|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
20.12.2009 18:18:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Danuser posted image
Pri nas se je ta kašelj sprevrgel v virusno infekcijo dihal user posted image , smo bili v petek pri zdravniku, ker sem mislila da jo bo zjutraj pobralo, ko smo se zbudili. Potem pa je cel petek prespala, dobili smo pumpico za vpihavanje....skratka bila je ultra boga, zdaj gre počasi na bolje, ampak res počasi.

Malo bom le preletela, ker imam razbojnico zraven sebe, vsem ki se pa danes dobite, pa želim, da se imate skrajno lepo in da se boste zabavale.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.12.2009 18:19:14   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla...

samo na hitro da vas pozdravim. sem samo na hitrco preletela in sem videla, da vam je Estrella sporočila, da mene ćal ne bo v LJ.

Od 1ih zjutraj pa do 7ih je naša 5x bruhala..posledično je že cel dal neješča in utrujena....sva pa zgleda tudi midva nekaj pokasirala, ker sva zelo, zelo redna obsikovalva WCja user posted image , tako, da žal res ne morem, edino če si WC na rit namontiram user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.12.2009 18:24:11   
suzy85
babnce, upam, da uživate! le glejte, da ne bo zaradi vas preveč dežja... user posted image

mi2 še zdle evo zrihtama spat, pol pa grem za knjige. resnično upam, da mi jutri uspe.

mi pa je eva nekam sumljiva. v ponedeljek popoldne in v torek je imela vročino, pol pa ne več. od srede dalje pa mi kašlja in to vedno bolj. pa ji dajem sirup in mažem z materino dušico, pa nič ne pomaga. danes ponoči je še med spanjem začela kašljat, kar prej ni. bomo vidli, kakšno bo stanje nocoj. če ne bo boljše, jo bom verjetno jutri peljala k P, da jo vsaj posluša.

za vse bubančke (nia, manca, nejc, AT...) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.12.2009 19:04:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

babnce, upam, da uživate! le glejte, da ne bo zaradi vas preveč dežja... user posted image

mi2 še zdle evo zrihtama spat, pol pa grem za knjige. resnično upam, da mi jutri uspe.

mi pa je eva nekam sumljiva. v ponedeljek popoldne in v torek je imela vročino, pol pa ne več. od srede dalje pa mi kašlja in to vedno bolj. pa ji dajem sirup in mažem z materino dušico, pa nič ne pomaga. danes ponoči je še med spanjem začela kašljat, kar prej ni. bomo vidli, kakšno bo stanje nocoj. če ne bo boljše, jo bom verjetno jutri peljala k P, da jo vsaj posluša.

za vse bubančke (nia, manca, nejc, AT...) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo točno tako je bilo pri nas, najprej je imela en dan vročino, potem je začela kašljat, vsak dan bolj, nato pa je iz četrtka na petek ponoči spet dobila vročino, zjutraj pa kašelj za umret, popolnoma poln nosek, vnete učke, da sploh gledat ni mogla...Pa sem že pri prvem kašlju uporabljala Prospan in materino dušico, ampak brez uspeha. Če je fasala virozo, potem kar k zdravniku, čimprej, meni je žal, da sem tako dolgo čakala, da je bilo že res nujno. Pa še od user posted image sem bila kregana, ker se mi ni zdelo takrat potrebe jo vlačit po zdr domu. Upam, da se izmaže user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.12.2009 19:05:31   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla...

samo na hitro da vas pozdravim. sem samo na hitrco preletela in sem videla, da vam je Estrella sporočila, da mene ćal ne bo v LJ.

Od 1ih zjutraj pa do 7ih je naša 5x bruhala..posledično je že cel dal neješča in utrujena....sva pa zgleda tudi midva nekaj pokasirala, ker sva zelo, zelo redna obsikovalva WCja user posted image , tako, da žal res ne morem, edino če si WC na rit namontiram user posted image

Ej pa to ne moreš verjet koliko teh različnih k.určevih viroz razhaja user posted image
Za Manco in za vaju user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.12.2009 8:01:57   
kasso
Dobro jutro!

Bilo je lušno, čeprav kratko user posted image Hvala vsem za družbo, super ste vse po vrsti in sem vesela da vas poznam user posted image , bowling pa razturaaaaaam user posted image .
Še dobro, da nismo rezervirale 3 stez user posted image ...na koncu nas je bilo toliko, da smo igrale le na eni user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.12.2009 8:03:04   
kasso
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.12.2009 8:19:21   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Bilo je lušno, čeprav kratko user posted image Hvala vsem za družbo, super ste vse po vrsti in sem vesela da vas poznam user posted image , bowling pa razturaaaaaam user posted image .
Še dobro, da nismo rezervirale 3 stez user posted image ...na koncu nas je bilo toliko, da smo igrale le na eni user posted image

super, da ste se lepo imele!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.12.2009 8:26:04   
tilči
Dobro jutro!

