Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 10:05:11
|
|
|
|
arabela*
|
Spali nismo skoraj nič...M je jokala kar zbudila se in v jok ...in to konstantno celo noč
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 10:06:47
|
|
|
|
arabela*
|
Drugače pa...zunaj kaže -11 adijo živci....komaj sem okno odprla,ko je vse pomrznilo... Grem zdaj orng zajtrk naredit in čaj zraven,da se okrepčam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 12:06:17
|
|
|
|
koala
|
Jutro!!!!!!! Čeprav je mrzlo, smo mi že bili eno rundo zunaj, mali je užival 100 na uro, mami pa tudi . botrca fajn praznujte!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 15:05:40
|
|
|
|
rina22
|
dan kak ste kaj? jaz sem že celo stanovanje spucala v nulo, skuhala, najedla sva se, zdaj pa malo relax grem malo za nazaj brat, kolko bom lahko, ker ste bile full pridne čveke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 16:51:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj za spanje mi je 20 stopinj čist dovolj. jaz sem na tvoji strani. Mi imamo tudi v spalnici 19,20 nič več in meni je kul. Ker spim dost bolje kot pr nam doma, ko imajo okol 23.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 16:51:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja jaz imam še ponoči zokne gor Jaz pa nikoli. Je pa zanimivo da ko se mi pa segrejejo pa jih ven izpod odeje vržem. sva že dve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 16:51:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro!!!!!!! Čeprav je mrzlo, smo mi že bili eno rundo zunaj, mali je užival 100 na uro, mami pa tudi . botrca fajn praznujte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 16:59:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan oz. večer al kak že moram rečt? Mi smo bili na Čarobnem dnevu pod Pohorjem dobri 2 urci. Bilo je fajn, smo plesali in peli. Pa tudi dali nekaj € za v dobrodelne namene (Rdeča žoga) tak da smo vsaj nekaj dobrega nardili v tem veselem decembru . Smo pa poslušali D.Kumra in Sebastiana..sva z Lijiko plesali in peli da naju ni zazeblo. Zdaj pa mala spi - pop.spanec, ata pa kavč greje. Jaz pa grem eno revijo nam naročit pa slike na FB dat Drugače pa najina žabica ima danes "že" 10. mesecev. Je dobila pri babi in dediju v mestu mini torto, je babi obljubila da za 1.roj. dan še večja in boljša (čeprav je bila že ta full dobra).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 17:46:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem hotela slike na računalnik si dat, ko smo se zadnjič na kafeju slikale, pa slik ni Sploh ne tistih, ko sem se tak matrala, da smo skupinsko nardile Sem jezna..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 19:34:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:05:31
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:19:08
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:21:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer Saraya in matcar.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:22:38
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem danes skoro zmrzzzzznila,ko sem šla delat,pa skoraj pol ure sem si avto pucala.Grrrr!Pol pa sem domov prišla,pa se najedla,pa šla spat. Aja,sem včeraj gledala nemške talente,to ko bo pri nas tudi od pomladi naprej.Je bila finalna oddaja.Ful so bli dobri,samo je pa trajalo do pol 2-h zjutraj. Pol pa še malo nočne telovadbe pred spanjem in je blo že skoraj jutro.Mater,sem že zaj cela povožena. Malo prej pša sma šla z po fročeke k tašči,pa sem spet skoraj zmrzzzznila.Uuuuuššššš! Vuni je ko v Sibiriji,pa ne vem,če nimajo oni bolj toplo. Zaj pa sem tuuuuu!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:23:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer Saraya in matcar. Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:24:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar nočne telovadbe ....a to je posebna vrsta telovadbe?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:25:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem danes skoro zmrzzzzznila,ko sem šla delat,pa skoraj pol ure sem si avto pucala.Grrrr!Pol pa sem domov prišla,pa se najedla,pa šla spat. Aja,sem včeraj gledala nemške talente,to ko bo pri nas tudi od pomladi naprej.Je bila finalna oddaja.Ful so bli dobri,samo je pa trajalo do pol 2-h zjutraj. Pol pa še malo nočne telovadbe pred spanjem in je blo že skoraj jutro.Mater,sem že zaj cela povožena. Malo prej pša sma šla z po fročeke k tašči,pa sem spet skoraj zmrzzzznila.Uuuuuššššš! Vuni je ko v Sibiriji,pa ne vem,če nimajo oni bolj toplo. Zaj pa sem tuuuuu! pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:28:34
|
|
|
|
ly117
|
Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. Pol pa sem šla v EP in na poti srečala Rubin ( ji trobla, pa ni čula ) in mojemu nekaj malega za obleč kupla. Si nisem mogla pomagat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:28:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem danes skoro zmrzzzzznila,ko sem šla delat,pa skoraj pol ure sem si avto pucala.Grrrr!Pol pa sem domov prišla,pa se najedla,pa šla spat. Aja,sem včeraj gledala nemške talente,to ko bo pri nas tudi od pomladi naprej.Je bila finalna oddaja.Ful so bli dobri,samo je pa trajalo do pol 2-h zjutraj. Pol pa še malo nočne telovadbe pred spanjem in je blo že skoraj jutro.Mater,sem že zaj cela povožena. Malo prej pša sma šla z po fročeke k tašči,pa sem spet skoraj zmrzzzznila.Uuuuuššššš! Vuni je ko v Sibiriji,pa ne vem,če nimajo oni bolj toplo. Zaj pa sem tuuuuu! pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:29:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar nočne telovadbe ....a to je posebna vrsta telovadbe?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:29:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Ko je ona šla od doma je bilo verjetno -14 za večer pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:29:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je moj tud šel avto spucat preden sem šla k mami na obisk v B. Me kar preseneto ker bi si ga sama. Predobro ve da nimam rada mrzlega. Pol pa sem šla v EP in na poti srečala Rubin ( ji trobla, pa ni čula ) in mojemu nekaj malega za obleč kupla. Si nisem mogla pomagat. Priden!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:30:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor. ja..meni se tud letos noro mrzlo zdi... Sploh mi ni ven za hodit
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:30:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 20.12.2009 20:30:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Ko je ona šla od doma je bilo verjetno -14 za večer pa ne vem. Jap,zaj oz.pred eno uro pa je blo -12.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?