|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
23.12.2009 13:52:14   
*x*y*z*
Parmezan imam v kosu, tak k je plastificiran, pač uni trikotniki, pa je vseeno konzervans, edino da bi unega na kilo provala kupit, lazanjo pa kupim, mislim pašto od barile - ta je pač z jajci, ma je ta boljša in ne zamenjam, vmes pa dam itak mleto meso pa bešamel, vse brez jajc, delam po italijanskem receptu... user posted image  sem šla zdej gledat, je v bistvu konzervans nek lizozim iz jajčnih beljakovin

kako ti uspevajo ronja darila?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
23.12.2009 14:05:38   
ronja
Mislim, da sem predolgo poslušala druge

nisi poslušala tapravihuser posted image
Ti želim, da se to zrihta. sem pa skoraj ziher, da bo ful boljše, če bosta fanta doma. Če pogledam, kako je bilo pri naših: nikoli nobena nič bolana, pa gre Ronja za 3 ure v vrtec in smo gotove vse 3 za naslednjih 14 dni...Pač tja starši pripeljejo tudi nepreveč zdrave otroke, ker pač morajo v službo, fanta mogoče ne zbolita, preneseta pa naprej (ti mali vse šerajouser posted image ).

jaz sem ravno od zobozdravnice, ker me je svinjsko bolel zob že kar nekaj časa - mi ni dobro zamenala plombe marca in se mi je pulpa vnela... Hvalabogu, da sem šla, čeprav zelo na vrat na nos, ker nisem več mogla zdražat... Pa sem mislila, da je mogoče vse skup samo preobčutljivost in psihično kaj... Ma, pri meni bolečine očitno niso nikoli psihične, je vedno kaj fizično narobe...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
23.12.2009 14:10:30   
ronja
kako ti uspevajo ronja darila?

Trenutno so "on hold", čakam, da gre lubi na dopust, ker z nijma itak ne morem nič naredit- komaj za sproti... Nekaj sem že pisala: naredila sem tisto stekleničko upanja, pa čestitko za nečaka (s snežakom iz fimomase, ki se da obesit na jelko), pa angelčka za vrt za taščo iz fimo mase. Pa gumbke iz fimota za posteljnino za tamalidve in mobile za ronjo, samo to sem ji že dala, je komaj čakalauser posted image . Pa flis sem že sešila za lubija za dedka mraza.
Tisto podlogo za klečat sem tudi naredila in torbo - samo sem oboje že dala, ker je tašča že mela rd. Pa torto v obliki košarice z rožicami (ji je bila tok všeč, da je ni hotela razrezat:)

Zdaj bom naredila še voščilnice in od ju3 dalje šivam, petek je itak fraj, pa 2. etden ma lubi dopust in upam, da bo vse zneslo. Vsaj približno.

< Sporočilo je popravil ronja -- 23.12.2009 14:11:02 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
23.12.2009 14:18:07   
sonček33
ronja, pa spet nisi nič poslikala in pokazalauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
23.12.2009 14:19:26   
sonček33
krtekxx..jaz ti dam prav..tudi če tukaj bereš ....Ronja je bila bolj malo v vrtcu, ulla tudi...pa Meta od barbe...asej... zagotovo se boste izognili vsaj kateri od bolezni...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
23.12.2009 14:30:45   
Ploha
jst pa jaslice delam...že od 10, pa skos nekaj manjka, pa čakam mojga da mi neki nardi, pa iščem to, pa čistim mah, pa vmes meto pedenam...upam, da bo do večera, bom poslikala....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
23.12.2009 14:36:55   
ronja
ma, nekaj sem poslikala - tega zdaj res še ne, še čaka, sem pa današnji kruh. samo meni potem ne gre dalje- zmanjšat slike, jih naložit na net... Moram en blog odpretuser posted image .

ja, Ronja lani sploh ni bila v vrtcu, letos je šla 22. oktobra in je bila vsega skup do zdaj v vrtcu celih 14 ur (sem zračunalauser posted image ).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
23.12.2009 14:59:49   
*x*y*z*
jst resno mislim, da morem prekinit z vami, ker imam totalno slabo vest user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
23.12.2009 15:00:42   
ronja
?? kaj naj bi to pomenilo, ****? Zakaj naj bi imela slabo vest?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
23.12.2009 15:01:05   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

jst resno mislim, da morem prekinit z vami, ker imam totalno slabo vest user posted image

user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
23.12.2009 15:09:08   
sonček33
rubica, je danes kaj lepši dan?
kiara je danes kaj lepši dan?

