Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 19:20:22
|
|
|
|
spps
|
Naš mali velikan :D
< Sporočilo je popravil spps -- 23.12.2009 19:23:56 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 19:56:59
|
|
|
|
trinity22
|
Hello jaz se javljam od napol mrtvih ... sem fasala mastitis z groznimi bolečinami in visoko vročino, ampak HB je antibiotik ful hitro zagrabil in sem danes že kot nova drugače pa spps lepe slikce vašega malega velikana trezika bravo za Marušine mere KOKICA super da ni treba več na FT in da je Valentin tako lepo napredoval enako za Nikico tudi jaz bi rada vidla kako slikco vseh božičkov prosim, prosim drugače pa vse postarem, jutri grem po popravljen avto, ki me bo stal celo premoženje in zdaj ne bom mogla več zapravljat za dedka mraza, tak da kar je božiček nanbavil to bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:09:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Najaa- imaš ZS! Drugače pa, mi smo super, danes sva po 3 tednih imela ponovno FT in je kar gledala, ker je V. v tem času pričel kobacati, pa se dvigovati in stati ob opori le z eno roko. Rekla, da sploh ne rabiva več hoditi, da se naj samo prideva konec januarja še kaj pokazati, ko bova imela kontrolo v RA. Bil je pohvaljen. Mama pa blažena. sUPER! A ne kok je to fajn slišat, da je vse ok? Nama je pa rekla, da se sam prideva pokazat, ko bo shodila. Jaaaaaaaaa. Saj nama tudi, samo ker imava glih 27.01. RA je rekla, da naj takrat kar od tam prideva direkt k njej. Je vse v isti stavbi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:12:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kosilo se kuha,...sem skoraj piščanca zažgala. Smo prej z mami in Lijo šle v BC pa Pikapolonico nekaj pogledat, je mami rekla da ji bo namesto ene knjigice kupila poganjalčka. Seveda jih nimajo več...sam tiste za 60€, to pa mi je malo blo preveč in sem rekla da ni potrebe. Ji je pol kahlo kupila pa neke žogice. Baje v Lenartu bo še en Božiček bomo šli 26.-ga pogledat ker bomo združli prijetno s koristnim. Gremo še na en turnir v fuzbalu. Logo Čez slabe 3 urce pa gremo na Božička. Se dobimo z Mariborčankami. Danes bodo naši tamali zažigali.. vsi v božični opremi Hahahhahaa..to bodo srčkani....Tudi jaz že gledam na uro, da bo 15.30, da odrinema v MB! A bodo kake slikice? Pliiiiiiiisssssss. Bodo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:16:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
Marcel je pa pravi dečko že! Pa tisto žabo ima, ki jo imajo pri nas pri pediatru in jo V. vedno tako gleda. Kje se jo dobi? Trinity- upam, da mastitis čiumbolj mirno mine. Pa čestitke, da še vedno dojiš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:20:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Poglejte nas:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:26:17
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Poglejte nas: pa kaj si ti ja nor .... kok ste dobri, mali pa sploh razturajo ful ful ste lepi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:33:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Trinity, res so razturali.... Ti bi morala folk videti, kako so gledali in slikali. Pa se smejali in govorili:" Glej malega Božička, glej! Kak je dober!"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 21:59:19
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Poglejte nas: Huuuuuuudo dobri ste!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 22:07:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Naš mali velikan :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 22:07:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o spps kje si, stara sabla? Monsterčke dela Piruri. Veš tisti z deklaracijami. ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in kaj delaš? MKali je pravkar zasmradil sobo Nika tud, zato me tak dolgo ni blo. to je zanesljiv način,da nas dobijo stran od compa Ja, le kako morejo bit taki??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 22:09:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Poglejte nas: Svetovni ste!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 22:19:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. kak smo bli lepi danes
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 22:50:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kak smo bli lepi danes res je...Sem ti že dala slike na mail...prosim še tvoje... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.12.2009 23:11:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kak smo bli lepi danes res je...Sem ti že dala slike na mail...prosim še tvoje... LAHKO NOČ! sem dobila. hvala lepa. dobite slikice - kmalu, ko najdem kabl lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 3:51:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage marčevke. Ni besed s katerimi bi se vam lahko zahvalila za vse ,kar sem lahko delila z vami.Lahko vam rečem samo HVALA.In pošljem objem poln čustev in ljubezni.Hvala vam ,ker sem lahko del vas.Rada vas imam. Lepe božične praznike ,pa ,da se božiček tudi na vas kaj spomni . To ,pa je meni nastavil božiček ,dva pomagača.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 24.12.2009 4:06:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 9:19:27
|
|
|
|
spps
|
Le blagostanja, zdravja, sreče december v koš naj ti nameče! Naj božič dom tvoj razsvetli, a z novim letom naj vzcveti ljubezen, posel in sploh vse, kar tvoje si želi srce!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 9:33:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutro! Persida, hvala za lepe misli. Bavca pam sta itak svetovna. Brez besed. Spps, hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 9:56:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dober dan. Persida in SPPS, hvala za voščilo. Evo, da še jaz pokažem našo pomagačico in vam vsem zaželim najlepše praznike, ki sploh ne dvomim, da jih bomo vse imele poleg takih lepih malih božičkov
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 10:17:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Poglejte nas: Svetovni ste!!! po mojem ste bile prava atrakcija s svojimi malimi božički Lepi ste :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 10:27:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - tega dne se z besedami ne ,da opisat.Sem mislila ,da je evforija zaradi nakupovanja šele nato ugotovim ,da zaradi toliko božičkov na kupu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 10:30:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - tega dne se z besedami ne ,da opisat.Sem mislila ,da je evforija zaradi nakupovanja šele nato ugotovim ,da zaradi toliko božičkov na kupu verjamem, ker se človek kar topi zraven, ko vas gleda Nič moram it mal pospravit, da lahko gremo pol smrekco postavit :D Punce moje lepo se imejte v krogu svojih najbližjih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 10:46:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zahvaljujem se za dobljene voščilnice in darila.Hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 13:01:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Bližata se božič, novo leto - vsak od nas že čaka ju zavzeto! Kakšno nosita nam sporočilo? Da le tisto bi se nam zgodilo, česar sami v sebi si želimo, česar vsi se najbolj veselimo! Najsi bo sever, vzhod, jug, zahod - v vseh smereh sreča gre z nami na pot! VESEL BOŽIČ
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.12.2009 13:25:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Poglejte nas: iiiiiiiiiiiiiiiiii, kako svetovna fotka
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.