|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
22.12.2009 20:55:39   
Anitka
Hvala vsem za lepe želje in vse naj naj tudi naši barbaw.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 751
22.12.2009 21:41:33   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kasso a to je govora o multipli sklerozi?

[/color]

user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 752
22.12.2009 22:19:36   
style
čeruser posted image

Estrella iz tvojih rovt smo se komaj pripeljali do doma, aja BTW srečali smo 2 srniuser posted image , ampak srečno prišli do domauser posted image , Kasso lepo te je bilo videti po dolgem času, fajn zgledašuser posted image , moraš Petjo  pripeljat čim prej k meni, na šminkanjeuser posted image

No moja miška je že kar precej zdrava, smo bile danes pri P. pa je poslušala pljuča pa so OK, samo še učke se morajo do konca pozdravit. Aja sem jo za foro vprašala s čim čistit učke, pa pravi da samo z prekuhano toplo vodo-tako da očitno so si mnenja res zelooo različnauser posted image . Pa pravi, da naj vseeno ostane do konca tedna doma, da se učke do konca pozdravjo.

Anitka in Barbaw: vse najboljše obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 753
22.12.2009 22:22:57   
style
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Katy mi je sporočila, da sta doma, Lara je še ni najboljeuser posted image , a bo sama povedala kaj več. Glavno, da bosta doma čez praznike user posted image

style
, kako su danes učke? Je kaj bolje?

Sem pozabila napisat, da mi je Naty sporočila (še ko smo bowlale sms, samo nisem ne slišala ne gledalauser posted image ), da so ji obiski šele ob osmih odšli, tako da ji ni uspelo priti.

zdaj pa le držimo pestke za Larouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

učke pa si vidlauser posted image

kak si vozila do doma?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 754
22.12.2009 22:41:21   
style
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzzuser posted image

sta pa hitre..jst si ne bi upala, če je včeri imela še vročino..

Se strinjam z jano81. Hej, mi je prav žal, ampak ti si pa hecna. Najprej napišeš tole:

IZVIRNO SPOROČILO: style

jutro

tako mi je žal, da se včeraj nismo vidle , vendar mislim, da sem se prav odločila saj miška je kuhala celo popoldne in celo noč .

Sem pa vesela, da ste se fajn imele

... potem pa punco po celonočni vročini vlačiš ven v ta mraz user posted image user posted image user posted image Nihče ni popoln in vsega ne ve, samo vseeno...

Glej vse kar lahko ti od mene od zdaj naprej dobiš je toleuser posted image user posted image user posted image ,

samo vseeno...... ne spotikaj se ob moje poste, kot se tudi jaz ne bom ob tvoje, niti slučajno o sebi ne mislim, da sem popolna še zdaleč ne, pa vseeno takega nespoštovanja ne bom sprejela. Tako, da draga moja mi2, kar se mene tiče tukaj zaključujeve.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 755
22.12.2009 22:42:31   
style
eh kaj mi zdaj nagajauser posted image

no toliko od mene, vsi bubančki in nebubančki pridno spite.

nočkouser posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 756
23.12.2009 8:16:08   
kasso

čeruser posted image

Estrella iz tvojih rovt smo se komaj pripeljali do doma, aja BTW srečali smo 2 srniuser posted image , ampak srečno prišli do domauser posted image , Kasso lepo te je bilo videti po dolgem času, fajn zgledašuser posted image , moraš Petjo  pripeljat čim prej k meni, na šminkanjeuser posted image

No moja miška je že kar precej zdrava, smo bile danes pri P. pa je poslušala pljuča pa so OK, samo še učke se morajo do konca pozdravit. Aja sem jo za foro vprašala s čim čistit učke, pa pravi da samo z prekuhano toplo vodo-tako da očitno so si mnenja res zelooo različnauser posted image . Pa pravi, da naj vseeno ostane do konca tedna doma, da se učke do konca pozdravjo

Tudi meni je bilo lepo te videti po dolgem času, izgledaš pa 1A, suhica čisto spremenjena user posted image . Tvoja miška pa mi deluje tako nežno bitjece, res luškana. Ni tak rabojnik kot Varja user posted image
Ja, jaz nisem srne nobene srečala, mogoče sem, samo moje oči so bile 100% sfokusirane na tisti žlobustrasti klanec. Sem zvozila, ampak res s težavo, vmes sem mislila, da se bo ustavilo, ker je v prazno kopalo, klanca pa ni in ni blo konec...Mogoče sem šla prepočasi, kaj pa vem, Petja je že trdno zaspala, ko smo prišli na glavno cesto,. No, v glavnem za naslednjič bom šla s ta starim avtom, ker mi z njim po snegu ni problem vozit.
Ej, Petja pa bi se takoj preselila k tebi. Še preden je šla spat mi je težila, da ji moram kupit tako zadevco, kakršno si ti Alji...še dobro, da je po poti spala, če ne bi jaz non stop poslušala user posted image
Tudi meni je rekla P, da oči čistit s fiziološko ali pa prekuhano vodo s majčkeno soli (kao da je isto kot solza).

