Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 15:30:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem bla v trgovini zapravla goro dnarja prnesla domov pa nič pametnega Mi tud....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 15:40:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem bla v trgovini zapravla goro dnarja prnesla domov pa nič pametnega Mi tud.... vidim da nas je kr nekaj takih...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 16:49:00
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem bla v trgovini zapravla goro dnarja prnesla domov pa nič pametnega Mi tud.... vidim da nas je kr nekaj takih... ja kar precej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 16:56:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Našla sem hišico v Kranju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 16:58:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Našla sem hišico v Kranju a hiško kupujete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:01:33
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jaz se vam opravičujem, zaradi pomanjkanja časa sem zdej nekaj bolj na hitrco nardila.... upam, da vas nisem razočarala in da vam je tale kolež vsaj malo všeč:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 23.12.2009 17:06:16 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:04:18
|
|
|
|
Katjusa
|
Pozabila sem napisat imena .... bom kasneje popravla zdle gremo smrečico postavljat k omi in dedaju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:07:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Našla sem hišico v Kranju a hiško kupujete ne ne ...lego duplo hišico.....Dedku Mrazu pomagam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:12:48
|
|
|
|
simonakr
|
Eto! Za dons smo zaklučli z delom! Še jutri jaslice postavim in dnevno posesam pa dam do druzga tedna mir!! No najbrž bom še kakšne medenjake spekla Urša te tvoji cookiji so zakon! Edin to mi povej kolk velke kuščke delaš na pekaču. Ker men so se mal prevelki naredli pa so posledično piškoti dokaj razlezeni! Ampak dobri so pa vseen! Ajvy za hiško Katjuša ja EMŠO te daje! Grem pico v peč vržt! Se beremo pol!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:13:35
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Našla sem hišico v Kranju a hiško kupujete ne ne ...lego duplo hišico.....Dedku Mrazu pomagam No jest sm tud mislila ta pravo hiško
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:20:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Našla sem hišico v Kranju a hiško kupujete ne ne ...lego duplo hišico.....Dedku Mrazu pomagam No jest sm tud mislila ta pravo hiško
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:20:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Eto! Za dons smo zaklučli z delom! Še jutri jaslice postavim in dnevno posesam pa dam do druzga tedna mir!! No najbrž bom še kakšne medenjake spekla Urša te tvoji cookiji so zakon! Edin to mi povej kolk velke kuščke delaš na pekaču. Ker men so se mal prevelki naredli pa so posledično piškoti dokaj razlezeni! Ampak dobri so pa vseen! Ajvy za hiško Katjuša ja EMŠO te daje! Grem pico v peč vržt! Se beremo pol! sam ne emšo k mam kmal rd
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:50:15
|
|
|
|
baki
|
mi smo že doma.smo imeli za kosilo tenstano sladko zelje+pire +hrenovke.tamali je tudi jedu zdej pa prdi pa že dvakrat je bil pokakan.tk da recept za tiste ki so zaprti je prvič spal pop.pri mami pa sploh ni blo problema.ma mama stajico pa smo ga kr not dali pa je zaspal.se je zdej navadu da ga dajemo v spalno vrečo,pa muje kr všeč.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 17:59:25
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mi še kr doma.... itak vsaj imena sem uspela dopisat upam, da je vse OK drgač bom pa še kej popravla:) sej veste več oči več vid
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 18:18:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Našla sem hišico v Kranju a hiško kupujete ne ne ...lego duplo hišico.....Dedku Mrazu pomagam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 18:26:41
|
|
|
|
Onasiss
|
KATJUSA......FULLLLLLL JE HUUUUUUUUUUUUUUUUUDOOOOOOOOOOOOOOO... TI SI CARIIIIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 18:36:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
