Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 19:22:41
|
|
|
|
khurde
|
drugač pa po netu brskam za biskvite brez jajc... k bi pekla torto za 1. rd, pa ne vem, če bi ji ravno takrat uvedla cela jajca, čokolado, cuker, ma vse, kar ni ravno zdravo tko da nekak iščem, da bi bilo nekaj "light", k nisem zihr, da bi ona pojedla sam en mali košček se mi prej zdi, da bi kar neki konkretnega, še posebi, če bi bilo za čas kosila ali popoldanske malice če je že čokolada, kaka sladka smetana itd., bi se vsaj jajc mal izognila za tisti dan... ne vem sej verjetno kompliciram sam nekak se mi dozdeva, da bi znala pojest preveč, še posebi, ko bi videla še druge jesti pa še k sem si vzela v iber velik časa za uvajanje vseh zadev, k pač še ne gre v vrtec... a bo katera pekla sama? (razen ronje, verjetno ) oz. ste kej razmišljale kako in kaj za rd? pri nas bojo itak sam najožji sorodniki (babice, dedki...).
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 19:29:17
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, hvala, sej tole na kulinariki sme gledala, sam se mi zdi da komplicirajo, k jaz sem jo včasih, sto let anzaj, ko sem bla še mlada , delala , sam je bla čist na izi ..brez jajc pa itak... farfala...sej ne da sem debela, sploh ne..sam je pa glih tolk preveč, da imam s hlačami izpred nosečnosti nekaj težav in nesporazumov...pa ker res nisem fen trgovin in šopinga...joj, nedaj bože, da moram it kupit cel kup novih hlač..pa itak mam tut čutveni odnos z večino kavbojk..tko da bom rajš dala 5 kil dol, pa bo... luštni koledarji
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 19:31:02
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, jaz bom tudi spekla..zdej, če bo to prišla torta ven, nisme zihr ...bi bilo pa fajn ja brez jajc.... bo ronja navrgla kak fajn recept al pa niia drgač pa ja ....nobenega ornk praznovanja..domači... ulla?
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 21.12.2009 19:32:14 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 19:39:21
|
|
|
|
mimi30
|
http://www.enaa.com/CMSLayout1.asp?CMSID=284 tukaj je še nekaj koledarjev, če še ni prepozno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 19:46:16
|
|
|
|
Jancci
|
Misico sem dala spat eno uro prej kot ponavadi, pa je pomoje spala še preden sem jo z rok dala. Brez enega glaska!! Zdej grem na badbinton. Pa pa.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 20:28:37
|
|
|
|
Nea
|
khurde - hvala za tisti recept, ki si ga sončku poslala. Ful dobro izgleda... mogoče ga naredim čez praznike. Mi bomo Emin in Erikov RD skupaj praznovali in bom sigurno sama naredila torto (tako kot vedno)... samo še ne vem katero. Erik je že probal razna peciva (ne čokoladna, ampak z jajci) in je vse bilo OK. Šibam na telovadbo in se mogoče pozneje oglasim. Ema in Erik spita, LAra sestavlja 80 delni puzzle... je namreč danes popoldan 1h spala in je zdaj naspidirana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 20:29:42
|
|
|
|
sonček33
|
nea in jancci - uživajta...mal nam na vest trkata...ampak očitno ne dovolj :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:25:44
|
|
|
|
khurde
|
mimi, hvala za link. je ful fajn, ker lah res vse sam zdizajniraš za kako stvar bo kdaj prav prišel nea, jancci, dobr športajta! kje je ulla, nič je še ni bilo na raport? sonček, sem na enem forumu - mama al bibaleze al neki, k ni rr - videla, da je ena spraševala o receptih za biskvit za torto brez jajc, pa je med drugim dobila take butaste odgovore... da otroku nič ne privošči, da se jim otrok smili ... k da bi napisala, da bo za 1. rd otrok dobil grisin, suho hruško, pa eno slivo in svečko gor
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:35:05
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, sem na enem forumu - mama al bibaleze al neki, k ni rr - videla, da je ena spraševala o receptih za biskvit za torto brez jajc, pa je med drugim dobila take butaste odgovore... da otroku nič ne privošči, da se jim otrok smili ... k da bi napisala, da bo za 1. rd otrok dobil grisin, suho hruško, pa eno slivo in svečko gor pa še to bi bilo čist prima jah, komentarjev je vedno dovolj...pametnih ljudi nikoli ne zmanjka..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:37:51
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: a loh prosm še tuki prlepš uni dve čudoviti fotki k si jih na sosedni temi nalepla, slučajno sem porajtala...tko da brž smrekca je super duper lepa, dobr si tole barvno pokonbinirala...komaj čakam na večjo! Lovro je pa itak lepotko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:38:47
|
|
|
|
sonček33
|
ploha...ti zalezovalka ... , tam se obljubila in tudi izpolnila....a da bi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:39:36
|
|
|
|
sonček33
|
moj fletko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:41:48
