|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
21.12.2009 22:22:07   
ledenka
grem na kavč... al pa kar spat. al pa po še en (brezalko) pir. al si bom pa šampanjc odprla.

life is great user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.12.2009 22:28:42   
petra a
hehe ledenka-user posted image

matr sem vas komi prebralauser posted image

mi bomo tud govejo župo mel jutr...hčera pravi da gresove knedlčke je nodi kupu, juhico pa nejkouser posted image

po mojem bi bla bolj tale varianta-pižama party do jutranjih ur, pa bi ble še pred desci doma

dudi-skuhaj na vodi (redko), potem pa vmešaj mleko, aptamil al kaj si rekla

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.12.2009 22:43:08   
lake
Evo mene. To da moj ni več tok v kleti ni razlog da me ni tok na RR. user posted image , ampak to da mam skoz vaje z orkestrom, ker mamo v sredo koncert, pa veseli december pa žurkice.... Sej sm že mal zmatrana od vsega tega. Čez dan pa itak skoz za Tajo letam, pa očitno še premal, ker se je dons prov fajn udarla ob en rob.

Ledenka očitno tvojga še ni doma. Kr šampanjc odpri, je boljš kot pir.

Neki se me hoče prehlad lotevat user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
22.12.2009 7:30:37   
Dudica1
Jutro user posted image
Spali super celo noč do zdej...mulci me včasih še presenetijo user posted image

Zdej pa šibamo v vrtec pol pa na pošto in banko.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
22.12.2009 7:40:33   
AKP
Dobro jutro!!
Na hitro berem in animiram Nike, da bo dala mir, da mami pogleda kaj je novega na RR.
Dudica lahko ga skuhaš na mleku v prahu. Mi je rekla pediatrinja v bolnici. Jaz odmerim 100ml vode, dam not 3 merice mleka v prahu, vlijem v en mali pisker in dodam 1 žlico grisa. Ko zavreje takoj odstavim. Na isti način naredim tudi koruzni in ajdovi gris. Jaz sem ji enkrat skuhala žgance in jih prelila z novalacom. Se jer tako tresla zraven in špukala, da sem probala kakšen okus je in je bilo fuj.
Pecivo sem pekla v soboto in nedeljo. Mi je mama posodila knjigo z recepti od rame pa sem sprobala. So mi pa že skoraj vse pojedli in bom še v četrtek pekla. Mi je pa kulinarika res super, ker imajo ful dobre recepte.
Meduzica upam, da se vama porihta. Sem sina enkrat direktno iz šole peljala v bolnico, ker je imel hude bolečin in sem mislila, da je slepič user posted image . Je pa bil zaprt in je dobil dve svečki. Smo morali vedno pazit, da je redno odvajal.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
22.12.2009 8:28:37   
PapuaNG
jutro...

naspali smo se...kar, recimo user posted image Sej en vem več, kdaj se zbudim. Zdej pa mulček že razgraja tukej po tleh, jst pa čakam na zajtrk. Moj je spet ne vem kdaj prišel domov, tko da ga ne morem zbudit, da bi mulca merkal...ah ja, pa jutri? Moram še po darilo za mojega. Nekaj sem naročila, pa še kar ni prišlo,nekaj mu grem pa še kupit. Sam kaj ko mam vedno mulca na grbi user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
22.12.2009 8:36:46   
lake
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Rabm kavo. Nos mam zamašen, in hodm okol z masko da ne okužim Taje. Se ji zdim prov smešna.

Papua evo zajtrk

user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
22.12.2009 8:39:04   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

hehe ledenka-user posted image

matr sem vas komi prebralauser posted image

mi bomo tud govejo župo mel jutr...hčera pravi da gresove knedlčke je nodi kupu, juhico pa nejkouser posted image

po mojem bi bla bolj tale varianta-pižama party do jutranjih ur, pa bi ble še pred desci doma

dudi-skuhaj na vodi (redko), potem pa vmešaj mleko, aptamil al kaj si rekla
sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
22.12.2009 8:39:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Tanja, ne kliči dežja. Že cel dan me strašiš, mi smo šli pa potem na tako lep sprehoduser posted image
Torej lahko v sredo brez otrok, proti večeru- rečemo ob 6h?

Meni tudi sreda ustreza.

user posted image Evo, super. Tanja, a bo dež okol šestih u sredo? user posted image user posted image user posted image

Haha, very funny

Tanja, sem te hecala user posted image user posted image user posted image Ne zamerit kolegica..

