|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
20.12.2009 21:30:24   
sonček33
Ojej, nekej sem mal zasračkala :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.12.2009 21:32:16   
marta82
Lušno Sonček.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.12.2009 21:34:06   
Ploha

zvezdica
: kako ste pol poštimali stanovanje...oz. ogrevanje?

khurde
: hudaaaa fotka...pa isa ma tolk lepe učke...dobr si tole postavitev naštudirala user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.12.2009 21:36:08   
Ploha
uuu sonček: noro ste se imel user posted image user posted image zelo lepe slikce!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.12.2009 21:37:27   
Ploha
ajaaa...tale moj metk user posted image user posted image mi je danes prvič rekla MAMA user posted image user posted image ajoj...ka pa to srce pogreje no sej ne vem, če je res name mislna, nima veze, je rekla mama pa pika user posted image ...jest pol vsa vesela skačem in se smejem ona pa čukasto gleda....

aja pa že ene par dni reče dudi - dadauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
20.12.2009 21:37:50   
sonček33
khurde super se sliši, poročaj, kako uspe...pa takoj kopiram recept

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
20.12.2009 21:41:15   
sonček33
metauser posted image ...ja ploha, za srce pogret

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
20.12.2009 22:03:13   
khurde
ploha, hvala user posted image ja, "mama" - pa karkol že mislijo s tem user posted image je pa res lepo slišat user posted image

sonček, spekla porcijo skodelic in pride ok. sam mam silikonski pekač za mafine, tko da ne vem, kako bi se lah lepo ven vzelo iz navadnega user posted image edin pazit je treba, da je na robovih dost mase, drugač se odlomi. pa vzet ven, ko se shladi. k prvo sem vzela ven toplo, druga se je odlomila zaradi tankih sten user posted image sam sem pa mal skeptična, kako bi ratal kej (por itd.) not pečt... nekak mislim, da se bo kar v eno gmoto vse spravilo. bomo videli jutri user posted image

ful lepe zimske slikce! pa a nisi ti zanč rekla, da maš kako kilo preveč?!? kje pa?!?! user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
20.12.2009 22:06:32   
Zvezdica

res so prisrčni, pa itak da je nate misla user posted image

sonček, kok ste luštni, pa kok je lepo tam pri vas :)

Naš mali je bil par dni full priden, (pomeni da ni splezal na luster) zdaj pa spet taka štala dva dni. on puza pod mizo in stoli k vojak, mi2 sva sam gledala danes. Kake to počne. Jutri imamo res bizi dan, ga bom pa posnela ko bo čas in objavim če bo seveda še špilal ramba.

pojedla zeleno solato s tuno, zdaj grem pa počas pod tuš pa vse kar moram tam nardit pa spat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
20.12.2009 22:07:30   
Jancci
Khurde vrjetno si spregledala moje vprašanje... v kerem programu si koleda rdelala? Foto GM?

Sonček dobre fotke!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
20.12.2009 22:09:19   
sonček33
khurde...tole je zakamuflirano pod oblačili....
se bom lotila tega tvojega recepta...kus kusa itak vedno preveč skuhamuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 22:12:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.12.2009 22:14:54   
khurde
uuu, jancci, oprosti. sem tekom dneva mal brala to temo, pa potem nadaljevala z branjem tam, kjer se čez dan končala in pozabila na prej napisano...

jaz bom pomoje to kr pri tušu naročila. ima še pošta in dm. program imajo vsak na svoji spletni strani. od tuša in pošte je isti, kar verjetno pomeni, da isto jim isto podjetje to dela. pa sem pri tušu že fotk ful naročila in so bile ok, tko da bom tut koledarje, se mi zdi, da je tudi ceneje. no, bom tam, kjer je ceneje, ker če isti dela, ne more bit razlik. in pol majo par predlog za koledarje, sicer malo, ene 4, pa sam fotke not namečeš. od dm-a pa ne vem, kakšen je, ker mi ga ne inštalira, skos mi eno napako javlja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

res so prisrčni, pa itak da je nate misla user posted image

user posted image
sej jaz tut nekak kr verjamem, da res name misli, k to začne sam, ko me vidi