katjusa uauuuuuuuuuuuuuuuuuu full lep kolaz in moram rect, da so nasi februarcki res lepi dojencki :) ajvy rok imam enkrat od 22-25. avgusta :) komaj cakam, ceprav me je kar malo strah kako bo, ker bo Eli se kar mala :) upam, da bo veselje na kvadrat hehe cebelica: jaz sem iskala vsepovsod kombinezone in velike imajo samo se v leclerku, mogoce se v kaksnem velikem baby centru simona: mi smo imeli hude probleme s tezo in smo si na lastno pest sposodili tehtnico od enih kolegov, ceprav je za ZD bilo dovolj da bi sli tehtat na 3 dni tja... mislim, da je celo ena od nasih noseck dala stran kjer posojajo tehtnice za zelo malo denarja. Drugace pa zdaj niso vec tako drage kot nekoc (70€). Mi smo jo na zalost morali vrniti, ce ne bi jo z veseljem posodila, ker vem skozi kaj gre ta mamica... CESTITKE ZA VSE ZOBKE, OBMESECNICE IN SEVEDA OSTALE DOSEZKE NASIH CUKRCKOV!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 18:52:17
|
|
|
|
tanci29
|
hej da vas na hitrico pozdravim da ne boste mislile da sem padla s planeta katjuša-ful je luškan kolaž barbara-sem prebrala da maš rok avgusta tko da vse čestitke in lepo in zdravo nosečnost, no vidiš kako se je hitro prijelo ...želim ti vse naj naj res, sej bo šlo ne skrbi preveč drugače vas pa nisem nič brala tako da ne vem kaj vam dogaja želim pa vsem prav en lep božič, eno fajn praznovanje in imejte se lepo ob svojih preljubih otročkih in možekih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:21:36
|
|
|
|
simonakr
|
Katjuša ti si carica!!! Tanci - Lepo da si se oglasla! Td teb lepo praznovanje, pa srečen in miren božič! Pa tvoji družini tud!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:22:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...jaz sem cist hin...od zjutrej do zdaj sem skoz pakirala,v trgovino smo sli...skoz neki....zdj mozek nosi stvari v avto in zjutraj ko se zbudimo gremo...za vecerjo si bova kr eno pizzo narocila,da ne bo treba se to pospravljat... Lepo se imejte,lepo cvekajte in lepe praznike vam zelim!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:34:36
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......dam kar ta kolaž na seznam,ali dobim manjšo verzijo? tanci.......lepo da si se oglasila .......lepe praznike tudi tebi in tvoji družinici mihailo....uživajte in srečno pot......lepo praznujte onasiss.....a sva se falili?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:42:04
|
|
|
|
piskot
|
cer. ne morem vam sledit, ker imam oba otroka doma in je pestro. ursa, kapo dol da ti znese imet oba, kuhat, pa se tukaj gor se javljat. vidim da pridno pecete. mi2 z martinom sva spekla malo kokosovih piskotov v nedeljo, jutri naju caka potica, pa bo dovolj. ker bomo itak samo zrli cele praznike. ana je imela vneto oko, smo dobili tobrex kapljice, pa niso nic pomagale. potem smo jih nehali dajat, smo dobili napotnico za bris vzet. danes bi morali it bris dat, je pa oko cisto brez gnoja . vceraj je padla med lego kocke in se udarila na lice, tako da je vsa plava. aja, pa voda je zdaj okej, ker zadnjic na sistematskem menda ni bila (pa smo cisto slucajno izvedeli ko smo sli po kapljice za oko ). jutri zvecer gremo do babice na vecerjo, potem bomo pa doma. tudi za praznike se bomo kotalili kje v blizini doma. katjusa super je. se opravicujem, ampak sem malo pozabila poslat sliko ... pa drugic ane. tanci lepo te je brat. omenjam ostale
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:42:32
|
|
|
|
Urša08
|
helov Uf kakšen dan. Ratalo vse spečt, otroka jesta večerjo, v pidžamicah sta že, še kuhinjo bo treba popedenat, pa še preostala darila zaviti in potem sem 4 dni na off Smo šli popoldan še po par malenkosti v trgovino, lekarno in potem še na grobek k moji babici nest vrtnico in prižgat svečko, je točno danes 10 let kar je ni več. Ajvy super za hiško Kdaj jo greš iskat? Če greš jutri dopoldan se obvezno oglasi pri meni na kavici in piškotkih Tanci lepo da si se nam malce javila Kako ste? Sta otročka zdrava? Lepe praznike tudi tebi in tvoji družinici Simonakr jaz delam take za eno žličko Mihailo lepo se mejte, uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:45:02
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot se javljam ko se otroka igrata, spita al pa če mam Žiga v naročju Je pa res, da če maš že skoz oba doma je čist nekaj drugega kot tkole če ti eden zboli, tko da verjemi bi šlo teb isto dobr če bi že od majhnega to prakticirala Super da je Ana sedaj dobra, kaj pa Martin?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 19:48:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
tanci res lepo, da si se oglasila, mislim, da govorim v imenu vseh, da smo te pogresale :) lepe praznike tudi tebi in vsem tvojim dragim in hvala za lepe zelje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?