Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 13:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nuala Zame je kvalitetna igraca tista, ki je solidno narejena ( se ne zlomi takoj, ne odpade po 2 urah igranja kaksen kos ), trpezna in otroka premami, da se z njo dejansko rad igra. Se strinjam Se strinjam. Pri nas se je za 1A igračo izkazal ravno pametni kuža (ga ima tamala noro rada in pleše, ko igra), potem magični lonček, pa ona žirafa od FisherPrice-a, ki ima tobogan za žogice okrog vratu speljan (je podedovana od tamalinega bratrančka in je še vedno ko nova), raznorazne klnjigice z debelimi listi (brez raznih zavihkov, ker jih rada ponesreči odtrga), zlo rada ima plišaste igrače, pa en navaden zvonček ima ful rada in z njim laufa po stanovanju in cinglja in se reži zraven. Drugače ima pa rada, ko ji dam plastične posodice in kozarce pa kuhovnico ... pa cedilo za makarone je blazno aktualno, pa pogrinjki za na mizo .
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 13:34:03
|
|
|
|
ZARA
|
Jst se tudi strinjam, ker trenutno ne vem kaj pametnejšega napisat.
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 13:34:22
|
|
|
|
Ulla80
|
kdo pa rabi vsako leto nov gsm, pa nov lap top, pa novo tv..Samo jih še vedno kupujemo, mi jih ne jst sem res tak antipotrošnik če bi blo od mene odvisno, vse propade sem si pa zdaj po šestih letih umislila nov telefon ker mi že kako leto crkuje - se sam ugasne in jst sploh ne vem in pol vsi norijo, ko me ne dobijo zdej je mir za nadaljnih 6 let upam računalnik se tud že bliža dvomestni cifri itd. od kozmetike, cunj, čevljev - sam tist kar je mus od hrane tud čistil&co pa itak ne kupujem...pa še marsičesa ne... tko da - če lohk jst živim brez vsega, kar se večini zdi nujno potrebno za preživetje, pol lohk tud moji otroc brez kitajskega klumpa pika.
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 13:50:58
|
|
|
|
HuAnita
|
Moja izkušnja je, da nobena igrača ne odtehta tistega, kar je najbolj simpl. In žal nič več samo po sebi umevno. Moja enoletnica ima že dolgo časa največ dela z naslednjimi stvarmi: plastenka z rižem, škatlico s čigumiji, orehe (z lupino seveda), flomastre, balone, navadne žogice, lesene kocke in seveda vse, česar ne sme (daljinci in podobno). Igrač ji že par mesecev sploh ne kupujem. Edina stvar, nad katero pokaže nekakšno stalno navdušenje, so plišaste igrače, punčke iz blaga... [/quote] Sem mislila, da boš začela tako, da bo šlo v smer, o kateri semjaz hotela napisati, pa ne... Skratka, če kopiram tvoj prvi stavek: Moja izkušnja je, da nobena igrača ne odtehta tistega, kar je najbolj simpl. No, zame je to moj čas... Nobena igrača ni tako zanimiva kot mami&ati,&babi&dedi... če norimo z njima oz. se ukvarjamo skupaj s kuhanjem, čiščenjem obešanjem perila...
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 13:58:43
|
|
|
|
SaaS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 kdo pa rabi vsako leto nov gsm, pa nov lap top, pa novo tv..Samo jih še vedno kupujemo, mi jih ne jst sem res tak antipotrošnik če bi blo od mene odvisno, vse propade sem si pa zdaj po šestih letih umislila nov telefon ker mi že kako leto crkuje - se sam ugasne in jst sploh ne vem in pol vsi norijo, ko me ne dobijo zdej je mir za nadaljnih 6 let upam računalnik se tud že bliža dvomestni cifri itd. od kozmetike, cunj, čevljev - sam tist kar je mus od hrane tud čistil&co pa itak ne kupujem...pa še marsičesa ne... tko da - če lohk jst živim brez vsega, kar se večini zdi nujno potrebno za preživetje, pol lohk tud moji otroc brez kitajskega klumpa pika. Pri nas zelo podobno. Kar se pa pametnih igrač tiče, se pa strinjam s predhodnicami, da se otrok z njo zamoti za več kot 10 minut. Jaz sem absolutni fan lego kock in naša dva se lahko z njimi dejansko igrata in igrata. Pa vlakce in proge sestavljata. Tudi puzzli ipd. Trenutno pa je najbolj aktualno škarje, papir, škatle, lepilo in delamo vse sorte: aviončke, rakete, tovornjake, sablje, ščite... No za Miklavža pa sem sinu kupila Bakugane, če mene vprašate je to totalna bedastoča, ampak je želel to in mala dva se zdaj kar nekaj igrata . Tako, da ni vedno, ta je pametna ta ni. Se pa strinjam, da je en kup enega s.... po trgovinah.
