|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
23.12.2009 17:22:15   
rosajelka
http://todxhost.vndv.com/uploads/2741_taja_nika_154.jpg

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.12.2009 17:28:40   
macko
IZVIRNO SPOROČILO: rosajelka

Mojidve pupi pa sta danes stari pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojidve pa tri mesece in 21 dni user posted image  bravo punce

Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.12.2009 17:36:48   
rosajelka
http://todxhost.vndv.com/uploads/188_taja_nikahttp://todxhost.vndv.com/uploads/2428_taja_nika_157.jpg_153.jpgT TAJA in NIKA

Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.12.2009 19:55:27   
blanč
Alo dvojne mamiceuser posted image a ste čist zapustile tole našo temo. Se tak rada usedem za računalnik, da bi prebrala kaj se vam kaj dogaja pa vidim, da nič nočte več pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nč, otroci spijo, mama gre zavijat darila pa še atiju sem oblubla en čokoladni puding tako, da še šporhert zalaufam. pridne bituser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.12.2009 20:48:55   
Snezinka4
Ja Blanč prav imaš! Ajde babe, dejmo kej napisat!
Mlinčka, nate in na tvoj kufe, se človek vedno lahko zanese user posted image  user posted image
Taški, ajde eno ornk poročilo kaj se vam dogaja, sicer se ti lahko zgodi, da te pokličemuser posted image . Kok sta že mobilna? Moja se ena kotali, druga pa predvsem z ritjo migauser posted image .
Noki kako ste kaj? Življenje kaj lažje, al ste skoz na 100%user posted image ? Veš, zdaj je samo fizični napor, pol ko bodo v puberteti je pa še psihičniuser posted image ...
Pika, glede na to, da si pridna punca je stanovanje že tipi topi, zakaj potem nič ne napišeš? Se že naloga pripravlja al se posvečaš kulinaričnim specialitetam?
Larči kako sta se zmenili z Gemelli? Sta dobro počvekali? Vse ok doma? Že kobacata?
Hedi, so podočnjaki kaj manjši?  Jaz sem se na svoje že navadla, kot kaže bodo še nekaj časa prisotni user posted image
Rosajelka - luštni sta, luštni! Katera je pa katera? Zadnje slikce pa nisem mogla odpret, si dala dva naslova skupaj, ampak vsakega posebej mi tudi ne odpre...sem kaj zabluzila spet.user posted image
miška - kosilo - verjemi, tudi meni je podvig. Sta mi pa starejša dva otroka zelo v pomoč. Se ju tamali zelo razveselita in rada ju opazujeta, velka dva ju pa zabavata, tako da mi je v bistvu lažje kot tistim, ki imate "le" dva.
Buši,Shadow, Belen, Darjau, macko, bubamiska, malaflobe,4pikice, pa še vse neomenjene -  a smo v redu? Ja kje je pa kaj Skorpija? Pa Sosedica?

Ej, punce a za kuhano vino bomo morale pa na drugo leto počakat al kaj?
No, jutri jaz res ne moremuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
23.12.2009 21:00:38   
lara light
Lepotičke, jaz vas res zanemarjam, ampak se bom poboljšala, evo novoletna zaobljubauser posted image

pr nas pestro, mala ima 2. dan vročino, noči temu primerne, mati fučuser posted image
upam, da hitro izzveni

sicer vse ok, sladka sta do koncauser posted image user posted image

gemelli je zakon, smo še ven v pon, 'bowlale' skupaj, očkoti pa deteta čuvali!jeah!!

letim spat punce, ker ne vem koliko bo trajalo

RVI in če me ju3 ni: VESEL BOŽIČ VAM IN VAŠIM NAJDRAŽJIM!

user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
23.12.2009 22:50:35   
hedviga
Punce moje!! Preteklo noč zapisat v beležke in koledarje. Naš Miha je spal. Enkrat se je zbudil na kratko, par minut al sekund sej ne vem (itak sem spala zraven) okol 24 al kdaj... in potem do 5 kot da ga ni. Ob 5 sem se zbudila in v pojstli razmišljala če ni mogoče zbolel al kaj. No se je pol zbudil dobil mikeno mleka in produžil do 7preč. SVAŠ-TAAAAAAAAAAAAAA... Zanimivo je, da je tudi Špela v drugi sobi z drugim roditeljem precej dobro spala. V luftu kaj? Smo dal kaj takega jest? Kar tako? Iz milosti? Al kva.....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.12.2009 0:49:47   
darjau
Pozdravljene punce!

