|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
23.12.2009 23:53:08   
Anonimen
Ja res.Na zacetku ni sans,da vzame dojencka v narocje,no,saj zdaj tudi ni se cist not padla...ampak dudo mu da,pa flasko in okoli vozi.Barbike ima 3gori,druge so v kleti..pa jih s ene slivi.Se je ravn danes z ropotuljicami igrala,pa sem ji rekla,da je ze velika,da bodo te zdaj za dojenckauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.12.2009 23:53:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

A veste kok sm ponosna. Dobla sm SMS iz Nemčije (sejnevemkersmajlibipasaltlezraven)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha-ha-ha-ha sej ga nisi edina user posted image user posted image user posted image user posted image

Surla do pakistanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.12.2009 23:53:51   
Anonimen

A veste kok sm ponosna. Dobla sm SMS iz Nemčije (sejnevemkersmajlibipasaltlezraven)

jest pa iz slo...in to dvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.12.2009 23:54:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha-ha-ha-ha sej ga nisi edina user posted image user posted image user posted image user posted image

Surla do pakistanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja,kaksna je a ne,misli da ga je edinauser posted image ........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.12.2009 23:55:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja res.Na zacetku ni sans,da vzame dojencka v narocje,no,saj zdaj tudi ni se cist not padla...ampak dudo mu da,pa flasko in okoli vozi.Barbike ima 3gori,druge so v kleti..pa jih s ene slivi.Se je ravn danes z ropotuljicami igrala,pa sem ji rekla,da je ze velika,da bodo te zdaj za dojenckauser posted image

Ej, naša ima tud občasno faze dojenčkov. Valjanje po tleh, ropotuljice ko jih zagleda jih je vesela kot čokolade user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.12.2009 23:56:01   
mate0ja
Pa sej ga tud teb prvošm Didlina. Ne se tok slovensk obnašat no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.12.2009 23:56:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ja,kaksna je a ne,misli da ga je edinauser posted image ........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je kar mal povišala Mateja ob tem sms-u.user posted image No, sej kdo pa se nebi, če dobi direkt iz Njemačke sms, pa še ob taki uri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.12.2009 23:57:00   
Anonimen

Pa sej ga tud teb prvošm Didlina. Ne se tok slovensk obnašat no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.12.2009 23:58:07   
Anonimen
Moja je drugace najbolj navdusena nad ribo-delfinom,pa povstrckom...ju ima za spat,pa  za samo ju vlaci...tak dojencekuser posted image

Ti meni sm,jest tebi zs....nemska skrtostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.12.2009 23:59:07   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.12.2009 23:59:33   
mate0ja
Jest sm bla v maldosti prov mal prkrajšana, k nism mela nobene tete v Nemčiji. Sam Kleo prosim ne mi pošiljat starih ponošenih cunj, ki so ble pred desetimi leti v modi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš mamo v sloveniji tudi trgovine kjer se da marsikaj lepega kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
24.12.2009 0:01:34   
Anonimen

Moja je drugace najbolj navdusena nad ribo-delfinom,pa povstrckom...ju ima za spat,pa  za samo ju vlaci...tak dojencekuser posted image

Ti meni sm,jest tebi zs....nemska skrtostuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša se je zdej en dan zbudila sred noči in začela kričat medota medotauser posted image ...sem bla lumpa, ker ko je zaspala, sem ji ga dala k nogam, sem ji ga izpulila izpod roke, ko ga je objemala. No, in sta spet zaspala nazaj. Tko se je v bistvu naučila v vrtcu božat, pol moj moj medo in zdej brez njega sploh ne zaspi, zjutraj ga isto objema še vedno.user posted image
Aja, edin ko vstane ga postroji : čičat medo.user posted image    in ga da čičat tja v kot posteljice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
24.12.2009 0:02:24   
Anonimen

Jest sm bla v maldosti prov mal prkrajšana, k nism mela nobene tete v Nemčiji. Sam Kleo prosim ne mi pošiljat starih ponošenih cunj, ki so ble pred desetimi leti v modi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš mamo v sloveniji tudi trgovine kjer se da marsikaj lepega kupit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
24.12.2009 0:03:00   
mate0ja
O bogi medo. Kaj bo šele z deci delala. A se še delajo copate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
24.12.2009 0:03:37   
Anonimen
In seveda Kleo rodit še ne bo šla: SPLJOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4490
24.12.2009 0:04:14   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Jest tut nisem imela nikogar v Nemciji,al pa bog ne daj v Americiuser posted image So imel pa sosedje teto...je mulc dobival po cel paket zveckotovuser posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
24.12.2009 0:04:27   
Anonimen

O bogi medo. Kaj bo šele z deci delala. A se še delajo copate?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bereš mal po forumu jih je kar enih par ja.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
24.12.2009 0:04:41   
mate0ja

pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
24.12.2009 0:05:04   
Anonimen

Jest tut nisem imela nikogar v Nemciji,al pa bog ne daj v Americiuser posted image So imel pa sosedje teto...je mulc dobival po cel paket zveckotovuser posted image user posted image

Bazuko? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
24.12.2009 0:05:52   
Anonimen

pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila.

Jaja, pol bo pa spet postojanke delala sred trgovine, čeprav ve, da broji sitnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
24.12.2009 0:06:38   
Anonimen
samo pri Meri je smesno ker,ko gre spat,al pa ce pije in sedi,pa ma delfina zraven,ga ona ne stiska,ampak uni listek meckauser posted image

Saj se ni cas za rodit,ceprav otrok po moje hoce ven...prav da ce spodaj ne bo slo,mi bo pa kar sam iz trebuha skocil....res nabija rokce,pa nogce,pa rito...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4496
24.12.2009 0:06:43   
mate0ja
sam sladkarije so mel pa res bolše k pr nas. To maš pa prov. Se spomnm unih mehkih penastih bombonov k jih zdej ne prenesem več. Jih je soseda na vsake šest mesecev prijazno delila z mano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
24.12.2009 0:08:14   
Anonimen

sam sladkarije so mel pa res bolše k pr nas. To maš pa prov. Se spomnm unih mehkih penastih bombonov k jih zdej ne prenesem več. Jih je soseda na vsake šest mesecev prijazno delila z mano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jest crkujem od smeha danes. Kam ste ve to šle 20 let nazaj? user posted image Jaz se spomnim unih čigum iz Italije.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
24.12.2009 0:08:20   
Anonimen

Ne no,z vozickom,brez tamale...kako si pa sploh vedlauser posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
24.12.2009 0:09:09   
Anonimen

na vsakih 6m...ejjjjjjjjjj,umiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je bla pa res prijaznauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......