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.12.2009 22:16:34   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde...tole je zakamuflirano pod oblačili....

ne verjamem user posted image

niia, hvala

grem spat, nočko

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.12.2009 22:24:35   
sonček33
jancci, v dmju ti do božiča oziroma nl ne bodo naredili ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.12.2009 22:27:01   
Zvezdica
A ste vidle tole? žalostno...tako mladauser posted image

http://www.siol.net/Trendi/Film/Novicke/2009/12/brittany_murphy.aspx

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
20.12.2009 22:28:23   
sonček33
sem ravno barla na 24ur...nikoli ne veš...kdaj te čaka konec..žalostno

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
20.12.2009 22:32:08   
Jancci
jancci, v dmju ti do božiča oziroma nl ne bodo naredili ...

Ma jest sem najprej naredila v enem svojem programu, potem ko sem bila že fertik sem ugotovila, da imajo ti foto studiji svoje programe user posted image in zdaj sem naredila še v njihovem programu in poslala. Moram ju3 poklicat in vprašat kolk časa oni rabijo.... user posted image Tisto kar sem pa sama naredila bo pa moj ju3 sprintal pa da vidim kaj bo ratalo!??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
21.12.2009 6:17:23   
nina166
Jutro!

Mi smo že skoraj uro pokonci...no midva z Domnom, Daša pa še veselo spančka. Domen pa pije kakav in gleda Krtka. Kašlja še kar veliko, zvečer je imel 39,4, je bil ful bogi, sem mu dala svečko in pol je zaspal. Zdajle ima pa 37,4...na manj pa tako ne pridemo.

Grem si kavico nardit...še ena za vasuser posted image

A katera ve kako je Brita?

user posted image user posted image za vse bolančke

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
21.12.2009 8:06:13   
ronja
Edino to... s čelado je izgubil občutek da se lahko udari v glavo.

No, točno to je razlog, da sem jaz proti tej čeladi - za svoje male. Sicer če ima to na glavi pol ure na dan, po moje kakih bistvenih sprememb ni, pa če je res fuuuuuul štorast, je mogoče ok - ne vem - moji zlezeta povsod, ko živo srebro, samo redko padeta, pa znata past - mogoče zato, ker sem ju vedno pustila, da sta lahko padali (pač iz nadzorovane višine, seveda, nisem ju pustila padat iz previjalkeuser posted image ), mogoče je dedno (tudi jaz se vedno lepo ujamem, samo tudi mene niso glih pazili, tak da spet ne vem, zakaj je to tako - je pa lubi isti)... Vsak pač pazi tam, kjer je imel sam probleme. Samo ves čas človek itak ne more nosit čelade... in za neko normalno življenje naj ne bi bila potrebna- športne aktvinosti so pa drugo... Verjetno je pa lahko divjanje po kavču zelo blizu športnim aktivnostim;) Ne vem, mi ga nimamo, moje divjajo po tlehuser posted image , od tam tudi komot padejo, če hočejo.

krtexx, solate ne miksam, vzame kak perešček, ga valja po ustih in izpljune, ko ga ne more zgrist. Isto bo v vrtcu, saj taki mali nikoli ne pojejo solate, ker je pač ne morejo zgrist. Samo mora pa bit na jedilniku in tako je pač tam.

