Snezinka4
|
Ja Blanč prav imaš! Ajde babe, dejmo kej napisat! Mlinčka, nate in na tvoj kufe, se človek vedno lahko zanese Taški, ajde eno ornk poročilo kaj se vam dogaja, sicer se ti lahko zgodi, da te pokličem . Kok sta že mobilna? Moja se ena kotali, druga pa predvsem z ritjo miga . Noki kako ste kaj? Življenje kaj lažje, al ste skoz na 100% ? Veš, zdaj je samo fizični napor, pol ko bodo v puberteti je pa še psihični ... Pika, glede na to, da si pridna punca je stanovanje že tipi topi, zakaj potem nič ne napišeš? Se že naloga pripravlja al se posvečaš kulinaričnim specialitetam? Larči kako sta se zmenili z Gemelli? Sta dobro počvekali? Vse ok doma? Že kobacata? Hedi, so podočnjaki kaj manjši? Jaz sem se na svoje že navadla, kot kaže bodo še nekaj časa prisotni Rosajelka - luštni sta, luštni! Katera je pa katera? Zadnje slikce pa nisem mogla odpret, si dala dva naslova skupaj, ampak vsakega posebej mi tudi ne odpre...sem kaj zabluzila spet. miška - kosilo - verjemi, tudi meni je podvig. Sta mi pa starejša dva otroka zelo v pomoč. Se ju tamali zelo razveselita in rada ju opazujeta, velka dva ju pa zabavata, tako da mi je v bistvu lažje kot tistim, ki imate "le" dva. Buši,Shadow, Belen, Darjau, macko, bubamiska, malaflobe,4pikice, pa še vse neomenjene - a smo v redu? Ja kje je pa kaj Skorpija? Pa Sosedica? Ej, punce a za kuhano vino bomo morale pa na drugo leto počakat al kaj? No, jutri jaz res ne morem
|