Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:22:20
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:23:54
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:24:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Pa smo tu, služba je že mimo, ker sem bila zgodnja zjutraj na šihtu. Včeraj je blo prav zabavno. Punce, hvala za družbo. In kdaj gremo spet bowlat ? le glej, da ne boš na skrivaj trenirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:24:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? Mi2 sva hotle v soboto, pa je padal sneg . Meni je vseeno kdaj, mora style povedat. Upam, da še letos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:25:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:26:08
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Pa smo tu, služba je že mimo, ker sem bila zgodnja zjutraj na šihtu. Včeraj je blo prav zabavno. Punce, hvala za družbo. In kdaj gremo spet bowlat ? a ti tudi delaš za vikende Mi dva z mojim bova Estrello in njenega frajera izzvala na dvoboj , v PO, pa bi lahko tudi vi2 s tvojim prišla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Pa smo tu, služba je že mimo, ker sem bila zgodnja zjutraj na šihtu. Včeraj je blo prav zabavno. Punce, hvala za družbo. In kdaj gremo spet bowlat ? o lej jo, kje si se pa ti potikala da te nč ni blo? ja kdaj gremo? 1x spomlad?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:27:09
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje..... a ker je tak minus boš ju3 dala klet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:28:49
|
|
|
|
style
|
Estrella a greš kaj v štacuno v Log.? A imaš kej bodijev večjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka a dej no, sej zdej ne bo snega. Pa upam, da je pustu sam kakšno malenkost, da ni pretiraval. Sej ko bo Taj mal večji pa prideva midva v vaše konce. A je AT že vredu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:31:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Estrella a greš kaj v štacuno v Log.? A imaš kej bodijev večjih Sem že bila Bom pogledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj? Mi2 sva hotle v soboto, pa je padal sneg . Meni je vseeno kdaj, mora style povedat. Upam, da še letos tud jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje..... a ker je tak minus boš ju3 dala klet jest jo dam, če pridš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:32:22
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka a dej no, sej zdej ne bo snega. Pa upam, da je pustu sam kakšno malenkost, da ni pretiraval. Sej ko bo Taj mal večji pa prideva midva v vaše konce. A je AT že vredu? jah danes nima vročine samo se bojim da bo ponoč spet zakuhala no bomo vidli, stara jaz se fuuul bojim vozit po takem vremenu , pa še tist tvoj klanec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:34:20
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje..... a ker je tak minus boš ju3 dala klet jest jo dam, če pridš a ti imaš tudi zimsko-kadilsko klet? Estrella je zelo čustevno navezana na svojo klet, sva rekla z mojim da jo bova (klet) 1x na skrivaj zakadila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:34:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje..... a ker je tak minus boš ju3 dala klet Jok brate, odpade . Sicer je pa za ju3 napovedana otoplitev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:38:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr. Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ. Kje je poletje????? meni je pa barva fuuuul všeč jah kadilci smo ga to zimo, kar naje..... a ker je tak minus boš ju3 dala klet Jok brate, odpade . Sicer je pa za ju3 napovedana otoplitev ups, sploh nisem pomislila na vreme. res upam, da ne bo snežilo. Samo če bo dež, bo pa led
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka a dej no, sej zdej ne bo snega. Pa upam, da je pustu sam kakšno malenkost, da ni pretiraval. Sej ko bo Taj mal večji pa prideva midva v vaše konce. A je AT že vredu? jah danes nima vročine samo se bojim da bo ponoč spet zakuhala no bomo vidli, stara jaz se fuuul bojim vozit po takem vremenu , pa še tist tvoj klanec super da je nima, pa sej je ne bo mela, upam sej bo Estrella vozila, če ni snega itak ni panike tko, da prosim da še letos prideta Ja kadilsko klet mamo . Ko sm rodila pa so ga pil so bli skoz dol, je blo zakajen k pr norcih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:50:32
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka a dej no, sej zdej ne bo snega. Pa upam, da je pustu sam kakšno malenkost, da ni pretiraval. Sej ko bo Taj mal večji pa prideva midva v vaše konce. A je AT že vredu? jah danes nima vročine samo se bojim da bo ponoč spet zakuhala no bomo vidli, stara jaz se fuuul bojim vozit po takem vremenu , pa še tist tvoj klanec super da je nima, pa sej je ne bo mela, upam sej bo Estrella vozila, če ni snega itak ni panike tko, da prosim da še letos prideta Ja kadilsko klet mamo . Ko sm rodila pa so ga pil so bli skoz dol, je blo zakajen k pr norcih ufffff to bi Estrella uživala se bove potrudile konec tega tedna, samo da bo moja miš zdrava meni ni panike, ker vem da me bo Estrella pri vožnji spoštovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:51:43
|
|
|
|
style
|
JANA: upam da nisi huda , ej a obstaja kaka krema od Justa za vnete učke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka a dej no, sej zdej ne bo snega. Pa upam, da je pustu sam kakšno malenkost, da ni pretiraval. Sej ko bo Taj mal večji pa prideva midva v vaše konce. A je AT že vredu? jah danes nima vročine samo se bojim da bo ponoč spet zakuhala no bomo vidli, stara jaz se fuuul bojim vozit po takem vremenu , pa še tist tvoj klanec super da je nima, pa sej je ne bo mela, upam sej bo Estrella vozila, če ni snega itak ni panike tko, da prosim da še letos prideta Ja kadilsko klet mamo . Ko sm rodila pa so ga pil so bli skoz dol, je blo zakajen k pr norcih ufffff to bi Estrella uživala se bove potrudile konec tega tedna, samo da bo moja miš zdrava meni ni panike, ker vem da me bo Estrella pri vožnji spoštovala no dejta se potrudit Moj je tud uživu k edini ni kadil ,ostalih 15 pa je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:53:41
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? Pa Čmrlika vidm da je bla tud , no sam da je zdej vse uredu z obema. ja mi je ravnokar poslala SMS, da je mala še kar neješča in švoh , je malenkost bolje, a mislim da sta še kar v bolnici .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:55:31
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A nobene ni jaz sem tu sve šle z miško en krog po tem mrazu, in to samo za 10 min pa sem se zmrznila bzzzz jah saj veš mene verjetno ne bo, dokler bo sneg. Je pa dedek mraz nekaj pustil za Gajo in Taja, samo bo verjetno tvoja mami poštarka a dej no, sej zdej ne bo snega. Pa upam, da je pustu sam kakšno malenkost, da ni pretiraval. Sej ko bo Taj mal večji pa prideva midva v vaše konce. A je AT že vredu? jah danes nima vročine samo se bojim da bo ponoč spet zakuhala no bomo vidli, stara jaz se fuuul bojim vozit po takem vremenu , pa še tist tvoj klanec super da je nima, pa sej je ne bo mela, upam sej bo Estrella vozila, če ni snega itak ni panike tko, da prosim da še letos prideta Ja kadilsko klet mamo . Ko sm rodila pa so ga pil so bli skoz dol, je blo zakajen k pr norcih ufffff to bi Estrella uživala se bove potrudile konec tega tedna, samo da bo moja miš zdrava meni ni panike, ker vem da me bo Estrella pri vožnji spoštovala no dejta se potrudit Moj je tud uživu k edini ni kadil ,ostalih 15 pa je a še kar ni propušil? ja 15:1 je kar pestro in zakajeno ej danes ker sem doma na BOL se mi zdi, kot da je nedelja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.12.2009 12:56:55
|
|
|
|
style
|
ej sem brala na tem RR en drug forum, mislim svašta.............. a kej berete še kaj drugega kot nas?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?