|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
24.12.2009 13:14:31   
majana79
flaska, sej za grlo je materina dušica a ne?! ful sem začela kašljat... 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
24.12.2009 13:23:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mami, res no... A bi lahko dala že enkrat jest?! user posted image  user posted image

kaj ji boš dala pa zraven makaronov?

user posted image

Sem ji dala omako (kupljeno)- paradižnik z bučkami in melancani. No, paradižnik sem sprala doluser posted image Tako da je imela korenčkove testenine z melancano in bučkami.
Pojedla je pa tolk kot Jaka navadno poje za večerjouser posted image user posted image

Za grlo je pa materina dušica, ja. Kar namaži po vratu in do ušes. In evo spet- ne se režat ker je preverjeno- en mal kreme pojej.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
24.12.2009 13:28:42   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mami, res no... A bi lahko dala že enkrat jest?! user posted image  user posted image

kaj ji boš dala pa zraven makaronov?

user posted image

Sem ji dala omako (kupljeno)- paradižnik z bučkami in melancani. No, paradižnik sem sprala doluser posted image Tako da je imela korenčkove testenine z melancano in bučkami.
Pojedla je pa tolk kot Jaka navadno poje za večerjouser posted image user posted image

Za grlo je pa materina dušica, ja. Kar namaži po vratu in do ušes. In evo spet- ne se režat ker je preverjeno- en mal kreme pojej.user posted image

pridna punca! meni se zdi kot da mi čedalje manj GH poje... user posted image

sej sem jo že gledala pa mi nekako ne gre po grlu... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
24.12.2009 13:34:41   
FLASK_A
Sej bo. Pridejo taka obdobja ko bi samo mleko piliuser posted image

Aja, mal vode čez zlij pa bo takoj šlouser posted image Al pa ničuser posted image

Majanca, kolegica, kaj bomo danes počeli? Men se čveka, ampak z vsemi temi stenami doma nimam kej debatirat.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 24.12.2009 13:35:02 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
24.12.2009 13:41:06   
majana79
ma jaz čakam, da moj pride, da kej skuham v miru pa J. bo tut počasi moral kaj jest user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
24.12.2009 13:42:34   
PapuaNG
dan,

sem šla že zjutraj v milerja pa na tržnico pa še bone za masažo za mojo familijo...je moj tačas popazil malega, ga nafutral (njemu pa vse poje user posted image ). Tamal pa že z veseljem gleda tv user posted image Če je vklopljen tv, sploh ne odmakne pogleda. Sem klicala v štacuno, kjer smo ga kupili, če bi se dalo zamenjati za manjšega, pa so rekli, da je ravno prav velik glede na oddaljenost od točke gledanja in da moramo malo kontraste pa to zmanjšat...pa drug kabel za komunikator...in če nas bo potem še zmer glava bolela, da lahko tudi zamenjamo za manjšega. Tako da, vsaj nekaj user posted image Še dobro, da smo leni embalaže v smeti odnašat user posted image

Mi pa nimamo nič božične večerje danes, imamo jutro vse to. Pa še mamin rojstni dan zraven...kam bo šla vsa ta hrana?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
24.12.2009 13:43:28   
FLASK_A
Papua, kolk je velik? Mi2 sva pa premajhnega kupilauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
24.12.2009 13:45:00   
FLASK_A
ma jaz čakam, da moj pride, da kej skuham v miru pa J. bo tut počasi moral kaj jest user posted image

Kdaj pa kej pride?

Jaz mam spet perfect day- pucam, cunje perem, posrane riti brišem. Inseveda- sama jemuser posted image What a joy!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
24.12.2009 13:49:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kdaj pa kej pride?

Jaz mam spet perfect day- pucam, cunje perem, posrane riti brišem. Inseveda- sama jemuser posted image What a joy!user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bi ob 2 končal... Upam!

No jaz sem do sedaj samo usrano rit obrisala, jedla sem bolj malo, pospravljam ne sploh, cunje pa tut še čakajo, mi je pralnica predaleč. user posted image

Sej maš mene tukej no user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
24.12.2009 13:51:44   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
24.12.2009 13:53:34   
eelyy
evo punce si vzamem malo časa kej za vas..sem nesramna ane? jst tud pospravljam danes pa tko..mi smo povabljeni k taščici ampak sploh nevem če bi šla ker bojo mel doma gužvo in polhno bo enih sorodnikovuser posted image ....

učer sem imela G. noseča sem 9 ted. no pa slikco sem dobilauser posted image ...
sej se tolažim,da bo vsaj Tian pridan otroček in da bom sfolgala in zmogla(ah ja...pa polno skrbi imam z moje strani domačih mislim mami,ker je zaradi moje nosečnosti čist ven padla..se uboga boji kako bom sfolgala in da bo to zellooo teško,kam potem otroka pustit v varstvo?? in 1000 drugih razlogov,ki mi potem dajejo negativno energjio in sem potem slabe volje in sama v negotovosti.....ampak jst verjamem vase in sem sigurna,da bom z lahkoto premagala mulce in vzgojila v pridne otroke)!

grem še kopalnico po tleh pomit,dokler tian spančka!  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
24.12.2009 13:59:49   
majana79
eelyy, ti samo sebe poslušaj in bo vse ok!