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:00:50
|
|
|
|
SaaS
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Moja izkušnja je, da nobena igrača ne odtehta tistega, kar je najbolj simpl. No, zame je to moj čas... Nobena igrača ni tako zanimiva kot mami&ati,&babi&dedi... če norimo z njima oz. se ukvarjamo skupaj s kuhanjem, čiščenjem obešanjem perila... S tem se popolnoma strinjam!
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:08:15
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz se v te raznorazne novodobne didaktične igrače sploh ne razumem in so mi brezvezne.....igrača je namenjena igranju in da ob njej otrok uživa, ni pa v prvi vrsti namenjena učenju že pri nekaj mesečnem otroku......in če moja hči kaže interes za igranje s punčkami (končno! do zdaj ga ni) ji kupim pač eno pupo......ker jo veselijo puzle, dobi puzle...... kvalitetno igračo jaz gledam skozi to, kaj je otroku všeč, da ob njej uživa in ne toliko skozi to, kaj bi jaz želela, da bi otroku bilo všeč...... Liliana, ti si meni čedalje bolj všeč se podpišem, če smem
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:11:10
|
|
|
|
nejcko
|
Pa še to bi napisala; imam 3 otroke in vsi trije so bili kot mali dojenčki pa tja do 2. leta najbolj navdušeni nad ščipalkami. Ja, nad navadnimi kljukicami za obešanje preila. Ni lepšega, kot stresti jih iz košarice, pa jih spet nazaj notri dajati ... si jih trgati z oblačil, če ti jih mama gor pripne ... pa najlažje se je barve učiti z njimi ... pa šteti ... celo računati ... Evo, ščipalke so zakon; pa še poceni so
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:27:08
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Pa še to bi napisala; imam 3 otroke in vsi trije so bili kot mali dojenčki pa tja do 2. leta najbolj navdušeni nad ščipalkami. Evo, ščipalke so zakon; pa še poceni so Plus - zelo kmalu obvladajo pincetni prijem.
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Pa še to bi napisala; imam 3 otroke in vsi trije so bili kot mali dojenčki pa tja do 2. leta najbolj navdušeni nad ščipalkami. Ja, nad navadnimi kljukicami za obešanje preila. Ni lepšega, kot stresti jih iz košarice, pa jih spet nazaj notri dajati ... si jih trgati z oblačil, če ti jih mama gor pripne ... pa najlažje se je barve učiti z njimi ... pa šteti ... celo računati ... Evo, ščipalke so zakon; pa še poceni so to pa res. tud smrekco in rožico za mamico se da naredit iz njih aja, pa uhane, pa špango, pa...
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:34:27
|
|
|
|
nejcko
|
Saj pravim ... ščipalke so najbolj kvalitetna in didaktično-kreativna igrača z močnim poudarkom na razvoju otrokove finomotorike.
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:42:16
|
|
|
|
Lenny
|
Materialno kvalitene so pri nas Lego kocke, Bruder in Siku, pa Take along vlakci. Neuničljivo! Ampak to ni nič v primerjavi z nekaj kg riža, ki se ga da s temi zadevščinami prekladati po tepihu. Naš rižev peskovnik postaja legendaren Se pa popolnoma strinjam s predhodnicami, da je čas, ki ga namenimo otrokom, tisto resnično pomembno. Za njih in za nas. Pa če gre za skupno kuhanje, risanje, premetavanje po postelji, vožnjo s kolesi, branje knjig, kepanje, potepanje kjerkoli, ......
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:43:13
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Materialno kvalitene so pri nas Lego kocke, Bruder in Siku, pa Take along vlakci. Neuničljivo! Res, ampak njihova cena te uniči.
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:46:02
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Materialno kvalitene so pri nas Lego kocke, Bruder in Siku, pa Take along vlakci. Neuničljivo! Res, ampak njihova cena te uniči. Ja, res je. Na žalost. Se pa tolaživa s tem, da če se nabavna cena razdeli na celotno življensko dobo, .............. mah, nekeko se je treba tolažiti
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:47:25
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Materialno kvalitene so pri nas Lego kocke, Bruder in Siku, pa Take along vlakci. Neuničljivo! Res, ampak njihova cena te uniči. Mater, zara, ti pa znaš veselje v človeku ubit
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:55:43
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Se pa popolnoma strinjam s predhodnicami, da je čas, ki ga namenimo otrokom, tisto resnično pomembno. Za njih in za nas. Pa če gre za skupno kuhanje, risanje, premetavanje po postelji, vožnjo s kolesi, branje knjig, kepanje, potepanje kjerkoli, ...... Se strinjam.....ker čez tri ali štiri leta jih bomo itak vpisali vsak dan v vsaj eno obšolsko interesno dejavnost, da se bodo gibalno in duhovno razvili v perfektne ljudi.....in bodo prihajali iz šole ob šestih zvečer totalno crknjeni, tako da bodo dobili samo ljubčka za lahko noč in mogoče 10 dni počitnic z nami v letu, če bodo interesne dejavnosti to dopuščale.....
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 14:59:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Mater, zara, ti pa znaš veselje v človeku ubit Pravijo, da imam dar, ja.
