|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
20.12.2009 9:44:38   
lejla969
Dobro jutro

jaz sem še doma, čep se še kar lušči, ponoči sem imela blage popadke na 20 minut, ma ne delam panike in lepo čakam kaj bo.
Na netu sem zasledila, da se lahko čep lušči tudi 1 teden. Najbolj se bojim, da se bo vse skupaj dogajalo ponoči, ko bomo čakali za Mirana varstvo in potem gas v Postojno.
Se kasneje ša kaj javim.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.12.2009 10:09:50   
grahek85
Hoj!

Pri nas še vse mirno, našemu falotku se še nič ne mudiuser posted image

Evo mi2 bova zdajle spila kavico, potem greva v trgovino po hrano. Potem bova pa lenarla cel ljubi dan, ker sva bla že zjutraj pridna in sva vse pospravila in ščistila stanovanje. No ja, moj mora še posesat, sam to je hitro.

Lepo se mejte, pa kak fini čajček spijteuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.12.2009 12:53:42   
nincrli
Pri men je tudi vse mirno, v četrtek so bili očitno lažni alarmiuser posted image tak da bo treba še čakat, ker mu je očitno lepo notr, kljub pomanjkanju prostora user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.12.2009 13:20:26   
pajcevina
Jaz sem pa zbolela - neka trebušna reč. Kera beda. Upam, da vsaj mala ne bo prezahtevna, ker je moj tut bolanuser posted image in bi oba mogla bit v postli, ne pa za malo skakat.  Ah, kaj čmo. Pa še ne vem, a naj si za jutri vzam bolniško al ne, ker mi ful ni do tega, da grem v ZD lovit še druge viroze. Se spomnim da sem bla lani zadnji teden decembra tut bolna, pa sem bla kar v službi, ker itak ni več nekega resnega pouka.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.12.2009 18:19:20   
nincrli
pajcevina kaj pa, če samo poklićeš zjutraj v zd. Pomoje je vseen boljš, da doma ostaneš in se pozdraviš, četud nič takega ne delate.

Optimism always works!!!

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.12.2009 18:24:27   
Anonimen
Grahek - oprosti, zadnji tvoj post glede sušilca sem spregledala! Najlepša hvala za odgovor! Čisto možno da vaju bova posnemala, ker kot rečeno, sem čisti laik na tem področju user posted image

Jutri imam pregled, bom poročala, kako je bilo in kaj je rekel G glede tiste "vodice"...

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.12.2009 18:25:23   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

pajcevina kaj pa, če samo poklićeš zjutraj v zd. Pomoje je vseen boljš, da doma ostaneš in se pozdraviš, četud nič takega ne delate.

Ja, sej bom klicala. Hvala.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.12.2009 18:46:08   
alex17
čer punce! sem šla pofirbcat, če je še katera januarka rodila, pa očitno še ne... user posted image  
joj, zdaj gre pa zares, sem mojmu rekla naj se kar pripravi da bo mogu kmal pelat v P, pa je reku, da po svoje že komaj čaka, da dobiva najinga pikija - je včer eno punčko pestval pa mu je blo menda kar všeč user posted image tko da sva dons oblekla lupinco z oprano prevleko in naštimala sem notr pisano bombažno dekco in moder kombinezonček, joj komaj čakam da bo tam notri najin pikec!! user posted image   pa posteljco sem do konca oblekla v zeleno-modro posteljnino z medotom in je prav luštna- joj sem neučakana in mal nervozna obenem!

danes je bil pa tako lep zimski dan, kot v pravljici! user posted image   sva šla z lubijem dop. na kratek sprehod, potem je šel v službo, jaz pa na obisk k mojim domov pa še mal na sprehod po zasneženi gozdni poti, je kar škripal sneg pod nogami user posted image   pa s tanovim mobijem sem mal fotkala in sladkarije jedla- joj mi ne rata da ne bi user posted image  
ta teden bova šle pa z mami v nabavo za božično večerjo, bom na božični večer doma na večerji (če še ne bom v P seveda user posted image ), pa si bom tud mal pršuta prvoščla, zdaj menda si ga lahko, ko smo že tok delč... tatarskemu se bom pa še kar odpovedala user posted image   joj, kar ne morem  verjet, da bo že božič, letos me pa sploh prehiteva! user posted image

lep večer !

