|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
24.12.2009 10:20:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

KatMat... ne vem kaj ne dela... pošlji mi svoj e naslov, ti pošljem direkt vabilo... 
sustersic.katja@gmail.com

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
24.12.2009 10:22:38   
mama11
Sem imela včeraj opoldne že vse napisano, pa mi je računalniški škrat pojedel. Sem bila tako jezna, da sem škatlo kar ugasnila user posted image user posted image . Saj se ne spomnim več, kaj sem pisala, Tanja, tule je fotka, originalno ime je pa Tolo Wobbly Clown (mislim, da sem ga takrat kupila v Pikapolonici):

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Matr sem besnauser posted image Nesposobna sodelavka- dobesedno nesposobna!!!  jo pri direktorju bolje odnese kot jaz ko sem mu biro reševala celo letouser posted image user posted image user posted image Po osmih mesecih dela pri nas še zdej ne zna printat in faxa pošiljat, direktor pa okrog govori da kakšna sem do nje in da zakaj je ne sprejmemuser posted image

Kako imajo lahko budale večjo izobrazbo od mene mi pa tut ne bo nikol jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, slab dan?? Takele so mi pa znane. Če bomo kdaj v živo, ti povem eno hujšo, ampak ker gre za znanega človeka in je tole javni forum, tukaj žal ne.

Zadnji dve noči sta bili bolj obup kot ne, pa nimam pojma, kaj ji je - bruha/driska ne, vročine tudi nima (prvo noč jo je imela okoli 3h ponoči, odtlej nič), na dotik je ne bolijo ne ušesa ne trebuh, spi pa samo prve 2-3 ure, potem se pa zbudi in bi spala samo na rokah, sicer je jok. Sva si danes z user posted image  noč razdelila, da sva se vsaj malo naspala. Od pol polnoči do dveh jo je imel on, potem je spala. Ob 5:20 je bil spet jok, sem jo vzela na roke in pa pol leže z njo spala (bolj dremala) do 6:40, ko nisem mogla več, sem jo hotela odložiti na stran, tako da bi imela samo roko pod njeno glavo in je bil seveda takoj jok, tako da sem jo samo še nahranila in vstala. Najbrž je kakšen zob, ki se najavlja že tako zgodaj, da ga nikjer niti videti ni user posted image . Ni mi jasno, kako lahko čez dan b.p. spi v posteljici in zaspi popolnoma sama user posted image

Če se slučajno ne javim več, vsem želim topel in vesel božič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
24.12.2009 10:22:53   
FLASK_A
Ej Katmat, dej pridi dej, bova piškote pekleuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
24.12.2009 10:23:36   
KatMat
jah cakalna vrsta...spet ne morm nc pogledat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
24.12.2009 10:24:58   
FLASK_A
Mama11, ojej. Tudi vam lepe praznike pa da bo čimprej bolje in boste naspani in spočitiuser posted image

Slab dan? Za koga? Ona ima že celih 8mesecev slabihuser posted image Zdej sem pa jaz tagrda. No ja.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
24.12.2009 10:42:01   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

KatMat... ne vem kaj ne dela... pošlji mi svoj e naslov, ti pošljem direkt vabilo... 

Katja sem ti poslala vabilo... a zdaj ti dela... Očitno imajo preveliko gnečo z vpisi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
24.12.2009 10:47:04   
šivilja
Kuham kurjo govejo juho za jutri (cela družina se zbere pri moji mami na kosilo) z zelenjavo iz mojatrznica.si in cela bajta tako božansko diši, je res razlika. Se človk kar bolje počuti, čeprav spet nisem nič spala (jo je nekaj napenjalo - verjetno ostanki hrane od žurk, ki jih že dva dni jem).
Bom danes za kosilo kar malo te juhice, zvečer pa pljučna pečenka v omaki in domači kruhovi cmoki. Se mi že sline cedijo (sam še skuhat moram)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
24.12.2009 10:48:43   
šivilja
petrazg - a imajo tukaj samo obleke za idealne postave al tudi kaj za "materinski " tip - beri velika rit , povešen trebuh in joške do pasu. Preden grem delat gužvo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
24.12.2009 10:48:56   
majana79
Kati, pejt na mail, sem ti neki poslala

preveč ste napisale... komi berem, pa zvečim posaste kosmiče, ker so se preveč napili jogurta user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
24.12.2009 10:55:24   
majana79
spet ste zginle... hav rud! user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
24.12.2009 11:14:53   
petrazg
jaz bom user posted image user posted image user posted image user posted image ... mala dva sta tečna in itak, da nočeta spat, jaz pa toliko dela user posted image user posted image user posted image