Dobro jutro. Lake, kakšen zajtrk! Super, hvalauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
22.12.2009 8:40:11   
KatMat
mmmm lake...kok dober zajtrk!!!!!una koffi tud dobr zgleda...

drugac je pa pri nas noro...mamo sliko brez zvoka....ce se lahko takole izrazim

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
22.12.2009 8:40:57   
Anonimen
jutro

evo zajter pojedla, zdej pa kavico skuham, k mi je kompanija zbolelauser posted image

sem bila pa prejle ob pol osmih pri dr. in me je celo pregledala, in je še predno je vidla rekla da če bi bila dlaka se bi hitro zacelilo ne pa da imam kr ognojekuser posted image tak da je vidla hudiča ki me zaj.... bil je notranji šiv ki se je zagnojiv zdej pa vn rine, tako da grem v četrtek na kontrolo, če lepo napreduje, v najslabšem primeru mi ga bojo mogl izrezatuser posted image

ko sm ji rekla da sm 7 mesecev po CR, je rekla da je možno, ker  šiv ni razpadu ampak se je zagnojiv, in v tem primeru ne razpadejo user posted image   tako da imam zdaj mazilo BIVACYN, IN BOM MAZALAuser posted image

aja moja miška je danes stara 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
22.12.2009 8:41:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Rabm kavo. Nos mam zamašen, in hodm okol z masko da ne okužim Taje. Se ji zdim prov smešna.

Papua evo zajtrk

user posted image

njami,njami, njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
22.12.2009 8:45:01   
lake
Cveka user posted image user posted image user posted image za mini rojstni dan, in pa user posted image user posted image user posted image da se ti šivček pozdravi brez rezanja.

Ja smo v obdobju viroz, težko se jim izognemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
22.12.2009 8:49:08   
KatMat
bravo cveka za 7 mesecev!!!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.12.2009 8:49:52   
Anonimen

Cveka user posted image user posted image user posted image za mini rojstni dan, in pa user posted image user posted image user posted image da se ti šivček pozdravi brez rezanja.

Ja smo v obdobju viroz, težko se jim izognemo.

ma jz že en mesec pokašljujem in smrkam, sam kaj čmo tja do marca bomo že se pozdraviliuser posted image

ja jz tud upam da ta hudič pride sam od sebe vnuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.12.2009 8:49:59   
FLASK_A
Čveki, vse naj naj za obmesečnicouser posted image

Pa fajn da si šla pokazat, zdaj vsaj veš kaj je.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.12.2009 8:50:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bravo cveka za 7 mesecev!!!!!

hvala, hvala,
pa tudi tebi lake hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.12.2009 8:52:09   
Anonimen

Čveki, vse naj naj za obmesečnicouser posted image

Pa fajn da si šla pokazat, zdaj vsaj veš kaj je.

hvala

ja sm se kr oddahnila da je šiv, ker sem mela že vul črne misliuser posted image tak da zdej bomo zrihtaluser posted image

pa k mi je prtisenla zraven rane me je zbodlo, k šivanka, tak da smo prepričani da je hudič od šivauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.12.2009 8:55:30   
AKP
Sem user posted image . Se je Nike že ob 6 zbudila. Zadnje čase je takoo zgodnja. Ona gre že ob 19. uri spat in ji je 11 ur prebitih v postelji čisto zadosti. Mami pa bi še spala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.12.2009 8:58:02   
Tanja_
Jutro...

Spali smo super!Ob 6.30 je prvič jedla.user posted image user posted image user posted image

lake kje pa imate koncert?Pa hvala za zajtrk

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.12.2009 9:03:08   
lake
 Koncert mamo v Festivalni.  Po kokih dnevih si ti dobila tiste znamke? Sej sta jih naročila, al sm narobe zastopila?

Taja je omagala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.12.2009 9:06:19   
Anonimen
končno je zaspalauser posted image
je prava izkoriščevalka postala, noče zaspat če jo prej ne pocertam malouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.12.2009 9:08:50   
Tanja_

Koncert mamo v Festivalni.  Po kokih dnevih si ti dobila tiste znamke? Sej sta jih naročila, al sm narobe zastopila?

Taja je omagala user posted image

Sva jih dobila za darilo, tako da pojma nimam.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.12.2009 9:09:02   
Dudica1
cveka a tamaladva sta bolna al kaj? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.12.2009 9:13:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

cveka a tamaladva sta bolna al kaj? user posted image

ne, zakaj sprašuješ?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?