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.12.2009 22:30:43   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

ta teden bova šle pa z mami v nabavo za božično večerjo, bom na božični večer doma na večerji (če še ne bom v P seveda [image]

Kaj bosta pa kaj skuhali z mami za božično večerjo? Zbiram ideje, ker bo letos prvič, da bom jaz ta, ki kuham ... ufff, imam kar malo treme.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
20.12.2009 23:54:08   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Jutri imam pregled, bom poročala, kako je bilo in kaj je rekel G glede tiste "vodice"...

držim pesti za pregled... jaz ga imam tudi 1. ctg in še UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja zdaj pa vem zakaj imate po 2 torbi za v Puser posted image user posted image user posted image sem mislila da bom vse spravla v eno pa ne gre tko da mam tudi jaz 2user posted image eno ko gre zraven mene in eno za pikico ko jo bo prinesel moj dragi ko greve domovuser posted image

lahko nočuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.12.2009 3:49:49   
Zala01
Jutro,
jaz pa danes ne morem spati, sem šla odtočit na WC, pa sem se več kot 45 min trudila, da zaspim nazaj, ampak ne morem. Bom pa tukaj na RR malo samevala. Drugače pa imam tudi jaz od včeraj popoldan take konstantne trebušne krče, ma jaz jih bolj prebavi pripisujem, bomo videli, kaj bo prinesel ponedeljek. Če se bo začelo kaj bolj orng dogajat, vam že sporočim.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.12.2009 7:23:20   
grahek85
Zdravo!

Oj zala, jst sm šla tudi malo čez tri lulat in potem nisem mogla nazaj zaspat, sem se premetavala po postelji in nekaj na pol dremala. Potem sem šla pa ob 4h pralni stroj zrihtat, ker sem zvečer pozabilauser posted image Tako da je blo danes vsaj nekaj koristi od nespečnostiuser posted image

Drugače je pa danes zunaj mrazzzzzuser posted image za umret! Sem malo preluftala pa me je skoraj kap.

Kako kaj vaša koža? Meni se je zdaj spet grozno poslabšalo na obrazu, vsa sem mozoljastauser posted image . Prav groza, neprimerno huje kot na vrhuncu pubertete. Komaj čakam, da mine (uf uf, menda da bouser posted image )!!!

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.12.2009 8:44:34   
nincrli
Dobro jutro!

Vidim, da ste spet slabo spale user posted image Jaz sem spala kar ok, sam zaspat je blo težko, ker sma šla ful hitro, ker se je moj moral ob 4 vstat, da je šel v krško danes.
Danes mam še neki za sprat, pol enkrat pa pride moj ata po mene, da me ju3 pelje v mb, ko imam menda še zadnji ctg... Se tak bojijo vsi, da bi se sama vozlauser posted image meni pa ni blem, sam če že vstrajajo... Mah koda bi sama v avtu kar rodila al kajuser posted image

Jaz z mozolji nimam težav, mam pa fuuul suho kožo, včeraj sem bla čist rdeča po obrazu, ker sma hodila po mrazu. Se morem skos mazat z vlažilnimi kremami.

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.12.2009 8:52:30   
Kika99
Jutro bejbe

Jaz sem spala kar vredu, zdaj me obiski wcja sploh ne motijo več (sem bla ene 10 x to noč) in grem kar z zaprtimi očmi v kopalnico user posted image .

Najina bejba mi nagaja že sedaj. Sem imele danes proti jutru spet te zoprne menstrualne krče user posted image  (jih imam še sedaj), poleg tega sem še zaprta in donat ne pomaga, nevem kaj naj naredimuser posted image

Mozolji - jaz jih mam ful in zgledam hujše kot v puberteti user posted image

Dobro opravite danes na pregledih!!! Jaz ga imam v sredo.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.12.2009 9:13:13   
naja6
Danes mam še neki za sprat, pol enkrat pa pride moj ata po mene, da me ju3 pelje v mb, ko imam menda še zadnji ctg
Jaz imam tudi jutri ctg v mb,h kateremu G hodiš in kdaj imaš CTG,mogoče se srečama

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.12.2009 9:14:49   
naja6
Kak me zeza ta rač.
nincrli;vprašanje je bilo za tebe,kam hodiš h G in ob kolkih imaš CTG,mogoče se srečama,jaz ga tudi imam jutri

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.12.2009 9:32:53   
nincrli
naja6 V zdr. dom adolfa drolca, mam pa ob 11h pa ti?

kika sam ti pa pomoje že res študiraš kak bi tamalo ven nagnalauser posted image tolk, ko te zeza skos neki?

