Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:30:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. Pol pa sem šla v EP in na poti srečala Rubin ( ji trobla, pa ni čula ) in mojemu nekaj malega za obleč kupla. Si nisem mogla pomagat. Priden! Ja je ja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:31:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Ko je ona šla od doma je bilo verjetno -14 za večer pa ne vem. Jap,zaj oz.pred eno uro pa je blo -12. Mi smo imeli -10,5 ko smo bili na Pohorju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:31:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Ko je ona šla od doma je bilo verjetno -14 za večer pa ne vem. Jap,zaj oz.pred eno uro pa je blo -12. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:31:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. mi imamo srečo,da sploh lahko gremo z avtom.....vrata zapikajo,ali pa ne grejo zapret nazaj....ali pa centralno zaj......mah ta zima...nič dobrega
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:32:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Ko je ona šla od doma je bilo verjetno -14 za večer pa ne vem. Jap,zaj oz.pred eno uro pa je blo -12. Mi smo imeli -10,5 ko smo bili na Pohorju. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, 2-ič.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:33:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit Ju3 pa je 9 stopinj plusa napovedanega pa dež!Dol padeš!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:33:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit saj zdaj bodo pa otoplitve pa bote lahko srečne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:34:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. mi imamo srečo,da sploh lahko gremo z avtom.....vrata zapikajo,ali pa ne grejo zapret nazaj....ali pa centralno zaj......mah ta zima...nič dobrega Saj naš ma tudi finte. Ko sem bila tam nekje februara sem mogla z mojim trebuhom plazit prek sovoznikovega sedeža da sem prišla not pa ven ko je ključavnica zmrznila.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:35:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit saj zdaj bodo pa otoplitve pa bote lahko srečne Pa to tudi ni dobro.Če bi blo -1 al pa do največ -5,ne bi blo neke sile.Ne pa take razlike.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:35:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, 2-ič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:36:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit Ju3 pa je 9 stopinj plusa napovedanega pa dež!Dol padeš! eh...kje si te to čula?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:36:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. mi imamo srečo,da sploh lahko gremo z avtom.....vrata zapikajo,ali pa ne grejo zapret nazaj....ali pa centralno zaj......mah ta zima...nič dobrega Saj naš ma tudi finte. Ko sem bila tam nekje februara sem mogla z mojim trebuhom plazit prek sovoznikovega sedeža da sem prišla not pa ven ko je ključavnica zmrznila. Tak sem jaz eno zimo ključ zlomla,ker je zamrznilo,pa rezerve nisem mela.Sama sreča,da ni celi not ostal in sem si lahko kopijo naredla.Od takrat mam tisti sprej za odmrzovanje ključavnic.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:37:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj naš ma tudi finte. Ko sem bila tam nekje februara sem mogla z mojim trebuhom plazit prek sovoznikovega sedeža da sem prišla not pa ven ko je ključavnica zmrznila. no,pol nisem bila edina
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:37:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa to tudi ni dobro.Če bi blo -1 al pa do največ -5,ne bi blo neke sile.Ne pa take razlike. men tak paše da je mrzlo.. Saj zdaj ko pa bo dež cele dneve pa bomo spet not med 4 stenami pa bo očitno bolje. Raje vidim da je sneg pa mrzlo pa lahko grem vseeno ven, kot pa dež pa moram bit not. Pa še toplo bo...kje je te za Božič kdo vido da bo + zunaj? Božič mora bit bel ne pa voden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:37:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, 2-ič. Kaj se , če pa je res.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:37:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit Ju3 pa je 9 stopinj plusa napovedanega pa dež!Dol padeš! eh...kje si te to čula? Na Pop-u,pa gosti so se celi dan menli danes o tem.In baje misli bit celi teden tak toplo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:37:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit Ju3 pa je 9 stopinj plusa napovedanega pa dež!Dol padeš! eh...kje si te to čula? po TV Midva sva še na Nemško TV gledala da bodo ful otoplitve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:38:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak sem jaz eno zimo ključ zlomla,ker je zamrznilo,pa rezerve nisem mela.Sama sreča,da ni celi not ostal in sem si lahko kopijo naredla.Od takrat mam tisti sprej za odmrzovanje ključavnic. meni so pa nazaj na daljinsko zaklepanje naredli.....ker sem tud enkrat zlomla ključ
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:38:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. mi imamo srečo,da sploh lahko gremo z avtom.....vrata zapikajo,ali pa ne grejo zapret nazaj....ali pa centralno zaj......mah ta zima...nič dobrega Saj naš ma tudi finte. Ko sem bila tam nekje februara sem mogla z mojim trebuhom plazit prek sovoznikovega sedeža da sem prišla not pa ven ko je ključavnica zmrznila. Tak sem jaz eno zimo ključ zlomla,ker je zamrznilo,pa rezerve nisem mela.Sama sreča,da ni celi not ostal in sem si lahko kopijo naredla.Od takrat mam tisti sprej za odmrzovanje ključavnic. mi pa avto v garaži
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:38:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa to tudi ni dobro.Če bi blo -1 al pa do največ -5,ne bi blo neke sile.Ne pa take razlike. men tak paše da je mrzlo.. Saj zdaj ko pa bo dež cele dneve pa bomo spet not med 4 stenami pa bo očitno bolje. Raje vidim da je sneg pa mrzlo pa lahko grem vseeno ven, kot pa dež pa moram bit not. Pa še toplo bo...kje je te za Božič kdo vido da bo + zunaj? Božič mora bit bel ne pa voden Ja,to že.Samo vseeno je pri -1 tudi lepo,pa sneg,enako kot zaj,ko je -12.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:40:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na Pop-u,pa gosti so se celi dan menli danes o tem.In baje misli bit celi teden tak toplo. idi pogledat na 24 ur na naslovnici,kak piše,za danes -20...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:40:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na Pop-u,pa gosti so se celi dan menli danes o tem.In baje misli bit celi teden tak toplo. idi pogledat na 24 ur na naslovnici,kak piše,za danes -20... Jaz ti pravim za ta teden,če sem prej vreme gledala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:40:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. mi imamo srečo,da sploh lahko gremo z avtom.....vrata zapikajo,ali pa ne grejo zapret nazaj....ali pa centralno zaj......mah ta zima...nič dobrega Saj naš ma tudi finte. Ko sem bila tam nekje februara sem mogla z mojim trebuhom plazit prek sovoznikovega sedeža da sem prišla not pa ven ko je ključavnica zmrznila. Tak sem jaz eno zimo ključ zlomla,ker je zamrznilo,pa rezerve nisem mela.Sama sreča,da ni celi not ostal in sem si lahko kopijo naredla.Od takrat mam tisti sprej za odmrzovanje ključavnic. Saj jaz sem ga šla drugi dan tud kupit, samo kaj ko pa ga pol več nisem rabla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:41:04
|
|
|
|
matcar
|
Ly, za objave!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:41:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na Pop-u,pa gosti so se celi dan menli danes o tem.In baje misli bit celi teden tak toplo. idi pogledat na 24 ur na naslovnici,kak piše,za danes -20... Jaz ti pravim za ta teden,če sem prej vreme gledala. jaz ti pa pravima za danes in jutri....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?