|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
21.12.2009 12:05:32   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

user posted image 21.12.-lunca83, vaney
22.12.-žirafa76
22.12.- dskubin,cappy96
23.12.- niwci, matejka, brcko, bipi
29.12.-nattasha, gapii27
30.12. - zimska, Jada82(UZ), protina

JANUAR
4.1.- billi83, tajab
5.1.- spelch, smuki
6.1.- zvesta, nincek1
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2
14.1.-elaaa, Jada82, plouse
15.1.-slomak

user posted image  

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
21.12.2009 12:06:51   
mucica2

ninček: sm si kar drznila uredit seznam, sem dodala slomak za pregled pa pri sebi sem spremenila datum, ker imam pregled 12.1. in ne 14.1. (sm se zmotila k sm rekla da imam 14.)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
21.12.2009 12:25:23   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

AJA1 - kaj bova naredili s P? Veš, da sem imela danes ponoči prav more od sanj, v katerih sem imela popadke. Pol se pa nisem mogla odločit kam it rodit. Ko sem se zbudila sem še kako uro tuhtala kaj naj. Pa še panika me je zagrabla - kam pa naj Lana dam? Če me bo prijelo podnevi, bo itak v vrtcu in se v tem času že lahko kdo gor v Lj pripelje iz Sevnice ali Črnomlja... Kaj pa če me zvije zvečer ali ponoči? Pol ne bo mogel moj niti zraven kaj šele da me kam pelje...user posted image

Ojoj...jaz imam podobne probleme. user posted image  Skrbi me, kdaj me bo zvilo, kam Nejo, če bo moj v nočni, bo zeloooooo težko prišel domov (ker pač ne bo dobil smene), potem kam rodit (hočem EA),.... Uf..... Najboljša varianta bi bila, da me zvije enkrat med tednom zjutraj, Nejo v vrtec, midva pa v porodnišnico Nm (in da bo tam anestezist). Ja...sanje....user posted image  
Upam, da se bo vsem dobro izšlo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
21.12.2009 12:50:49   
ninček1
Ojoj, nekam raztresena sem zadnji čas...mucica, hvala, da si popravla in slomak, se opravičujem, da sem te izpustila....Ti božični nakupi me čisto izčrpavajo...ampak v glavnem imam vse...za dragega, fotra, mamo...in to je to.

Protina, mislim, da si ti spraševala za c&a in hlače...Jaz sem ravnokar v c&a zapravljala in med drugim kupla tudi hlače.Meni majo dobre...maš kavbojke sive in plave, pol črne malo bolj fine in črne malo bolj športne, te sem si jaz kupla.Moti me edino, da niso čisto oprijete, te so ravni kroj, ampak so fajn kompaktne in stanejo 30 eur.Je pa 20Ć% popust do srede, tako, da izkoristi.Majo tudi ful luštne oblekce in puloverčke..dolge, ozke...cena pa med 20 in 30 eur + 20% popusta, tako da se res splača.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
21.12.2009 13:01:41   
zvesta
a tudi na baby reči je 20% popust?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
21.12.2009 13:06:54   
slomak
ninček ni panike..user posted image  sam da smo zrihtal...

jst sm pa lih kar dobila že odločbo za porodniško in za denarno nadomestilo user posted image ...prejšno sredo sem oddala, danes sm pa že dobila...res so hitri super...
ja kar povejte kje so vse popusti me še čakajo nakupi user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
21.12.2009 13:13:31   
MATEJKA_
dan...

NAJPREJ GLEDE PRANJA - jaz sem pri pii uporabljala arile ali persil kot običajno, le brez mehčalca... cote niso bile nič kaj dosti bolj trde, tak moraš bolj ali manj vse prelikat zaradi morebitnih ostankov čistila...

pia je danes spet doma - ja, spet je bolana... po 1 tednu vrtca... eh...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.12.2009 13:25:12   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punsha sporoča:

Jupiii! V sredo grem domov in to se vedno z malim v trebuhu (kot kinder jajcek :-D ). Tukaj te spustijo, ko dopolniš 34 tednov. Objem februarkam!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
21.12.2009 13:29:33   
niwci