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, tole je sicer v miniaturni izvedbi- zaenkrat... namen je sicer, da naredim taveliko, a je mali tako navdušen nad cofi, da misilm, da je boljše, če mu ni na dosegu roke... Bi pavečja prišla zagotovo veliko lepša.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 21.12.2009 21:42:51 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:48:19
|
|
|
|
sonček33
|
o marta hvala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:49:43
|
|
|
|
marta82
|
Sonček mali je cukr in jelka mi je zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 21:51:47
|
|
|
|
Najki
|
Lusne slikice. Ful zaspana. Prsla domov ob pol devetih.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:04:20
|
|
|
|
sonček33
|
najki, kako je bilo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:09:40
|
|
|
|
Najki
|
ma kar v redu. nisem mela kaj dost delat ha ha. za teh par dni pred prazniki je dost zatisje. bom pa padla v par vecjih projektov z januarjem in spet bo nolifing v sluzbi... sam da zdej me bo beba cakala doma, h kateri se mi bo mudilo . pa mal ogrevanja rabim, da se zorganiziram nazaj v posle.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:10:16
|
|
|
|
kiara24
|
čer, no pri nas smrekica stoji,s mo jo danes postavili, no upam, da ne bom vsak dan skoz nekaj težila klari, da ne sme bunkic... pa ono in tretje. Copatki- naša je čevlje prerasla in sedaj nosi copatke od 6 do 12 in so ji prav. Farfala- čimprej okrevajte... in pa havla za oporzorilo. Jaz sem že itak grozna ta mesec tako, da ne vem če me lah še bolj zadane samo upam, da bo moj res doma za NL, k gre 26 na službeno pot in še ni točno znano kdaj se vrne . Me je kar gorza! Khurde- itak me bodo spet vse postrani gledale pa to ali pa celo zmerjale sam vseeno , pri nas je jedla in čokoladni piškot in že celo jajce pač v pecivu, v nudelnih... pa ni bilo nič na srečo, tako da jaz ne bom komplicirala, naredila ji bom toritco, navadem biskvit pa s smetano bom delala, pa pol sadne in pol čokoladne in je to to. Sonček- mali je super, smrekica pa tudi. Si dala idejo za cofke , no pri nas so kar bunkice plastične in upam, da bo kul. Spanje- pri nas je sedaj čez dan tako da jo dam spat v njeno posteljico ji zavrtim medije ki se ji vrtijo, ja itak do je treba kar nekajkrat, jaz se usedem zravne postelje. Klara me drži za rokico pol me pa spusti malo preden zaspi ji dam ninico in tako spi, pa sem ful vesela za ta napredek, ker to prej res ni funkiconiralo sedaj pa k sm jo pustila enkrat mal jokat . Je bilo treba mal zgrda. Ker smo prej zaspi samo v vozičku ali pa v avtu. No zdej se grem pa mal stijent k mojmu, pol pa spat . Želim vam vsem eno lepo mirno noč.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:36:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
sonček, ma kok je luškan lovro res je mali cukr pa ta mali rdeči nosek. Smrekca luštna . A veš da sem znala včasih te cofe delat, zdaj pa nč več :( A me katera poduči tkole virtualno?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:36:50
|
|
|
|
Jancci
|
Kiara nč te ne bo noben postrani gledal. Sej zdej so že dovolj stari, da lahko jajce jedo. Pa če malo čokolade dobijo tut ni nič narobe. Ne da bi jih zdaj samo s tem fotrali, malo pa pomoje ni panike... sploh če na splošno ni bilo kakšnih alergij, če jih ni v družini... Moja je danes prav z veseljem pojedla nekaj žličk čokoladnega pudinga. Bom tut jest sama tortico naredila, pa itak da bo testo iz jajc, ker drugačnega niti ne znam narest!? Edin, če bo tukaj kakšna fajn ideja, pa da je preverjeno dobro!? Copatki 6-12 so misici še čist preveliki, tak da je večinoma samo v štumfkih. Sonček luštna smrekca. Nekaj posebnega! Lovro pa lepo čiča tam.. ko en tavelik!! Naša smrekica... misice niti slučajno ne zanima. Niti pol metra blizu še ni šla. Evo jo:
< Sporočilo je popravil Jancci -- 21.12.2009 22:40:47 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:39:35
|
|
|
|
Jancci
|
A me katera poduči tkole virtualno? Če se prav spomnim moraš imeti dva krogca (npr. iz lepenke) in na sredi luknjo, potem pa volno naviješ okoli teh dveh lepenk, vseokol obrežeš in na sredini zavežeš da drži skupaj.... res sm strokovno razložila. ... ma če si kdaj delala se boš spomnila.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:40:53
|
|
|
|
sonček33
|
tko bo ja
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 21.12.2009 22:41:07 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 21.12.2009 22:42:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci A me katera poduči tkole virtualno? Če se prav spomnim moraš imeti dva krogca (npr. iz lepenke) in na sredi luknjo, potem pa volno naviješ okoli teh dveh lepenk, vseokol obrežeš in na sredini zavežeš da drži skupaj.... res sm strokovno razložila. ... ma če si kdaj delala se boš spomnila. točno Hvala jancci. Ampak obstaja še en način. Edin fak je k nimam volne jutri jo grem kupit:)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?