Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 22:22:07
|
|
|
|
ledenka
|
grem na kavč... al pa kar spat. al pa po še en (brezalko) pir. al si bom pa šampanjc odprla. life is great
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 22:28:42
|
|
|
|
petra a
|
hehe ledenka- matr sem vas komi prebrala mi bomo tud govejo župo mel jutr...hčera pravi da gresove knedlčke je nodi kupu, juhico pa nejko po mojem bi bla bolj tale varianta-pižama party do jutranjih ur, pa bi ble še pred desci doma dudi-skuhaj na vodi (redko), potem pa vmešaj mleko, aptamil al kaj si rekla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 22:43:08
|
|
|
|
lake
|
Evo mene. To da moj ni več tok v kleti ni razlog da me ni tok na RR. , ampak to da mam skoz vaje z orkestrom, ker mamo v sredo koncert, pa veseli december pa žurkice.... Sej sm že mal zmatrana od vsega tega. Čez dan pa itak skoz za Tajo letam, pa očitno še premal, ker se je dons prov fajn udarla ob en rob. Ledenka očitno tvojga še ni doma. Kr šampanjc odpri, je boljš kot pir. Neki se me hoče prehlad lotevat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 7:30:37
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro Spali super celo noč do zdej...mulci me včasih še presenetijo Zdej pa šibamo v vrtec pol pa na pošto in banko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 7:40:33
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro!! Na hitro berem in animiram Nike, da bo dala mir, da mami pogleda kaj je novega na RR. Dudica lahko ga skuhaš na mleku v prahu. Mi je rekla pediatrinja v bolnici. Jaz odmerim 100ml vode, dam not 3 merice mleka v prahu, vlijem v en mali pisker in dodam 1 žlico grisa. Ko zavreje takoj odstavim. Na isti način naredim tudi koruzni in ajdovi gris. Jaz sem ji enkrat skuhala žgance in jih prelila z novalacom. Se jer tako tresla zraven in špukala, da sem probala kakšen okus je in je bilo fuj. Pecivo sem pekla v soboto in nedeljo. Mi je mama posodila knjigo z recepti od rame pa sem sprobala. So mi pa že skoraj vse pojedli in bom še v četrtek pekla. Mi je pa kulinarika res super, ker imajo ful dobre recepte. Meduzica upam, da se vama porihta. Sem sina enkrat direktno iz šole peljala v bolnico, ker je imel hude bolečin in sem mislila, da je slepič . Je pa bil zaprt in je dobil dve svečki. Smo morali vedno pazit, da je redno odvajal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:28:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro... naspali smo se...kar, recimo Sej en vem več, kdaj se zbudim. Zdej pa mulček že razgraja tukej po tleh, jst pa čakam na zajtrk. Moj je spet ne vem kdaj prišel domov, tko da ga ne morem zbudit, da bi mulca merkal...ah ja, pa jutri? Moram še po darilo za mojega. Nekaj sem naročila, pa še kar ni prišlo,nekaj mu grem pa še kupit. Sam kaj ko mam vedno mulca na grbi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:36:46
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Rabm kavo. Nos mam zamašen, in hodm okol z masko da ne okužim Taje. Se ji zdim prov smešna. Papua evo zajtrk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:39:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a hehe ledenka- matr sem vas komi prebrala mi bomo tud govejo župo mel jutr...hčera pravi da gresove knedlčke je nodi kupu, juhico pa nejko po mojem bi bla bolj tale varianta-pižama party do jutranjih ur, pa bi ble še pred desci doma dudi-skuhaj na vodi (redko), potem pa vmešaj mleko, aptamil al kaj si rekla sigurno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:39:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, ne kliči dežja. Že cel dan me strašiš, mi smo šli pa potem na tako lep sprehod Torej lahko v sredo brez otrok, proti večeru- rečemo ob 6h? Meni tudi sreda ustreza. Evo, super. Tanja, a bo dež okol šestih u sredo? Haha, very funny Tanja, sem te hecala Ne zamerit kolegica.. Dobro jutro. Lake, kakšen zajtrk! Super, hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:40:11
|
|
|
|
KatMat
|
mmmm lake...kok dober zajtrk!!!!!una koffi tud dobr zgleda... drugac je pa pri nas noro...mamo sliko brez zvoka....ce se lahko takole izrazim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:40:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro evo zajter pojedla, zdej pa kavico skuham, k mi je kompanija zbolela sem bila pa prejle ob pol osmih pri dr. in me je celo pregledala, in je še predno je vidla rekla da če bi bila dlaka se bi hitro zacelilo ne pa da imam kr ognojek tak da je vidla hudiča ki me zaj.... bil je notranji šiv ki se je zagnojiv zdej pa vn rine, tako da grem v četrtek na kontrolo, če lepo napreduje, v najslabšem primeru mi ga bojo mogl izrezat ko sm ji rekla da sm 7 mesecev po CR, je rekla da je možno, ker šiv ni razpadu ampak se je zagnojiv, in v tem primeru ne razpadejo tako da imam zdaj mazilo BIVACYN, IN BOM MAZALA aja moja miška je danes stara 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Rabm kavo. Nos mam zamašen, in hodm okol z masko da ne okužim Taje. Se ji zdim prov smešna. Papua evo zajtrk njami,njami, njami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:45:01
|
|
|
|
lake
|
Cveka za mini rojstni dan, in pa da se ti šivček pozdravi brez rezanja. Ja smo v obdobju viroz, težko se jim izognemo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:49:08
|
|
|
|
KatMat
|
bravo cveka za 7 mesecev!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Cveka za mini rojstni dan, in pa da se ti šivček pozdravi brez rezanja. Ja smo v obdobju viroz, težko se jim izognemo. ma jz že en mesec pokašljujem in smrkam, sam kaj čmo tja do marca bomo že se pozdravili ja jz tud upam da ta hudič pride sam od sebe vn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:49:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čveki, vse naj naj za obmesečnico Pa fajn da si šla pokazat, zdaj vsaj veš kaj je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bravo cveka za 7 mesecev!!!!! hvala, hvala, pa tudi tebi lake hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čveki, vse naj naj za obmesečnico Pa fajn da si šla pokazat, zdaj vsaj veš kaj je. hvala ja sm se kr oddahnila da je šiv, ker sem mela že vul črne misli tak da zdej bomo zrihtal pa k mi je prtisenla zraven rane me je zbodlo, k šivanka, tak da smo prepričani da je hudič od šiva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:55:30
|
|
|
|
AKP
|
Sem . Se je Nike že ob 6 zbudila. Zadnje čase je takoo zgodnja. Ona gre že ob 19. uri spat in ji je 11 ur prebitih v postelji čisto zadosti. Mami pa bi še spala .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 8:58:02
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro... Spali smo super!Ob 6.30 je prvič jedla. lake kje pa imate koncert?Pa hvala za zajtrk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 9:03:08
|
|
|
|
lake
|
Koncert mamo v Festivalni. Po kokih dnevih si ti dobila tiste znamke? Sej sta jih naročila, al sm narobe zastopila? Taja je omagala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 9:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
končno je zaspala je prava izkoriščevalka postala, noče zaspat če jo prej ne pocertam malo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 9:08:50
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Koncert mamo v Festivalni. Po kokih dnevih si ti dobila tiste znamke? Sej sta jih naročila, al sm narobe zastopila? Taja je omagala Sva jih dobila za darilo, tako da pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 9:09:02
|
|
|
|
Dudica1
|
cveka a tamaladva sta bolna al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 22.12.2009 9:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveka a tamaladva sta bolna al kaj? ne, zakaj sprašuješ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?