Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ne prvi n edrugi link mi nista všeč. Prvi zato, ker itak otro sedi in ga moraš kao ti porivat. Pri tako velikem otroku raje kupim poganjalca na dve kolesi in sam drvi. Mogoče sem kriva tu jaz, ker ne mislim podpirat lenobe pri tako velikem otroku, jaz bi pa naj guralo in švicalauser posted image user posted image Hope, Nisi pogledala vse, poanta je v tem, da si otrok to najprej sam sestavi Lahko si naredijo poganjalec, pa skiro, pa avto... CCC, površnost.... Evo, poanto drugega si pa zadela, točno tako..Igrače pravzaprav sploh niso potrebne, ker je v naši okolici toliko zanimivih stvari Naša Liza hodi v waldorfski vrtec in tam igrač, razen par lesenih nimajo..Nobene plastike, vse kar imajo naredijo sami (pupe iz cunj, piščalke,...) ali pa prinesejo s sprehoda ( veje, drva, storže,..) Samo kaj ko današnji otroci tega ne vidijo, mi smo se ure in ure igrali zunaj z nekimi posodicami, ki smo jih privlekli s smetišča...In nam je bilo super. Ali pa smo se cela ljubi dan drčali s kartonom po hribu navzdol.. Ja, to so bili cajti. AAAAAAAAAAAa, se pardoniram . Pol pa bi ati to moral sestavit, ker bi mamo bilo strah, da bi si prste pršraufal Za waldorfski vrtec vem, je hodila moja sestrična, od njega ni odnesla nič, spominov nima nobenih , iznajdljiva ni nič, zdaj pri 12 letih, pa itak samo igrice, računalnik in TV.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.12.2009 11:16:41 >
|