|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
19.12.2009 14:43:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: style

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pes je zunaj opravil svoje, šla sem še na pošto po paket.

Nič, gremo na najbolj nehvaležno delo: barvanje grive user posted image user posted image user posted image

kako je barva primla?

Boš videla jutri user posted image Mami pravi, da sem zadaj vmes en pramenček sfalila user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 526
19.12.2009 14:44:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla mačke moje!

sem pobegnila prej iz službe, taja počiva pri babici, jaz pa malo da se javim...

še enkrat vam hval vsem za podporo v zadnjih dneh... sem ravno pisala na mrčevkah en dolg post, pa ga bom, če katero zanima, še tu prilepla...mi ni še enrat za pisat...

upam, da ste vse ok..pozdravček zaenkrat!

Hojla od mene, končno malo časa in miru user posted image  sem že iz službe, lubika je še v varstvu pri babici...tako da

Hvala vam še enkrat da ste mi stale ob strani... pravkar sem prejela odpustnico,...kdo bi verjel kao so hitriuser posted image
No, stanje se je na srečo hiro umirilo...hb... ni mi pa bilo lahko vam povemuser posted image  , koliko sem prebruhala in predriskala v 5 urah, to ne verjamrš če ne vidišuser posted image , no pol sem še okrog padla, seveda od izčrpšanosti, pa trebuh me je bolel, malega itak od vse h živcev menda nisem sploh čutla...user posted image
no, so me pa na urgenci takoj vzeli naprej user posted image , eni so se sicer nekaj bunili,ampak... čmrlika ni mela moči da bi jim po svoje povedala kar jim gre user posted image  , no in expresno so me poslali v porodnišnico, tam pa svaka čast, kako so poskrbeli zame..., no dve infuziji čez cel dan, pa linexi, so me rešili user posted image
Nova gripa ni bila, je pa bil nek  izmed mnogih trebušnih virusov, ki so trenutno na pohodu.

so mi nardili vse preiskave in zdaj sledi del za katerega nisem najbolj vesela in navdušena ampak, sreča v nesreči, v opozorilo vsem vam, ki zadeve mogoče ne poznaze,ali pa...ni nedolžna...in je vredno poskrbet zase in predvsem za user posted image

sem pozitvna na streptokok skupine B,...user posted image ... in moja sreča da se mi je zdaj to zgodilo,da so mi nardili bris, in sem iz te zgodbe potegnila neko korist, ker drugače redko redko kateri G sploh opozori user posted image  na to bakterijo, plus pri nas brisov sploh ne delajo preventivno, tako kot na primer v avstriji, kjer je to preventiven poseguser posted image  
no, nevarna za nas ni, je pa huda zadeva če se otrok med samim porodom okuži...je kr tragičen konec v velikih primerih, če pa vejo da si pozitiven ti dajo med porodom antibiotik, pa potem takoj, če je potrebno tud otročku.

no zdaj sem zamorila,ampak mislim, da bo prav da če še katera kaj o tem ne ve...da se malo pozanima, postavi zase...

nauk zgodbe, vsako slabo je za nekaj dobro user posted image

sem na srečo veliko o tem vedela že ko sem bila noseča s tajo, tako da se zdaj nisem ful prestrašila...n že takrat mi ni dalo miru, tako da sem izsilila preventivo pri svojem G...HB...ni pa mi vseeno in sem kr malo žalostna in malo tud zaskrbljena kako bo.

No toliko zaenkrat...pa res iz srca hvala vsem še enkrat! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede strotokioka bodi pa vesela, da veš že zdaj, ko bodo lahko ravnali preventivno. Ker če ne bi vedeli, bi bile posledice lahko katastrofalne user posted image Tako pa naj te ne skrbi user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 527
19.12.2009 14:52:56   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla mačke moje!

sem pobegnila prej iz službe, taja počiva pri babici, jaz pa malo da se javim...

še enkrat vam hval vsem za podporo v zadnjih dneh... sem ravno pisala na mrčevkah en dolg post, pa ga bom, če katero zanima, še tu prilepla...mi ni še enrat za pisat...

upam, da ste vse ok..pozdravček zaenkrat!

