Anonimen
|
pa pridem jaz in nobene več gledam Dan za trening,... in jem turistično pašteto,... drugače pa, maja, dokler bo risala samo doma, bo še okej,... leto nazaj smo bili na obisku in je O. dobil v roke eno kulico in ves vesel stekel do stene in na njej naredil največjo kraco kar jih je lahko! pa do takrat doma tega ni delal, je vestno uporabljal samo papir,... tista stena pa... še dobro, da je tisto kraco naredil samo po steni in ne sliki, ki jo je tudi dosegel,... nisem vedla kako naj se opravičim,... borb za pozornost bo pa še veliko, ne glede na to koliko se bomo ukvarjali z našimi malčki, vedno bo kakšen trenutek, ko nas bodo potrebovali, mi pa ravno takrat ne bomo utegnili, ker... del življenja? jaz imam z O.jem večkrat prave borbe, ki me do konca izmučijo in ki nikamor ne pripeljejo, a se jim ne znam izogniti... dejansko se kregam z njim in se greva, kdo je močnejši (pa ne napačno razumeti, prej poskusim z vsem drugim... tistim, kar svetujejo strokovnjaki pa kar sem videla v tistih oddajah o vzgoji,...) enostavno me izklopi. pa dobim flash backe, da sem bila kot otrok jaz enaka,... in ko ne morem več, ga enostavno nesem v njegovo posteljo in zaprem vrata... (pri nas nimamo ključavnic in jih z lahkoto lahko odpre, a jih noče: joka in zahteva, da jih odprem jaz... in ga potolažim: v tem primeru zmaga) aj, to bo še zanimivo. življenje je polno presenečenj (sem pobrala iz filma, ja) takšnih ali drugačnih. sem se spet nekaj razpisala... no, O. je bil danes zelo zelo priden. tudi U. krasna sta bila, moja mulčka,... ampak kakšen dan pa pride, ko bi se najrajši...
|