ronja
|
Edino to... s čelado je izgubil občutek da se lahko udari v glavo. No, točno to je razlog, da sem jaz proti tej čeladi - za svoje male. Sicer če ima to na glavi pol ure na dan, po moje kakih bistvenih sprememb ni, pa če je res fuuuuuul štorast, je mogoče ok - ne vem - moji zlezeta povsod, ko živo srebro, samo redko padeta, pa znata past - mogoče zato, ker sem ju vedno pustila, da sta lahko padali (pač iz nadzorovane višine, seveda, nisem ju pustila padat iz previjalke ), mogoče je dedno (tudi jaz se vedno lepo ujamem, samo tudi mene niso glih pazili, tak da spet ne vem, zakaj je to tako - je pa lubi isti)... Vsak pač pazi tam, kjer je imel sam probleme. Samo ves čas človek itak ne more nosit čelade... in za neko normalno življenje naj ne bi bila potrebna- športne aktvinosti so pa drugo... Verjetno je pa lahko divjanje po kavču zelo blizu športnim aktivnostim;) Ne vem, mi ga nimamo, moje divjajo po tleh , od tam tudi komot padejo, če hočejo. krtexx, solate ne miksam, vzame kak perešček, ga valja po ustih in izpljune, ko ga ne more zgrist. Isto bo v vrtcu, saj taki mali nikoli ne pojejo solate, ker je pač ne morejo zgrist. Samo mora pa bit na jedilniku in tako je pač tam. Jaz sem že na dopustu. Konec porodniške je bilo v soboto... Sem bila v petek na službeni zabavi, ne bom več mela istega računalnika, ne istega mesta... Upam, da bo drugi račko ok (ker s svojim prejšnjim sem bila zadovoljna), novo mesto ne bo tako fajn, ampak glavno, da bom v isti sobi - z isto sodelavko kot prej - vmes je še ena nova prišla, pa je dobila moj plac. khurde, jaz ti zavidam, bi bila še malo z njima... Sploh Lejla je še tak mala za v vrtec... Ampak glede na to, da nimam druge izbire, bo pač tako, bomo že, saj bo samo 4 dni na teden, po 6 ur se ne bomo videle... mam že vse preračunano - 1 dan na teden pride vsega skup z vožnjo vred . avto: trenutno dela, ampak ker nima zimskih gum, je spet neuporaben srečanja: glej temo avto . Na splošno smo za, če bomo zdrave in vozne . Lahko tudi kaka sobota po novem letu, da očija rešimo vseh njegovih punc . Več ne morem brat, samo da povem, da je bila noč , ker se je Lejla na vsakih 20 minut dojila! Sem se mal naspala v petek in soboto, ker me je lubi zjutraj pustil spat (je mel dopust čet. in pet), v ned. smo meli pa nočne serenade in sem šla spat ob 4h (zaradi Lejle, ne zaradi hobijev, ti so se prisilno- zaradi Lejle - končali že ob pol2h), potem pa danes spet podobno - sicer mi je ni bilo treba nosit, samo se je pa res non stop dojila! hehe, zvezdica, moja Lejla nima še niti 9 kil!
|