**** pojasni namuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
23.12.2009 15:17:21   
*x*y*z*
ma vse ste tako pridne, kuhaste, pečete, delate darila, jst pa si niti sebi skuhat ne utegnem, stalno lačna, zredila sem se,...

jst sem uglavnem z malim, se igrava, bereva, pohajava in ko spi neki na hitro pojem, mal se odpočijem in jovo na novo, večino delam z njim v igri - sesamo skupi, obešamo cunje, ostalo pa je blj kriza, lika mi mama user posted image  ma sej kr laufa vse skupi, pač razen to da ne zdravo jem, meni ful pomeni da sem skupi z malim,samo ko pa vas berem se mi niti sanja ne kako vse uspete naredit, res meni je ZF

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
23.12.2009 15:21:23   
ronja
jst sem uglavnem z malim, se igrava, bereva, pohajava in ko spi neki na hitro pojem, mal se odpočijem in jovo na novo, večino delam z njim v igri

hehe, to pa po moje kar vse... kam jih pa češ dat? Itak da so zraven, ko kuhaš, pečeš,...Jaz vse večje projekte delam ponoči, ko spita. Čez dan ne gre. Enostavno ne gre. Ponoči je zoprno to, da se zbujata in moraš potem takoj prekinit in letet... Ampak ajde, se ne vsak dan non stop, pa če maš 1 uro vmes, že kar nekaj narediš... Zdaj Lejla spi, Ronja pa v mojem naročju je jogurt s kroglicami;) Je še mal zaspana, pa se ji nič ne da, sam cartala bi se, ampak tako, da se to kao "ne vidi". No, zdaj je šla pa lulat in ji moram luli obrisatuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
23.12.2009 15:26:19   
rubica
joj sonček dan ja sam je bla pa noč dizaster user posted image user posted image user posted image user posted image , grooooza res vsaka čast tiste, ki ne spite ponoč, men bi se zrolal skos jok, pa stok, pa dojenje pa voda, pa pokakana od 2 zjutri,......, pa na men je spala pa tut to ni blo ql? ne vem lahko so zobi se slin, sam ne pusti nč pogledat, pa še tist kar mi je ratal vidt ni nč, no poleg vsega je danes spala že 1,5 ure, ko sva šla z mojim v šoping- jo je moja sestra mirkala, pa zdele sta zunaj in spet spi božca moja.

**** da te ne bom šršla tja na primorsko čez koleno dat! user posted image da nebi res mela slabe vesti, vsak ma svoje ne? res nehi pač eni so za to drugi pa za drugo!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
23.12.2009 15:32:45   
ronja
evo, sta že obe budni, luli obrisana, wc tudi - ker sama gor zleze (imamo nastavek), pa ji včasih ne rata vse skup najbolj elegantno;) No, ronja je šla potem še enkrat na kahlico kakat (si mal zmišljuje, kam bo šla kdaj kaj naredituser posted image - ma, naj ma veselje), Lejla tudi, podojila sem jo, velik itak ni hotela, je bila še od prej sita, ko sem jo dala spat... lubiju sem Lejlino davčno napisala, ker rabi za ne vem kaj že... takole to gre: malo po malouser posted image . Zdaj pa spet "igranje", hehe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
23.12.2009 15:39:04   
Ulla80
medenjaki so ful dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image taki mehki in rahli in mmmmmmmuser posted image user posted image jih še pomalam do konca, pol jih pa pofotkam, da viditeuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
23.12.2009 15:41:09   
*x*y*z*
mah sej pravim da jst mam to kar poštimano v glavi, da je pač otrok na prvem mestu, sam mi pole konec dneva zmanjka moči za drugo, sej osnovne stvari so poštimane, ma da bi pa pekla piškote, delala okraske, no, jelko delamo že tri dni, pa še jaslice moramo, ne vem, jst tud slabo spim, mislim da vedno manj, čez dan malo je, zato mislim da se ponoči zmeri več doji, tko da me ta nočna bujenja na uro, dve že krepko izčrpavajo, Ronja tebe pa res ne bom vzela za zgled v nespanju user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
23.12.2009 15:51:39   
ronja
Ronja tebe pa res ne bom vzela za zgled v nespanju

Rajši ne! Saj vidiš, da se potem vsake tok sesujem... Samo ne znam drugače, vedno me kaj zapelje - če ne hobiji, pa lubiuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
23.12.2009 16:18:58   
khurde
ronja, hvala za recept user posted image

krtekxx, dobro si se odločila, vsaj jaz bi enako naredila.