Jutro!
Moja dva (mož in sine) sta tudi šla vsak na svoj konc, jaz pa pijem kavo in delam načrt kako naj se lotim pospravljanja. Danes me čaka generalna balkona (postavimo popoldan smrekico), gora perila plus standardno pospravljanje. Za piko na i nam je še pomivalni stroj crknu in morem sedaj vse pomivat na roke... grrrruser posted image

NIWCI - govorile smo o abdominalni dekompresiji, nazadnje je Lara pisala o njej, evo kopiram njen post:

Abdominalna dekompresija: Po 32. tednu nosečnosti je vsaka ženska upravičena do abdominalne dekompresije, postopka, ki normalizira krvni in limfni pretok ter tako blaži otekanje nog in izboljšuje prekrvavljenost posteljice. Za dodatne informacije pokličite v Porodnišnico...

tole kopija z enega članka, strokovno.

Drugače pa izboljša prekrvavitev posteljice in s tem oskrbo otrok s kisikom...so pol bolj pametni . Recimo. Zavarovalnica krija 10 ×. Imaš tudi na RR http://www.ringaraja.net/forum/m_1565266/tm.htm

Jaz mislim, da ne bom hodila. Tokrat nimam takih težav z zatekanjem pa tudi ne da se mi s trolami fijakat po zasneženi Lj za pol ure dekompresije, porabim pa cel dopoldan za to. Rajši ta čas počivam, se mi zdi da je pozitivni učinek večji...

Hvala za odgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
21.12.2009 13:55:12   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Ojoj, nekam raztresena sem zadnji čas...mucica, hvala, da si popravla in slomak, se opravičujem, da sem te izpustila....Ti božični nakupi me čisto izčrpavajo...ampak v glavnem imam vse...za dragega, fotra, mamo...in to je to.

Protina, mislim, da si ti spraševala za c&a in hlače...Jaz sem ravnokar v c&a zapravljala in med drugim kupla tudi hlače.Meni majo dobre...maš kavbojke sive in plave, pol črne malo bolj fine in črne malo bolj športne, te sem si jaz kupla.Moti me edino, da niso čisto oprijete, te so ravni kroj, ampak so fajn kompaktne in stanejo 30 eur.Je pa 20Ć% popust do srede, tako, da izkoristi.Majo tudi ful luštne oblekce in puloverčke..dolge, ozke...cena pa med 20 in 30 eur + 20% popusta, tako da se res splača.

kake puloverčke to a tud take dolge kot da je tunika, da gre na legice?

aja glede seznama ni panike, s skupnimi močni nam bo uspelouser posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:35:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:37:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:38:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1488
21.12.2009 14:39:38   
zvesta

ZVESTA - si že kupila nepremočljivo podlogo za tavelko posteljo? Jaz jo bom tudi kupila... Kje se splača pogledat?

zimska, sme kupila... imela srečo in dobila zadnjo v Hoferju za 11 €, poglej če imajo še kej kakšno na zalogi...

drugače sme pa imela namen kupiti pri Racmanu njihovo, ki je res fajn, samo stane menda 34 €....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 1489
21.12.2009 15:38:14   
dskubin
je danes prvič spal v veliki novi postelji... poprek user posted image

Naš tavelik je ravnokar imel 4, v taveliki postelji je nekje od 10 mesecev, pa še vedno ni našel položaja za spanje - vsakič ga dobimo drugač obrnjenega user posted image

zvesta - ampak si mela res srečo, ker si sprašvala kak mesec po tistem, ko so ble v akciji user posted image

user posted image - vedno lepše in lepše novičke, se mi zdi, da vse manj jamramo in se vse bolj veselimo prihoda novih članov in članic, pa tudi tiste, ki so imele težave, so se ven izvlekle. Kako je to lepo!

