Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 9:44:38
|
|
|
|
lejla969
|
Dobro jutro jaz sem še doma, čep se še kar lušči, ponoči sem imela blage popadke na 20 minut, ma ne delam panike in lepo čakam kaj bo. Na netu sem zasledila, da se lahko čep lušči tudi 1 teden. Najbolj se bojim, da se bo vse skupaj dogajalo ponoči, ko bomo čakali za Mirana varstvo in potem gas v Postojno. Se kasneje ša kaj javim.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 10:09:50
|
|
|
|
grahek85
|
Hoj! Pri nas še vse mirno, našemu falotku se še nič ne mudi Evo mi2 bova zdajle spila kavico, potem greva v trgovino po hrano. Potem bova pa lenarla cel ljubi dan, ker sva bla že zjutraj pridna in sva vse pospravila in ščistila stanovanje. No ja, moj mora še posesat, sam to je hitro. Lepo se mejte, pa kak fini čajček spijte
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 12:53:42
|
|
|
|
nincrli
|
Pri men je tudi vse mirno, v četrtek so bili očitno lažni alarmi tak da bo treba še čakat, ker mu je očitno lepo notr, kljub pomanjkanju prostora
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 13:20:26
|
|
|
|
pajcevina
|
Jaz sem pa zbolela - neka trebušna reč. Kera beda. Upam, da vsaj mala ne bo prezahtevna, ker je moj tut bolan in bi oba mogla bit v postli, ne pa za malo skakat. Ah, kaj čmo. Pa še ne vem, a naj si za jutri vzam bolniško al ne, ker mi ful ni do tega, da grem v ZD lovit še druge viroze. Se spomnim da sem bla lani zadnji teden decembra tut bolna, pa sem bla kar v službi, ker itak ni več nekega resnega pouka.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 18:19:20
|
|
|
|
nincrli
|
pajcevina kaj pa, če samo poklićeš zjutraj v zd. Pomoje je vseen boljš, da doma ostaneš in se pozdraviš, četud nič takega ne delate.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 18:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Grahek - oprosti, zadnji tvoj post glede sušilca sem spregledala! Najlepša hvala za odgovor! Čisto možno da vaju bova posnemala, ker kot rečeno, sem čisti laik na tem področju Jutri imam pregled, bom poročala, kako je bilo in kaj je rekel G glede tiste "vodice"...
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 18:25:23
|
|
|
|
pajcevina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli pajcevina kaj pa, če samo poklićeš zjutraj v zd. Pomoje je vseen boljš, da doma ostaneš in se pozdraviš, četud nič takega ne delate. Ja, sej bom klicala. Hvala.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 18:46:08
|
|
|
|
alex17
|
čer punce! sem šla pofirbcat, če je še katera januarka rodila, pa očitno še ne... joj, zdaj gre pa zares, sem mojmu rekla naj se kar pripravi da bo mogu kmal pelat v P, pa je reku, da po svoje že komaj čaka, da dobiva najinga pikija - je včer eno punčko pestval pa mu je blo menda kar všeč tko da sva dons oblekla lupinco z oprano prevleko in naštimala sem notr pisano bombažno dekco in moder kombinezonček, joj komaj čakam da bo tam notri najin pikec!! pa posteljco sem do konca oblekla v zeleno-modro posteljnino z medotom in je prav luštna- joj sem neučakana in mal nervozna obenem! danes je bil pa tako lep zimski dan, kot v pravljici! sva šla z lubijem dop. na kratek sprehod, potem je šel v službo, jaz pa na obisk k mojim domov pa še mal na sprehod po zasneženi gozdni poti, je kar škripal sneg pod nogami pa s tanovim mobijem sem mal fotkala in sladkarije jedla- joj mi ne rata da ne bi ta teden bova šle pa z mami v nabavo za božično večerjo, bom na božični večer doma na večerji (če še ne bom v P seveda ), pa si bom tud mal pršuta prvoščla, zdaj menda si ga lahko, ko smo že tok delč... tatarskemu se bom pa še kar odpovedala joj, kar ne morem verjet, da bo že božič, letos me pa sploh prehiteva! lep večer !