Tilnu je v soboto končno izginila vročina,tako da je začel jesti in spati.user posted image Ta teden je še doma,jaz sem pa klicala šefinjo in jo prosila,da sem ta teden popoldne,drugače bi bila še na bolniški.Samo ker se dobro počuti,grem delat.Doma bom še lahko,saj še prihajajo bolezniuser posted image
Včeraj je prišel na obisk šef od user posted image  z družino na obisk in prinesel darila: polno sladkarij za otroke,mesa in salame,ker kolje doma.
Ta teden pa še pri nas dobimo.Zadnjič sem gledala šampanjce,pa mi je sodelavec rekel,da ga dobimo,pa zeliščni liker,za ostalo pa se še ne ve.Božičnico v denarju smo pa že zapraviliuser posted image ,ampak nam je sedaj prijetno toplo.user posted image
Včeraj smo šli malo na sonce in sneg,da se nadihata zraka,oba sta tako uživala,le Nejc je takoj užaljen,če mu sneg vržešuser posted image Smo se sankali,Tilen je 2x padel s sank,pa se ni nič pritoževal.V soboto pa sva z nejcem kidala in je bil revež tako utrujen,da je šel počivatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za uživanje

user posted image user posted image user posted image  za bolančkane

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.12.2009 8:46:18   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Punce (kasso, jana81, sesil, Srčekgirll, aurora28 in Estrella*), bilo nas je malo, ampak smo se imele fajn user posted image Bo treba še večkrat bowling potrenirat user posted image Prihodnjič se lahko dobimo v Postojni, da še tam preizkusimo, če stvar dela user posted image Čas je pa absolutno prehitro minil... Najlepša hvala vsem za super družbo

No, midva z user posted image sva potem še izkoristila priliko in se šla sprehajat v staro Ljubljano, gledat lučke in na kuhančka. Tako da sem tudi glede tega prišla na svoj račun user posted image Je bila pa moja mami čisto izmučena, ko sva prišla domov. Najprej jo je Gregor zafrkaval, ko ga je oblačila v pižamo, se je smejal in zvijal kot jegulja, da ga je komaj oblekla. potem je pa še vse dudke zmetal bogve kam in je komaj eno našla user posted image Še dobro, da sem maledva stuširala, preden sem šla od doma, da ji je bilo vsaj to prihranjeno.

Kofi tajm!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.12.2009 8:48:36   
špelin@
Ojej, berem, koliko je bolnih... user posted image user posted image user posted image

Za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite in boste čez praznike zdravi user posted image user posted image user posted image

tilči, takihle božičnic se ne bi branila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.12.2009 9:09:52   
style
jutrouser posted image

tako mi je žal, da se včeraj nismo vidleuser posted image , vendar mislim, da sem se prav odločila saj miška je kuhala celo popoldne in celo nočuser posted image .

Sem pa vesela, da ste se fajn imeleuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.12.2009 9:13:56   
style
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Punce (kasso, jana81, sesil, Srčekgirll, aurora28 in Estrella*), bilo nas je malo, ampak smo se imele fajn user posted image Bo treba še večkrat bowling potrenirat user posted image Prihodnjič se lahko dobimo v Postojni, da še tam preizkusimo, če stvar dela user posted image Čas je pa absolutno prehitro minil... Najlepša hvala vsem za super družbo

No, midva z user posted image sva potem še izkoristila priliko in se šla sprehajat v staro Ljubljano, gledat lučke in na kuhančka. Tako da sem tudi glede tega prišla na svoj račun user posted image Je bila pa moja mami čisto izmučena, ko sva prišla domov. Najprej jo je Gregor zafrkaval, ko ga je oblačila v pižamo, se je smejal in zvijal kot jegulja, da ga je komaj oblekla. potem je pa še vse dudke zmetal bogve kam in je komaj eno našla user posted image Še dobro, da sem maledva stuširala, preden sem šla od doma, da ji je bilo vsaj to prihranjeno.

Kofi tajm!

vas je res malo bilouser posted image , jah zima je tu. Špelin@ superca si to naštudiralauser posted image user posted image , moja miška ko ozdravi gremo z vlakom do LJ, en krogec po stari LJ z vozičkom in nazaj z vlakomuser posted image , upam da bomo to leto še kej zdravi, v dec sem bila samo 1 teden v službi, in zgleda da je to touser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.12.2009 9:17:43   
jana81
morgen

se podpišem pod Špelinine besede... super je blo, hvala vsem prisotnim puncam. Še kdaj.

Naš Nejc je včeraj spal v celem dnevu le 15 minut, zvečer pa zaspal šele ob 20.30.. no zjutraj je bil pa jok in stok, ker ni pustil dat kapljic v učke in fiziološke v nosek (je imel tako zabitega, da je komaj dihal).
Drugače spali smo pa OK.

Danes imam cele kupe papirjev na mizi, ki jih je treba poknjižit, zato bom bolj malo čvekala.

