Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:39:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ker pol si mislijo:eh,malo bo dreja,pa bo vse vredi.Boš k*****a! Ti pa ena huda teta. pa še res je...moj takrat drugo jutro sploh ni vedel,da sem jezna na njega in zakaj.....zakaj že...verjetno zarad kač...****ti..... Ta pa je huda. ja itak...če za sebe ni vedel...kaj šele za mene Pa saj se to nena pogosto dogaja. Vsake tolko pa mu ja lahko privoščiš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:41:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ker pol si mislijo:eh,malo bo dreja,pa bo vse vredi.Boš k*****a! Ti pa ena huda teta. pa še res je...moj takrat drugo jutro sploh ni vedel,da sem jezna na njega in zakaj.....zakaj že...verjetno zarad kač...****ti..... Ta pa je huda. ja itak...če za sebe ni vedel...kaj šele za mene Jaz ga po hitrem postopku zlifram,od kod je prišo.Mater!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:41:27
|
|
|
|
botrca
|
Eh babike ne bit tako stroge, saj ne pijejo vsaki dan. Ali? Pa tudi nima smisla se mulit ker itak živiš po eno streho in dolgo ne gre tak živet. Saraya kaj misliš da bo trezen prišel? Malo sutra.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:41:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ker pol si mislijo:eh,malo bo dreja,pa bo vse vredi.Boš k*****a! Ti pa ena huda teta. pa še res je...moj takrat drugo jutro sploh ni vedel,da sem jezna na njega in zakaj.....zakaj že...verjetno zarad kač...****ti..... Ta pa je huda. ja itak...če za sebe ni vedel...kaj šele za mene Pa saj se to nena pogosto dogaja. Vsake tolko pa mu ja lahko privoščiš. ja saj ni blema..Samo ne rabi se koma napit,da mi pol kozla po bajti,pa rogovili,pa otroke budi...meni to ni normalno....kaj če bi jaz tak nalodana prišla...?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:42:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj mi kaže pismo,če pa sem vse zs odprla.... saj meni tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:42:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še en nasmešek za vas punce: http://www.mojalbum.com/almuska/tinej/foto/17523055 ooo, kolk te ima že zobk? 6 ? 8 ja, bravo. Mi smo še vedno na številki 0
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:43:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kaj misliš da bo trezen prišel? Malo sutra. ni bil tiho,je reko..da nekaj bo spil...saj me ne moti glej..samo gravža se mi tako dogajanje,pol pa vse skozlano,pa cela bajta zarad njega v luftu....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:43:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj ni blema..Samo ne rabi se koma napit,da mi pol kozla po bajti,pa rogovili,pa otroke budi...meni to ni normalno....kaj če bi jaz tak nalodana prišla...? Ja to pa maš prav.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:44:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Eh babike ne bit tako stroge, saj ne pijejo vsaki dan. Ali? Pa tudi nima smisla se mulit ker itak živiš po eno streho in dolgo ne gre tak živet. Saraya kaj misliš da bo trezen prišel? Malo sutra. Kaj pa? Sklonit glavo in ponižno prenašat, če ti kaj ni všeč?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:44:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj ni blema..Samo ne rabi se koma napit,da mi pol kozla po bajti,pa rogovili,pa otroke budi...meni to ni normalno....kaj če bi jaz tak nalodana prišla...? res no..grozno je to videt...ko že pri vratih not stopi in se zaziba....pa te gleda stekleno,kot da te ne pozna... Ja to pa maš prav.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:45:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še en nasmešek za vas punce: http://www.mojalbum.com/almuska/tinej/foto/17523055 ooo, kolk te ima že zobk? 6 ? 8 ja, bravo. Mi smo še vedno na številki 0 Mi tudi. Tasa saj bo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:45:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še en nasmešek za vas punce: http://www.mojalbum.com/almuska/tinej/foto/17523055 ooo, kolk te ima že zobk? 6 ? 8 ja, bravo. Mi smo še vedno na številki 0 Ma vse bo not prinesla. Brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:45:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj ni blema..Samo ne rabi se koma napit,da mi pol kozla po bajti,pa rogovili,pa otroke budi...meni to ni normalno....kaj če bi jaz tak nalodana prišla...? bi se cel dan obtoževala, zakaj si mogla tolko spit in govorila bi si, da nikoli več Jaz ko sem prišla mal vjugjena, je celo noč in nasl.dan imel Lijo preko, da se je mama malo k sebi spravila, ker je bila utrujena. Zato mu tudi jaz zdaj ne težim, ko pride domov nalit iz kake čage. Ve,da mu je takrat postelja v dnevni na kavču
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:45:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Eh babike ne bit tako stroge, saj ne pijejo vsaki dan. Ali? Pa tudi nima smisla se mulit ker itak živiš po eno streho in dolgo ne gre tak živet. Saraya kaj misliš da bo trezen prišel? Malo sutra. Kaj pa? Sklonit glavo in ponižno prenašat, če ti kaj ni všeč? pa po možnosti ga cartat in ga podpirat...ko jelene kliče
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:46:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še en nasmešek za vas punce: http://www.mojalbum.com/almuska/tinej/foto/17523055 ooo, kolk te ima že zobk? 6 ? 8 ja, bravo. Mi smo še vedno na številki 0 Mi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:47:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja saj ni blema..Samo ne rabi se koma napit,da mi pol kozla po bajti,pa rogovili,pa otroke budi...meni to ni normalno....kaj če bi jaz tak nalodana prišla...? bi se cel dan obtoževala, zakaj si mogla tolko spit in govorila bi si, da nikoli več Jaz ko sem prišla mal vjugjena, je celo noč in nasl.dan imel Lijo preko, da se je mama malo k sebi spravila, ker je bila utrujena. Zato mu tudi jaz zdaj ne težim, ko pride domov nalit iz kake čage. Ve,da mu je takrat postelja v dnevni na kavču ja..jaz pa je nimam...saj zato..saj lahko v zgornji štuk gre,samo dvomim,da bi mu uspelo do tja prit....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:47:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grem pod tuš pa spat. mOgoče me moja pipika spet preseneti in spi do 5h Zdaj bi lahko, če ne druga, ker ima jutri mini roj.dan. Aaaaa, 10-ko bomo že imeli.. kam gre čas ej, še ni dolgo ko je bila stara mesec dni.. NOČKO in prijeten klepet..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:48:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa po možnosti ga cartat in ga podpirat...ko jelene kliče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:48:11
|
|
|
|
arabela*
|
nočko tasa
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:48:39
|
|
|
|
arabela*
|
Grem na čik
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:48:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja..jaz pa je nimam...saj zato..saj lahko v zgornji štuk gre,samo dvomim,da bi mu uspelo do tja prit.... verjetno bi itak mislil, da je v drugem štuku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:49:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem na čik Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:49:28
|
|
|
|
ly117
|
Tasa nočko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 21:49:36
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Tasa!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?