Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:00:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a se gres lahko nardi z aptamilom???...a lahko zavre al kako??? a nobena ne ve jest ga ne bi. bi dala prekuhano vodo. a skuham ga v vodi kot npr polento in pol zmešam z mlekom Mleka navadnega tud jaz pred 1 letom ne bom dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:08:17
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska kje si......a si se ga že čist
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
uživajte, grem pred tv in spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:11:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kje si......a si se ga že čist hehe! Ne, sej sem rekla da grem na tunin namaz Drugač pa jaz kupim Milupin gres in ga naredim z vodo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:12:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A tamali že lahko makarone dobijo pri nas jih je U. danes jedel (špagete s pestom)... zraven so se mu svetile očke in še zelo hitro sem mu jih morala dajati... makaronar je (krompir mu ne tekne tako zelo,...) Ne se smejat... Kako mu pa narediš testenine? A se jih razkuha pa spešta? Ker al dente jih najbrž mal težje speštaš da niso ful veliki koščki? ... evo, mal sem se pa mogla posmejat,... skrajšala sem mu jih,... že obvlada žvečenje in se mu kosi ne zaletijo,... je jedel kar al dente ne zamerim, ker si lih ti aha... potem jih mi ne bomo jedli še sto let, ker ne žvečimo sploh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko narediš kot Cveka,... s paličnim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:15:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kje si......a si se ga že čist hehe! Ne, sej sem rekla da grem na tunin namaz aha ok ok sam da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:15:57
|
|
|
|
ledenka
|
moj je spet rekel, da pride čez pol ure... a pobiramo stave, koliko cajta je to zanj? gres - menda se naredi na vodi, pol pa primeša aptamil menda po enih teorijah lahko po 8. mescu že delamo to na mleku, ampak kaj pa vem... jaz ne bom. čveka - mogoče tur ali pa dlaka. šiv po tem času sigurno ni, ker je po 6 mesecih vse, vse plasti zaceljeno. meni se kar dostikrat vname in naredi mozolj zaradi kake dlake, ki je niti vidim še ne, pol po kakem tednu pa se vidi in se da z iglo zbezat na plano
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:16:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, zmiksej mu. Jaz jih bom samo pretlačila, ker hoče dase navadi na koščke. Ker ji ne mislim mleti non stop vse hrane dokler se ne odseli od doma Prva dva kosila in malice so ji šli težje po grlu, zdej pa obvlada in lepo je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:18:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lahko narediš kot Cveka,... s paličnim? mnjah... recimo bom probala čez kake 2 tedna, se še ne mudi aja, ti si napisala da je jedel špagete s pestom? se pravi pinjole in baziliko? a pinjole niso oreščki? al ni bil pesto genovese?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:18:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je spet rekel, da pride čez pol ure... a pobiramo stave, koliko cajta je to zanj? gres - menda se naredi na vodi, pol pa primeša aptamil menda po enih teorijah lahko po 8. mescu že delamo to na mleku, ampak kaj pa vem... jaz ne bom. čveka - mogoče tur ali pa dlaka. šiv po tem času sigurno ni, ker je po 6 mesecih vse, vse plasti zaceljeno. meni se kar dostikrat vname in naredi mozolj zaradi kake dlake, ki je niti vidim še ne, pol po kakem tednu pa se vidi in se da z iglo zbezat na plano Ledenka, jaz grem lahko stavit Pomoje se prej vse RRjevke zberemo s pižamami na svinger partiju, pol pa lih tvoj domov pride na žur No, jaz tudi ne bom dala mleka pred prvim letom. Nisem Jakatu niti Maji ne bom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:19:06
|
|
|
|
meduzica
|
dudi kakor jaz vem se ga ne sme kuhat ampak 100% pa tut nisem, pa kolkor najdem recepte po netu pišejo da vedno na koncu dodaš AM. mi smo danes končno kakali se je zgleda že kar vzorec naredil .. 5. dan je na sporedu kakanje. Je bilo pa spet ZELO ZELO hudo trajalo je 25min da se je pokakal jaz sem mu fejst fejst masirala trebušček (ubistvu sem mogla kakec kar ven iztisnit ker ni zmogel sam). Jaz upam da ne bo zdej tkole zgledalo ......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:19:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
