|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 12:58:53   

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tole pa so moji sončki za na voščilnico

user posted image

tole so pa vošičilniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

lepe voščilniceuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.12.2009 12:58:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy jaz bi tud eno tako poležavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image superca user posted image user posted image user posted image user posted image

jah...pol boste morali imet pa še kakšno punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a misliš da punce raje spijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.12.2009 12:59:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: cita

punce,kdaj se kaj vidimo?????????

jaz bi tudi prišla user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image naredimo eno srečanje...........ste za???????

ja sam ta teden neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi diham.....

cita lahko greš z manouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.12.2009 13:00:14   
Onasiss
Urša....hvala sem dobila zs.

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.12.2009 13:03:07   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: cita

punce,kdaj se kaj vidimo?????????

jaz bi tudi prišla user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image naredimo eno srečanje...........ste za???????

ja sam ta teden neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi diham.....

cita lahko greš z manouser posted image user posted image user posted image user posted image

Se menimo za po novem letuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.12.2009 13:03:46   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ti zvečer ko bo več časa še par drugih napišem, je pa vse simpl kar ti pošljemuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.12.2009 13:07:57   
Katjusa

user posted image

user posted image

evo naše jaslice....user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.12.2009 13:08:20   
simonakr

Simonakr kako sta se vidva odločila glede varstva? Gre v vrtec?

Pojma nimam, bomo še videl!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.12.2009 13:11:52   
Onasiss
časa še par drugih napišem,

ti zvečer ko bo več časa še par drugih napišem, je pa vse simpl kar ti pošljemuser posted image

lahko pošlješ tud na mail...

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.12.2009 13:27:58   
Katjusa
men se bo zrolal naval strank in vse bi imele koladarje v četrtek.... pa novoletni popust kot da prodajam belo tehnikouser posted image user posted image user posted image user posted image sej pa koledarji so samo za novo leto kak te nej dam popustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brezveze pa bi mela 3 pa 6 in na koncu reče 2 in jst 3x spreminjam predračunuser posted image kot da imam samo eno stranko in......
aja pa imel bi take koledarje kot ponavadi te pa vsako leto imajo drugačneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah ja sej bo boljše drug teden...... moj bi pa rad šel na ping pong.... jst pa švicam tle med koladarji in koledarčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.12.2009 13:30:54   
Katjusa
zdej sem dala mal iz sebe zdej pa lahko grem nazaj delat.....

rada vas imam in mi je kr težko k vas ne morem bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.12.2009 13:31:04   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Nik se je zdej naspal, js pa kuham kosilo.

Prej sem imela obisk je bila katjuša z možem in Florjanom. Katjuša - Florjan je pa ful lušten user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še mal pospravljati, ker potem ko moj pride iz službe gremo pa mal na snegeca, ker je tolk lepo vreme.

Hvala, NIk je tud priden tak anglček je lepo aja na svežem zrakuuser posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro:)

punce Brkn ima tako lep salon, da sem pri "nabavla" božička za mamico in atija.,..... upam, da se možek še kej zame izprsiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ni drago....:) priporočam že samo zaradi ful lepe sobice in tko lepo diši notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je obljubila jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom prva strankauser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - sej sem ti povedala, da takoj ko bo gotovo ti javim. In seveda si lahk prva stranka. Te bom vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.12.2009 13:31:14   
Katjusa
za srečanje mi pa javte ko se vrnem ker res ne morem brat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.12.2009 13:32:34   
TAMIKA3

jaz bi tudi imela user posted image plisssssss

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.12.2009 13:32:46   
brkn83
surf - ja moram rečt, da je marko res super. Ja to delo mi je ful sproščajoče in upam, da bo tako tudi v prihodnje. Zaekrat se počasi stranke nabirajo, tk da mi popoldne ni dolgčas.

Srečanje - js sem tudi za.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.12.2009 13:34:04   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tole pa so moji sončki za na voščilnico

user posted image

tole so pa vošičilniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

leeeeeeeeepoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

user posted image user posted image katjuša

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.12.2009 13:34:42   
brkn83
počasi bo treba iti kosilo kuhat, no zraven bom pa poskusila še orehe narediti. Nik še kr spi dopoldansko spanje - že od enajstih, ko sva šla ven, tk da kr v vozu spi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.12.2009 13:38:01   
TAMIKA3

počasi bo treba iti kosilo kuhat, no zraven bom pa poskusila še orehe narediti. Nik še kr spi dopoldansko spanje - že od enajstih, ko sva šla ven, tk da kr v vozu spi.

user posted image user posted image
tristan je tudi spal od 9:30 pa nekaj čez 12:30 user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.12.2009 13:38:57   
TAMIKA3

Pozdravljene.

Nik se je zdej naspal, js pa kuham kosilo.

Prej sem imela obisk je bila katjuša z možem in Florjanom. Katjuša - Florjan je pa ful lušten user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še mal pospravljati, ker potem ko moj pride iz službe gremo pa mal na snegeca, ker je tolk lepo vreme.

Hvala, NIk je tud priden tak anglček je lepo aja na svežem zrakuuser posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro:)

punce Brkn ima tako lep salon, da sem pri "nabavla" božička za mamico in atija.,..... upam, da se možek še kej zame izprsiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ni drago....:) priporočam že samo zaradi ful lepe sobice in tko lepo diši notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je obljubila jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom prva strankauser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - sej sem ti povedala, da takoj ko bo gotovo ti javim. In seveda si lahk prva stranka. Te bom vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi eno razvajanje user posted image od kod pa si?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.12.2009 13:40:35   

tole pa je spanjeuser posted image user posted image user posted image naša je po pol ure konecuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.12.2009 13:42:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jaz bi tudi imela user posted image plisssssss

jz tud plissssssss!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.12.2009 13:42:39   
simonakr
Evo je že budna! user posted image user posted image user posted image Spi cca 20 min in pol noče več, zvečer je pa tko zmatrana da skor v banji zaspi!

In kako nej jest pol kej nardim? user posted image user posted image user posted image

Grem peglat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.12.2009 13:42:49   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy jaz bi tud eno tako poležavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image superca user posted image user posted image user posted image user posted image

jah...pol boste morali imet pa še kakšno punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a misliš da punce raje spijouser posted image user posted image user posted image user posted image

nič ne bom rekla....boš morala kar sama sprobat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.12.2009 13:42:52   
Ajvy

no, potem pa lepo še mene klikni zraven...prosim...ampak res samo tiste simpl...lepo prosim

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.12.2009 13:49:05   
Moji dve princeski...

user posted image

In moj mali smeško predno je šla pančkat seveda lepotni spanec je bil 30 minutuser posted image user posted image skrbi za lepotouser posted image user posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?