Hojla od mene, končno malo časa in miru user posted image  sem že iz službe, lubika je še v varstvu pri babici...tako da

Hvala vam še enkrat da ste mi stale ob strani... pravkar sem prejela odpustnico,...kdo bi verjel kao so hitriuser posted image
No, stanje se je na srečo hiro umirilo...hb... ni mi pa bilo lahko vam povemuser posted image  , koliko sem prebruhala in predriskala v 5 urah, to ne verjamrš če ne vidišuser posted image , no pol sem še okrog padla, seveda od izčrpšanosti, pa trebuh me je bolel, malega itak od vse h živcev menda nisem sploh čutla...user posted image
no, so me pa na urgenci takoj vzeli naprej user posted image , eni so se sicer nekaj bunili,ampak... čmrlika ni mela moči da bi jim po svoje povedala kar jim gre user posted image  , no in expresno so me poslali v porodnišnico, tam pa svaka čast, kako so poskrbeli zame..., no dve infuziji čez cel dan, pa linexi, so me rešili user posted image
Nova gripa ni bila, je pa bil nek  izmed mnogih trebušnih virusov, ki so trenutno na pohodu.

so mi nardili vse preiskave in zdaj sledi del za katerega nisem najbolj vesela in navdušena ampak, sreča v nesreči, v opozorilo vsem vam, ki zadeve mogoče ne poznaze,ali pa...ni nedolžna...in je vredno poskrbet zase in predvsem za user posted image

sem pozitvna na streptokok skupine B,...user posted image ... in moja sreča da se mi je zdaj to zgodilo,da so mi nardili bris, in sem iz te zgodbe potegnila neko korist, ker drugače redko redko kateri G sploh opozori user posted image  na to bakterijo, plus pri nas brisov sploh ne delajo preventivno, tako kot na primer v avstriji, kjer je to preventiven poseguser posted image  
no, nevarna za nas ni, je pa huda zadeva če se otrok med samim porodom okuži...je kr tragičen konec v velikih primerih, če pa vejo da si pozitiven ti dajo med porodom antibiotik, pa potem takoj, če je potrebno tud otročku.

no zdaj sem zamorila,ampak mislim, da bo prav da če še katera kaj o tem ne ve...da se malo pozanima, postavi zase...

nauk zgodbe, vsako slabo je za nekaj dobro user posted image

sem na srečo veliko o tem vedela že ko sem bila noseča s tajo, tako da se zdaj nisem ful prestrašila...n že takrat mi ni dalo miru, tako da sem izsilila preventivo pri svojem G...HB...ni pa mi vseeno in sem kr malo žalostna in malo tud zaskrbljena kako bo.

No toliko zaenkrat...pa res iz srca hvala vsem še enkrat! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede strotokioka bodi pa vesela, da veš že zdaj, ko bodo lahko ravnali preventivno. Ker če ne bi vedeli, bi bile posledice lahko katastrofalne user posted image Tako pa naj te ne skrbi user posted image

Joj Čmrlika drži in pozitivno, ker bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 528
19.12.2009 16:12:39   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Hoj!

Pri nas je najmanj 40cm snegauser posted image  Ampak za ju3 je napovedan sončekuser posted image Upam, da bodo vsaj ceste splužili tako kot je treba, če ne se bom s traktorjem peljala do LJuser posted image user posted image

SG: se stinjam s tabo glede snega. Kako pa tvoje počutje?

Ma jst sm k rožca, kot da nism user posted image .Uživam 100/h. Trebušček se pa počasi boči, no, mal ga je še od prej ostalouser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
19.12.2009 16:16:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hoj!

Pri nas je najmanj 40cm snegauser posted image  Ampak za ju3 je napovedan sončekuser posted image Upam, da bodo vsaj ceste splužili tako kot je treba, če ne se bom s traktorjem peljala do LJuser posted image user posted image

Ma jst sm k rožca, kot da nism user posted image .Uživam 100/h. Trebušček se pa počasi boči, no, mal ga je še od prej ostalouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo povedano. Torej se glede na počutje troštaš na user posted image ?