WTF je pesto genoveze? In pinjole?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:20:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, zmiksej mu. Jaz jih bom samo pretlačila, ker hoče dase navadi na koščke. Ker ji ne mislim mleti non stop vse hrane dokler se ne odseli od doma Prva dva kosila in malice so ji šli težje po grlu, zdej pa obvlada in lepo je no sej zato mam jaz tudi pomisleke... ker v bistvu mu miksam nič več (mogoče zato tut ne poje velik?), ampak samo fajn pretlačim z vilico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:21:01
|
|
|
|
Dudica1
|
meduzica tuki tud en fantek ne more kakat,zadnjič 10 dni ni...zdej je šla po laktozo je malo boljše je danes kakal po 3 dneh.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:21:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A WTF je pesto genoveze? In pinjole?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:21:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj je spet rekel, da pride čez pol ure... a pobiramo stave, koliko cajta je to zanj? gres - menda se naredi na vodi, pol pa primeša aptamil menda po enih teorijah lahko po 8. mescu že delamo to na mleku, ampak kaj pa vem... jaz ne bom. čveka - mogoče tur ali pa dlaka. šiv po tem času sigurno ni, ker je po 6 mesecih vse, vse plasti zaceljeno. meni se kar dostikrat vname in naredi mozolj zaradi kake dlake, ki je niti vidim še ne, pol po kakem tednu pa se vidi in se da z iglo zbezat na plano Ledenka, jaz grem lahko stavit Pomoje se prej vse RRjevke zberemo s pižamami na svinger partiju, pol pa lih tvoj domov pride na žur po moje se zberemo na partiju, odsvingamo in gremo domov ma ne bomo daj malenkostni
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:22:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sam pol bo hudič če kdo pižamo pozabi. Mu ne bo nič jasno Revež...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:22:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A WTF je pesto genoveze? In pinjole? A je smešn ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:23:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a skuham ga v vodi kot npr polento in pol zmešam z mlekom Mleka navadnega tud jaz pred 1 letom ne bom dala po moje tako narediš. probaj, pa javi, če uspe!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:23:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica dudi kakor jaz vem se ga ne sme kuhat ampak 100% pa tut nisem, pa kolkor najdem recepte po netu pišejo da vedno na koncu dodaš AM. mi smo danes končno kakali se je zgleda že kar vzorec naredil .. 5. dan je na sporedu kakanje. Je bilo pa spet ZELO ZELO hudo trajalo je 25min da se je pokakal jaz sem mu fejst fejst masirala trebušček (ubistvu sem mogla kakec kar ven iztisnit ker ni zmogel sam). Jaz upam da ne bo zdej tkole zgledalo ...... meduzica, ne se sekirat, mu jaz tudi včasih iztisnem kakec ven, tako da mu nogice dajem čisto nazaj h glavici pa dvignem ritko, sploh ko vidim da se ful napenja, pa ni potem nič. Ga dam lepo na previjalno in telovadiva. Pa sva na koncu oba vesela, on ker ga ne boli, jaz pa tudi, ker ne joka. To se bo popravilo, samo da začne prebava bolj delat. Je pa res, da moja sestrica npr. je vedno kakala samo bobike in je imela težave, pa še sedaj jih ima in mora jest ful vlaknin. Lahko da pač nima vseh prebavnih encimov (al kaj so že) in bo moral vedno pazit. A kuhane slive mu daješ? Jaz mu jih kar v kašico zamešam, vsaj 2x na teden.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:23:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A WTF je pesto genoveze? In pinjole? A ti morm res it googlat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:24:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sam pol bo hudič če kdo pižamo pozabi. Mu ne bo nič jasno Revež... upam, da bo kaka moška ostala pol se bo zamislu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:27:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A WTF je pesto genoveze? In pinjole? A je smešn ane , aaaahhhhhhaaaaaahhhhaaaaahhhhaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 21.12.2009 20:27:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A WTF je pesto genoveze? In pinjole? A ti morm res it googlat? Ni treba. Sem že poguglala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?