mojcej77
|
Jutro, punce! Se javljam po dolgem času, pa nisem šla vsega za nazaj brat, brez zamere, tko da sem malo "out". Kako ste? Pri nas imamo danes prvi dan materinske šole (upam, da bo ok), včeraj sem imela pregled (ok, malce nežno okregana glede kilc - morm pazit, zmanjšat obroke pa čimmanj soli), prejšnji teden sem bila kar fejst bolna, zdaj sem pa ok. Delam še cca. tri tedne oziroma do 13.1. - 14.1.imam pa že dopust in me ni dooooooooooooooolg nazaj v službo - wiwiwi (že kar komaj čakam, čeprav rada delam, ampak zdaj se mi ne da več in mislim na druge stvari). Z mojim se imava prav super, čeprav naju pred porodom čakaše ena selitev (še iščeva stanovanje), ker tole, v katerega sva se vsa vesela selila poleti, ni ok. Držite pesti, da kaj najdeva!!!! Nekaj super, kjer bova lahko lepo vzgajala najino princesko (če ne bo kakega presenečenja in bo princ, haha). Naslednji pregled imam pa 1.2.2010. In ciljam na to, da se ne zredim spet tok kot zdaj (5,4kg v 6 tednih, pismu, pa sploh se ne nažiram). Bomo že, a ne. Lep pozdravček vsem!!
|