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 22:30:43
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 ta teden bova šle pa z mami v nabavo za božično večerjo, bom na božični večer doma na večerji (če še ne bom v P seveda [image] Kaj bosta pa kaj skuhali z mami za božično večerjo? Zbiram ideje, ker bo letos prvič, da bom jaz ta, ki kuham ... ufff, imam kar malo treme.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 20.12.2009 23:54:08
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Jutri imam pregled, bom poročala, kako je bilo in kaj je rekel G glede tiste "vodice"... držim pesti za pregled... jaz ga imam tudi 1. ctg in še UZ aja zdaj pa vem zakaj imate po 2 torbi za v P sem mislila da bom vse spravla v eno pa ne gre tko da mam tudi jaz 2 eno ko gre zraven mene in eno za pikico ko jo bo prinesel moj dragi ko greve domov lahko noč
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 3:49:49
|
|
|
|
Zala01
|
Jutro, jaz pa danes ne morem spati, sem šla odtočit na WC, pa sem se več kot 45 min trudila, da zaspim nazaj, ampak ne morem. Bom pa tukaj na RR malo samevala. Drugače pa imam tudi jaz od včeraj popoldan take konstantne trebušne krče, ma jaz jih bolj prebavi pripisujem, bomo videli, kaj bo prinesel ponedeljek. Če se bo začelo kaj bolj orng dogajat, vam že sporočim.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 7:23:20
|
|
|
|
grahek85
|
Zdravo! Oj zala, jst sm šla tudi malo čez tri lulat in potem nisem mogla nazaj zaspat, sem se premetavala po postelji in nekaj na pol dremala. Potem sem šla pa ob 4h pralni stroj zrihtat, ker sem zvečer pozabila Tako da je blo danes vsaj nekaj koristi od nespečnosti Drugače je pa danes zunaj mrazzzzz za umret! Sem malo preluftala pa me je skoraj kap. Kako kaj vaša koža? Meni se je zdaj spet grozno poslabšalo na obrazu, vsa sem mozoljasta . Prav groza, neprimerno huje kot na vrhuncu pubertete. Komaj čakam, da mine (uf uf, menda da bo )!!!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 8:44:34
|
|
|
|
nincrli
|
Dobro jutro! Vidim, da ste spet slabo spale Jaz sem spala kar ok, sam zaspat je blo težko, ker sma šla ful hitro, ker se je moj moral ob 4 vstat, da je šel v krško danes. Danes mam še neki za sprat, pol enkrat pa pride moj ata po mene, da me ju3 pelje v mb, ko imam menda še zadnji ctg... Se tak bojijo vsi, da bi se sama vozla meni pa ni blem, sam če že vstrajajo... Mah koda bi sama v avtu kar rodila al kaj Jaz z mozolji nimam težav, mam pa fuuul suho kožo, včeraj sem bla čist rdeča po obrazu, ker sma hodila po mrazu. Se morem skos mazat z vlažilnimi kremami.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 8:52:30
|
|
|
|
Kika99
|
Jutro bejbe Jaz sem spala kar vredu, zdaj me obiski wcja sploh ne motijo več (sem bla ene 10 x to noč) in grem kar z zaprtimi očmi v kopalnico . Najina bejba mi nagaja že sedaj. Sem imele danes proti jutru spet te zoprne menstrualne krče (jih imam še sedaj), poleg tega sem še zaprta in donat ne pomaga, nevem kaj naj naredim Mozolji - jaz jih mam ful in zgledam hujše kot v puberteti Dobro opravite danes na pregledih!!! Jaz ga imam v sredo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:13:13
|
|
|
|
naja6
|
Danes mam še neki za sprat, pol enkrat pa pride moj ata po mene, da me ju3 pelje v mb, ko imam menda še zadnji ctg Jaz imam tudi jutri ctg v mb,h kateremu G hodiš in kdaj imaš CTG,mogoče se srečama
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:14:49
|
|
|
|
naja6
|
Kak me zeza ta rač. nincrli;vprašanje je bilo za tebe,kam hodiš h G in ob kolkih imaš CTG,mogoče se srečama,jaz ga tudi imam jutri
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:32:53
|
|
|
|
nincrli
|
naja6 V zdr. dom adolfa drolca, mam pa ob 11h pa ti? kika sam ti pa pomoje že res študiraš kak bi tamalo ven nagnala tolk, ko te zeza skos neki?