Jaz mam tudi še ful dela, se mi zdi, da mam večino stvari že od prejšnjih dveh, no uno taprvo kozmetiko bom mogla it v lekarno nabavit. Ampak moram pa še vse oprat in speglat, pa papirje uredit, pa kar ni in ni časa. Danes peljem tamaledva na RD, jutri G in pol službeno kosilo, pojutrjišnjem peljem dopoldne tavelikega na 1 pregled v bolnico in pol oba na atletiko, v četrtek na DM user posted image Še dobro, da bom kmalu začela dopust in pol porodniško, ker če ne se res ne vidim ven - pa še to kaže, da bom mogla tudi potem še skakat kaj v službo, ker niti slučajno nisem še uspela vsega predat nasledniku user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
21.12.2009 16:03:48   
ninček1
hej hej

Ja popusti so na vse...se res splača.

Mucica, poloverčki so taki za na legice ja.Jaz sem si dva izbrala za božička..en je taki kot oblekca, jagodna rdeča barva, pod prsmi za zavezat in ravno dol pade...ful kjut, en pa je sivi, ki se pa zaveže pod trebuhom tudi ful dober.Mislim da ima c&a najboljšo izbiro glede teh dolgih ozkih pulovrov, le legic nimajo za nosečnice...majo jih sicer, ampak je največja številka L, pa mene to moti imam legice iz h&m, ki so prav nosečniške, čez trebuh.
http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Kollektion%27&l4=%27Pullover%27&pId=%2721523%27&pClr=%272%27&cP=%272%27

To je sivi , one rdeče oblekce pa ne najdem...splača se it pogledat v glavnem...tudi moške srajce imajo ful lepe.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
21.12.2009 16:05:58   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punsha sporoča:

Jupiii! V sredo grem domov in to se vedno z malim v trebuhu (kot kinder jajcek :-D ). Tukaj te spustijo, ko dopolniš 34 tednov. Objem februarkam!

Super!

Še za Laro - user posted image user posted image user posted image

se kar pod tole podpišem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se podpišem! Super, kar tako naprej punce, kmalu bo novo leto 2010 in januar, potem naslednji mesec pa je že naš ... zdaj smo že vse skor tako daleč, da tudi če rodimo, ne bo prevelike panike  .... smo kar dobro zvozile mislim.

Joj, jaz skoz manj počivam .. skoz letam zdaj za to stanovanje ... tako da, zdaj grem počivat za urico in pol, potem pa MŠ - zadnjič (danes bo od novorojenčka in opreme, ki jo potrebujemo). Pa potrdila dobimo ... super. Potem pa grem samo spat, ko prideva domov, ker sem utrujena totalno ...

Joj, eno (zdaj že smešno stvar) - čisto nič nama na gre ok pri stanovanju. Danes so nama končno prišli montirat vhodna vrata - so pač ko notranja, samo da so za naju vhodna. Monter montira tudi kljuko in ključavnico, preveri, ok, gre. Jaz sem podpisala papirje, vse ok. Potem pa, ko je že šel, moj user posted image skuša zakleniti in odkleniti. No, zaklenilo se je, odkleniti se ni dalo ... na noben način. In tako smo ostali talci v lastnem stanovanju - midva, njegov brat in ploščičar. Potem sem klicala monterja, ki je moral priti nazaj, ponovno podreti bangar in nas rešiti. No, ključavnica še vedno ne dela ... jutri pride ključavničar .. hm user posted image user posted image user posted image

Lep dan in prijeten teden!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.12.2009 16:38:22   
gapii27
user posted image user posted image user posted image user posted image punshauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.12.2009 17:25:32   
protina
ninček hvala, vidim da si že zapravljala.Bom videlaa,če mi uspe jutri grem pogledat.

Jaz bi tudi imela leggice pa tuniko zraven,če praviš da v H&M je pa tak zraven.

Se pa strinjam,da ima c&a boljšo kvaliteto hlač,ker imam št.40 iz h&m-a in so mi majhne me tako tiščijo.Iz c&a pa št.38 pa so mi kot ulite.

No pecivo je pečeno,sva se s hčerko nagarale s temi pisali pa snegom po pecivo-skratka sva je zelo lepo porisale.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.12.2009 17:48:06   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: protina

Se pa strinjam,da ima c&a boljšo kvaliteto hlač,ker imam št.40 iz h&m-a in so mi majhne me tako tiščijo.Iz c&a pa št.38 pa so mi kot ulite.