Estrella,
tebi pa hvala za vse včeraj, smo vsi uživali.user posted image

Joj kako lije zunaj in temno je user posted image fuj to vreme.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 757
23.12.2009 8:18:16   
kasso
Drugače pa dobro jutro! user posted image

Jaz moram še psičko peljat ven, amapk v tem dežju oz. nalivu kako naj user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 758
23.12.2009 8:38:13   
Estrella*

Drugače pa dobro jutro! user posted image

Jaz moram še psičko peljat ven, amapk v tem dežju oz. nalivu kako naj user posted image

Dobro jutrouser posted image

Jaz sem zaspana kot sto user posted image . Kavico si bom pa kar privoščilauser posted image . Tudi pri nas piha in lije kot pri norcih.user posted image  Mah saj mi ni nikoli pravuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 759
23.12.2009 8:48:52   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Deeeeeeež user posted image user posted image user posted image

style, točno sem vedela, da boš zamerila, ampak se mi je res zdelo neumno najprej jokcat, kako hudo je bila hči bolna in kakšna vročina, da si naredila prav, ker nisi prišla na srečanje v nedeljo, potem pa po celonočni vročini s tako zelo bolnim otrokom veselo na sprehod?! ok, k zdravniku, ne pa na sprehod ali kaj že?? Očitno že ni bilo tako grozno hudo, ker neumna najbrž nisi, da bi šla z njo ven, če bi šlo za tako hudo vročino. Tudi jaz nisem popolna, sploh pa ne popolna mati, tudi sama kdaj delam blesarije, ampak so določeni momenti, ob katerih se človeku dobesedno zaleti v grlu! Ne znam in ne bom hinavila, VEM, da si zamerila, ampak jaz sem tudi, ker se najprej tako ustiš, kako je user posted image natreniran, da pazi bolnega otroka, potem pa namesto, da bi rekla, da se ti ne ljubi priti, enostavno "spušiš". Če se meni ne bi dalo, bi enostavno rekla, da se mi ne hodi in stvar zaključena. Zate pa res ne vem, a se delaš norca iz soljudi ali kaj? user posted image O medsebojnem nespoštovanju pa govori moj naslednji odstavek.

Tole je pa za še določene, ki kar niste prišle, čeprav smo bili dogovorjeni oz. ste obljubile (sem NE štejete tiste, ki ste javile, da vas ne bo, da ne bo pomote in nepotrebnim zamer!!): strašno na k***c mi gredo ljudje, ki nekaj obljubljajo, potem pa nič od njih user posted image user posted image user posted image Glejte, za primer: sesil je prišla, v bistvu najbolj od daleč, po preboleni bolezni, z bolnim otrokom doma. Ampak je prišla, ker se je tako odločila in je držala besedo. Ni pa resno, da nekdo na vse pretege trdi, kako bo prišel, potem pa ??? Ma dajte, no, koga vlečete za nos?? Tega si prijatelji ne delajo, niti kolegi...

Enostavno dok**čilo mi je tole.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 760
23.12.2009 8:58:29   
style
jutrouser posted image

jaooo kako drekasto vremeuser posted image user posted image , spali smo slabo, je AT po standardu kašljala po noči, vročine pa nima niti ponoči večuser posted image . Čakam, da pride babi, bo merkala AT jaz pa šibam v službouser posted image

Estrella: kaj sta se najina včeraj menilia, o nekem maratonuuser posted image , pravi moj da itak pridemo k vam za N. L.user posted image mislim, da se bosta stara dva napilauser posted image

Migrena me hvatauser posted image hitr kofi skuhat

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.12.2009 9:00:53   
jana81
MORGEN

kako ste babike, mamice ?

mi smo spet meli pestro noč, naš otrok se kr sredi noči odloči da hoče dol, ne vem kam,mogoče s postle, al k babici, v glavnem dol.. sem bla že tolk adijo, nisem več vedla ka mu nej dam, da sem mu dala Calpol, no čez pol ure je pa nazaj zaspal.. HB

style..suhica si? no kdaj pri nini7 v sredo? 30.12.?

p.s. znorela bom z to RR...odkar so barvo spremenil je spet vse zje.bano... ko pišem post mam same oznake noter.. za barvo mi piše na konc stavka (/color), namest da bi mi označl modro..user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 762
23.12.2009 9:09:58   
kasso
Sem pa pozabila povedat, da Varja podira rekorde, danes je spala do 06:00 user posted image user posted image , potem sem jo previla, dala malo mleka in je potegnila še do 07:00 user posted image

jana, kako je Nejc, ima še vročino?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 763
23.12.2009 9:11:50   
kasso

naj kofi pomaga user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 764
23.12.2009 9:17:25   
jana81

