aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke moje! sem pobegnila prej iz službe, taja počiva pri babici, jaz pa malo da se javim... še enkrat vam hval vsem za podporo v zadnjih dneh... sem ravno pisala na mrčevkah en dolg post, pa ga bom, če katero zanima, še tu prilepla...mi ni še enrat za pisat... upam, da ste vse ok..pozdravček zaenkrat! Hojla od mene, končno malo časa in miru sem že iz službe, lubika je še v varstvu pri babici...tako da Hvala vam še enkrat da ste mi stale ob strani... pravkar sem prejela odpustnico,...kdo bi verjel kao so hitri No, stanje se je na srečo hiro umirilo...hb... ni mi pa bilo lahko vam povem , koliko sem prebruhala in predriskala v 5 urah, to ne verjamrš če ne vidiš , no pol sem še okrog padla, seveda od izčrpšanosti, pa trebuh me je bolel, malega itak od vse h živcev menda nisem sploh čutla... no, so me pa na urgenci takoj vzeli naprej , eni so se sicer nekaj bunili,ampak... čmrlika ni mela moči da bi jim po svoje povedala kar jim gre , no in expresno so me poslali v porodnišnico, tam pa svaka čast, kako so poskrbeli zame..., no dve infuziji čez cel dan, pa linexi, so me rešili Nova gripa ni bila, je pa bil nek izmed mnogih trebušnih virusov, ki so trenutno na pohodu. so mi nardili vse preiskave in zdaj sledi del za katerega nisem najbolj vesela in navdušena ampak, sreča v nesreči, v opozorilo vsem vam, ki zadeve mogoče ne poznaze,ali pa...ni nedolžna...in je vredno poskrbet zase in predvsem za sem pozitvna na streptokok skupine B,... ... in moja sreča da se mi je zdaj to zgodilo,da so mi nardili bris, in sem iz te zgodbe potegnila neko korist, ker drugače redko redko kateri G sploh opozori na to bakterijo, plus pri nas brisov sploh ne delajo preventivno, tako kot na primer v avstriji, kjer je to preventiven poseg no, nevarna za nas ni, je pa huda zadeva če se otrok med samim porodom okuži...je kr tragičen konec v velikih primerih, če pa vejo da si pozitiven ti dajo med porodom antibiotik, pa potem takoj, če je potrebno tud otročku. no zdaj sem zamorila,ampak mislim, da bo prav da če še katera kaj o tem ne ve...da se malo pozanima, postavi zase... nauk zgodbe, vsako slabo je za nekaj dobro sem na srečo veliko o tem vedela že ko sem bila noseča s tajo, tako da se zdaj nisem ful prestrašila...n že takrat mi ni dalo miru, tako da sem izsilila preventivo pri svojem G...HB...ni pa mi vseeno in sem kr malo žalostna in malo tud zaskrbljena kako bo. No toliko zaenkrat...pa res iz srca hvala vsem še enkrat! Glede strotokioka bodi pa vesela, da veš že zdaj, ko bodo lahko ravnali preventivno. Ker če ne bi vedeli, bi bile posledice lahko katastrofalne Tako pa naj te ne skrbi Joj Čmrlika drži in pozitivno, ker bo vse ok.