Srčekgirl...hitro slikceuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.12.2009 10:00:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

morgen

se podpišem pod Špelinine besede... super je blo, hvala vsem prisotnim puncam. Še kdaj.

Enako

Naš Nejc je včeraj spal v celem dnevu le 15 minut, zvečer pa zaspal šele ob 20.30.. no zjutraj je bil pa jok in stok, ker ni pustil dat kapljic v učke in fiziološke v nosek (je imel tako zabitega, da je komaj dihal).
Drugače spali smo pa OK.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes imam cele kupe papirjev na mizi, ki jih je treba poknjižit, zato bom bolj malo čvekala.

Jaz pa za pospravljat. Kak sva boge.user posted image

Srčekgirl...hitro slikceuser posted image

Je pa do 14h na šihtuuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.12.2009 10:02:38   
Anonimen
Dobro jutro
Vidm, da vas je blo bl mal na srečanju, škodauser posted image . No nas bo pa naslednjič več. Je treba enkrat polet naredit k bojo tamali bl zdravi. Važn da ste se mele fajn.
Za vse ki ste pa bolani pa velik user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image , vas je nažalost kr velik, ki jih rabite.
Mi smo trenutno zdravi pa naj tako ostane.
Dons bova s tamalim kr doma, Gajo bo šla pa tašča iskat v vrtec, je mal preveč mraz pa še veter piha k pr norcihuser posted image .
Smo bli pa včeri kakšno urco uzuni, Taj je bil itak v vozičku ga ni nč zebl, Gaja se je pa sankala, je uživala, sam pol jo je pa začel zebst je pa sitna ratala. neki ne mara mrazauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
21.12.2009 10:08:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro
Vidm, da vas je blo bl mal na srečanju, škodauser posted image . No nas bo pa naslednjič več. Je treba enkrat polet naredit k bojo tamali bl zdravi. Važn da ste se mele fajn.
user posted image user posted image user posted image user posted image , vas je nažalost kr velik, ki jih rabite.
Dons bova s tamalim kr doma, Gajo bo šla pa tašča iskat v vrtec, je mal preveč mraz pa še veter piha k pr norcihuser posted image .
Smo bli pa včeri kakšno urco uzuni, Taj je bil itak v vozičku ga ni nč zebl, Gaja se je pa sankala, je uživala, sam pol jo je pa začel zebst je pa sitna ratala. neki ne mara mrazauser posted image

Oj mamica, kako smo kaj? Luškane slikce v avtarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image Ful sta carska skupiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.12.2009 10:15:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro

Oj mamica, kako smo kaj? Luškane slikce v avtarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image Ful sta carska skupiuser posted image

pa evo , dons doma, Taj počiva men se pa nč ne da, sm kamin zakurla da bo toplo pa kavo spila druzga se mi pa ne da.
do kdaj ste pa ble včeri?
hvala, ja Gaja ga ma full rada, ga skoz boža pa lubčka, sploh zdej k jo gleda pa kakšen zvok spusti ji je full smešn

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
21.12.2009 10:18:24   
kasso
Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr.
Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ.
Kje je poletje????? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.12.2009 10:23:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Še tako me zeme, po tej barvi pa še bolj brrrrrr.
Nina, smo kar hitro šle domov, takoj po bowlingu. Se je poznalo, da je bila nedelja, zjutraj pa službe... mene pa je motil mraz, da bi se šla ob tem prehladu in -10 sprehajat po LJ.
Kje je poletje????? user posted image

ja sej res v tem mrazu se lih ne bi blo luštn sprehajat. Treba naslednjič na soboto nardit pa da kakšnega spijemouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
21.12.2009 11:48:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

SG, jaz bi po kitajskem napovedovalcu imela fantka in to če bi delalauser posted image  od poletja pa tja do zime. Za punčko sploh placa ne bi blo. in evo je tle...taprava babnca.

Ja sej, sam men je na tej kitajski karti na RRju tko izračunalo, kr na uni k so Fji in Pji pa pride spet drgač. Sej paravm, bomo vidl k se rodiuser posted image .user posted image

jest mislm da bo punčkauser posted image

Kasso res full lepe torte delaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
21.12.2009 11:49:52   
Anonimen
Estrella in Style kdaj pol prideta? Pa Jana ti si tud rekla da pridš, no kdaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
21.12.2009 11:57:59   
Anonimen
Ajej vidm da sta Katy pa Lara v bolnici, a sta še kr, kaj pa je Lari? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Čmrlika vidm da je bla tuduser posted image , no sam da je zdej vse uredu z obema.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
21.12.2009 11:58:46   
Anonimen
A nobene niuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
21.12.2009 12:18:31   
sesil
Pa smo tu, služba je že mimo, ker sem bila zgodnja zjutraj na šihtu.

Včeraj je blo prav zabavno. Punce, hvala za družbo. In kdaj gremo spet bowlatuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?