nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 babnce, upam, da uživate! le glejte, da ne bo zaradi vas preveč dežja... mi2 še zdle evo zrihtama spat, pol pa grem za knjige. resnično upam, da mi jutri uspe. mi pa je eva nekam sumljiva. v ponedeljek popoldne in v torek je imela vročino, pol pa ne več. od srede dalje pa mi kašlja in to vedno bolj. pa ji dajem sirup in mažem z materino dušico, pa nič ne pomaga. danes ponoči je še med spanjem začela kašljat, kar prej ni. bomo vidli, kakšno bo stanje nocoj. če ne bo boljše, jo bom verjetno jutri peljala k P, da jo vsaj posluša. za vse bubančke (nia, manca, nejc, AT...) Evo točno tako je bilo pri nas, najprej je imela en dan vročino, potem je začela kašljat, vsak dan bolj, nato pa je iz četrtka na petek ponoči spet dobila vročino, zjutraj pa kašelj za umret, popolnoma poln nosek, vnete učke, da sploh gledat ni mogla...Pa sem že pri prvem kašlju uporabljala Prospan in materino dušico, ampak brez uspeha. Če je fasala virozo, potem kar k zdravniku, čimprej, meni je žal, da sem tako dolgo čakala, da je bilo že res nujno. Pa še od sem bila kregana, ker se mi ni zdelo takrat potrebe jo vlačit po zdr domu. Upam, da se izmaže