenijo počas prišel, majo res dobre kave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
26.12.2009 7:36:01   
Anonimen
leela: ojej bogi L. upam da je danes kaj bolje, ja te norice so prava nadloga, jih je imel lani naš tud čist vse povsoduser posted image

šivilja: moški so pač taki da jih je treba oren butent da si kaj zapolnejouser posted image

moj HB nima tega problema glede daril, ker sva pač dogovorjena da daril si ne bova kupovala, bova pa pol čez leto si kupila če bova kaj nujno rabilauser posted image

za božični večer smo pa najbolj veseli če smo skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
26.12.2009 8:10:59   
majana79
Jutro!

Sploh se ne spomnim noči, razen da sem ga šla okoli 5 iskat in je potem zaspal pri nama na trebuhu pa vmes se je vsak toliko časa odločil da bi pasel kravice v spanju in me je zbujal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
26.12.2009 8:28:32   
Anonimen
jutro!

lepo preživele "prvi" del praznikov?
Sava, Sora,... vse srhljivo naraslo! me kar skrbi kam spet tale povodenj pelje,... smo bili včeraj pri naših in sem šla gledat Savo od blizu,... ne bi šla plavat, vseeno sem pa gledala, če se je našel kakšen norec s kajakom,...

Leela user posted image !

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
26.12.2009 8:35:42   
lake
Ja naše je tud mal odrezal od sveta v Bohinju.

Kaj je dons s kavico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
26.12.2009 8:43:46   
Tanja_
Jutro!

Pa sem zbolela. Včer je blo tok vroče v stanovanju, da sem med kuhanjem vse odprla v kuhinji in veselo skakala v kratkih rokavih, zdej mi bo pa glavo razneslouser posted image Izgleda, da ne bo nič z morjem danes.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
26.12.2009 8:46:12   
lake
Bogica user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
26.12.2009 8:56:54   
Anonimen
tanja - en lekadol, pa kar na morje vohat morski zrak. ti bo prec bolje.

mi jo bomo pa v velenje pičili. gremo v muzej gledat vlake, pa jaslice. pa še spotoma se bomo kam drsat spravili.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
26.12.2009 8:57:01   
majana79
Tanja user posted image user posted image user posted image

Moj še spi, je šel spet sredi noči spat, ker je nekaj delal, tako da mu ne morem J. pustit...

pa dudi se tut še ni nič oglasila?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
26.12.2009 9:00:18   
Anonimen
Tanja_ user posted image  

Dudica, že imate nov avto?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
26.12.2009 9:13:43   
PapuaNG
jutro,

pa smo preživeli tudi včerajšnje prenajedanje user posted image No, pa tudi vsakoletni božični sestanek pri mojih ta starih. Ima foter zdej že par let navado, da ob božiču povemo, kakšni so naši cilji za nslednje leto, kaj on namerava itd...in ker moj fotr zelo rad govori, to traja kar pet ur user posted image Smo se pa končno začeli pogovarjati tudi taščinem splavu...seveda so bile spet solze, a končno je tudi to prišlo na dan. Mislim, da se zdaj vsi malo bolje počutimo...vsaj jaz se. Je rekla, da ji ni panike zaradi malega, le da se noče preveč o tem pogovarjati, ker itak ni kaj reči...pa saj se kar strinjam z njo. Kar je bilo, je bilo, ničesar se ne da spremeniti, lahko samo gledamo naprej in upamo, da bo drugič bolje.

Danes pa še kosilo pri tašči. Potem pa hujšat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
26.12.2009 9:17:58   
ledenka
jutro user posted image

lina, tale kavica bi pa zdaj res sedla user posted image

božič smo preživeli, nažiranje tudi... daj pa mirno naprej.

darilo od dragega - tudi jaz od njega nisem nič dobila. eh... lahko bi mi prinesel vsaj nekaj minimalnega, čokolado ali kaj podobnega. pa se niti spomnil ni. nimam energije, da bi mu to rekla.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
26.12.2009 9:46:45   
lake
No kaj zdej party breakerji, nič s kavico? Jst vglvnm morm kokrkol v trgovino, tko da se bom počasi spravla proti supernovi. Večina mate mojo številko, tko da če bo kera tam naj pokliče. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.12.2009 10:09:07   
Anonimen
evo jz sem že raz vasi, sm šla v nabavo, je zmanjkalo solato, mandarinuser posted image in za sinka jogurteuser posted image

pol sve šle pa z niko še mal na sprehod, in je prov pasalouser posted image

zdej se je pa sonček prikazaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
26.12.2009 10:48:48   
ledenka
M. je dobil tole pojočo knjigo... mislim, da bom kmalu skočla skozi okno user posted image user posted image user posted image dva avtobusa peljeta, hura, hura...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.12.2009 11:08:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

M. je dobil tole pojočo knjigo... mislim, da bom kmalu skočla skozi okno user posted image user posted image user posted image dva avtobusa peljeta, hura, hura...

ja nimaš kej, dej si čepke v ušesauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.12.2009 11:08:23   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

naša je še skrita user posted image je dobil že ob rojstvu pa sem mu jo zadnjič dala in ni kazal navdušenja

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kadite?

Da. (28%)

Ne. (72%)

Število vseh glasov: 11687

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!