Optimism always works!!!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.12.2009 9:38:25   
naja6
nincrli;jaz pa ga imam ob 12,tudi tam,kdo ve,mogoče pa se res srečama če boš kaj čakala

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.12.2009 9:39:42   
naja6
kdo ve,mogoče pa se srečava v P,sma le en dan narazen z rokomuser posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.12.2009 9:42:28   
Enkica
Evo pa se še jaz malo pofočkam. Noč minila tko tko. No samo, da je mimo.

Drugače pa sem včeraj jokala od bolečin, ko se je moja lubica premikala ko nora. Tako na ornk se ni še nikoli premikala. Samo upam, da se ni okol obrnila. Danes me pa že od jutra tako špika tam dol, da mi sapo jemlje ... nimam "menstrualnih"krčev ampak prav špikanje. Groza!
Le kaj se to dogaja??!!!???!!!!

Sem pa tudi jaz bila kak teden dni nazaj mazoljasta kot so ponavadi punce v puberteti (jaz nisem nikol bila ... še sreča). No zdaj pa je to minilo, imam pa suho kožo in je krema moja najbolj prijateljica.

Želim vam lep dan in se beremo.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.12.2009 9:54:05   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

kdo ve,mogoče pa se srečava v P,sma le en dan narazen z rokomuser posted image

Zadnjič sem pa res kr čakalauser posted image je taka gužva dopoldne.
Rodit pa nameravam v sg, mam ful bližje od tm kjer trnutno bivamuser posted image (pri mojem)

Optimism always works!!!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.12.2009 10:00:07   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

kika sam ti pa pomoje že res študiraš kak bi tamalo ven nagnalauser posted image tolk, ko te zeza skos neki?

hehehe user posted image user posted image user posted image  tamalo bi imela kar pr seb, nagnala bi samo te bolečine in krče. Je prav poseben občutek ko me brcne user posted image  in baje da bomo po porodu te brcike kar pogrešale user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.12.2009 10:31:59   
anita goitan
dan punce
hladen konec tedna je za nami, izkoristili smo ga mal na snegu, se certali ..Zoji je pa z noska fejst teklo, posledično smo slabo splai..ma danes je že bpuser posted image in je v varstvu. jaz pa pečem čokoladno poticouser posted image , sedaj mi testo vzhaja..potem mal pospravim, skuham kosilo in šibnem po mojo lubico.

Aja, kufra še sedaj nimam pripravljenga, jao  jao user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.12.2009 10:43:50   
poopek
živjo punce!

evo jz sem pršla iz lj, sem mela kontrolo glukoze.. in seveda spet nekoliko povišano, tak da si jo morem mert 3x dnevno user posted image user posted image user posted image !!! tak sem se jokala, ker nočem se špikati, pa prov razočarana sem bla... no sej zdej sem že bolš, vendar še zmer zelo žalostna!! 5.1. mam kontrolo cukra spet in upam, da bo vse v redu...user posted image

jz sem spala slabo, mene kolki tak bolijo, da to svet ni vidu, mam občutek kot da so izpahnjeni... a da ne govorim kak me sramne kosti bolijo... user posted image jaoooo, kak bomo zdržale do konca.. jz mam še 5 tednov pa 2 dni do roka... tole nav dober.. srečke tiste, ki mate v začetku januarja rok.

držte se, pa se še kej beremo user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
21.12.2009 10:59:23   
tinncyka
vam komaj zdle sporočam VESELO NOVIC ....  ker sem prepozno zjutraj vidla sms in sem morala v šolo

lejla969 VAM SPOROČA:

Miran je ob 1h25min dobil najlepše novoletno darilo, brateca,težkega 3830g in velikega 53cm. Ime mu je Ivo.

V porodno je prišla ob 1hin po 25min že držala Iva v rokah!!!

lepo vas vse pozdravlja!!

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?