****, jaz kupujem parmezan v kosu, k ma sestavine kot je ronja napisala. pa tut riban sem že imela. ampak, itak, sem danes kupila enega na hitro, v lokalni štacunci, ki nima izbire, sploh nisem prebrala sestavin, ker sem že tokrat kupila parmezan in nikol nisem videla e1105 napisan (al kaka je že številka)... in valjda sem tamali uvedla eno sestavino beljaka user posted image user posted image  prav na hit in nenačrtovano user posted image  točno povedano... uvedla sem ji lisozim, ki se ga najde v slini, materinem mleku, urinu nosečnic itd., za komercialne potrebe pa se ga proizvaja (tudi) iz beljaka in ga najpogosteje uporabljajo v prehrani dojenčkov in farmacevtskih pripravkih... sem mojmu jamrala, pa mi je rekel, da kva sitnarim, če bi šla v vrtec, bi šla itak takoj po praznikih in takrat bi mogla že vse jest user posted image  tko da ja, tut lazanja ne bi smela bit problematična, jaz grem sam počas (oz. načrtujem tkouser posted image ), ker jo bom mela še doma. če je ne bi mela, bi ji že dala kaka jajca itd. prej. sploh pa, ko gledam kake piškote za otroke, majo skor vsi jajca not, če piše 8+. pa tut, kot je sonček napisala, skor povsod piše "lahko vsebuje sledi jajc", ker ponavadi na istem obratu delajo jajčne in brezjajčne izdelke - tut z glutenom je podobno. oz. z glutenom je celo tko, sem brala en članek, da je lahko napisano "brez glutena", če vsebuje manj kot 20% le-tega al neki tazga.

ma sranje, prehit sem stisnila objavi in moram še dokončat user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 23.12.2009 16:22:39 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
23.12.2009 17:23:42   
Ulla80
user posted image

user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
23.12.2009 17:33:44   
sonček33
ulla a dej rajcat no....user posted image
fajn zgledajo

jem milko z marcipanom.... čisti užitek

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
23.12.2009 17:58:59   
Ploha
ulla: a moj naslov maš??? da mi jih boš ene par poslala??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
23.12.2009 18:23:27   
Jancci
Evo mene!!

Sem si privoščila opoldansko pohajanje BM (brez Mete) in sem šla po koledarje ... FUUUUUL DOBRI so ratali. Tak da Khurde še 1x hvala za idejo. No, po lsem pa zavila v neke štacune in si kupla cel kup enih oblačil - puli, majčko, jopco, srajco, šal, torbico, čškornje..... in NIČ nisem šla na otroški oddelek!!!! BRAVO jest. Pa neka znižanja so bila, tak da bo za prvih nekaj dni za it v službo, pa ju3 za na koncert, pa tak mal. Sem kar vesela, ker men je to drugač dost mučno.

Misica je zaspala na joški njen lepotni spanec! Tak da imam mal frej. user posted image

**** nič se ti sekirat!!! Jest tut ne naredim kaj dosti teh gospodinjskih opravil. Sem pa tja me kej piči, pa kakšno stvar premaknem, da bi se pa šla to vse pa no way. Ta teden sta moja starša doma, pa mi mal misico pomerkata, tak da sem si dala mal duška. Drugače se pa jest tut bolj z njo igram, gledava knjigice, šetkava, pleševa,... tak no. Itak grem kmalu delat pa bi rada izkoristila čas samo zanjo. user posted image

Pospravit bi mogla pa ne vem če ima smisel, ker bo ju3 spet vse enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
23.12.2009 18:34:11   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image PRIDNA!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
23.12.2009 18:52:05   
Zvezdica
Z eno varuško sva načeloma dogovorjeni, da bo fanta pazila vsak dan 8 ur 2 meseca. V vrtcu se moram še zmenit kako je s to pavzo (bom pa pridobila potrdilo P, da ne smeta v vrtec). Z babi sem zmenjena da bo pazila Brito. čaka me še najtežje - pogovor z možem, ki je proti temu, da so otroci doma.

suoer za odločitev boste vsi mal lažje dihali. Za vrtec imaš pa praviso do dveh mesecev rezervacije, no vsaj pri nas je tako, tko da dejansko plačaš 30% cene.
Kar se moža tiče, upam, da se dobr zmenita, ker v nasprotnem pa sej veš, naj bo doma teden dva, me zanima kako bo kaj hendlal.

Naš liam je veliko doma, že zarad njega pač nočem met bolanga otroka in seveda zarad tamalga. Januarja bo še doma, no na tabor gre v Kranjsko, potem bo do Februarja doma, potem pa uvajanje patrika v vrtec,... tko nekak bo.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?