Še en družaben večer za nami, sem kar mal utrujena od vsega tega kuhanja in pripravlanja, pa še sladica mi ni uspela... dobr da mam tko zlato babico in me je rešla s svojo potico, jupi za take babiceuser posted image .Punci sta bili cel dan ful pridni, da sem jaz lahko mal stanovanje skidala (je bil res potreben, nisi mel več kam stopit user posted image ) in skuhala večerjo. Jutr oz. dones gremo pa mi na večerjo in mi ne bo treba kuhat user posted image , pa še kosilo imam že skuhano (je ful ostalo, zakaj se to vedno dogaja).

Sem pa tud že jaz ugotovila, da je fajn ker imamo dva starejša zabavljača... sam da tamali vidita starejši dve, se takoj začneta smejat pa čeprav je bil prej vik in krik.

Nam kot po navadi, še ni uspel čestitk narest do konca, a ste že vse razposlale čestitke?

Grem zdej spat

Lepo praznujte

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.12.2009 4:04:04   
PERSIDA
Drage moje .
Preden vas božiček zasuje z darili se vam zahvaljujem za vse ,kar delite z mano.Rada vas imam takšne kot ste .
Lepe Božične praznike vam želim .

user posted image

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.12.2009 7:21:46   
Belen
jutro.... user posted image

persida.....si kot js (ne po moji wolji seweda) kaj ne moreš spat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.12.2009 7:22:05   
blanč
Dobro jutro.
Persida kakšna lepa božičkauser posted image user posted image
Darjau, babice so res pravi zaklad. Lepo se imejte danes na večerji.
Hedi, prihajajo dobri časiuser posted image . Bravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image
lara, kakšna lepa mala božičkica in lepi stolčki. Je fajn it mal na ven s puncami in pustit otroke in moža domauser posted image user posted image
Jaz grem tudi jutri na koncert bjelo dugme pa saj ni važno kak koncert, važno je da brez dece in možauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Snežinka,saj ti bom še fouš, da maš 4 otrokeuser posted image
Mi bomo letos zvečer kar doma, bo najlepši božični večer, če tamaledva kmal zaspita in, da se midva v miru mal na kavču pocartavauser posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 24.12.2009 7:25:12 >

(Mark Twain)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.12.2009 7:23:25   
blanč
Belen jutro
evo kavica, da bostelažje začele jutro
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.12.2009 8:44:14   
crvicek
Drage dvojne mamice !

Tudi vam želim lepe praznike.....

Toplini vsa vrata naj božič odpre,
naj srečno obdobje se za vas prične!
A leto prihodnje naj zdravja vam da,
obilja, ljubezni pa v čaši brez dna!

user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.12.2009 11:11:09   
taškica
Drage moje,
vsem lepe praznike!!!!!!!!

Lara krasna je pupika! Čist po tebi!

Hedi - čestitke!

Mali dvojni božički so kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssni!!!!!!!!!!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.12.2009 11:31:01   
PERSIDA
belen- ko jaz hočem onadva nočeta ,ko onadva hočeta jaz ne moremuser posted image user posted image user posted image .

Hedi jaz še ta dan čakam kot si ga doživela ti mogoče bo danes božiček nastavil lepo darilouser posted image .Verjetno bo me ,pa itak kap zjutraj ko bom skapirala ,da se celo noč nisem zbudilauser posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.12.2009 12:44:57   
pikatara
Rosajelka čestitke za 6m.

Sneži maš prav, pospravljeno je že. Pa Patriku smo že tud vse umaknili, tako da je malo bolje. Si je včeraj skor barski stol nase obrnil, sva zadnji čas lovila. Sta že pospravljena. Naloga čaka, kulinarika pa ne. Danes bom kuhala divjačinski golaž za jutri.

Larči kakšna lepotica, upam, da čimprej ozdravi.

Hedi bravo za spanje, naj kar traja.

Darja na čestitke smo pa letos kar pozabili.

Persida lepa fanta.