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 530
19.12.2009 18:08:31   
Estrella*
Kaj nobene ni na spregled???user posted image

Moj še meso razkosava doma, jaz pa sem sama s 3 mulci. Kar nekam lena semuser posted image Verjetno je vreme krivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
19.12.2009 18:54:39   
Soncnica Sandra ***
dober večer

evo smo se odkidali in odplužili user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 532
19.12.2009 18:55:00   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nimamo nove gripe!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 533
19.12.2009 18:56:18   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Kakšen je pa plan za v nedeljo, katera je organizatorka fešte?

Plan: 17:30 se dobimo v pizzeriji v Klubu 300 (LJ-Dravlje), potem se ob 20h za 1 uro preselimo na njihov bowling, potem pa po želji user posted image Rezervacija je na kasso, ker je ona uredila user posted image

jaz bom najverjetneje zamudila, ker gremo na pozno kosilo s tastom (časti za RD), tako da se vem najverjetneje pridružim okgog 18ih

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 534
19.12.2009 18:56:53   
Soncnica Sandra ***

A katera ve, če je Aurea že rodila??

user posted image o njej že dolgo več ne sluha ne duha user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 535
19.12.2009 18:58:30   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

jutroooooooo

grrrrrrrrr spet ta k*** sneg. zunaj mede kot pr norcih, piha še bolj, tako da....... KDAJ BO POLETJE? user posted image

jutrouser posted image user posted image

jahhh draga moja šele začelo se jeuser posted image

Ma nemoj!user posted image user posted image  Mi je čudno, da pi -11 medeuser posted image

ja, to je tdi meni čudno, ampak ga je pa kr dobro namedlo glede na ves minus. pri nas čez dan ni prišlo na več kot -7 stopinj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 536
19.12.2009 18:59:58   
Soncnica Sandra ***

jutroooooooo

grrrrrrrrr spet ta k*** sneg. zunaj mede kot pr norcih, piha še bolj, tako da....... KDAJ BO POLETJE? user posted image

jutro ss! Mene je fršlok, ko sem pogledala skozi oknouser posted image Ne morem verjet, da ga je toliko zapadlo, tega hudičaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

jz sem okrog treh ponoči, ko sem šla na wc videla, da bilo že vse zasneženo, ob 6ih ko smo pa vstali pa itak tud fršlok

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 537
19.12.2009 19:01:26   
Soncnica Sandra ***

JUTROuser posted image

Wauuuuuuuu koliko snega je zapadaluser posted image user posted image user posted image pa še padauser posted image user posted image user posted image

hmmm zaradi snega smo spremenili plan in ne gremo v LJ, se mi ne da po takem user posted image tako da se bomo kmalu odpravili ven na snegauser posted image miška zelo uživala na sankahuser posted image .

Drugače pa spanjeuser posted image user posted image katastrofauser posted image , ampak samo da smo zdraviuser posted image .

Katy po vsej verjenosti ne bo, z miško ni OKuser posted image , ima inf. čez dan, mislim da tudi čez noč, ima miška neko viroza, pa zavrača hrano, ker je bogica še zaprta, so ji morali dati še klistiruser posted image . Pa vročino ima zelo visokouser posted image . Skratka štalauser posted image

Katy: draga moja, pošiljamo ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čim hitrejšo ozdravitev tvoje princeske.

boga Katy in Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa upam, da se tudi vaše spanje čim prej uredi
]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 19.12.2009 19:02:20 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 538
19.12.2009 19:56:20   
jana81
Sam en hiter pozdrav od mene..delam..., da bom jutr lahko prišla.

Snega je dost, ceste še niso splužili, tako da vozimo kot po jajcih.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 539
19.12.2009 20:29:59   
Soncnica Sandra ***
A mi lahko ena prosim pove kje naj shranim slike, če jih želim dati na RR?