Jaz sem že na dopustu. Konec porodniške je bilo v soboto... Sem bila v petek na službeni zabavi, ne bom več mela istega računalnika, ne istega mesta... Upam, da bo drugi račko ok (ker s svojim prejšnjim sem bila zadovoljna), novo mesto ne bo tako fajn, ampak glavno, da bom v isti sobi - z isto sodelavko kot prej - vmes je še ena nova prišla, pa je dobila moj plac.

khurde, jaz ti zavidam, bi bila še malo z njima... Sploh Lejla je še tak mala za v vrtec... Ampak glede na to, da nimam druge izbire, bo pač tako, bomo že, saj bo samo 4 dni na teden, po 6 ur se ne bomo videle... mam že vse preračunano - 1 dan na teden pride vsega skup z vožnjo vreduser posted image .

avto: trenutno dela, ampak ker nima zimskih gum, je spet neuporabenuser posted image

srečanja: glej temo avtouser posted image . Na splošno smo za, če bomo zdrave in vozneuser posted image . Lahko tudi kaka sobota po novem letu, da očija rešimo vseh njegovih puncuser posted image .

Več ne morem brat, samo da povem, da je bila noč user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se je Lejla na vsakih 20 minut dojila! Sem se mal naspala v petek in soboto, ker me je lubi zjutraj pustil spat (je mel dopust čet. in pet), v ned. smo meli pa nočne serenade in sem šla spat ob 4h (zaradi Lejle, ne zaradi hobijev, ti so se prisilno- zaradi Lejle - končali že ob pol2h), potem pa danes spet podobno - sicer mi je ni bilo treba nosit, samo se je pa res non stop dojila!

hehe, zvezdica, moja Lejla nima še niti 9 kil!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
21.12.2009 8:16:04   
ronja
Aja, sicer sem bila pa boljše, danes sem spet mal boga, ker pač 2 dni nisem nič spala, tak da to je normalnouser posted image .

Sem pa vseeno kar nekaj uspela naredit, v glavnem sem fimirala (delala iz mase Fimo): najprej sem Ronji končala mobile za nad posteljo - je iz 6ih živalic in ji je ful všeč - zaenkrat res lepo spi, hehe, mogoče bo pa pomagalouser posted image . Potem pa eno figurico - angelčka za na vrt za taščo, pa gumbke v obliki medvedkov za postejnine za tamalidve, pa snežaka - obesek za na jelko, ki ga bom nalimala z bluetackom na voščilnico za nečaka, pa en obesek za bratovo punco. Pa "bottle of hope" za lubijevo teto, ki ima raka.
Šivala nisem nič, sem si fimo ven navlekla, ni placa za šivalni stroj, hehe. Moram dela zaporedno, nimaš kaj...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
21.12.2009 8:18:44   
Ulla80
ula je celo rekla zadnjič, da neo komaj kaj konkretnega je....

ma jauser posted image pa je kr konkrten dedc, ni mejhn pa suhcen...user posted image očitno mu je res dojenje zadost al kva, sam jst res ne vem kaj bo v vrtcu user posted image ker on edino za kosilo kaj poje, pa še tist edin če je juha, pa mogoč mu tko vmes uspem spravit dol kako žlico jogurta, sadja ne mara, to tolk usta tišči da groza, za večerjo sploh noče nič, pa vedno kuham kake polente itd. mlečne zadeve uglavnem, pa z mojim mlekom, pa ni šansuser posted image če mu dam recimo kruh v roko, nekaj sicer gloda, pol pa vse nadrobi, to ne morš verjet kok zna čist na prafaktorje nadrobit ta kruhuser posted image isto vse ostalo, kar mu dam tko, da bi sam jedu, on vse razmeče po celi kunji, poje pa en drek kej, mogoč mal oblizne in to je to user posted image tko da lohk znori človek, sam jst sem odločla da se ne bom obremenjevala s tem, bo že, če ne porej pa v vrtcu, čerpov pomoje kak dan bo lačenuser posted image al kaj....

drgač je pa vredu, mal še pokašljuje, sam nič hudga, nosek je tud že skor čist kul, tud siten ni več tolk, tko da bouser posted image ponoči je tud že boljšuser posted image

ploha sm prebrala enkrt, ko je en zdravnik reku, da če bi se zavedali kok je nevarno zadrževat urin, bi brez pomišljanja lulali za vsakim vogalom user posted image user posted image

nš goni mama mama mama že en lep cajt, pa tud ne misli glih mene, bolj joškouser posted image user posted image lazi za mano, pa mi pleza po nogi pa zravn mama mama mama....user posted image

jutro...mrzlo je k svina....