Ja ful ma male številke h&m, ker jaz tudi na škrge diham , ko se stlačim v njihove hlače, pa še 42 je največja številka, ki je jaz več ne dobim na sebe.Tu sem si pa vzela 40/42 in komot diham.

Če boš hodla po Mariboru jutr, pa ti še priporočam, da greš iz h&m-a ravno, po gosposki-3 trgovina TOP MODA, kjer sem si jaz nakupla ful lepih tunik...samo naravnost iz h&m, pa že vidiš trgovino..če si že tam...cene imajo ful ugodne, pa še na gotovino imajo včasih popust...probaj če boš imela čas....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
21.12.2009 18:31:41   
niwci

Vidim da imate probleme s hlačami. Meni jih je dragi kupu ene že začetk leta, v 1. nosečnosti, pa smo uzeli 1 št. večje, ker nisem vedla kako in kaj, pa kok se bom redila,... Ker sem večinoma doma in ne hodim neki ful ven, imam te hlače čisto zadosti. Doma sem itak v trenirki. Poanta je pa v tem, da so mi kljub mojim +12kg iz zadnjega pregleda, te hlače še zmiraj prevelike user posted image . Zdej pa ne vem al se širijo z mano al kaj.. user posted image user posted image user posted image

Jada ti pa imaš tudi zmiraj kak pripetljaj pri tej novi hišici. Kok te razumem. Včasih ko je tako, se prov vprašaš pod katero srečno zvezdo si rojenuser posted image . Ma dokler stvari napredujejo in to vsak dan na bolje, se ne rabimo sekirat, a ne! Moj je tudi danes še spuliral okoli oken in pobelu eno roko, jutri še enkrat in če bo zadosti, se lotimo generalnega čiščenja prahu user posted image user posted image user posted image . Komi čakam.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
21.12.2009 19:46:56   
gapii27
ojla babe

imate kake izkušnje s pritiskom? jes sem že dva večera bolj omotična...sem merila pritisk pa ga imam 145/85... ponavad imam nizkega...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
21.12.2009 19:48:24   
zvesta
gapii, meri ga še kak dan in če bo ves čas takšen, pojdi h G... mene so v 1. nosečnosti s takim pritiskom psolali v bolnico...

a kaj zatekaš?

v glavnem, nevaren pritisk se začne pri 90/140

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
21.12.2009 20:03:01   
gapii27
hvala zvesta

bom jutr še poklicala g in vprašala... pa zjutraj še ga bom prej zmerla....

nočko babe

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
21.12.2009 20:16:56   
vaney
Evo, punce, še za mano je kontrola rasti...vse je kolikor toliko ok, edino user posted image je še vedno v medenični vstavi. G je rekla, da bova počakali do 37. tedna, potem bova pa ukrepali...kako, pa nimam pojma. Kaj pa sploh naredijo v tem primeru? Anže je šel na glavo ven, tako da nimam izkušenj.
Ja, spola pa še vedno nismo videli za zihr. Sicer je ugibala (in rekla isto kot prejšnjič), ampak si ni upala trdit za sigurno, tako da bova tudi midva še kar lepo tiho, da ne bo potem šok (za naju in za druge).
Po pregledu sva šla še malo v šoping, pa na kosilo, potem pa možek v službo, jaz pa po Anžeta v vrtec in domov. Sem pa kar utrujena od dolgega dneva.

Drugače je pa pri nas bilo danes fulllll mrzlo. Snega nam je v soboto itak napadlo več kot pol metra, zjutraj pa smo imeli -24. Ko smo šli mi ob 8h od doma, je bilo "samo" še -18. Ampa mene tokrat hormoni grejejo, tako da me sploh ni nekaj fajn zeblo, Anžeta smo pa itak oblekli ko eskimauser posted image

Nič, grem še jest,pa počasi ležat...nisem danes kave pila, pa me malo heca nizek pritisk (90/60), tako da moram malo bolj pazit nase.

nočka vsem...lepo spite

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......