Sem pa pozabila povedat, da Varja podira rekorde, danes je spala do 06:00 user posted image user posted image , potem sem jo previla, dala malo mleka in je potegnila še do 07:00 user posted image

jana, kako je Nejc, ima še vročino?

bravo Varja user posted image
Nejc še kašlja,sicer manj, materina dušica res pomaga, vročine pa ni imel.. upam da je tud ne dobi. Učka pa se tudi izboljšuje.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 765
23.12.2009 9:18:15   
jana81

mene pa če glava boli, kofi ne pomaga..HB me redko boli.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 766
23.12.2009 9:30:10   
kasso
Sem ugotovila, da smo me majčice že kot ena družinica. Se je treba kdaj tudi skregat, da se imamo potem rajši user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 767
23.12.2009 9:36:54   
jana81

Sem ugotovila, da smo me majčice že kot ena družinica. Se je treba kdaj tudi skregat, da se imamo potem rajši user posted image

user posted image user posted image Mogoče pa res, sam jst se rajš ne bi kregala..no jst nisem tak karakter, sem rajši tiho user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 23.12.2009 9:37:10 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 768
23.12.2009 9:47:19   
špelin@
kasso, nekaj me ZS-ji zafrkavajo user posted image Sem napisala cel spis, potem pa je vse skupaj zablokiralo, jaz pa nisem skopirala user posted image Verjetno nisi dobila mojega odgovora??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 769
23.12.2009 9:54:33   
tilči
Dobro jutro!

Tole vreme je pa že ubijalsko.Zadnjič -15,danes pa +5..user posted image
Sarme se kuhajo,kruh vzhaja,potem bova pa z Nejcem še piškote spekla,ko gre Tilen spat po koslu.
Punce ,pomoč:rabim res dobro kremo za roke.Pa ne za mehke,ampak za močno razpokane in že kar krvaveuser posted image Vsako leto je isto,kose začne zima,pa mraz,notri toplo,roke ves čas v vodi in rezultat je tuuser posted image .
user posted image user posted image user posted image  Varja za spanje
user posted image user posted image user posted image  za Nejca,da je bolje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 770
23.12.2009 9:55:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Sarme se kuhajo,kruh vzhaja,potem bova pa z Nejcem še piškote spekla,ko gre Tilen spat po koslu.
Punce ,pomoč:rabim res dobro kremo za roke.Pa ne za mehke,ampak za močno razpokane in že kar krvaveuser posted image Vsako leto je isto,kose začne zima,pa mraz,notri toplo,roke ves čas v vodi in rezultat je tuuser posted image .

jana81, a bi bila una krema, ki si mi jo pokazala (Justova, tista, ki je v bistvu za noge) primerna??

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 771
23.12.2009 10:06:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro!

jana81, a bi bila una krema, ki si mi jo pokazala (Justova, tista, ki je v bistvu za noge) primerna??

ja bolj kot krema za roke s kamilico, ker ta za noge ima res fajno teksturo,in če pomaga pri res suhi razpokani koži na nogah,ni hudič da ne bi tud na rokah...ali pa aktivna krema.. a poznaš te kreme tilči?
To za noge je kasso probala, pa lahko pove mnenje,ker ima ravno takšne probleme..
Mogoče tud ognjičeva..

< Sporočilo je popravil jana81 -- 23.12.2009 10:09:52 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 772
23.12.2009 10:08:10   
jana81

[
mmmmmm a lahk pridem na kosilo in sladico?user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 773
23.12.2009 10:10:02   
style
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

MORGEN

kako ste babike, mamice ?

mi smo spet meli pestro noč, naš otrok se kr sredi noči odloči da hoče dol, ne vem kam,mogoče s postle, al k babici, v glavnem dol.. sem bla že tolk adijo, nisem več vedla ka mu nej dam, da sem mu dala Calpol, no čez pol ure je pa nazaj zaspal.. HB

style..suhica si? no kdaj pri nini7 v sredo? 30.12.?

p.s. znorela bom z to RR...odkar so barvo spremenil je spet vse zje.bano... ko pišem post mam same oznake noter.. za barvo mi piše na konc stavka (/color), namest da bi mi označl modro..user posted image user posted image user posted image

mislim ta moj otrok, sploh še nisem prišla do službe sem morala AT še hrenovke za zajtrk skuhat, res zdrav zajtrkuser posted image

Jana: ej meni je vseeno, kaj pa Nina7 prav, a ji odgovarja takrat? A to soboto dopoldan Jana vi2 ne moreta?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 774
23.12.2009 10:11:29   
style
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mene pa če glava boli, kofi ne pomaga..HB me redko boli.

mah saj vem zakaj me glava boli, od tega vremenauser posted image , bo zdaj v službi popustilo, oz. me bo začela od vseh neplačanih računov boletiuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?