učit se morm mal, mam izpit dons.....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
21.12.2009 8:53:10   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

nš goni mama mama mama že en lep cajt, pa tud ne misli glih mene, bolj joškouser posted image user posted image lazi za mano, pa mi pleza po nogi pa zravn mama mama mama....user posted image

seveda misli tebe, sej jo sam ti nosiš user posted image držim pesti za izpit user posted image

ronja, dej no mal pokaž kaj kej delaš... shrani.si men ne dela, sam slikomat pa, pa tut logirat se ni treba :hint: user posted image

jancci, ja, dm kar rab en cajt, da naredi, ker vozijo delat na češko al slovaško... neki od tega... sem enkrat poslušala, k se je hotla ena gospa zmenit, da bi bile fotoknjige prej, pa je prodajalka rekla, da vozijo tja in da ne morejo biti prej, ker enkrat na teden peljejo tja (iz vseh poslovalnic skupaj) in enkrat na teden dobijo nazaj

mene je pa strah, da bi se zadušila s solato user posted image k jo valja in valja in valja in itak ne pogoltne... pa od mami soseda je lan zarad solate umrla... čist bizarna smrt, sej bi kakšnega smeškota dala, pa nekak ni primerno temi

user posted image za nea in domna, pa za brito tut in en velik user posted image za krtekxx, upam, da so v redu

< Sporočilo je popravil khurde -- 21.12.2009 8:55:30 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
21.12.2009 9:28:43   
Jancci
Glede količine hrane: moja miss očitno vzdržuje linijo, da bo enkrat res miss, ker poje tok kot en mali vrabček. Ima 8.5 kil, pa se niti ne sekiram. Vedno poje polovico tistega kar pripravim, edino un mali jogurtek uspe cel pojest, piškot pa poje tok hitro, da ponavadi gledam, če ga ni na tla vrglauser posted image . No, ja, pa zvečer tut kar poje ene 150ml mlečnega riža. Itak 2x na dan kaka, tak da očitno nekaj le dol spravi, ni pa niti sekunde na miru. user posted image Čist skos akcija. Tak, da se bom vrjetno v službi malo spočila!! user posted image user posted image

Zadnje čase je pa zjutraj kriza. Danes je pila okrog 5ih, potem pa zaspala do 7ih. Potem pa napol v spanju vstane, se dere ko bi jo s kože dajal in teži tolk časa da moram vstat. Nič crklanja in ništa. Samo dretje, pa to mi zjutraj res ne sede. A se vaši vedno zbudijo z nasmehom na ustih??? user posted image user posted image

Khurde zdej sem poslala v GM in klicala, pa pravi, da je ju3 lahko narejeno. Tak da je to men QL.

Kiara a maš ti že varstvo? A ste kej druzga naročil?user posted image

Krtekxx, Brita???? user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
21.12.2009 10:15:56   
mimi30
khurde, res lepa fotka ....kako ti uspe takšno umetnino naredit?

najki, to pa je jedec in pol....pri nas pol tiste male stekleničke za malico čist folga

hrana: četrt jabolka, pol banane, žlica jogurta

nočno vstajanje: danes sem testirala user posted image in zelo dobro in hitro sliši...drugače pa veliko sodeluje, skoraj vedno da spat nejca, včasih tud špelo, ponoči je za nejca veliko vstajal in ga ima tudi sedaj čez, za špelo pa tud včasih, če ni ravno dojenje posredi

ajaaa...tale moj metk user posted image user posted image mi je danes prvič rekla MAMA

user posted image user posted image user posted image pupika

sonček, lepouser posted image , idilično

nejc je spet domauser posted image , od jutra bruha sam šlajmuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?