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:38:25
|
|
|
|
naja6
|
nincrli;jaz pa ga imam ob 12,tudi tam,kdo ve,mogoče pa se res srečama če boš kaj čakala
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:39:42
|
|
|
|
naja6
|
kdo ve,mogoče pa se srečava v P,sma le en dan narazen z rokom
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:42:28
|
|
|
|
Enkica
|
Evo pa se še jaz malo pofočkam. Noč minila tko tko. No samo, da je mimo. Drugače pa sem včeraj jokala od bolečin, ko se je moja lubica premikala ko nora. Tako na ornk se ni še nikoli premikala. Samo upam, da se ni okol obrnila. Danes me pa že od jutra tako špika tam dol, da mi sapo jemlje ... nimam "menstrualnih"krčev ampak prav špikanje. Groza! Le kaj se to dogaja??!!!???!!!! Sem pa tudi jaz bila kak teden dni nazaj mazoljasta kot so ponavadi punce v puberteti (jaz nisem nikol bila ... še sreča). No zdaj pa je to minilo, imam pa suho kožo in je krema moja najbolj prijateljica. Želim vam lep dan in se beremo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 9:54:05
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja6 kdo ve,mogoče pa se srečava v P,sma le en dan narazen z rokom Zadnjič sem pa res kr čakala je taka gužva dopoldne. Rodit pa nameravam v sg, mam ful bližje od tm kjer trnutno bivam (pri mojem)
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 10:00:07
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli kika sam ti pa pomoje že res študiraš kak bi tamalo ven nagnala tolk, ko te zeza skos neki? hehehe tamalo bi imela kar pr seb, nagnala bi samo te bolečine in krče. Je prav poseben občutek ko me brcne in baje da bomo po porodu te brcike kar pogrešale
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 10:31:59
|
|
|
|
anita goitan
|
dan punce hladen konec tedna je za nami, izkoristili smo ga mal na snegu, se certali ..Zoji je pa z noska fejst teklo, posledično smo slabo splai..ma danes je že bp in je v varstvu. jaz pa pečem čokoladno potico , sedaj mi testo vzhaja..potem mal pospravim, skuham kosilo in šibnem po mojo lubico. Aja, kufra še sedaj nimam pripravljenga, jao jao
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 10:43:50
|
|
|
|
poopek
|
živjo punce! evo jz sem pršla iz lj, sem mela kontrolo glukoze.. in seveda spet nekoliko povišano, tak da si jo morem mert 3x dnevno !!! tak sem se jokala, ker nočem se špikati, pa prov razočarana sem bla... no sej zdej sem že bolš, vendar še zmer zelo žalostna!! 5.1. mam kontrolo cukra spet in upam, da bo vse v redu... jz sem spala slabo, mene kolki tak bolijo, da to svet ni vidu, mam občutek kot da so izpahnjeni... a da ne govorim kak me sramne kosti bolijo... jaoooo, kak bomo zdržale do konca.. jz mam še 5 tednov pa 2 dni do roka... tole nav dober.. srečke tiste, ki mate v začetku januarja rok. držte se, pa se še kej beremo
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 21.12.2009 10:59:23
|
|
|
|
tinncyka
|
vam komaj zdle sporočam VESELO NOVIC .... ker sem prepozno zjutraj vidla sms in sem morala v šolo lejla969 VAM SPOROČA: Miran je ob 1h25min dobil najlepše novoletno darilo, brateca,težkega 3830g in velikega 53cm. Ime mu je Ivo. V porodno je prišla ob 1hin po 25min že držala Iva v rokah!!! lepo vas vse pozdravlja!! ČESTITKE!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?