mama11
|
Sem imela včeraj opoldne že vse napisano, pa mi je računalniški škrat pojedel. Sem bila tako jezna, da sem škatlo kar ugasnila . Saj se ne spomnim več, kaj sem pisala, Tanja, tule je fotka, originalno ime je pa Tolo Wobbly Clown (mislim, da sem ga takrat kupila v Pikapolonici): IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr sem besna Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!! jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo leto Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmem Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasn Uh, slab dan?? Takele so mi pa znane. Če bomo kdaj v živo, ti povem eno hujšo, ampak ker gre za znanega človeka in je tole javni forum, tukaj žal ne. Zadnji dve noči sta bili bolj obup kot ne, pa nimam pojma, kaj ji je - bruha/driska ne, vročine tudi nima (prvo noč jo je imela okoli 3h ponoči, odtlej nič), na dotik je ne bolijo ne ušesa ne trebuh, spi pa samo prve 2-3 ure, potem se pa zbudi in bi spala samo na rokah, sicer je jok. Sva si danes z noč razdelila, da sva se vsaj malo naspala. Od pol polnoči do dveh jo je imel on, potem je spala. Ob 5:20 je bil spet jok, sem jo vzela na roke in pa pol leže z njo spala (bolj dremala) do 6:40, ko nisem mogla več, sem jo hotela odložiti na stran, tako da bi imela samo roko pod njeno glavo in je bil seveda takoj jok, tako da sem jo samo še nahranila in vstala. Najbrž je kakšen zob, ki se najavlja že tako zgodaj, da ga nikjer niti videti ni . Ni mi jasno, kako lahko čez dan b.p. spi v posteljici in zaspi popolnoma sama Če se slučajno ne javim več, vsem želim topel in vesel božič!
|