< Sporočilo je popravil majana79 -- 24.12.2009 14:00:00 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.12.2009 14:20:39   
Blueeyes
Vsem skupaj želim lepe božično-novoletne praznike... Pošiljam vam enga velzga poljubčka od Gaje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.12.2009 14:23:11   
Biba Maja
Živjo punce. Vas sploh ne bom mogla prebrati - mogoče kasneje ko bo čas. Glavno, mi smo en teden nazaj meli pravo štalo. Aleks je v nedeljo kar naenkrat dobil vročino, sem mu kasneje dala svečko. Ob pol noči mu še enkrat preverim temperaturo, kako in kaj (se mi je zdel ful vroč) in grooza 40,2 user posted image . Takoj v dežurno, kjer so ga ohlajali in mu dali še eno svečko. Pol je pa takole trajalo 2 dni - za štiri ure smo mu zbili vročino s svečko in ohlajanjem, ker mu je vedno vročina narasla na 40 in še čez. V ponedeljek sem ga vseeno peljala še k osebnemu zdravniku (dal kri - bp) lulanje nismo mogli ujeti. V torek pa naju je poslala kar v bolnico (je rekla da naj greva, če je slučajno dehidriral). No, v bolnici sva bila 3 dni - v torek popoldan so mu dali Calpol (sem rekla da ga po svečki ene parkrat tako strese da je joj), so mu zbili vročino, naslednji dan je sicer še bila okoli 37,6 v četrtek pa nič več in je tudi sama padla. So ga testirali tudi za obe gripi A in B, pa je bilo HB negativno. Zdravnica je rekla, da je viroza pa tudi zobki delajo svoje (tako visoka vročina nikoli ni samo zaradi zob - je povedala). No, bilo je kar stresno - starejša hči nikoli ni imela takooo visoke vročine, da bi jo mogla ohlajat user posted image . No sedaj je Aleks OK - na zg.dlesni sta zobka že čisto na koncu, prav vidim ju, pa še nista zunaj.

No toliko od mene, grem malo brat za nazaj.

Aja, podatki za 6.mesecev za Aleksa:
velikost: 69,50 cm
teža: 8.400 g
Naslednji pregled in redno cepljenje: 01.03.2010

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.12.2009 14:57:52   
Tanja_
Hohoho- evo meneuser posted image

Ja sem pojedla tri kose DRUŽINSKE pice- D.Še zdej me tišči, pa žejna sem bla k satan...Bo že, do večera mora bit plac za večerjo.

Sem lep, sem bla pr frizerju.

A še kej?Nič novega.

En lep večer vam želim, da vam večerja uspe, pa da se boste imele luštno s svojimi družinicami!!!!!

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.12.2009 15:25:44   
Dudica1
Evo tud mi nazaj,avta nismo kupili...morava prespat zadevo.

Tudi mi želimo vsem lepe Božične praznike...pa veliko dobre potice user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
24.12.2009 15:27:48   
lake
Uspel mi je nekak zavit darila, mal so ponekod strgana, ker sm mela strokovno pomoč T. Se nikakor ni hotla odmaknt. user posted image

Pa zjutri sm šla v BTC po piščanca, sm komej ven pršla, gužva za pop... Recesija pa taka.

Papua Mene je dva dni glava bolela ko sva kupila plazmo, pol je blo pa ok.

Večerjo kuha mami, morm slikat jaslice, ki jih je sicer oče postavu, samo so res dobre, pa jih pripopam gor.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
24.12.2009 15:29:05   
lake
Aja Flaška, mislna sm vzdušje brez otrok user posted image Kuhančka sm pa itak zamudla user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
24.12.2009 15:31:27   
petrazg
Še zadnje javljanje od mene... Stanovanje pospravljeno, hrana pripravljena, miza okrašena, darila so pod smrekco... sedaj samo počakamo naše goste  Se že veselim, da me bodo obkrožali vsi , ki jih imam res rada in mi lepšajo življenje... moja družina.

Punce, bodite danes s svojimi najdražjimi , privoščite si kaj dobrega in predvsem stisnite se k svojim dragim in jim povejte, da jih imate rade...

papa, majske lepotičke

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
24.12.2009 15:34:05   
Tanja_
Jaz se tud ne morem prijavit v CLECLEuser posted image user posted image user posted image user posted image Pomoč prosim!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
24.12.2009 15:38:56   
petrazg
Tanja, daj mi mail kam ti direkt vabilo pošljem....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
24.12.2009 15:45:52   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Tanja, daj mi mail kam ti direkt vabilo pošljem....

Sem ti poslala ZS.Hvala

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
24.12.2009 15:46:22   
zoja10
babnce,..

ne sledim vam.. pucamo in žremo..user posted image

lepo praznujteuser posted image

pa upam da bodo zmajčki pridniuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
24.12.2009 15:50:30   
FLASK_A
Lake, ajauser posted image Naslednjič ti jaz za začetek dva častim, ker si ga zdaj zamudilauser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
24.12.2009 15:53:20   
majana79
flaska, pa Kati bo tut 2 dobila, a ne da? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?