Meni shrani.si ne dela user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 540
19.12.2009 20:30:53   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

le glej, da boš zadosti pridna, da se jitri vidimo user posted image user posted image user posted image

pri nas so pa danes že 2x plužili v teh naših rovtah user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 541
19.12.2009 20:37:01   
sesil
Čer

Jaz že treniram za jutri. Mečem žoge po stanovanjuuser posted image . No, mal heca.
Aneja je danes sprovala sneg in burjo. Sem jo dala v smučarsko odpravo, nove snežke od cicibana (me je včeraj zvijalo ob ceni ko smo jih kupili, a kaj čmo) in je takooooo uživala, skakala, vriskala...no, mama je skoraj pozabla na prazno denarnicouser posted image . Jutri pa če bo vreme, gremo še drsat - pardon, jaz grem drsat, ostala dva člana bosta samo gledala.
pol pa bo treba počasi že na bowling...komaj čakam mal odklopa.
se vidimo ...

Neposredna povezava do sporočila: 542
19.12.2009 20:48:19   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Čer

Jaz že treniram za jutri. Mečem žoge po stanovanjuuser posted image . No, mal heca.
Aneja je danes sprovala sneg in burjo. Sem jo dala v smučarsko odpravo, nove snežke od cicibana (me je včeraj zvijalo ob ceni ko smo jih kupili, a kaj čmo) in je takooooo uživala, skakala, vriskala...no, mama je skoraj pozabla na prazno denarnicouser posted image . Jutri pa če bo vreme, gremo še drsat - pardon, jaz grem drsat, ostala dva člana bosta samo gledala.
pol pa bo treba počasi že na bowling...komaj čakam mal odklopa.
se vidimo ...

SUPER...user posted image
ej mi smo kupili skibucke v Hervisu za 25€, HB, ker Cicibanke so me ubijale s ceno.
smo pa danes kupili še smučarske rokavičke, take debele, da ga res ne bo zeblo.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 543
19.12.2009 20:48:46   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

le glej, da boš zadosti pridna, da se jitri vidimo user posted image user posted image user posted image

pri nas so pa danes že 2x plužili v teh naših rovtah user posted image

svaka čast, pri nas se jim pa očitno jebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
19.12.2009 20:49:29   
jana81

A mi lahko ena prosim pove kje naj shranim slike, če jih želim dati na RR?

Meni shrani.si ne dela user posted image

jst sem pol dala kr na FB.. al pa lahko tudi na moj album.com, za druge pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 545
19.12.2009 20:52:04   
sesil
Jana, sej smo tudi mi gledali v hervisu, ma ji je bil preozek model, ji noge nisem stlačila noter. V la scarpi pa ni znala v njih hodit. Na koncu se je vsedla in čakala.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 546
19.12.2009 20:54:14   
sesil
bom dala eno sliko na fb

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.12.2009 21:13:25   
hijenca
Dober večer!

Hvala Špelin@ in kasso, da sta se spomnili na mene in me obvestili o srečanju. user posted image user posted image Na žalost ne bom utegnila, imam tako gužvo, da se mi meša. Nedelja je pa edini dan, ko uspem kaj doma nardit, Vida in atija pocartat, potem je pa tako že zopet ponedeljek.

Barbaw mi je prad kakšnim tednom poslala sms in pravi, da so bili njeni trije hudo bolani, staknili so neko hudo virozo. Drugače pa ima menda tudi veliko gužvo.

Vsem bubančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image , ostalim pa bodite zdravi še naprej.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 548
19.12.2009 21:42:01   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo povedano. Torej se glede na počutje troštaš na user posted image ?

Ma kaj pa jst vem, nimam nobenga posebna filinga kaj bo, kr pr Vidku so mi drugi govoril da bouser posted image jst pa sm mela filing da bouser posted image pa tud po kitajski karti mi je pršel izračun za Vidka in zdaj zauser posted image , za zihr bomo vidl ko pride na svet.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 549
19.12.2009 21:54:02   
sesil
SG, jaz bi po kitajskem napovedovalcu imela fantka in to če bi delalauser posted image  od poletja pa tja do zime. Za punčko sploh placa ne bi blo. in evo je tle...taprava babnca.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?