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 15:10:59
|
|
|
|
HuAnita
|
bi napisala; imam 3 otroke in vsi trije so bili kot mali dojenčki pa tja do 2. leta najbolj navdušeni nad ščipalkami IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Materialno kvalitene so pri nas Lego kocke, Bruder in Siku, pa Take along vlakci. Neuničljivo! Res, ampak njihova cena te uniči. Mater, zara, ti pa znaš veselje v človeku ubit Ne sam veselja, prav vse ubije v človeku!!!
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 15:35:24
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Pa še to bi napisala; imam 3 otroke in vsi trije so bili kot mali dojenčki pa tja do 2. leta najbolj navdušeni nad ščipalkami. Ja, nad navadnimi kljukicami za obešanje preila. Ni lepšega, kot stresti jih iz košarice, pa jih spet nazaj notri dajati ... si jih trgati z oblačil, če ti jih mama gor pripne ... pa najlažje se je barve učiti z njimi ... pa šteti ... celo računati ... Evo, ščipalke so zakon; pa še poceni so ja, to pa itak če rabim pol ure miru, dam sam škatlo ščipalk na tla in akcija zadnjič sem jih celo dokupla, čeprov jih ne rabim, sam zato da masta otroka vsaj tu in tam novo igračo pod smrekco jih pa nism upala dat druga taka stvar, ki zlo zaleže, je pa salotejp...jima ga nalimam po rokah, nogah, po cotah in se ful zamotita
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 19:44:46
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Materialno kvalitene so pri nas Lego kocke, Bruder in Siku, pa Take along vlakci. Neuničljivo! Res, ampak njihova cena te uniči. Pri nam so tudi najboljse igrace Bruderji, sikuji, hotwheelsi in legoti... Glede cene - meni se ne zdijo tolk dragi, ker so obstojni...se vednos pomnem, kako sem nasemu najstarejsemu eno leto, ko smo sli smucat na pumpi kupila en bagercek (stal okrog 8 EUR) in se je razpadel ze na parkingu na pumpi. In ce pol preracunam - raje kot 3 igracke po 8 EUR, ki se takoj razpadejo, jim kupim Bruderja, sikuja...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2009 21:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 23.12.2009 22:19:23
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Najboljša investicija zadnjih enajstih let so pri nas Lego kocke. Mi smo res ta pravi Lego friki in ni da ni: od vseh možnih Duplic, Technik-ov, Star Wars-ov, Indiana Jones-ov, Jack Stone-ov, Power minersov,.... Ta male kocke imamo v posebnih škatlah - sortirane po barvah in oblikah, načrte v posebni škatli,... vglavnem totalni odklop. Se pa seveda tu in tam igramo tudi še kaj drugega, pa dosti knjigic preberemo. a imate set 10185?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2009 22:45:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 24.12.2009 9:50:58
|
|
|
|
mala zirafa
|
Mi smo pristaši družabnih iger.Se zelo rada igra z njimi, istočasno tudi mi in če naju ni pa se ji pridruži Roxanne.Z njo se igra že pol leta, kar mislim da je rekord.Ne kupujemo nekih levih firm, ki jih ne poznamo.
|
|
|
|
RE: Kaj je za vas kvalitetna igrača? 24.12.2009 16:40:09
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 kdo pa rabi vsako leto nov gsm, pa nov lap top, pa novo tv..Samo jih še vedno kupujemo, mi jih ne jst sem res tak antipotrošnik če bi blo od mene odvisno, vse propade sem si pa zdaj po šestih letih umislila nov telefon ker mi že kako leto crkuje - se sam ugasne in jst sploh ne vem in pol vsi norijo, ko me ne dobijo zdej je mir za nadaljnih 6 let upam računalnik se tud že bliža dvomestni cifri itd. od kozmetike, cunj, čevljev - sam tist kar je mus od hrane tud čistil&co pa itak ne kupujem...pa še marsičesa ne... tko da - če lohk jst živim brez vsega, kar se večini zdi nujno potrebno za preživetje, pol lohk tud moji otroc brez kitajskega klumpa pika. Ulla, to ne letelo nate, ampak nasplošno na današnjo potrošniško naravnano družbo. Ker če sebe pogledam jim tudi ne dam preveč zaslužit, če bi bile odvisne od mene bi trgovine hitro propadle. Jaz še ene šuhe 10 let nosim, da jih amortiziram do kraja O telefonu sploh ne bi, ma, glavno da lahko kak sms preberem Zato pa tudi takrat ko kupim igračo dam rajši malo več denarja pa jo potem uporabljamo par let in vsi trije otroci. Klukice za perilo so palile pri naši Lizi, Arsenu so pa preveč simpl očitno Jih ne šljivi 5 posto... Čas, ki ga daš otrokom je pa itak najpomembnejši, s tem se ne bi mogla bolj strinjat... In tega jim jaz lahko dam res veliko, hvalabogu imam to možnost
|
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!