Blanči fajn je malo po svoje it. Midva sva imela včeraj babico in dedka s Koroške, da sta otroke čuvala in sva šla malo ven. Pa še nočno spanje sva preskočila. Uživaj na koncertu.

Danes je pa pri nas groza. Zgleda da Karolini zobki rastejo, ker že 2 uri tuli, me vleče za hlačnico in hoče v moje naročje. Patrik je pa dobre volje in šiba na okrog. Včeri je dobil 8 zobek. Poskuša se dvigovat, pa mu uspe samo na kolenih, ima preveč teže in prešvohcene nogice.

Hvala lepe vsem za lepe želje. Enako vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.12.2009 12:57:52   
pikatara
Naša plavalca

user posted image

user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.12.2009 13:14:07   
mismis
mogoče je čas, da tudi jaz napišem voščilo za vse vas...

Ob čudovitem, prazničnem dnevu vam želim veliko sonca v srcih, da bi vedno imeli cela krila, da bi za vas vedno obstajala rama, na kateri se lahko razjočete, da bi vas spremljal otroški smeh, mokri poljubčki domačih ljubljenčkov, cele noči spanja, vse to in še veliko več...predvsem vam želim, da bi vedno ostale zveste same sebi ter da bi te prijetne praznike preživele v krogu domačih pred toplim ognjiščem...

Torej vsem skupaj želim mirne in vesele božične praznike...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.12.2009 13:54:05   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

belen- ko jaz hočem onadva nočeta ,ko onadva hočeta jaz ne moremuser posted image user posted image user posted image .

mah js nikoli ob 4-5h zjutraj ne vstanem po swoji wolji...... js bi kr spala....najmanj do 7-8h user posted image user posted image user posted image user posted image

pika...lepe slikce....to wi sami plawate ali hodite na tečaj?

punce, želim wam lepe praznike w user posted image waših najbližnjih..... lep Božič.....čimweč papat, po NL pa grem(o) na dieto user posted image user posted image user posted image

js pa komi čakam da gre december mimo, kr moji dragi ima zdej najweč delo.... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.12.2009 8:48:01   
malaflobe
SREČEN IN VESEL BOŽIČ!
Lepo praznujte in imejte se radi.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.12.2009 9:29:52   
rosajelka
Letos je najin prvi Božični dan,da bi tudi
vam bil lep in razigran.Dan,ko objamemo
se vsi in naj družinsko vzdušje nad
nami vsemi zaživi.

VESEL BOŽIČ VAM ŽELITA TAJA in Nika z mamico in atijem.

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
25.12.2009 11:21:54   
mlinčka
Lep dober dan, babuške!

Ena poznodopoldanska praznična kavica za vas user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.12.2009 12:45:53   
buši2
Drage moje,

en lep, vesel in srečen božič tudi z naše strani!

Uživajte s svojimi sončki!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.12.2009 18:31:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Punce moje!! Preteklo noč zapisat v beležke in koledarje. Naš Miha je spal. Enkrat se je zbudil na kratko, par minut al sekund sej ne vem (itak sem spala zraven) okol 24 al kdaj... in potem do 5 kot da ga ni. Ob 5 sem se zbudila in v pojstli razmišljala če ni mogoče zbolel al kaj. No se je pol zbudil dobil mikeno mleka in produžil do 7preč. SVAŠ-TAAAAAAAAAAAAAA... Zanimivo je, da je tudi Špela v drugi sobi z drugim roditeljem precej dobro spala. V luftu kaj? Smo dal kaj takega jest? Kar tako? Iz milosti? Al kva.....

Kva, kva? Teta Reby je bla prej na obisku ne in jih je zmatrala user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
26.12.2009 11:01:36   
pikatara
Belen hodili smo na organiziran tečaj. Sama se ju že ne bi upala tako pod vodo dat. Sta pa neskončno uživala, tako da bomo še sami kdaj šli.

V četrtek sem se samo okrog obrnila pa je že Patrik v kopalnici kosti s kužatom glodaluser posted image . Revi smo dali sklede v kopalnico, da je ja čimdlje od našega razgrajača, pa še tako nima miru. Ma pa revček že dva dni vročino, ker mu zobek raste. Prvih sedem je pokukalo čisto brez težav, tale mu pa nagaja. 

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?