Šivilja... njamsi bo dobra večerja... Je pa ta club tako, da so 4 dnevne akcije znanih blagovnih znamk, določeni modeli... zdej se mi zdi , da Palmers traja celo do konca leta... Samo, če bo katera kaj kupovala, kar hitro poklikajte stvari, ne preveč premišljevat, sploh št. 40, M, 38,39.... meni so ušli že eni full dobri športni copati in full lepa spalna srajčka od Perle...user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
24.12.2009 11:15:35   
šivilja
kuku, sem tuki, k se H. doji

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
24.12.2009 11:21:58   
FLASK_A
Matr, spet mi je net nehu delatuser posted image

Kaj ga bom jaz v rit sunlauser posted image

Majana, a te dans kej glava boliuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
24.12.2009 11:22:36   
šivilja
Moj user posted image  danes ni vzel dopusta, ker mi je zagotovil, da jih bodo spustili ob 12-ih in je škoda dat za to dopust. No, pa so ga poslali na teren in mi je zdele rekel, da ima dela vsaj še za dve uri, kar pomeni minimalno tri, potem mora pa še domov iz Kranja prit user posted image user posted image user posted image user posted image
Heleno imam itak doma, v šoli so nam pa tudi namignili, naj jih pridemo iskat po kosilu (12.30), pa cela bajta za pospravt in spucat, skuhano je pa že na pol.
Še dobro, da imam še ta druzga moža (tasta), da bo šel v šolo po K.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 24.12.2009 11:23:28 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
24.12.2009 11:28:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Moj user posted image  danes ni vzel dopusta, ker mi je zagotovil, da jih bodo spustili ob 12-ih in je škoda dat za to dopust. No, pa so ga poslali na teren in mi je zdele rekel, da ima dela vsaj še za dve uri, kar pomeni minimalno tri, potem mora pa še domov iz Kranja prit user posted image user posted image user posted image user posted image
Heleno imam itak doma, v šoli so nam pa tudi namignili, naj jih pridemo iskat po kosilu (12.30), pa cela bajta za pospravt in spucat, skuhano je pa že na pol.
Še dobro, da imam še ta druzga moža (tasta), da bo šel v šolo po K.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je to... Neverending storyuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
24.12.2009 11:33:35   
Anonimen
juhica se kuha, kava je skuhana, še ene borovničke spijem - bom kar soseda povabla, ker ravno tako pridno avto puca. pospravljala danes ne bom nič, sej se ne splača. mož pride okoli štirih domov, bo šel še po T v vrtec. Tam imajo pa danes itak rajanje do onemoglosti. In HB, da O. spi.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
24.12.2009 11:38:14   
majana79

A veš da ne user posted image user posted image user posted image Očitno me je včerej dopoldne od pomanjkanja dobre družbe user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
24.12.2009 11:38:27   
ledenka
dobro jutro!

greva na tržnico, da bo kaj v hladilniku user posted image lepo pripravljajte, pa se potem tpkamo.

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
24.12.2009 11:40:09   
Anonimen
kaj pa moj mož dela na tej slikici ?user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
24.12.2009 11:40:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A veš da ne user posted image user posted image user posted image Očitno me je včerej dopoldne od pomanjkanja dobre družbe user posted image

user posted image user posted image
In to pomeni še, da smo pile zelo dobro vinouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
24.12.2009 11:41:19   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, zato ga tako pogosto ni doma! Ker gre po službi na havaje poziratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
24.12.2009 11:43:44   
Anonimen
ja jebela no. user posted image  no, vsaj vem, da z babami okoli ne hoduser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
24.12.2009 11:46:38   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

A tvoj tudi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
24.12.2009 11:54:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kati, pejt na mail, sem ti neki poslala

preveč ste napisale... komi berem, pa zvečim posaste kosmiče, ker so se preveč napili jogurta user posted image

na mail??nc ni

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
24.12.2009 11:55:46   
FLASK_A
Joj kako ste danes zgovorneuser posted image A vse pripravljate požrtije za zvečer?

Zdej pa nimam s kom klepetatuser posted image user posted image

No, pri nas bo navaden dan. Nobene požrtije ali podobnega. Spat se gre po urniku. Mal gremo na sprehod to je pa to. Čudni smo, itakuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?