lara light
|
Lepotičke, hvala za dobre želje, za nova stanovanja, za lepe ritke, poslikane dvojne lepote, hvala za kafetke in dobrote! Upam, da ste imele lep Božič. Moj je minil z zbivanjem visoke temperature. Revica mala, komaj je gledala. Če bi človek vedu takoj kaj je, ampak...Mala preboleva 6. bolezen. Nič strašnega, razen visoke t prve dni. Zdaj čakam, če jo fasa še on? Kakšne izkušnje mate z otr.boleznimi pri dvojčkih? Ni veliko šans, da je ne dobita oba, al kako? Hvala za info. Gemelli, kako je v termah? Pika, krasno zgledate v bazenu, mala2 pa razturata!! Taškica, kako ste vi? Upam, da zdravi.Dojenje z zobki,to me zanima, pr meni je grozno. Snežinka, kako princeski? Se še dobro spomnim, ko si mi zaželela srečo, ko je mala prvi zobek dobila, šele zdaj vem dobro, kaj si mislila. Kako rešujete tole, jaz sem danes šla po nastavke v lekarno in ni bolje. Ne vem, kaj naj. Saj flašo tako redko zagrabi, pa sploh zdaj mi je vso hrano zavračala ...dojenje pa ji je top of the top, pr najhujši vročini je jedla kot za šalo. Hedi, spite menda, blagor vam, naj traja. Noki, kje pohajate vi? Blanči, zanima me ta tvoja marelca pp, super Božiček , lahko zaupaš, kje, koliko?Hvala. Vsem že omenjenim, pa Senčka, Mlinčka, Buši, Macko, Mf, Gosenica, Belen, Miška, Ninčy, ...pozdravček od nas in lepe sanje.